VG > Innenriks

Sunday, 17 February, 01:17

VG - 11 Feb 19 kl. 09:08

Hellerud-drapet for retten – tiltalte nekter skyld

Tirsdag starter rettssaken mot en 42 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept en 54 år gammel mann på Hellerud i Oslo i juni 2017..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hellerud, Oslo

Dele artikeln

1566 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hellerud-drapet, for, retten, tiltalte, nekter, skyld
Aftenposten - 11 Feb 19 kl. 06:06

Tiltalte for Hellerud-drapet nekter straffskyld

Tirsdag starter rettssaken mot en 42 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept en 54 år gammel mann på Hellerud i Oslo i juni 2017..

VG - 12 Feb 19 kl. 11:24

Hellerud-drapet: Kastet vaskemidler på gulvet og over drapsofferet

OSLO TINGRETT (VG) Den drapstiltalte 42-åringen nekter straffskyld for å ha knivdrept den 54 år gamle mannen på Hellerud i 2017. Kvelden før drapet kjørte de to sammen innom flere steder med «uavklart» formål..

NRK - 14 Oct 18 kl. 09:47

Sørlandssenteret-drapet for retten

Ankesaken etter drapet på Sørlandssenteret i Kristiansand i 2017 starter mandag. Den tiltalte jenta (16) betegnet i tingretten handlingen som et rop om hjelp. Hun ble dømt til elleve års fengsel for drap og drapsforsøk i Kristiansand tingrett i år..

NRK - 09 Dec 18 kl. 08:14

Vadsø-drapet fanget opp på kamera

Aktoratet har videoopptak av mannen som er tiltalt for å ha drept Håvard Pedersen (18) på Coop i Vadsø i sommer. Det er også video av selve drapet, melder NTB. Den tiltalte, som ifølge den sakkyndige var psykotisk under drapet, nekter straffskyld..

NRK - 18 Nov 18 kl. 13:39

Lenvik-drapet i retten mandag

Rettssaken mot den 22 år gamle kvinnen som er tiltalt for å ha drept Gudrun Myrvang Thomassen (84) i fjor, starter i Senja tingrett mandag. Påtalemyndigheten vil legge ned påstand om at tiltalte ved dom overføres til tvungent psykisk helsevern..

NRK - 19 Nov 18 kl. 14:57

Hevdar tiltalte truga med søksmål

Janne Jemtlands bror Terje Opheim, hevdar Svein Jemtland truga han med millionsøksmål. Tiltalte sa i retten han fekk besøk av Opheim i fengsel. - Då fortalte han meg at han skulle gjere kva han kunne for å få meg i fengsel, seier tiltalte ifølgje VG..

NRK - 28 Nov 18 kl. 13:23

Onkel vitnet mot drapstiltalt niese

Før niesa ble pågrepet, skal hun ha forsøkt å presse onkelen for 150.000 kroner. – Vi har vært livredde, sa han i retten.

Aftenposten - 23 Oct 18 kl. 17:46

Utvist kriminell tiltales for Bjerke-drapet

Politiet har tiltalt en varig utvist 30-åring for drapet på en mann på Bjerke i Oslo i juli i fjor. Tiltalte er varig utvist fra Norge..

VG - 12 Dec 18 kl. 18:05

Tiltalte for Vadsø-drapet kan ikke straffes, aktor ber om tvungen behandling

Aktor i saken mot mannen som drepte Håvard Pedersen (18) i Vadsø, ber om at tiltalte dømmes til tvungent psykisk helsevern siden han var utilregnelig..

NRK - 09 Dec 18 kl. 09:13

Vadsø-drap for retten mandag

Statsadvokaten sier de ikke har funnet noen forbindelse mellom Håvard Pedersen (18) som ble drept på jobb i Vadsø, og den tiltalte. – Vi har ikke funnet noen forutgående forbindelser eller kommunikasjon mellom fornærmede og tiltalte, sier Lars Fause..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 timer siden

Stormen i Nordland: Skader for flere titall millioner

BODØ/OSLO (VG) Stormen har herjet med Nordland store deler av lørdagen. Det verste været ser nå ut til å ha lagt seg, men stormen har ført til store ødeleggelser..

VG - 3 timer siden

Kamelen om drapsoffer (28): - Han var veldig snill, alltid blid og alltid glad

BERGEN (VG) Rapmiljøet i Bergen er i sorg etter at en 28 år gammel mann ble drept fredag kveld. Rapperen Kamelen sier det er trist når unge menneskeliv går tapt..

VG - 10 timer siden

Knivstikking i Bergen: Politiet har drapet på video

BERGEN (VG) Ti personer er pågrepet etter at en mann i 20-årene døde etter å ha blitt knivstukket i Bergen fredag kveld. Én er siktet for drap..

VG - 15 timer siden

Stormen i Nordland: – Takplater overalt

BODØ/OSLO (VG) Stormen i Nordland er i gang og det blåser full til sterk storm flere steder. Politiet ber folk holde seg innendørs..

VG - 15 timer siden

Stormen i Nordland: Etasje blåste bort

Stormen i Nordland er i full gang og det blåser full til sterk storm flere steder. Politiet ber folk holde seg innendørs..

VG - Igår: 15:25

Politiet bekrefter: Ramilem (42) ble drept på Bjørndal

Det var Ramilem Kamal (42) som ble drept på Bjørndal i Oslo i forrige uke. Hun beskrives av naboene som en god person, og en snill og hjelpsom nabo..

VG - Igår: 15:45

– De roper Jesus inn i øret mitt, skriker halleluja og «glory to God»

Folk ønsker å komme i kontakt med predikanten Levi Jensen i Vestfold, men det er Levi Jensen i Brøstadbotn som får de over hundre samtalene hver dag..

VG - Igår: 17:11

Politiet klargjør for storm i Nordland: – Fra i morgen blir det farlig

Etter flere dager med nedbør og mildvær er det meldt stor snøskredfare i store deler av Nordland og Troms lørdag. Politiet oppfordrer alle om å ta forholdsregler..

VG - Igår: 17:39

Ekskludert Frp-politiker signerte taushetserklæring - men for sent til å bli valgt

LANGESUND (VG) Vibeke-Emilie Abrahamsen, som er midlertidig ekskludert fra Frp etter å ha mottatt lekkasjer, har nå skrevet under taushetserklæringen som partiet har etterlyst. Men eposten fra henne kom for sent til at hun er valgbar til kommunevalget..

VG - Igår: 18:31

Hamstrer Lohengrin-sjokolade etter dyster beskjed

Etter 108 år er Lohengrin-sjokoladen bestemt tatt ut av produksjon. Flere hundre har gitt uttrykk for sorg på Facebook. Trond Reidar Hole (54) har hamstret..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt