NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 04:55

NRK - 25 Mar 19 kl. 05:33

Helikopter hentet opp

Det styrtede helikopteret ved Fossingfjorden i Kragerø er hentet opp. To menn i 30- og 50-årene fra Sørlandet var om bord da helikopteret styrta, og en er alvorlig skadd. Helikopteret lå nede i tett skog som måtte ryddes før de kunne hente det opp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fossingfjorden, Kragerø, Sørlandet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helikopter, hentet, opp
Aftenposten - 23 Apr 19 kl. 14:33

To personer hentet ut fra skogbrann i Sokndal med helikopter

To personer som opplyste at de var sperret inne i en skogbrann i Sokndal sør i Rogaland tirsdag, er hentet ut med helikopter..

Aftenposten - 24 Mar 19 kl. 19:38

Statfjord-helikopteret hentet 59 personer fra «Viking Sky»

460 personer ble evakuert fra cruiseskipet «Viking Sky» med helikopter. 59 av dem ble plukket opp av redningshelikopteret som egentlig skulle vært på Statfjord-feltet. 66 ble reddet av et offshore-helikopter fra Sola..

NRK - 18 May 19 kl. 14:08

Skiløper døde

En skiløper som onsdag falt 500 meter ned en skrent i fjellområdet Hurrungane i Jotunheimen, døde av skadene. Mannen var i live da han ble hentet av nødetatene og fraktet med helikopter til sykehuset, men døde en tid senere..

NRK - 30 Mar 19 kl. 19:46

Kvinne reddet ned fra fjellhylle

En kvinne i 30-årene ble hentet ned av et Sea King-helikopter etter at hun gikk seg vill i Rullestad i Etne kommune i Hordaland. Det skal ha vært veldig bratt i området..

NRK - 25 Jan 19 kl. 17:15

Helikopter og småfly kolliderte

Eit småfly og eit helikopter har kollidert over Rutor-breen i Aosta-dalen nordvest i Italia. Den lokale avisa La Stampa melder at fire menneske er omkomne og to er skadde. Breen er populær for skikøyrarar, som ofte vert frakta opp med helikopter..

NRK - 24 Mar 19 kl. 12:03

Passasjerer skryter av mannskapene

Evakuerte, amerikanske passasjerer fra cruiseskipet Viking Sky takker redningsmannskapene som hentet dem med helikopter. De uttrykker også at de er svært imponert over alle de frivillige som har hjulpet dem. Evakueringen er satt på pause..

VG - 19 Feb 19 kl. 00:15

Norsk kvinne hardt skadet på Gran Canaria

En norsk kvinne i 50-årene ble mandag hentet med helikopter fra et turområde i Mogán etter at hun hadde falt mens hun var på tur..

NRK - 07 Feb 19 kl. 00:34

Lik hentet opp fra ulykkesfly

Den britiske flyhavarikommisjonen opplyser at et lik er hentet opp fra småflyet som styrtet i den engelske kanal for to uker siden, melder Sky News. Det er ikke klart om det er Cardiff-spilleren Emiiano Sala eller piloten som er hentet opp..

P4 - 12 May 19 kl. 16:24

Hanggliderulykke

En hanggliderpilot måtte få hjelp av et Sea King helikopter etter en ulykke i ettermiddag. Hangglideren hang seg fast i noen trær i Hole i Buskerud. Flyveren kom seg ned på bakken, men var i så ulendt terreng at han ikke kom seg ut av området.

NRK - Igår: 14:20

Paraglider-ulykke i Solbergelva

En paraglider har gått ukontrollert i bakken i Solbergelva i Nedre Eiker, melder Drammens Tidende. ifølge hovedredningssentralen er skadeomfanget ukjent. Pasienten er hentet med et Sea King-helikopter og fraktes til sykehuset i Drammen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..

NRK - 1 time siden

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

NRK - 1 time siden

Skaper frykt blant homoaktivister

Nynazister i Den Nordiske Motstandsbevegelsen, DNM, skaper frykt når de kartlegger og fotograferer homoaktivister under Pride-arrangementer. Leder Kristoffer Mathisen i Skeiv Ungdom Østfold sier til Dagsavisen at homo-hat er mer organisert..

NRK - 3 timer siden

Leter etter årsaken til strømutfall

Årsaken til at nesten 50 millioner innbyggere i Sør-Amerika mistet strømmen søndag er ikke kjent, men vil bli etterforsket. Det lovet Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui i en uttalelse søndag..

NRK - 4 timer siden

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 5 timer siden

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

NRK - 5 timer siden

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..

NRK - 6 timer siden

Lover strømmen tilbake i Argentina

40 prosent av strømforsyningen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av en massivt strømbrudd. Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui lover at alle vil få tilbake strømmen i løpet av dagen..

NRK - 7 timer siden

NHO vil begrense cruisetrafikken

Masseturisme med cruiseskip vil svekke Norges omdømme, mener NHO Reiseliv. Det må settes et tak, sier direktør Kristin Krohn Devold til TV 2. Ifølge Cruise Norway er det ventet at 4 millioner cruisepassasjerer vil gå i land i en norsk havn i år..

NRK - 7 timer siden

Oppkaller bosetting etter Trump

En bosetting på okkupert jord på Golanhøydene blir oppkalt etter USAs president Donald Trump. Israels statsminister innviet «Trump-høydene» i dag. Trump erklærte at høyden er israelsk i mars i år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt