NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 04:20

NRK - 26 jan. 21 kl. 10:41

Helse Bergen: R-tallet nede i 0,5

Helse Bergen melder at det såkalte R-tallet nå er nede i 0,5. Sist uke ble tallet beregnet til å være 0,8. Fire pasienter er innlagt med covid-19, det samme som i går. 124 ansatte i Helse Bergen er i karantene. Det er en økning på 13 siden mandag..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen, Helse Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helse, Bergen, R-tallet, nedei , 0,5
NRK - 19 mars 21 kl. 10:47

R-tallet under 1 i Helse Bergen

Det såkalte r-tallet, som reflekterer hvor mange en koronasmittet person i gjennomsnitt smitter, er beregnet til 0,9 i Helse Bergen sitt område. Tallet er usikkert, men ligger mellom 0,4 og 1,4. Helse Bergen-sjef Eivind Hansen sier at de anslår at mellom tre og seks personer vil være innlagt i Helse Bergen de neste to ukene.

NRK - 09 feb. 21 kl. 10:24

R-tallet opp etter Ulvik-smitte

Helse Bergen har oppjustert R-tallet for sitt dekningsområde til 1,3. Årsaken til stigningen er smitteutbruddet i Ulvik. – Hvis en eksluderer Ulvik, ville R-tallet vært 0,9, opplyser Helse Bergen.

NRK - 23 mars 21 kl. 10:11

R-tall har økt i Helse Bergen

R-tallet i Helse Bergen sitt område er nå beregnet til 1,2. Tallet reflekterer hvor mange en koronasmittet person i gjennomsnitt smitter. Usikkerhetsspennet er mellom 0,5 og 1,9.

NRK - 31 mars 21 kl. 12:58

R-tallet nede på 1,0

R-tallet er nede på 1,0, ifølge ukesrapporten til FHI. R-tallet sier noe hvor mange en koronasmittet person i gjennomsnitt smitter videre..

NRK - 06 mars 21 kl. 13:07

138 koronapasienter i dag

138 personer behandles for covid-19 på norske sykehus lørdag. Det er 18 flere enn fredag, viser Helsedirektoratets oversikt. 19 personer behandles med respirator, som er like mange som fredag.

NRK - 13 mars 21 kl. 13:06

Høyeste antall innlagte siden april

Lørdag var 177 pasienter innlagt med koronasmitte på norske sykehus. Det er det høyeste tallet siden 15. april i fjor.

NRK - 03 feb. 21 kl. 12:30

Sørafrikant virus i Helse Bergen

Helse Bergen har oppdaget to positive prøver med den sørafrikanske varianten av koronaviruset, skriver Bergens Tidende. Helse Bergen sitt område omfatter store deler av gamle Hordaland og Gulen..

NRK - 17 feb. 21 kl. 12:59

R-tallet i Oslo under 0,5

Ifølge VG er R-tallet i Oslo 0,44. R-tallet viser hvor mange personer én smittet person smitter videre. R-tallet har vært under 1 flere uker.

NRK - 15 april 21 kl. 01:11

R-tallet nede i 0,8 i Norge

R-tallet i Norge, altså hvor mange en koronasmittet person viderefører smitten til, er nå nede på 0,8. Det viser ukesrapporten til Folkehelseinstituttet. Den siste døgntallet viser ytterligere nedgang til 599 nye tilfeller, 140 færre enn dagen før..

NRK - 12 jan. 21 kl. 10:17

R-tallet i Bergen har økt til 1,7

Det såkalte R-tallet i Helse Bergens område, som representerer hvor mange en koronasmittet i gjennomsnitt smitter, har økt fra 1 i forrige uke til 1,7 nå, skriver helseforetaket. Uten importsmitten er R-tallet 1,3. I tillegg melder sykehuset at én eldre person er død..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 30 minutter siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 1 time siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 1 time siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 2 timer siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 3 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt