VG > Økonomi

Tuesday, 12 November, 16:36

VG - 08 Nov 19 kl. 11:17

Helleland langer ut mot IOC og WADA etter lobby-avsløring

Linda Hofstad Helleland reagerer kraftig etter avsløringer om at Wada og IOC bruker lobbyister for å stanse en ny antidopinglov i Washington DC..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hofstad Helleland, Wada, IOC, Washington DC, WADA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helleland, langerut mot , IOCog , WADA, etter, lobby-avsløring
VG - 08 Nov 19 kl. 11:17

Langer ut mot IOC og WADA etter lobby-avsløring

Både Linda Hofstad Helleland og en amerikansk Wada-delegat reagerer kraftig etter avsløringer om at Wada og IOC bruker lobbyister for å stanse en ny antidopinglov i Washington DC..

Dagbladet - 01 Oct 19 kl. 02:58

Langer ut mot Trump

Superstjerna Leonardo DiCaprio langer ut mot USAs president Donald Trump fordi han mener han nekter for at global oppvarming skjer..

VG - 13 Sep 19 kl. 20:55

WADA-alarm om astmamedisin – betaler millioner til forskning

Ifølge ARD ble 14,4 prosent av medaljene under Torino-OL i 2006 vunnet av utøvere som gikk på astmamedisiner. Nå har WADA bevilget 2,8 millioner kroner til forskning, for å finne svar på om medisinene gir konkurransefortrinn..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 13:11

WADA anker ikke frifinnelsen i Coleman-saken

Det internasjonale antidopingbyrået (WADA) anker ikke frifinnelsen av den amerikanske sprinteren Christian Coleman for brudd på meldeplikten..

Dagbladet - 02 Nov 19 kl. 02:59

Trump langer ut: - Et angrep på demokratiet

Donald Trump langer ut mot riksrettsprosessen mot ham..

P4 - 07 Nov 19 kl. 12:51

Avviser juks med doping

Russlands idrettsminister avviser at materialet fra dopinglaboratoriet i Moskva som ble overlevert til WADA i januar, er blitt forfalsket. Verdens antidopingbyrå konstaterte raskt at noen av dataene var manipulert med. En uavhengig kommisjon vurderer nå om Det russiske antidopingbyrået nok en gang skal utestenges fra samarbeidet med WADA.

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 09:34

Svindal langer ut mot mediene etter boklansering

Aksel Lund Svindal reagerer på at norske medier vinkler hans nye bok på at han «langer ut mot skiforbundet», når den egentlig er en hyllest..

NRK - 29 Oct 19 kl. 21:47

Thunberg langer ut mot Norge

Greta Thunberg langer ut mot både Norge og Sverige for dårlig klimapolitikk. Kritikken kommer i en oppdatering på Instagram, etter at det ble kjent at Nordisk råd tildeler Thunberg miljøprisen for 2019. Thunberg sier nei takk til prisen..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 05:45

Bolsonaro langer ut mot Bachelet og hyller Pinochet

Brasils president Jair Bolsonaro langer ut mot FNs høykommissær for menneskerettigheter Michelle Bachelet og hyller Chiles tidligere diktator Augusto Pinochet..

P4 - 29 Oct 19 kl. 22:17

Thunberg langer ut mot Sverige og Norge

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg langer ut mot Norge og Sveriges miljøpolitikk i et krast innlegg på Instagram i kveld. 16-åringen viser til en rapport der det går frem at Sverige forbruker som om vi bor på fire planeter, mens i Norge letes det rekordmye etter olje og gass. Et stort paradoks for to land som har signert Parisavtalen, sier Thunberg.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Kontrollkomiteen krever svar fra Hauglie

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité sender et brev med en rekke spørsmål til arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H)..

VG - 1 time siden

Lagerbäck sammenligner Braut Haaland med svensk fotballegende

Landslagssjefen brukte den svenske landslagsspissen Henrik Larsson (48) som eksempel da han ble utfordret på hva som har gjort 19-åringen så god..

VG - 2 timer siden

Trønder dømt til 15 års forvaring for overgrep mot barn

En mann i 40-årene er dømt til 15 års forvaring for overgrep mot titalls mindreårige jenter..

VG - 3 timer siden

Nyvalg uten svar

Fire parlamentsvalg i løpet av fire år er tydelige tegn på Spanias politiske krise. Men stadige nyvalg er ingen kur mot handlingslammelse. Plagene blir bare større..

VG - 3 timer siden

Sagen sparker nedover

I dialog med flere av mine flerkulturelle venner har jeg fått forståelse for at store deler av innvandrerbefolkningen ser på Tore Sagen som en komiker som sparker nedover..

VG - 3 timer siden

Det der skulle du ikke sagt, Støre

Pengebingen vår skjelver. Støres grønne Oljefond-flørt gir fare for setningsskader..

VG - 9 timer siden

Religiøs leder drept i israelsk angrep - venter dager med kamper

Tirsdag morgen gjennomførte det israelske militæret et attentat mot én av lederne i gruppen Islamsk hellig krig på Gazastripen. På ny har konflikten mellom de to landene tilspisset seg..

VG - 4 timer siden

Lindelöf takker Solskjær etter fødselsdrama: – Vi var redde

I mars ble det mye styr da Victor Nilsson Lindelöf (25) meldte forfall til landskampen mot Norge. Nå snakker han ut om frykten han kjente på da alt ikke var som det skulle med hans første barn..

VG - 4 timer siden

Ishockeyspiller doping-utestengt i fire år

Ishockeyspilleren Marcus Bryhnisveen (25) er dømt til fire års utestengelse etter at han i fjor testet positivt for et anabolt steroid. Den tidligere Getliga-spilleren har anket dommen..

VG - 4 timer siden

Petter Stordalen etter bruddet: – Det går fint med oss begge

To dager etter det ble kjent at kjendisparet går hvert til sitt, takker de for støtten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt