VG > Innenriks

Sunday, 17 February, 01:01

VG - 12 Feb 19 kl. 11:24

Hellerud-drapet: Kastet vaskemidler på gulvet og over drapsofferet

OSLO TINGRETT (VG) Den drapstiltalte 42-åringen nekter straffskyld for å ha knivdrept den 54 år gamle mannen på Hellerud i 2017. Kvelden før drapet kjørte de to sammen innom flere steder med «uavklart» formål..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
OSLO TINGRETT, Hellerud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hellerud-drapet, Kastet, vaskemidler, gulvetog , over, drapsofferet
Aftenposten - 11 Feb 19 kl. 06:06

Tiltalte for Hellerud-drapet nekter straffskyld

Tirsdag starter rettssaken mot en 42 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept en 54 år gammel mann på Hellerud i Oslo i juni 2017..

VG - 11 Feb 19 kl. 09:08

Hellerud-drapet for retten – tiltalte nekter skyld

Tirsdag starter rettssaken mot en 42 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept en 54 år gammel mann på Hellerud i Oslo i juni 2017..

VG - 12 Feb 19 kl. 14:10

Drapstiltalt tyrker (42) om Hellerud-offeret: – Ærlig, ærefull og oppriktig person

OSLO TINGRETT (VG) Den drapstiltalte nekter for at han og den drepte hadde et «kommersielt» samarbeid, men sier de hjalp hverandre med «praktiske ting». Forsvarer Øystein Storrvik sier de har indikasjoner på at mer enn én person står bak drapet..

NRK - 27 Oct 18 kl. 07:53

-Drapet svekker regional stabilitet

USAs forsvarsminister Jim Mattis uttalte lørdag at drapet på journalisten Jamal Khashoggi bidrar til å svekke stabiliteten i Midtøsten, og at USA vil foreta seg noe overfor de som er ansvarlige for drapet..

NRK - 25 Oct 18 kl. 14:10

– Drapet var planlagt

Saudiarabisk påtalemyndighet sier i en uttalelse at drapet på den regimekritiske journalisten Jamal Khashoggi var planlagt. Uttalelsen står i sterk kontrast til tidligere forklaringer fra Saudi-Arabia, som har hevdet at drapet var en ulykke..

NRK - 09 Dec 18 kl. 08:14

Vadsø-drapet fanget opp på kamera

Aktoratet har videoopptak av mannen som er tiltalt for å ha drept Håvard Pedersen (18) på Coop i Vadsø i sommer. Det er også video av selve drapet, melder NTB. Den tiltalte, som ifølge den sakkyndige var psykotisk under drapet, nekter straffskyld..

Hegnar.no - 07 Feb 19 kl. 10:37

Oljefondet kastet ut 13 selskaper i fjor

Totalt 13 selskaper ble kastet ut av Statens pensjonsfond utland i 2018..

Klartale - 08 Nov 18 kl. 08:54

Journalist kastet ut av Det hvite hus

Trump fikk spørsmål han ikke var enig i. Det var nok til at han kastet ut en journalist..

Hegnar.no - 21 Jan 19 kl. 21:06

NRK-komiker kastet ut av Dagsnytt 18-studio

Programlederen kastet ut komikeren Yousef Hadaoui etter at han bannet og flere ganger avbrøt både seg selv og motdebattanter i NRK radios Dagsnytt 18-sending..

NRK - 23 Oct 18 kl. 17:45

Søreide: Drapsmenn må ta ansvar

Gjerningsmennene bak drapet på Jamal Khashoggi må stillast til ansvar for handlingane sine, det krev utanriksminister Ine Eriksen Søreide. Ho seier til NTB at drapet er tragisk og uakseptabelt, og at Noreg krev ei rask undersøking av drapet..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 timer siden

Stormen i Nordland: Skader for flere titall millioner

BODØ/OSLO (VG) Stormen har herjet med Nordland store deler av lørdagen. Det verste været ser nå ut til å ha lagt seg, men stormen har ført til store ødeleggelser..

VG - 3 timer siden

Kamelen om drapsoffer (28): - Han var veldig snill, alltid blid og alltid glad

BERGEN (VG) Rapmiljøet i Bergen er i sorg etter at en 28 år gammel mann ble drept fredag kveld. Rapperen Kamelen sier det er trist når unge menneskeliv går tapt..

VG - 9 timer siden

Knivstikking i Bergen: Politiet har drapet på video

BERGEN (VG) Ti personer er pågrepet etter at en mann i 20-årene døde etter å ha blitt knivstukket i Bergen fredag kveld. Én er siktet for drap..

VG - 15 timer siden

Stormen i Nordland: – Takplater overalt

BODØ/OSLO (VG) Stormen i Nordland er i gang og det blåser full til sterk storm flere steder. Politiet ber folk holde seg innendørs..

VG - 15 timer siden

Stormen i Nordland: Etasje blåste bort

Stormen i Nordland er i full gang og det blåser full til sterk storm flere steder. Politiet ber folk holde seg innendørs..

VG - Igår: 15:25

Politiet bekrefter: Ramilem (42) ble drept på Bjørndal

Det var Ramilem Kamal (42) som ble drept på Bjørndal i Oslo i forrige uke. Hun beskrives av naboene som en god person, og en snill og hjelpsom nabo..

VG - Igår: 15:45

– De roper Jesus inn i øret mitt, skriker halleluja og «glory to God»

Folk ønsker å komme i kontakt med predikanten Levi Jensen i Vestfold, men det er Levi Jensen i Brøstadbotn som får de over hundre samtalene hver dag..

VG - Igår: 17:11

Politiet klargjør for storm i Nordland: – Fra i morgen blir det farlig

Etter flere dager med nedbør og mildvær er det meldt stor snøskredfare i store deler av Nordland og Troms lørdag. Politiet oppfordrer alle om å ta forholdsregler..

VG - Igår: 17:39

Ekskludert Frp-politiker signerte taushetserklæring - men for sent til å bli valgt

LANGESUND (VG) Vibeke-Emilie Abrahamsen, som er midlertidig ekskludert fra Frp etter å ha mottatt lekkasjer, har nå skrevet under taushetserklæringen som partiet har etterlyst. Men eposten fra henne kom for sent til at hun er valgbar til kommunevalget..

VG - Igår: 18:31

Hamstrer Lohengrin-sjokolade etter dyster beskjed

Etter 108 år er Lohengrin-sjokoladen bestemt tatt ut av produksjon. Flere hundre har gitt uttrykk for sorg på Facebook. Trond Reidar Hole (54) har hamstret..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt