VG > Økonomi

Sunday, 05 April, 17:48

VG - 27 Feb 20 kl. 10:49

Helsetjenesten forbereder seg på at 1 av 4 kan bli smittet

Helse-Norge forbereder seg nå på at hver fjerde nordmann kan bli smittet av coronaviruset..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helsetjenesten, forbereder, segpå at 1 av 4 kan , bli smittet
VG - 27 Feb 20 kl. 10:49

Forbereder seg på at 1 av 4 kan bli smittet

Helse-Norge forbereder seg nå på at hver fjerde nordmann kan bli smittet av coronaviruset..

Dagbladet - 27 Feb 20 kl. 10:57

Dette forbereder helsedirektoratet seg på

Kan bli nødt til å utsette all planlagt behandling i helsetjenesten..

P4 - 25 Feb 20 kl. 17:50

Helsetjeneste må forberede seg på epedemi

Folkehelseinstituttet melder nå i kveld at det er økt risiko for koronavirus i Norge. Risikoen vurderes som moderat, men helsetjenesten bes forberede seg på en epidemi. I dag ble det oppdaget tilfeller i Kroatia, Sveits og Østerrike.

NRK - 28 Feb 20 kl. 09:01

Oppretter virustelefon

Helsedirektoratet har opprettet en virus-informasjonstelefonen for å avlaste medisinsk nødtelefon og deler av helsetjenesten. Nummeret er 815 55 015. De som tror de kan være smittet av koronaviruset, skal ringe fastlegen sin eller legevakten..

Dagbladet - 25 Feb 20 kl. 18:01

FHI: Forbered dere på epidemi

Tirsdag ettermiddag ber Folkehelseinstituttet helsetjenesten om å forberede seg på en alvorlig epidemi. En tydelig instruks forteller norske helsearbeidere nøyaktig hva de skal gjøre om de tror at pasienten er smittet av covid-19-viruset..

NRK - 25 Feb 20 kl. 17:48

Ber helsetjenesten forberede seg

Folkehelseinstituttet ber helsetjenesten forberede seg på en alvorlig virusepidemi. I deres oppdaterte risikovurdering om korona i Norge sier de samtidig at risikoen for spredning i Norge foreløpig er moderat..

P4 - 29 Jan 20 kl. 08:24

Forbereder seg på de første norske corona-pasientene

Sykehus over hele landet forbereder seg nå på å ta imot de første første norske corona-pasientene. Til nå har 132 mennesker dødd av viruset, og nesten 6000 er antatt smittet. I Tromsø er det daglige busslast med kinesiske turister, men smittevernoverlege i Tromsø, Trond Brattland, sier de er godt forberedt på å motta corona-pasienter:.

P4 - 27 Mar 20 kl. 17:15

1.700 har meldt seg til tjeneste

1.700 nordmenn har meldt seg til å bistå helsetjenesten i koronakrisen. Det er snakk om godkjent helsepersonell, som ikke jobber i helsetjenesten til vanlig, opplyser Helsedirektoratet.

P4 - 16 Mar 20 kl. 12:11

1.169 er smittet

96 nye personer er bekreftet smittet av koronaviruset det siste døgnet. Det viser oppdaterte tall Folkehelseinsituttet nå har lagt ut. Totalt har 1.

VG - 25 Feb 20 kl. 17:52

FHI ber helsetjenesten forberede seg på en alvorlig virusepidemi

Folkehelseinstituttet vurderer at risikoen for spredning av sykdommen i Norge foreløpig er moderat, men ber helsetjenesten forberede seg på en alvorlig epidemi..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Stor strømmeguide for krimdokumentar: Påskekrim fra virkeligheten

Påske og krim hører sammen for nordmenn flest, og denne påsken vil trolig flere enn noensinne trenge spennende innhold å se på, for å døyve savnet etter puddersnø og after-ski på hytta. Derfor serverer vi deg nå en stor strømmeguide, med 25 dokumentarfilmer fra krim-kategorien som vil sjokkere, røre, underholde og provosere deg..

VG - 1 time siden

Fotballstjerne beklager fest med eskortedamer under corona-krisen

Manchester City-stjernen Kyle Walker beklager at han har arrangert det som kalles et «sex-party» hjemme - midt under corona-krisen..

VG - 3 timer siden

Haavi møtte veggen: – Har vært en ensom kamp

BEKKESTUA (VG) Hun ødela kneet og måtte reise hjem til operasjon før VM kom skikkelig i gang i fjor sommer. I mer enn ni måneder har Emilie Haavi (27) kjempet en ensom kamp på sin lange vei tilbake til fotballbanen..

VG - 5 timer siden

Rooney hardt ut mot helseminister: - Uakseptabelt

Wayne Rooney (34) fyrer løs mot helseministeren og Premier League-ledelsen i debatten om fotballspilleres eventuelle lønnskutt..

VG - 20 timer siden

Massiv barnehage-motstand mot åpning etter påske

Bare en av tjue privateide norske barnehager mener det er riktig å åpne for full ordinær drift første uke etter påske. Samtidig frykter over halvparten av barnehagene at de kan bli presset til å åpne før det er forsvarlig..

VG - 22 timer siden

Løvinnen Leia (12) døde etter ulykke i dyrepark

Gjester ble vitne til at den 12 år gamle løvinnen Leia omkom i en ulykke i Kristiansand Dyrepark fredag..

VG - 21 timer siden

Derfor stengte Oslobyrådet utelivet

21. mars ble all alkoholservering i Oslo forbudt. Helsemyndighetene hadde i utgangspunktet åpnet for å gi dispensasjoner, men omfattende skjenkekontroller viste at svært mange gjester satt tettere enn forskriftene tilsier..

VG - 22 timer siden

Underbetalt kompetanse, ikke dugnad

Dugnad, solidaritet og kritiske funksjoner. Det er ikke tilfeldig hvilke begrep som brukes når flokken rolig skal geleides inn på båsen, istedenfor å virre rundt i gater og hyttefelt. Det funker!

VG - Igår: 17:31

Reagerer på full buss til Værnes: – Virker som veldig mange tar det useriøst

Markus Henriksen (23) skulle fredag fly hjem for påskeferie fra Trondheim. Det ble imidlertid en noe ubehagelig busstur til flyplassen..

VG - Igår: 17:33

Tvillingbrødrene spiste lunsj – på hver sin side av grensen

Coronakrisen får noen merkelige utslag. Disse tvillingbrødrene møtes for en prat og en matbit – på hver sin side av grensen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt