NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 14:24

NRK - 16 Jul 19 kl. 14:24

Helse Møre og Romsdal får kritikk

Helsetilsynet kommer med kraftig kritikk mot Helse Møre og Romsdal etter at nedkjølt mann ble sendt til feil sykehus og nedkjølt kvinne ble erklært død selv om hun var i live. Helse Midt-Norge beklager at de ikke ga pasientene forsvarlig helsehjelp..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Helse Møre, Romsdal, Midt-Norge, Møre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helse, Møreog , Romsdalfår , kritikk
P4 - 16 Jul 19 kl. 14:43

Får kritikk for manglende helsehjelp

Helse Møre og Romsdal får kraftig kritikk etter at en nedkjølt mann ble sendt til feil sykehus mens en nedkjølt kvinne ble erklært død selv om hun var i live. De to ble innlagt på Molde sykehus i 2018, og Helsetilsynet konkluderer med at sykehuset ikke ga dem forsvarlig helsehjelp. Helse Møre og Romsdal beklager hendelsene, og sier de har innført nye rutiner som skal styrke pasientsikkerheten..

P4 - 16 Jul 19 kl. 14:43

Får kritikk for uforsvarlig helsehjelp

Helse Møre og Romsdal får kraftig kritikk etter at en nedkjølt mann ble sendt til feil sykehus mens en nedkjølt kvinne ble erklært død selv om hun var i live. De to ble innlagt på Molde sykehus i 2018, og Helsetilsynet konkluderer med at sykehuset ikke ga dem forsvarlig helsehjelp. Helse Møre og Romsdal beklager hendelsene, og sier de har innført nye rutiner som skal styrke pasientsikkerheten..

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 16:03

Helseforetak får kritikk etter at levende kvinne ble erklært død

Helsetilsynet kommer med kritikk av Helse Møre og Romsdal, Helse Midt-Norge og St. Olavs hospital etter at nedkjølte pasienter har blitt sendt til feil sykehus..

Aftenposten - 15 May 19 kl. 13:00

Helse Møre og Romsdal utsetter sammenslåing av fødeavdelinger

Styret i Helse Møre og Romsdal vedtok i dag å utsette sammenslåingen av fødeavdelingene i Kristiansund og Molde..

NRK - 10 Mar 20 kl. 05:59

Sjukehus feiltolka kreftprøve

Helse Møre og Romsdal får kritikk for å ha gitt uforsvarleg helsehjelp etter at ein mann døydde av kreft. Mannen hadde ein sjeldan krefttype, men legane ved Ålesund sjukehus forsto ikkje prøveresultata, og dette førte til forseinka diagnose..

NRK - 11 Apr 19 kl. 14:04

Foreslår å utsette sammenslåing

Sjef i Helse Møre og Romsdal vil foreslå å utsette sammenslåing av fødeavdelingene i Kristiansund og Molde. Styret har tidligere fått kritikk for at de vedtok en sammenslåing..

P4 - 08 Jul 19 kl. 15:39

Nye regler etter feilaktig dødseklæring

Helse Midt- Norge innfører nye regionale regler, etter at en nedkjølt kvinne ble feilaktig erklært død i februar. Helse Møre og Romsdal har hatt to alvorlige hendelser med nedkjølte pasienter siden 2010. Nå innføres nye retningslinjer for behandling.

NRK - 16 Mar 20 kl. 17:28

Sykehusansatt koronasmittet

En ansatt på sykehuset i Kristiansund er smittet av koronaviruset. Det melder NTB. Vedkommende har vært i Østerrike og var på jobb fram til torsdag 12.

P4 - 11 Jun 19 kl. 06:24

Plastikkirurgisk ved Haukeland får kritikk

Pasientombudet gir plastikkirurgisk avdeling på Haukeland universitetssjukehus i Bergen kritikk for lang ventetid, feilinformasjon og rot. Det skriver Bergens Tidende. I et brev gir ombudet Helse Bergen en lang liste med eksempler.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Påstand om sju år for narkosmugling

Aktor la i dag ned påstand om sju års fengsel for en mann fra Lituaen som smuglet 13,6 kilo amfetamin inn i Norge. Det var det største beslaget av dette stoffet i Innlandet i fjor. Mannen hadde rollen som kurèr og har tilstått.

NRK - 2 timer siden

Han får nynorskprisen for 2020

NRK-journalist Eivind Molde er tildelt Kulturdepartementets nynorskpris for journalistar for 2020. I grunngjevinga for prisen blei det lagt vekt på måten han klarer å formidle komplekse saker i eit enkelt språk..

NRK - 45 minutter siden

Melder om lite Brexit-fremgang

EUs sjefforhandler Michel Barnier sier det har vært lite fremgang etter den fjerde forhandlingsrunden med Storbritannia om handel. Begge sider har også etter de foregående rundene påpekt at det har vært lite fremdrift..

NRK - 45 minutter siden

Tapte stort på hjemmekontor

Kollektivselskapene Skyss og Ruter tapte 592 millioner kroner da folk ble bedt om å benytte seg av hjemmekontor i forbindelse med korona. I mars anslo Kollektivtrafikkforeningen at tapet på landsbasis var 760 millioner kroner i måneden..

NRK - 1 time siden

Gir seg som PFU-leder

Etter seks år som leder av Pressens Faglige Utvalg (PFU), takker Alf Bjarne Johnsen for seg, ifølge Medier24. Vervet som PFU-leder har han hatt ved siden av journalistjobben i VG. Det er foreløpig ikke klart hvem som tar over som leder av utvalget..

NRK - 1 time siden

Stenger vei før demonstrasjon

Oslo-politiet stenger Sørkedalsveien for all trafikk, syklende og gående fra kl. 13 og utover i forbindelse med en varslet demonstrasjon fredag ettermiddag. T-banens linje 2 vil også ha redusert kapasitet, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Ny BBC-sjef

Tim Davie tar over for Tony Hall som sjef for den britiske kringkasteren BBC. – Vårt arbeid har aldri vært mer relevant, viktig og nødvendig som nå, sa Davie til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Frikjent for mishandling og trusler

En 36 år gammel mann er i Sunnhordland tingrett frifunnet for mishandling, trusler og frihetsberøvelse overfor ektefellen og en sønn. Han er imidlertid dømt til å betale en bot på 12.000 kroner for å ha brutt besøksforbudet han var ilagt..

NRK - 1 time siden

Opec-forhandlinger lørdag

Energiministrene i Opec og organisasjonens samarbeidsland har planlagt forhandlinger lørdag. Temaet er en videreføring av kuttene i oljeproduksjonen. Det opplyser det russiske energidepartementet i en kort uttalelse som er gjengitt i russiske medier..

NRK - 1 time siden

Eksplosjon på norskeid skip i USA

Det har vært en eksplosjon om bord på norske Höegh Xiamen som ligger ved Florida-kysten. Ni amerikanske brannfolk er innlagt på sykehus som følge av ulykken. Fartøyet tilhører det norske rederiet Höegh Autoliners..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt