NRK > Nyheter

Sunday, 21 April, 22:21

NRK - 25 Mar 19 kl. 05:33

Helikopter hentet opp

Det styrtede helikopteret ved Fossingfjorden i Kragerø er hentet opp. To menn i 30- og 50-årene fra Sørlandet var om bord da helikopteret styrta, og en er alvorlig skadd. Helikopteret lå nede i tett skog som måtte ryddes før de kunne hente det opp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fossingfjorden, Kragerø, Sørlandet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helikopter, hentet, opp
Aftenposten - 24 Mar 19 kl. 19:38

Statfjord-helikopteret hentet 59 personer fra «Viking Sky»

460 personer ble evakuert fra cruiseskipet «Viking Sky» med helikopter. 59 av dem ble plukket opp av redningshelikopteret som egentlig skulle vært på Statfjord-feltet. 66 ble reddet av et offshore-helikopter fra Sola..

NRK - 30 Mar 19 kl. 19:46

Kvinne reddet ned fra fjellhylle

En kvinne i 30-årene ble hentet ned av et Sea King-helikopter etter at hun gikk seg vill i Rullestad i Etne kommune i Hordaland. Det skal ha vært veldig bratt i området..

NRK - 25 Jan 19 kl. 17:15

Helikopter og småfly kolliderte

Eit småfly og eit helikopter har kollidert over Rutor-breen i Aosta-dalen nordvest i Italia. Den lokale avisa La Stampa melder at fire menneske er omkomne og to er skadde. Breen er populær for skikøyrarar, som ofte vert frakta opp med helikopter..

NRK - 24 Mar 19 kl. 12:03

Passasjerer skryter av mannskapene

Evakuerte, amerikanske passasjerer fra cruiseskipet Viking Sky takker redningsmannskapene som hentet dem med helikopter. De uttrykker også at de er svært imponert over alle de frivillige som har hjulpet dem. Evakueringen er satt på pause..

NRK - 07 Feb 19 kl. 00:34

Lik hentet opp fra ulykkesfly

Den britiske flyhavarikommisjonen opplyser at et lik er hentet opp fra småflyet som styrtet i den engelske kanal for to uker siden, melder Sky News. Det er ikke klart om det er Cardiff-spilleren Emiiano Sala eller piloten som er hentet opp..

VG - 19 Feb 19 kl. 00:15

Norsk kvinne hardt skadet på Gran Canaria

En norsk kvinne i 50-årene ble mandag hentet med helikopter fra et turområde i Mogán etter at hun hadde falt mens hun var på tur..

NRK - 26 Jan 19 kl. 14:46

Lettere skadd i skred

En kvinne ble tatt av skredet ved Tromsdalstiden i Tromsø. Hun fikk hjelp av en mann hun var i følge med og ble lettere skadd i skredet. Begge to ble hentet ned med helikopter og fløyet til sykehus..

Klartale - 18 Feb 19 kl. 08:24

To personer døde i ulykke med helikopter

En mann og en kvinne døde. De satt i et helikopter som styrtet..

VG - 23 Mar 19 kl. 22:09

Ni evakuert fra lasteskip

Mannskapet på lasteskipet Hagland Captain hoppet i sjøen for å bli reddet av helikopter ved kysten av Møre og Romsdal. Nå er samtlige ni hentet opp av redningshelikopter..

NRK - 23 Mar 19 kl. 18:20

Helikopter styrtet i Bamble

Et helikopter skal ha styret i Fossingfjorden i Bamble kommune i Telemark. Nødetatene er på vei, opplyser politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

May fordømmer angrepene

Storbritannias statsminister Theresa May fordømmer angrepene i Sir Lanka, melder AFP..

NRK - 45 minutter siden

Ikke rolig på sjøen

1300 frivillige er i beredskap for en ekstra travel påske på sjøen. Nydelig påskevær og temperaturer opp mot 20 grader har ført til mange har valgt båten istedenfor fjellet..

NRK - 30 minutter siden

Skigåer funnet av helikopter

Skigåeren som gikk seg vill på Haukelifjell er funnet av Sea King-helikopteret. Vedkommende er nå fraktet ned fra fjellet av en skuterpatrulje fra Røde Kors, melder Hovedredningssentralen..

NRK - 30 minutter siden

Britisk hjelpearbeider drept

To personer, blant dem er britisk hjelpearbeider, er skutt og drept på et feriested nordvest i Nigeria. Fire turister er bortført fra stedet..

NRK - 45 minutter siden

En million dør av munnkreft i India

En million mennesker dør hvert år av munnkreft i India, skriver Hindustantimes. Landet har en av de høyeste forekomstene av munnkreft i verden fordi mange røyker og bruker tobakk. Forekomsten av sykdommen er økende i India..

NRK - 45 minutter siden

Bombe uskadeliggjort nær flyplass

En improvisert bombe er oppdaget og uskadeliggjort ved en internasjonal flyplass 30 kilometer utenfor Sri Lankas hovedstad Colombo. Det opplyser en talsmann for luftforsvaret, noen timer etter at en serie bombeangrep kostet minst 215 personer livet..

NRK - 1 time siden

Rekordmange unge til fjells

Stadig flere unge ønsker seg en påskeferie med fjell og friluftsliv, og aldri har det vært flere ungdommer til fjells, melder Turistforeningen. I løpet av fem år har DNT ung hatt en medlemsøkning på 47 prosent..

NRK - 1 time siden

Politiet skryter av ungdommer

Politiet på Manglerud i Oslo skryter av ungdommer på Bjørndal som plukket søppel langs veien. Ungdommene jobbet frivillig i regi av den lokale moskeen..

NRK - 5 timer siden

Avkrefter at bombe ble funnet

Tidligere i dag meldte Fædrelandsvennen om at en udetonert bombe ble funnet like ved Strømmestiftelsens kontorer på Sri Lanka. Generealsekretær Kristine Storesletten Sødal avkrefter søndag kveld dette..

NRK - 1 time siden

Flere unge sliter i påsken

Denne påsken har Kirkens SOS hatt dobbelt så mange samtaler med yngre mennesker, sammenlignet med i fjor. Fra palmesøndag til langfredag besvarte Kirkens SOS 231 chatsamtaler. De som tar kontakt er mellom 15 og 30 år, skriver Tvedestrandsposten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt