NRK > Nyheter

Saturday, 25 January, 05:14

NRK - 09 Dec 19 kl. 14:13

Helse Nord har satt krisestab

Helse Nord har satt krisestab som følge av situasjonen i luftambulansen. Det forteller administrerende direktør Lars Vorland i Helse Nord på en pressekonferanse. Mandag er fortsatt fire av elleve ambulansefly ute av beredskap..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nord, Lars Vorland, Helse Nord

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helse, Nordhar , satt, krisestab
VG - 09 Dec 19 kl. 14:13

Ambulanseflykrisen: Helse Nord har satt krisestab

Det bekrefter administrerende direktør Lars Vorland i Helse Nord på en pressekonferanse..

P4 - 09 Dec 19 kl. 17:39

Sykepleierforbundet ber Høie om svar

Norsk sykepleierforbundet er dypt urolig over luftambulansetjenesten i Nord-Norge og ber om et møte med helseminister Bent Høie. Flere sykepleiere som er rammet av problemene sier de opplever frykt å gå på jobb. Fortsatt står 4 av selskapets 11 fly på bakken på grunn av tekniske problemer.

P4 - 07 Jan 20 kl. 20:49

Har satt krisestab

Sola kommune har satt krisestab i forbindelse med brannen på Stavanger lufthavn. Ordfører Tom Henning Slethei sier til NTB at kommunen er i tett dialog med redningsetatene og hjelper til med logistikk, busser og hotellovernatting blant annet..

Dagbladet - 04 Oct 19 kl. 15:45

Har satt krisestab etter Florida-tragedie: - Forferdelig

Kommunen har satt krisestab etter at en nordmann i 30-åra ble drept av sin svigerfar..

P4 - 09 Dec 19 kl. 14:39

Helse Nord har satt kriseberedskap

Helse Nord er bekymret for beredskapen og setter kriseberedskap i forbindelse med amulanseflysaken. Fortsatt er fire av elleve ambulansefly ute av beredskap på grunn av tekniske problemer og luftambulanseselskapet Babcock vet ikke hva som feiler flyene. De siste dagene har det vært en rekke uønskede hendelser, Helse nord vet ikke hvorvidt dette får medisinske følger uttaler de på en pressekonferanse nå i ettermiddag..

NRK - 07 Jan 20 kl. 20:59

Sola kommune har satt krisestab

Sola kommune har satt krisestab i forbindelse med brannen på Stavanger lufthavn og har tett dialog med redningsetatene. – Vi bistår der vi kan og hjelper til med logistikk, busser og hotellovernatting, sier Sola-ordfører Tom Henning Slethei til NTB..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 22:21

23 evakuert etter uværet i Olden – krisestab satt

Stryn kommune har satt krisestab, 23 personer er evakuert i Olden i Sogn og Fjordane etter at flere elver har gått over sine bredder. Nedbøren begynner å avta..

P4 - 09 Oct 19 kl. 12:45

Har satt krisestab etter voldshendelse

Det er satt krisestab i Østre Toten kommune etter den alvorlige voldshendelsen i en enebolig på Kapp i dag tidlig. Det opplyser kommunen i en pressemelding. Videre skriver de at dette er en tragisk hendelse som berører et helt lokalsamfunn.

NRK - 11 Dec 19 kl. 23:36

–Kan ikke lastes for alle hendelser

Helse Nord mener Babcock ikke kan lastes alene for seks av åtte uønskede hendelser Universitetssykehuset Nord-Norge hadde på ett døgn da fly ble satt på bakken. Det kommer frem i en pressemelding fra Helse Nord onsdag kveld..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 22:21

23 evakuert så langt etter uværet i Olden – krisestab satt

Stryn kommune har satt krisestab, og 23 personer er så langt evakuert i Olden i Sogn og Fjordane etter at flere elver har gått over sine bredder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Gjentok advarslene om maktmisbruk

Aktoratets fullførte sin siste dag i riksrettssaken mot Donald Trump med å gjenta sine beskyldninger om presidentens maktmisbruk. Aktor og leder i Representanthuset Adam Schiff, mener Trump vil fortsette å utøve maktmisbruk med mindre han avsettes..

NRK - 1 time siden

Ingen pågrepet etter vold

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble angrepet og utsatt for vold i Asker fredag kveld. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld..

NRK - 1 time siden

Tror skabb lever lenger enn antatt

Stavanger universitetssykehus har funnet levende skabb på mobiltelefoner. De tror det kan bety den lever lenger enn det man har trodd til nå, melder Stavanger Aftenblad. Legemiddelverket har den siste tiden fått flere meldinger om skabbutbrudd..

NRK - 3 timer siden

Coronavirus oppdaget i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters. Den syke får behandling på et sykehus i Melbourne. Pasienten er en kinesisk mann i 50-årene.

NRK - 3 timer siden

Coronavirus i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Diskuterte telesikkerhet

USAs president Donald Trump og Storbritannias statsminister Boris Johnson diskuterte fredag IT-sikkerhet i en telefonsamtale. De to er enige om å samarbeide om sikring av begge lands mobil- og telenettverk, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 4 timer siden

41 bekreftet døde i Kina

Tallet på dødsfall etter utbruddet av coronavirus i Kina har steget til 41. Det opplyser myndighetene, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 4 timer siden

Urfolk saksøker Brasils president

Organisasjonen som representerer Brasils 300 urfolksstammer, saksøker president Jair Bolsonaro for rasisme etter han uttalte at de blir mer og mer menneskelige Bolsonaro har ikke kommentert det varslede søksmålet..

NRK - 5 timer siden

Voldshendelse i Asker

Politiet søker etter to eller tre personer etter at en mann i 30-årene har forklart at han ble angrepet og utsatt for vold i Asker. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld.

NRK - 5 timer siden

Nytt corona-tilfelle i Frankrike

Franske myndigheter opplyser at de har registrert nok et tilfelle av coronaviruset i Frankrike. Totalt er det registrert tre tilfeller i landet. Så langt er det ikke påvist coronavirus hos pasienter i andre europeiske land..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt