P4 > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:07

P4 - 22 Feb 18 kl. 18:32

Helsetilsynet dropper undersøkelser

Statens helsetilsyn har bestemt seg for å ikke gjøre egne undersøkelser etter et pasientdødsfall ved Sentralsykehuset i Førde.
Det var i slutten av januar at en pasient i 60-årene døde etter at han falt ned en trapp.
Mannen trillet med en rullestol gjennom en rømningsdør da ulykken skjedde..
Les mer på P4


Les mer om:
Sentralsykehuset, Førde

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helsetilsynet, dropper, undersøkelser
NRK - 19 Jun 18 kl. 10:53

Skal undersøke koranskolepåstander

Somalias statsminister Hassan Ali Khayre sier landet har startet undersøkelser i koranskolesaken. – Vi har startet undersøkelser basert på bekymringene norske myndigheter har tatt opp, sa Khayre, som deltok på Oslo Forum tirsdag..

NRK - 18 Mar 18 kl. 23:08

Etterforsker snøscotterulykke

Politiet har iverksatt etterforskning av snøscooterulykken i Porsanger natt til søndag, og har gjort tekniske undersøkelser på ulykkesstedet. Politiet avhør også vitner og gjør andre undersøkelser, og avdøde skal obduseres..

P4 - 04 May 18 kl. 19:10

Ferdig med undersøkelser

Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen har nå avsluttet sine undersøkelser i den syriske byen Douma. De skal nå analysere over 100 prøver. Organisasjonen rykket inn etter påstander om bruk av kjemiske våpen i et angrep 7.

Hegnar.no - 27 Feb 18 kl. 13:05

LIVE - Riksrevisjonen publiserer tre undersøkelser

Undersøkelsene presenteres av ekspedisjonssjefene Kristin Amundsen og Therese Johnsen, og riksrevisor Per-Kristian Foss. Rapportene omfatter: 1) Riksrevisjonens undersøkelse av forvaltning og bruk av arbeidsmarkedstiltak i Nav. 2) Riksrevisjonens undersøkelse av overføring av godstransport fra vei til sjø og bane.

VG - 12 Jan 18 kl. 10:12

Undersøker gjenvinningsstasjon i Janne-saken

BRUMUNDDAL (VG) Kripos gjør nå undersøkelser på et gjenvinningsanlegg like utenfor Hamar..

P4 - 25 Oct 17 kl. 21:22

Fastlege får advarsel etter at kreftsyk kvinne døde

En fastlege på Vestlandet er ilagt en advarsel fra Helsetilsynet etter at han ikke oppdaget at en kvinnelig pasient hadde alvorlig kreft. Kvinnen var fem ganger hos legen med vedvarende magesmerter, vekttap og diaré. Til tross for dette gjorde ikke legen grundige undersøkelser, skriver tilsynet i en rapport.

Hegnar.no - 20 Dec 17 kl. 07:55

TGS med ny Egypt-undersøkelse

TGS-NOPEC Geophysical Company og Schlumberger går i gang med undersøkelser utenfor Egypt..

VG - 20 May 18 kl. 04:45

Politiets foreløpige undersøkelser: Janne Jemtland døde av drukning

Den drapssiktede ektemannen skjøt Janne Jemtland (36) utenfor hjemmet i Brumunddal. Politiets foreløpige undersøkelser viser imidlertid at dødsårsaken var drukning..

NRK - 13 Jun 18 kl. 16:02

Undersøker dødsfall i Gjøvik

En person er funnet død i Gjøvik og politiet undersøker om det har skjedd noe straffbart, skriver Oppland Arbeiderblad. Politiet har kriminalteknikere på stedet for å foreta åstedsundersøkelser..

NRK - 12 Jan 18 kl. 10:27

Undersøker gjenvinningsstasjon

Kripos kjørte i formiddag inn på Heggvin gjenvinningsstasjon i Hamar. Kripos har meldt fra til gjenvinningsstasjonen om at de vil gjennomføre undersøkelser der i forbindelse med forsvinningen av Janne Jemtland..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Danmark bøtelegges av FIFA

FIFA har ilagt Danmark en bot på 20.000 dollar, i overkant av 160.000 kroner på grunn av supporternes oppførsel under kampen mot Australia, torsdag.

P4 - 1 time siden

Påstander om manipulasjon i Tyrkia-valget

Opposisjonen i Tyrkia anklager statlige medier for å manipulere foreløpige valgresultater for å gi inntrykk av at president Recep Tayyip Erdogan leder trygt. Partiene CHP og HDP frykter valgjuks og har bedt sine velgere om å bli i valglokalene for å overvåke opptellingen. Det er kommet flere meldinger om forsøk på valgfusk, særlig sørøst i landet der størstedelen av landets kurdere bor, melder NTB..

P4 - 1 time siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail etter et uhell ved kaia i Rotterdam i går. Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

P4 - 2 timer siden

Mann knivstukket i Trysil

En mann i 60-årene er knivstukket på en privat adresse i Tørberget i Trysil, og politiet har pågrepet en mann i 40-årene. Det skal, ifølge politiet, dreie seg om et stikk, og skadene skal ikke være livstruende. Det var mannen som ble knivstukket som selv varslet helsevesenet.

P4 - 2 timer siden

Italia henviser migranter til Libya

Italias innenriksminister Matteo Salvini har bedt utenlandske frivillige organisasjoner om å la være å hjelpe migranter som forsøker å krysse middelhavet. Han sier at det er opp til libyske myndigheter å ta seg av redningsoperasjoner, melder AFP. Innenriksministeren sier også at italienske havner er og vil være stengt for dem som hjelper menneskesmuglere.

P4 - 3 timer siden

Migrantskip får ikke gå i havn

Rundt 350 migranter, reddet av to båter i Middelhavet, nektes adgang til havner i Italia og Malta. Landene ber isteden andre land om å ta imot immigrantene, melder CNN. Italia har også tidligere nektet å ta imot et annet skip med over 600 migranter.

P4 - 3 timer siden

Eksplosjonsfare over i fabrikk

Det er ikke fare for eksplosjon i fyrverkerifabrikken i Rogaland. Brannalarmen som gikk i formiddag skyldtes vanndamp fra en vannkjele, og ifølge politiet er situasjonen nå normal og sikkerhetssonen rundt er opphevet. Anlegget tilhører selskapet Jakob Hatteland Kjemi.

P4 - 4 timer siden

Nordlys: Advokater siktet for narkotikakrim

To personer er varetektsfengslet i Nord-Troms tingrett, siktet for grov narkotikakriminalitet. Ifølge Nordlys dreier det seg om to Tromsø-advokater. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger i saken, og vil ikke si noe mer enn at to personer er fengslet i to uker med full isolasjon.

P4 - 4 timer siden

32 drept i Mali

Minst 32 sivile skal ha blitt drept i et angrep i Mali. Det opplyser lokale mynidgheter ifølge nyhetsbyrået AFP. Omstendighetene rundt dette angrepet er ikke kjent, det er heller ikke kjent når eller hvor det skjedde..

P4 - 5 timer siden

Angrep romleir

En person ble drept og fire skadd da maskerte gjerningspersoner angrep en leir med romfolk vest i Ukraina. Angriperne skal ha hatt kniver og køller, opplyser politiet i landet. Det har vært en rekke angrep mot romsamfunn i flere ukrainske byer, som Kiev og Lviv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt