NRK > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 18:48

NRK - 11 sep. 19 kl. 15:10

Hendelse ved politihuset i Oslo

Det har oppstått en hendelse ved politihuset på Grønland i Oslo som gjør at besøkende nå blir ført ut bakveien, melder Dagbladet. Politiet kaller det en pågående situasjon..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grønland, Oslo, Dagbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hendelse, ved, politihuseti , Oslo
Aftenposten - 11 sep. 19 kl. 15:16

TV 2: Bombetrussel mot politihuset i Oslo – en pågrepet

En hendelse ved politihuset i Oslo medfører at besøkende i politihuset blir ført ut bakveien, skriver Dagbladet..

Aftenposten - 11 sep. 19 kl. 15:16

Bombesituasjon ved politihuset i Oslo – en pågrepet

En person er pågrepet som hevdet å ha med seg en bombe til politihuset i Oslo. En bombegruppe har klarlagt at en sekk ved politihuset ikke inneholdt farlige gjenstander..

P4 - 11 sep. 19 kl. 15:44

Faren over ved politihuset i Oslo

Faren er avblåst ved politihuset i Oslo. Bombegruppen er nettopp ferdige med å undersøke noen mistenkelige gjenstander. Det var den mistenkte innringeren av en bombetrussel mot politihuset som hadde satt fra seg gjenstandene.

Aftenposten - 11 sep. 19 kl. 15:16

Bombetrussel og bevæpnet politi ved politihuset i Oslo – en pågrepet

En person er pågrepet ved politihuset i Oslo som skal ha fremsatt en bombetrussel. En bombegruppe er på vei for å undersøke en sekk ved politihuset..

Aftenposten - 11 sep. 19 kl. 15:16

Bombetrussel ved politihuset i Oslo – en pågrepet

En person er pågrepet som skal ha fremsatt en bombetrussel mot politihuset i Oslo. En bombegruppe har klarlagt at en sekk ved politihuset ikke inneholdt farlige gjenstander..

NRK - 11 sep. 19 kl. 15:32

Faren over ved politihuset i Oslo

Bombegruppen har undersøkt gjenstandene som den mistenkte innringeren av en bombetrussel mot politihuset på Grønland i Oslo var i besittelse av. Disse gjenstandene er ikke farlige, men blir tatt i beslag, melder politiet..

NRK - 11 sep. 19 kl. 15:14

Bombetrussel mot politihuset i Oslo

En mann er pågrepet etter bombetrusler mot polithuset på Grønland i Oslo. Han ringte og sa han satt utenfor politihuset med en bombe. Det er en gjenstand i sekken som politiet nå må undersøke nærmere.

Dagbladet - 11 sep. 19 kl. 15:21

Bombetrussel mot politihuset i Oslo - mann siktet

Onsdag ettermiddag ble en mann i 40-åra pågrepet og siktet for å ha ringt inn en bombetrussel mot politihuset i Oslo. Hans advokat, John Christian Elden, sier at klienten verken hadde med seg bombe, eller erkjenner straffskyld..

P4 - 11 sep. 19 kl. 15:13

Bombetrussel mot politihuset i Oslo

En bombetrussel mot politihuset i Oslo har ført til evakuering av bygget. Bombegruppen er på stedet for å gjennomsøke bygningen. En person er pågrepet, men omstendighetene er ikke kjent.

NRK - 17 juni 20 kl. 11:46

– Uavklart hendelse

Lufthavndirektør Anette Sigmundstad bekrefter at det pågår en hendelse ved flyplassen på Sola, som gjør at helikopterterminalen er evakuert. – Det er en uavklart security-hendelse. Politiet er på stedet, sier hun.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Anmelder vindkraftselskap

Organisasjonen Motvind Nord-Odal anmelder sammen med flere grunneiere Odal Vindkraftverk, for å ha startet anleggsarbeidet uten å ha innhentet nødvendig tillatelse. Akershus Energi eier selskapet, har tidligere sagt at de ikke har gjort noe ulovlig..

NRK - 15 minutter siden

WHO: – Lenge til normale forhold

Altfor mange land går i feil retning. Det blir ikke normale forhold i verden i overskuelig framtid, formidlet sjefen i Verdens helseorganisasjon (WHO), Tedros Adhanom Ghebreyesus, mandag..

NRK - 15 minutter siden

Boligbrann slukket i Rådal

Det brant inne på et kjøkken i en bolig i Bjørnevegen i Rådal i Bergen. Det var flammer fra en panne på komfyren. Politiet fikk melding om brannen klokken 18.

NRK - 15 minutter siden

Branntilløp ved kirke i Grimstad

Ved Norkirken i Grimstad har noen tent på papp og papir inntil en murvegg på bygget. Det skal ikke brenne nå, men det er merke etter svimerker på veggen, melder Politiet i Agder på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Walt Disney Hongkong stenger

Walt Disney stenger midlertidig sin park Hongkong Disneyland 15. juli. Det fordi det er økning i antall koronasmitte i byen, opplyste selskapet mandag.

NRK - 30 minutter siden

Uhell fallskjermhopp i Skien

Ved skien lufthavn har en person hatt uhell med et fallskjermhopp, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Ambulanse og politi er på stedet. Det er ukjent skadeomfang..

NRK - 30 minutter siden

Uhell med fallskjermhopp i Skien

Ved skien lufthavn har en person hatt uhell med et fallskjermhopp, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Ambulanse og politi er på stedet..

NRK - 30 minutter siden

Sjå Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Luftambulanse på vei

Politiet og ambulanse er på vei til en adresse i Larvik. Det skal være snakk om et uhell, og anses ikke som straffbart. Luftambulansen er på vei til stedet..

NRK - 1 time siden

17 statar saksøker Trump

17 delstatar og eit distrikt melder måndag at dei saksøker Trump-regjeringa, for å forsøke å blokkere regelen som trekk tilbake visuma til utanlandske studentar som har forelesningar utelukkande via internett i haust, melder New York Times..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt