NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 01:58

NRK - 16 Jul 19 kl. 14:24

Helse Møre og Romsdal får kritikk

Helsetilsynet kommer med kraftig kritikk mot Helse Møre og Romsdal etter at nedkjølt mann ble sendt til feil sykehus og nedkjølt kvinne ble erklært død selv om hun var i live. Helse Midt-Norge beklager at de ikke ga pasientene forsvarlig helsehjelp..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Helse Møre, Romsdal, Midt-Norge, Møre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helse, Møreog , Romsdalfår , kritikk
P4 - 16 Jul 19 kl. 14:43

Får kritikk for manglende helsehjelp

Helse Møre og Romsdal får kraftig kritikk etter at en nedkjølt mann ble sendt til feil sykehus mens en nedkjølt kvinne ble erklært død selv om hun var i live. De to ble innlagt på Molde sykehus i 2018, og Helsetilsynet konkluderer med at sykehuset ikke ga dem forsvarlig helsehjelp. Helse Møre og Romsdal beklager hendelsene, og sier de har innført nye rutiner som skal styrke pasientsikkerheten..

P4 - 16 Jul 19 kl. 14:43

Får kritikk for uforsvarlig helsehjelp

Helse Møre og Romsdal får kraftig kritikk etter at en nedkjølt mann ble sendt til feil sykehus mens en nedkjølt kvinne ble erklært død selv om hun var i live. De to ble innlagt på Molde sykehus i 2018, og Helsetilsynet konkluderer med at sykehuset ikke ga dem forsvarlig helsehjelp. Helse Møre og Romsdal beklager hendelsene, og sier de har innført nye rutiner som skal styrke pasientsikkerheten..

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 16:03

Helseforetak får kritikk etter at levende kvinne ble erklært død

Helsetilsynet kommer med kritikk av Helse Møre og Romsdal, Helse Midt-Norge og St. Olavs hospital etter at nedkjølte pasienter har blitt sendt til feil sykehus..

Aftenposten - 15 May 19 kl. 13:00

Helse Møre og Romsdal utsetter sammenslåing av fødeavdelinger

Styret i Helse Møre og Romsdal vedtok i dag å utsette sammenslåingen av fødeavdelingene i Kristiansund og Molde..

NRK - 11 Apr 19 kl. 14:04

Foreslår å utsette sammenslåing

Sjef i Helse Møre og Romsdal vil foreslå å utsette sammenslåing av fødeavdelingene i Kristiansund og Molde. Styret har tidligere fått kritikk for at de vedtok en sammenslåing..

P4 - 08 Jul 19 kl. 15:39

Nye regler etter feilaktig dødseklæring

Helse Midt- Norge innfører nye regionale regler, etter at en nedkjølt kvinne ble feilaktig erklært død i februar. Helse Møre og Romsdal har hatt to alvorlige hendelser med nedkjølte pasienter siden 2010. Nå innføres nye retningslinjer for behandling.

P4 - 11 Jun 19 kl. 06:24

Plastikkirurgisk ved Haukeland får kritikk

Pasientombudet gir plastikkirurgisk avdeling på Haukeland universitetssjukehus i Bergen kritikk for lang ventetid, feilinformasjon og rot. Det skriver Bergens Tidende. I et brev gir ombudet Helse Bergen en lang liste med eksempler.

NRK - 01 May 19 kl. 21:04

Vil ha digitale pasientjournaler

Helse- og omsorgsdepartementet vil i samarbeid med KS innføre en felles digital pasientjournalløsning for kommune helse- og omsorgstjenester. Oppdraget har departementet nå gitt til Direktoratet for e-helse..

Hegnar.no - 25 Mar 19 kl. 15:24

Helse Møre og Romsdal tar selvkritikk

I februar ble en kraftig nedkjølt kvinne behandlet ved Molde sykehus. Hun ble feilaktig erklært død av teamet som behandlet henne. Nå beklager helseregionen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

– Kan aldri erklære våpenhvile

Tyrkias president Erdogan har avvist USAs forslag om å inngå en våpenhvile i nordlige deler av Syria. – Vi kan aldri erklære våpenhvile, sa han til journalister om bord på et fly, ifølge flere tyrkiske medier og Reuters..

NRK - 1 time siden

Pence vil ikke dele dokumenter

Visepresident Mike Pence i USA nekter å dele dokumenter med kongressen i forbindelse med prosessen som kan lede til riksrett mot president Trump. Pence mener at forespørselen fra Representantenes hus er «for bred», ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Ønsker Syria-omkamp i kongressen

Flere av Demokratenes kongressmedlemmer, med støtte fra noen republikanske representanter, har fremmet et forslag i kongressen hvor de går mot president Donald Trumps avgjørelse om å trekke USAs soldater ut av Syria. Det melder Reuters..

NRK - 1 time siden

SOHR: To syriske soldater drept

To syriske regjeringssoldater skal være drept i artilleriskyts fra tyrkiskvennlige opprørere i det nordlige Syria. Det melder eksilgruppen Syrian observatory for human rights (SOHR), ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Spania fordømmer vold

De spanske myndighetene fordømmer volden i Barcelona, og andre byer i regionen. Det skriver myndighetene i en pressemelding, ifølge Reuters. De skriver videre at de nå jobber for å garantere innbyggernes sikkerhet i Catalonia..

NRK - 2 timer siden

«Uakseptabel» brexitavtale

Brexit-tilhenger og parlamentsmedlem Owen Paterson mener at statsminister Boris Johnsons avtale om å gå ut av EU er «absurd» og «uakseptabel», ifølge avisa The Sun. Britene går etter planen ut av EU 31. oktober og forhandler nå om en avtale..

NRK - 2 timer siden

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mellom Norge og Romania

Kampen mellom Norge og Romania endte 1-1. Spissen Alexander Sørloth sikret det norske poenget i sluttminuttene. Dermed er ikke håpet helt ute for direkte kvalifisering til fotball-EM..

NRK - 3 timer siden

Kilde: USA måtte avskrekke milits

Ifølge en amerikansk tjenestemann sendte USA F-15-fly og kamphelikoptre for å skremme tyrkiskstøttede opprørsgrupper som kom «svært nær» amerikanske soldater i Syria tirsdag, skriver journalisten Lucas Tomlinson. Han dekker Pentagon for Fox News..

NRK - 3 timer siden

El Pais: Tre pågrepet i Barcelona

Tre personer er pågrepet og ni personer er skadet i demonstrasjonene i Barcelona, melder den spanske avisen El Pais. Det er andre dag på rad hvor folk demonstrerer i gatene, etter at flere tidligere katalanske politikere ble dømt til fengsel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt