NRK > Nyheter

Torsdag, 06 August, 17:17

NRK - 09 des. 19 kl. 14:13

Helse Nord har satt krisestab

Helse Nord har satt krisestab som følge av situasjonen i luftambulansen. Det forteller administrerende direktør Lars Vorland i Helse Nord på en pressekonferanse. Mandag er fortsatt fire av elleve ambulansefly ute av beredskap..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nord, Lars Vorland, Helse Nord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helse, Nordhar , satt, krisestab
VG - 09 des. 19 kl. 14:13

Ambulanseflykrisen: Helse Nord har satt krisestab

Det bekrefter administrerende direktør Lars Vorland i Helse Nord på en pressekonferanse..

P4 - 09 des. 19 kl. 17:39

Sykepleierforbundet ber Høie om svar

Norsk sykepleierforbundet er dypt urolig over luftambulansetjenesten i Nord-Norge og ber om et møte med helseminister Bent Høie. Flere sykepleiere som er rammet av problemene sier de opplever frykt å gå på jobb. Fortsatt står 4 av selskapets 11 fly på bakken på grunn av tekniske problemer.

P4 - 07 jan. 20 kl. 20:49

Har satt krisestab

Sola kommune har satt krisestab i forbindelse med brannen på Stavanger lufthavn. Ordfører Tom Henning Slethei sier til NTB at kommunen er i tett dialog med redningsetatene og hjelper til med logistikk, busser og hotellovernatting blant annet..

Dagbladet - 04 okt. 19 kl. 15:45

Har satt krisestab etter Florida-tragedie: - Forferdelig

Kommunen har satt krisestab etter at en nordmann i 30-åra ble drept av sin svigerfar..

P4 - 09 des. 19 kl. 14:39

Helse Nord har satt kriseberedskap

Helse Nord er bekymret for beredskapen og setter kriseberedskap i forbindelse med amulanseflysaken. Fortsatt er fire av elleve ambulansefly ute av beredskap på grunn av tekniske problemer og luftambulanseselskapet Babcock vet ikke hva som feiler flyene. De siste dagene har det vært en rekke uønskede hendelser, Helse nord vet ikke hvorvidt dette får medisinske følger uttaler de på en pressekonferanse nå i ettermiddag..

NRK - 07 jan. 20 kl. 20:59

Sola kommune har satt krisestab

Sola kommune har satt krisestab i forbindelse med brannen på Stavanger lufthavn og har tett dialog med redningsetatene. – Vi bistår der vi kan og hjelper til med logistikk, busser og hotellovernatting, sier Sola-ordfører Tom Henning Slethei til NTB..

Aftenposten - 15 sep. 19 kl. 22:21

23 evakuert etter uværet i Olden – krisestab satt

Stryn kommune har satt krisestab, 23 personer er evakuert i Olden i Sogn og Fjordane etter at flere elver har gått over sine bredder. Nedbøren begynner å avta..

NRK - 19 mai 20 kl. 06:49

Har satt krisestab

Alta kommune har satt krisestab for å forberede en eventuell storflom. Det skriver Altaposten. NVE har varslet stor sannsynlighet for stor vårflom i Troms og Finnmark.

E24 - 30 jan. 20 kl. 08:54

Norske selskaper i Kina har satt krisestab

Store norske selskaper i Kina har satt krisestab i forbindelse med virusutbruddet i Wuhan og Hubei-provinsen..

NRK - 11 des. 19 kl. 23:36

–Kan ikke lastes for alle hendelser

Helse Nord mener Babcock ikke kan lastes alene for seks av åtte uønskede hendelser Universitetssykehuset Nord-Norge hadde på ett døgn da fly ble satt på bakken. Det kommer frem i en pressemelding fra Helse Nord onsdag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Erna Solberg om koronasituasjonen

Statsminister Erna Solberg møter pressen om koronasituasjonen klokka 17.30..

NRK - 30 minutter siden

Økt smitte i Finland

I Finland øker spredningen av koronaviruset og går inn i andre fase, advarer helsemyndighetene. Karantenereglene utvides. Belgia, Nederland og Andorra er fjernet fra den grønne listen og stanser effektivt mange turister fra disse landene..

NRK - 45 minutter siden

40 koronasmittede i Oslo

Så langt er det registrert 40 koronasmittede i Oslo denne uka. Det kommer fram i en pressemelding fra Helseetaten. Antallet smittede har ligget på omkring 20 per uke siden uke 27, men nå har det økt..

NRK - 30 minutter siden

Lufthansa kutter staben med 22.000

Tyske Lufthansa, et av verdens største flyselskaper, varsler at arbeidsstokken skal kuttes med 22.000, halvparten av dem i Tyskland. Meldingen kom etter at selskapet i andre kvartal tapte 1,5 milliarder euro (rundt 16 milliarder kroner)..

NRK - 30 minutter siden

Mannskap testet negativt

Mannskap og passasjerer på Hurtigruten-skipet Fridtjof Nansen testet negativt for korona. Det melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Bekymret for økt smitte i Oslo

Smittesituasjonen i Oslo har holdt seg stabilt lav i sommer, men det registreres en økning grunnet flere separate saker, skriver kommunen i en pressemelding. Helsebyråd Robert Steen er bekymret for økningen og ber folk holde avstand og ha god hygiene..

NRK - 1 time siden

To nye smittetilfeller etter fest

Ytterligere to personer er bekreftet smittet med korona etter de fire festene i bydel Vestre Aker forrige helg. Det bekrefter Bærum kommune overfor VG. Totalt sju personer er nå bekreftet smittet..

NRK - 1 time siden

Endrer reiseråd

Utenriksdepartementet fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til Frankrike, Monaco, Sveits og Tsjekkia. Anbefalingene endres også for flere av regionene i Sverige..

NRK - 1 time siden

Nytt smittetilfelle etter fest

Totalt fem personer er nå bekreftet smittet etter de fire festene i bydel Vestre Aker i Oslo forrige helg, skriver VG. Flere bydeler i Oslo driver nå smittesporing etter festene..

NRK - 1 time siden

1,2 millioner søkte om trygd

Nesten 1,2 millioner oppsagte amerikanere søkte om ledighetstrygd i forrige uke. Tallet viser at mange selskaper er nødt til å gå til oppsigelser etter at en føderal støtteordning på 600 dollar i uken utløper..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt