NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 03:41

NRK - 06 Apr 20 kl. 09:48

Helikopterulykke i Sandnes

Politiet melder om en helikopterulykke i Sandnes. Piloten skal ifølge meldingen være uskadd. Nødetatene er på vei til stedet, i område Kråkeberget i Sandnes. Alle etater på vei..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandnes, Kråkeberget

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helikopterulykkei , Sandnes
P4 - 06 Apr 20 kl. 09:35

Helikopterulykke i Sandnes

Nødetatene er på vei til Sviland i Sandnes etter melding om en helikopterulykke. Politiet opplyser at piloten om bord ikke skal være skadet. Flere omstendigheter om ulykken er foreløpig ikke kjent..

P4 - 26 Jan 20 kl. 20:49

Kobe Bryant omkom i helikopterulykke

Basketballegenden Kobe Bryant har omkommet i en helikopterulykke i Los Angeles sammen med fire andre personer. Det melder flere amerikanske medier. Reisefølget og Bryant var på en tur i hans privat helikopter da det krasjet og begynte å brenne.

Aftenposten - 19 Feb 20 kl. 20:28

Endelig løsnet det for Sandnes Ulf - nye Vidar har litt å by på

Etter to kamper uten scoringer, pøste Sandnes Ulf inn fem mål mot Vidar og spilte en periode raskt og aggressivt, enkelt og effektivt på kunstgraset i Sandnes Idrettspark onsdag kveld..

NRK - 14 May 20 kl. 01:41

En skadd på motorvei i Sandnes

En person er skadet i en ulykke på E39 motorveien ved Ikea i Sandnes, opplyser politiet i Sør-Vest..

NRK - 22 Feb 20 kl. 06:55

Bilfører til legevakt i Sandnes

Føreren av en bil som tok fyr på motorveien E39 ved Kvadrat i Sandnes, er sendt til legevakten for sjekk. Brannen er slukket, men trafikken går tregt i et felt forbi bilvraket..

Aftenposten - 17 Dec 19 kl. 15:09

Sandnes Ulf henter midtbanespiller

Johannes Nunez Godoy er klar for Sandnes Ulf..

Aftenposten - 01 Apr 20 kl. 16:26

Sandnes kan juble etter dagens beskjed

Sandnes Innebandyklubb beholder plassen i eliteserien..

Aftenposten - 09 Mar 20 kl. 11:57

Sandnes Ulf-Viking går som planlagt - med publikum

Men Sandnes Ulf gjør flere endringer i forbindelse med stadionåpningen..

Aftenposten - Igår: 13:13

Vikings treningsbørs: Han er inne på laget mot Sandnes Ulf

Viking stiller et sterkt lag mot Sandnes Ulf lørdag..

Aftenposten - 31 May 20 kl. 12:20

Nok en Bryne-gutt skal spille for Sandnes Ulf

Magnus Rets Grødem drar fra Vejle Boldklubb til Sandnes Ulf..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

NFL-beklager motstand mot kneling

Lederen for det amerikanske fotballforbundet, Roger Goodell, sier nå at det var galt å nekte spillere å delta i fredelige protester mot rasisme ved å knele under nasjonalsangen. I en video beklager Goodell at forbundet ikke lyttet til spillerne..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro kaller WHO «politisk»

Brasils president Jair Bolsonaro truer med på trekke Brasil ut av Verdens helseorganisasjon dersom organisasjonen ikke slutter å være «politisk». Bolsonaro støtter bruk av hydroksyklorokin, selv om det ikke er dokumentert at middelet er effektivt..

NRK - 1 time siden

G20 med 21 milliarder til viruskamp

Landene i G20-gruppen forplikter seg til å bidra med 21 milliarder dollar til kampen mot koronaviruset, heter det i en kunngjøring fra gruppen, melder Reuters. G20-landene er de 20 rikeste og økonomisk sterkeste landene i verden..

NRK - 1 time siden

Facebook fjernet hat-innlegg

Facebook har grepet inn mot nær 200 kontoer knyttet til hvite nasjonalister som skal ha planlagt å møte opp på demonstrasjoner, i noen tilfeller med våpen. Kontoene var knyttet til Proud Boys og American Guard, to hatgrupper som alt er stengt ute..

NRK - 1 time siden

110.000 smittet i Mexico

Det siste døgnet er 4300 nye smittetilfeller oppdaget i Mexico. Dermed har landet over 110.000 smittede.

NRK - 2 timer siden

Egypt får 48 milliarder i kriselån

Det internasjonale pengefondet IMF er enige med Egypt om en ny krisepakke på 48 milliarder kroner for å hjelpe landet over koronakrisen. Hjelpen kommer i tillegg til en lånepakke på 26 milliarder som IMF godkjente for en måned siden, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Hollywood gjenåpner 12. juni

Film- og TV-produksjon kan gjenopptas i Hollywood og California fra 12. juni dersom lokale helsemyndigheter godtar det. Det sier Californias guvernør Gavin Newsom ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Trump-videoer fjernet fra Some

Twitter, Facebook og Instagram har deaktivert videoer som president Donald Trump har lagt ut som hyllest til George Floyd. Årsaken er at videoene bryter opphavsrettsregler, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

California-guvernør mot nakkegrep

I California sier guvernør Gavin Newsom at han vil stanse opplæring i nakkegrep i politiet, og anbefaler at alle lokale politiavdelinger slutter å bruke nakkegrep. I San Diego fylke er nakkegrep, som stanset blod til hodet, forbudt, melder Reuters..

NRK - 3 timer siden

Boligområde evaluert i Os

21 beboere i Os i Bjørnafjorden kommune sør for Bergen har forlatt husene sine etter varsel om ras. Ifølge politiet har en av huseierne hørt lyd fra steiner som raste bak huset. Politiet har ikke funnet tegn til ras, men har sendt bud på geolog..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt