P4 > Nyheter

Friday, 21 September, 09:28

P4 - 22 Feb 18 kl. 18:32

Helsetilsynet dropper undersøkelser

Statens helsetilsyn har bestemt seg for å ikke gjøre egne undersøkelser etter et pasientdødsfall ved Sentralsykehuset i Førde.
Det var i slutten av januar at en pasient i 60-årene døde etter at han falt ned en trapp.
Mannen trillet med en rullestol gjennom en rømningsdør da ulykken skjedde..
Les mer på P4


Les mer om:
Sentralsykehuset, Førde

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helsetilsynet, dropper, undersøkelser
NRK - 19 Jun 18 kl. 10:53

Skal undersøke koranskolepåstander

Somalias statsminister Hassan Ali Khayre sier landet har startet undersøkelser i koranskolesaken. – Vi har startet undersøkelser basert på bekymringene norske myndigheter har tatt opp, sa Khayre, som deltok på Oslo Forum tirsdag..

NRK - 18 Mar 18 kl. 23:08

Etterforsker snøscotterulykke

Politiet har iverksatt etterforskning av snøscooterulykken i Porsanger natt til søndag, og har gjort tekniske undersøkelser på ulykkesstedet. Politiet avhør også vitner og gjør andre undersøkelser, og avdøde skal obduseres..

Hegnar.no - 02 Sep 18 kl. 07:43

Kiwi dropper «3 for 2»-praksis

Kiwi tar avstand fra såkalte «3 for 2»-tilbud fordi de ifølge britiske undersøkelser øker matsvinn, mens Coop og Rema hevder de bruker kampanjene forsvarlig..

NRK - 28 Aug 18 kl. 06:49

1 av 4 ungdommer dropper frokost

1 av 4 unge mellom 13 og 16 år dropper frokost en eller flere ganger i uka. Det viser en undersøkelse Opinion har utført for blant annet Opplysningskontorene i landbruket. Undersøkelsen viser at det er store sosiale forskjeller i frokostspisingen..

P4 - 04 May 18 kl. 19:10

Ferdig med undersøkelser

Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen har nå avsluttet sine undersøkelser i den syriske byen Douma. De skal nå analysere over 100 prøver. Organisasjonen rykket inn etter påstander om bruk av kjemiske våpen i et angrep 7.

Hegnar.no - 27 Feb 18 kl. 13:05

LIVE - Riksrevisjonen publiserer tre undersøkelser

Undersøkelsene presenteres av ekspedisjonssjefene Kristin Amundsen og Therese Johnsen, og riksrevisor Per-Kristian Foss. Rapportene omfatter: 1) Riksrevisjonens undersøkelse av forvaltning og bruk av arbeidsmarkedstiltak i Nav. 2) Riksrevisjonens undersøkelse av overføring av godstransport fra vei til sjø og bane.

VG - 12 Jan 18 kl. 10:12

Undersøker gjenvinningsstasjon i Janne-saken

BRUMUNDDAL (VG) Kripos gjør nå undersøkelser på et gjenvinningsanlegg like utenfor Hamar..

P4 - 25 Oct 17 kl. 21:22

Fastlege får advarsel etter at kreftsyk kvinne døde

En fastlege på Vestlandet er ilagt en advarsel fra Helsetilsynet etter at han ikke oppdaget at en kvinnelig pasient hadde alvorlig kreft. Kvinnen var fem ganger hos legen med vedvarende magesmerter, vekttap og diaré. Til tross for dette gjorde ikke legen grundige undersøkelser, skriver tilsynet i en rapport.

NRK - 10 Aug 18 kl. 16:11

PST undersøker Letnes

Etter det NRK forstår, har PST startet undersøkelser av Bahareh Letnes sin bakgrunn og eventuelle bånd til det iranske regimet..

Hegnar.no - 20 Dec 17 kl. 07:55

TGS med ny Egypt-undersøkelse

TGS-NOPEC Geophysical Company og Schlumberger går i gang med undersøkelser utenfor Egypt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt