P4 > Nyheter

Tuesday, 20 March, 22:21

P4 - 22 Feb 18 kl. 18:32

Helsetilsynet dropper undersøkelser

Statens helsetilsyn har bestemt seg for å ikke gjøre egne undersøkelser etter et pasientdødsfall ved Sentralsykehuset i Førde.
Det var i slutten av januar at en pasient i 60-årene døde etter at han falt ned en trapp.
Mannen trillet med en rullestol gjennom en rømningsdør da ulykken skjedde..
Les mer på P4


Les mer om:
Sentralsykehuset, Førde

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helsetilsynet, dropper, undersøkelser
NRK - Igår: 23:08

Etterforsker snøscotterulykke

Politiet har iverksatt etterforskning av snøscooterulykken i Porsanger natt til søndag, og har gjort tekniske undersøkelser på ulykkesstedet. Politiet avhør også vitner og gjør andre undersøkelser, og avdøde skal obduseres..

Hegnar.no - 27 Feb 18 kl. 13:05

LIVE - Riksrevisjonen publiserer tre undersøkelser

Undersøkelsene presenteres av ekspedisjonssjefene Kristin Amundsen og Therese Johnsen, og riksrevisor Per-Kristian Foss. Rapportene omfatter: 1) Riksrevisjonens undersøkelse av forvaltning og bruk av arbeidsmarkedstiltak i Nav. 2) Riksrevisjonens undersøkelse av overføring av godstransport fra vei til sjø og bane.

VG - 12 Jan 18 kl. 10:12

Undersøker gjenvinningsstasjon i Janne-saken

BRUMUNDDAL (VG) Kripos gjør nå undersøkelser på et gjenvinningsanlegg like utenfor Hamar..

P4 - 25 Oct 17 kl. 21:22

Fastlege får advarsel etter at kreftsyk kvinne døde

En fastlege på Vestlandet er ilagt en advarsel fra Helsetilsynet etter at han ikke oppdaget at en kvinnelig pasient hadde alvorlig kreft. Kvinnen var fem ganger hos legen med vedvarende magesmerter, vekttap og diaré. Til tross for dette gjorde ikke legen grundige undersøkelser, skriver tilsynet i en rapport.

Hegnar.no - 20 Dec 17 kl. 07:55

TGS med ny Egypt-undersøkelse

TGS-NOPEC Geophysical Company og Schlumberger går i gang med undersøkelser utenfor Egypt..

NRK - 12 Jan 18 kl. 10:27

Undersøker gjenvinningsstasjon

Kripos kjørte i formiddag inn på Heggvin gjenvinningsstasjon i Hamar. Kripos har meldt fra til gjenvinningsstasjonen om at de vil gjennomføre undersøkelser der i forbindelse med forsvinningen av Janne Jemtland..

NRK - 13 Jan 18 kl. 02:10

Undersøker påkjørsel i Ås

Politiet i Follo er i gang med undersøkelser etter at to unge gutter meldte fra om at de var påkjørt i Ås i Akershus i natt. Ingen av guttene skal ha blitt skadd, opplyser politiet til NRK. De forsøker nå å komme i kontakt med føreren av bilen..

NRK - 10 Jan 18 kl. 11:43

Undersøker gård i Brumunddal

Politiets teknikere gjør undersøkelser på en gård i Brumunddal. Gården ligger nær ett av stedene politiet har funnet blodspor etter den savnede Janne Jemtland (36). Jemtland har vært savnet i 12 dager..

NRK - 25 Oct 17 kl. 23:42

Skal undersøkes i Trondheim

Tispen og hannulven (på bildet) som ble skutt i Stor-Elvdal onsdag, veide henholdsvis 32,6 og 43,5 kilo. Det opplyser Statens naturoppsyn. Ulvene blir ifølge VG sendt til Trondheim for undersøkelser, for å finne ut av hvor de kommer ifra..

Hegnar.no - 25 Jan 18 kl. 17:00

Telenor etterforskes i Ungarn

Undersøkelser startet i går..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Valget på Sandberg vekker oppsikt i utlandet

At Per Sandberg blir fungerende justisminister vekker oppsikt utenfor Norge. Årsaken er at Frp-nestlederen i 1997 ble dømt for å ha slått og skallet ned en asylsøker på en privat fest hjemme hos seg selv. Nyhetsbyrået AFP har i kveld laget en sak der de påpeker dette, og viser til at utnevnelsen blir debattert og ironisert på sosiale medier.

P4 - 1 time siden

To pågrepet etter ran i Oslo

To personer er pågrepet etter at en person ble ranet på Majorstuen i Oslo i kveld. Den fornærmede er fysisk uskadet. De to ble pågrepet i det de stakk fra regningen på et serveringssted, hvor de også skal ha kranglet med betjeningen..

P4 - 1 time siden

Fremskrittspartiet med sensasjonsmåling

Fremskrittspartiet gjør et sensasjonelt byks i en fersk meningsmåling Kantar TNS har gjort for TV2. Partiet får hele 20,6 prosents oppslutning, noe som er 9,8 prosentpoeng høyere sammenlignet med en måling for få uker siden. Høyre går mest tilbake på målingen med 3,3 prosentpoeng til 26, mens Arbeiderpartiet står på stedet hvil med 23,6 prosent..

P4 - 1 time siden

FrP åpen for å ta KrF inn i regjeringen

FrP er åpen for å ta KrF inn i regjeringen til tross for at de i dag bidro til å felle justisminister Sylvi Listhaug. FrP-leder Siv Jensen sier til VG at de ønsker å søke samarbeid med KrF fordi det er bra for borgerlig side, og kan hindre Ap regjeringsmakt. Men hun påpeker at KrF da må vike i visse saker, og samtidig vise at de er klar for et samarbeid.

P4 - 1 time siden

Bombetiltalt dømt til ett års fengsel

Den 18 år gamle mannen som ble pågrepet med en improvisert sprenglanding på Grønland i Oslo i fjor er i Borgarting lagmannsrett dømt til ett års betinget fengsel. Dermed går PST på et kraftig nederlag etter at de anket dommen på ni måneders ubetinget fengsel i tingretten. PST har fått medhold i at det dreide seg om en terrorlignende handling, men straffen reduseres på grunn av den tiltaltes unge alder..

P4 - 2 timer siden

Razziaer mot Volkswagen og BMW

I Tyskland har påtalemyndigheten i dag gjennomført nye razzier mot hovedkontorene til de to bilgigantene Volkswagen og BMW. Razziaene gjelder blant annet mistanke om juks med utslippsdata, men skal ikke være knyttet til diesel-skandalen fra i fjor..

P4 - 2 timer siden

- Jeg har blitt forsøkt stanset i lengre tid

Sylvi Listhaug gjentar igjen påstanden om at hun har blitt forsøkt stanset av opposisjonen i lengre tid. I et intervju med Dagsrevyen i kveld, sier den avgåtte justisministeren at Jonas Gahr Støre, og flere andre politikere, har forsøkt å kneble henne fordi de ikke liker formen hennes. Listhaug sier hun nå er klar for kamp som stortingsrepresentant, og at hun ser spesielt frem til tøffe debatter med Ap-lederen..

P4 - 2 timer siden

Dømt for dødsfall men slipper straff

Et foreldrepar fra Bergen er dømt for uaktsomt drap på sin to år gamle sønn etter at han fikk i seg tabletter som bruker som erstatning for heroin. Den lille gutten døde kort tid etter at han fikk i seg tablettene, som faren brukte. Likevel slipper foreldrene straff, fordi tingretten mener det ville påført foreldrene en urimelig tilleggsbelastning..

P4 - 3 timer siden

Moxnes: En seier for den tause majoritet

- Sylvi Listhaugs avgang er en seier for majoriteten, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes, som fremmet forslaget om mistillit mot justisministeren. Han sier videre at de høyreradikale vil møte hard motstand framover..

P4 - 3 timer siden

23 russiske diplomater har forlatt Storbritannia

De 23 russiske diplomatene som ble utvist fra Storbritannia i kjølvannet av nervegiftsaken i Salisbury, har nå forlatt landet. Det melder Sky News. Forholdet mellom de to landene er i krise, etter at Storbritannia anklaget Russland for giftangrepet på en russisk eks-spion og hans datter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt