E24 > Økonomi

Fredag, 30 Oktober, 20:14

E24 - 22 sep. 20 kl. 15:35

Helsetilsynet om busstreiken: – Ikke fare for liv og helse

Busstreiken er inne i sitt tredje døgn. Statens helsetilsyn overvåker streiken døgnet rundt, men ser foreløpig ingen grunn til å anbefale regjeringen å gripe inn..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helsetilsynetom , busstreiken, Ikke, fare, for, livog , helse
NRK - 21 sep. 20 kl. 13:29

Helsetilsynet overvåker busstreiken

Helsetilsynet overvåker om det er fare for liv og helse på grunn av busstreiken. Det skriver Helsetilsynet på sine nettsider. Helsetilsynet presirerer at streikepartene har ansvar for å sikre at arbeidskampen ikke setter folks liv og helse i fare..

P4 - 21 sep. 20 kl. 13:36

Helsetilsynet overvåker busstreiken

Helsetilsynet overvåker nå busstreiken for å finne ut om den utgjør fare for liv og helse. Det opplyser tilsynet på sine hjemmesider. De viser til at Oslo - der streiken rammer hardest - er i en situasjon med jevnt økende koronasmitte.

VG - 21 sep. 20 kl. 11:33

Helsetilsynet følger streiken: – Pandemien kompliserer bildet

Helsetilsynet vurderer løpende om busstreiken er til fare for liv og helse: – Pandemien gjør situasjonen ekstra kompleks, sier direktør Jan Fredrik Andresen..

E24 - 21 sep. 20 kl. 13:33

Helsetilsynet overvåker om det er fare for liv og helse

Statens helsetilsyn opplyser mandag at det overvåker busstreiken for å se om den medfører fare for befolkningens liv og helse. I tråd med normal praksis skjer dette i samarbeid med fylkesmennene..

P4 - 29 sep. 20 kl. 14:46

Riksmekleren har kalt inn partene i busstreiken

Riksmekleren har innkalt partene i busstreiken til et møte i morgen. Hensikten med møtet er å finne ut hvor partene står og om det er grunnlag for å gjennoppta dialogen. Rundt 8500 er tatt ut i streik, og det har ikke vært noen kontakt mellom partene på en uke, som streiken nå har vart..

NRK - 21 sep. 20 kl. 09:57

Busstreiken utvides lørdag

Busstreiken utvides med over 4500 nye bussjåfører fra førstkommende lørdag, melder TV2. Fra lørdag vil nær 8500 bussjåfører være i streik over landet. Busstrafikken i Oslo og Viken står stille, etter at 3800 sjåfører ble tatt ut i streik i går..

P4 - 21 sep. 20 kl. 10:01

Busstreiken trappes opp

Busstreiken trappes opp. Førstkommende lørdag tas ytterligere 4500 sjåfører ut i streik, varsler Fellesforbundet. Streiken har til nå ført til full stans i busstrafikken i Oslo og tidligere Akershus fylke.

VG - 26 sep. 20 kl. 08:16

Busstreiken rammer corona-transport: – Bekymret for liv og helse

Smittebusser og syketransporter avlyses og forsinkes som følge av busstreiken, advarer transportfirma. Fellesforbundet mener problemet kunne vært løst..

NRK - 28 sep. 20 kl. 07:28

Sjukehus uroa for busstreiken

Den pågåande busstreiken kombinert med koronasituasjonen i Noreg har gjort at helsevesenet er uroa for auka smittespreiing. Nordmenn over heile landet blir nøydde til å finne andre måtar å kome seg til og frå sjukehus på mens streiken held fram..

NRK - 29 sep. 20 kl. 14:44

Kaller inn busstreik-partene

Riksmekleren har innkalt partene i busstreiken til møte onsdag. Det skriver NTB. Busstreiken har vart i over en uke, uten noe kontakt mellom partene.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Selger bedriften der han startet på gulvet

Dag Oddvar Ramsland (67) gir slipp på selskapet han har bygget opp siden 1986 - heldigvis mens regnskapet er i pluss. Men han har også opplevd harde tider..

E24 - 45 minutter siden

Berlins skandaleflyplass åpnes – ni år etter planen

14 år med bygging, seks utsatte åpningsdager, flere hundre tusen feil og et galopperende budsjett. Endelig er Flughafen Berlin Brandenburg Willy Brandt klar for åpning..

E24 - 2 timer siden

Få smittetilfeller i Oslo kan spores til utesteder: - Tvinger oss til å stenge

Restaurant- og utelivsbransjen varsler flere permitteringer og stengte dører. Flere store aktører reagerer på at de rammes hardt av innstrammingene, når få smittetilfeller kan spores tilbake til dem..

E24 - 2 timer siden

Utsetter Børsens flytting til Euronext

Om halvannen uke skulle Oslo Børs flytte til nytt handelssystem. Nå har usikkerheten rundt presidentvalget i USA utsatt flyttingen..

E24 - 2 timer siden

Teknologigigantene faller kraftig etter resultatrush

De amerikanske børsene er på vei mot sin verste uke siden mars..

E24 - 3 timer siden

Spente Equinor-ansatte fikk svar på koronatest

Fredag ettermiddag kom svaret på den tredje koronatesten fra en av Oseberg-plattformene til Equinor..

E24 - 3 timer siden

Skuffende børscomeback for Røkkes krillselskap: - Det er litt merkelig

Investorene som satset på Aker Biomarines børsretur i juli har så langt tapt 29 prosent av pengene sine. - Det er litt merkelig, for vi har levert på alt vi sa vi skulle, sier Aker Biomarine-sjef Matts Johansen..

E24 - 3 timer siden

Nel og Statkraft jakter EU-finansiering til hydrogenprosjekt

Nel og Statkraft skal levere hydrogen til stålproduksjon i Mo Industripark, men først må prosjektfinansiering skaffes til veie. – Paradoksalt nok må man gå til Europa, sier Nel-sjefen..

E24 - 3 timer siden

Tung børsuke avsluttet med forsiktig oppgang

Tross en forsiktig oppgang på Oslo Børs, ble det en tung uke sett under ett..

E24 - 3 timer siden

Sigurd (23) vant Aksje-NM 2020: «Hæ?! Har jeg vunnet 75.000 kroner?»

Sigurd Strand har vært med i Aksje-NM siden han var 16 år, men gikk ikke helt til topps i konkurransen før i dag. Pengepremien hadde han derimot ikke fått med seg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt