NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 22:08

NRK - 19 feb. 21 kl. 22:53

Helgheim kandidat på Oslo Frp-liste

Frps profilerte stortingsrepresentant Jon Engen Helgheim spilles nå offisielt inn som kandidat på Oslo Frps liste foran høstens stortingsvalg..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jon Engen Helgheim, Oslo Frps, Oslo Frp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helgheim, kandidat, Oslo, Frp-liste
NRK - 19 jan. 21 kl. 12:47

Dømt for trusler mot Helgheim

En 23-åring dømt til ti måneders fengsel for trusler mot Frp-politiker Jon Helgheim. I meldingen mannen sendte til Helgheim i juni i fjor, truer han blant annet med kriminelle gjenger og nettverk i Oslo..

Aftenposten - 22 feb. 21 kl. 11:03

Helgheim sier ja til å stå på Oslo Frps liste

Frps innavndringspolitiske talsperson Jon Engen-Helgheim bekrefter at han vil stille som kandidat på nominasjonsmøte i….

Aftenposten - 22 feb. 21 kl. 11:03

Jon Engen-Helgheim sier ja til å stå på Oslo Frps liste

Frps innvandringspolitiske talsperson Jon Engen-Helgheim bekrefter at han vil stille som kandidat på nominasjonsmøte i….

NRK - 22 feb. 21 kl. 11:13

Helgheim sier han stiller i Oslo

Jon Engen-Helgheim bekrefter at han stiller som stortingskandidat for Oslo Frp. Han ble vraket fra førsteplassen på stortingslista i Buskerud. Etter at Siv Jensen takket nei til gjenvalg, er det kamp om topplasseringen på Oslo-lista..

VG - 18 feb. 21 kl. 20:40

Helgheim åpen for topplass i Oslo

Jon Helgheim utelukker ikke å stille på førsteplassen på stortingslista til Frp i Oslo. Han hyller både Siv Jensen og Sylvi Listhaug..

NRK - 23 feb. 21 kl. 07:44

Carl I. Hagen ikke på Oslo-liste

Carl I. Hagen innstilles ikke til en plass på stortinglisten til Oslo Fremskrittsparti før høstens valg. Christian Tybring-Gjedde er innstilt som listetopp foran Jon Engen-Helgheim.

NRK - 18 feb. 21 kl. 20:13

Engen-Helgeim aktuell for Oslo-sete

Aftenposten melder at Fremskrittspartiets innvandringspolitiske talsperson Jon Engen-Helgheim er aktuell til å overta Siv Jensens plass på Stortinget. – Nå er det en ny situasjon, vi får se, sier Engen-Helgheim til Aftenposten..

NRK - 07 april 21 kl. 09:32

Keiino-Fred til Sametinget

Fred René Buljo, kjent fra bandet Keiino, stiller som første kandidat på Árjas liste til Sametinget, melder Sagat. Buljo var vararepresentant på Sametinget fra 2013 til 2017 for Árjas og stiller nå på partiets liste i Sør-Norge..

VG - 18 feb. 21 kl. 20:40

Solvik-Olsen sa nei til stortingsplass - kan åpne for Helgheim

Ketil Solvik-Olsen kan gjøre comeback som Frp-nestleder på Siv Jensens anbefaling. Men kilder i Oslo Frp tror ikke at Solvik-Olsen vil overta Jensens stortingsplass fra Oslo. De viser til det han selv har sagt: At han ikke er aktuell for Stortinget nå..

Aftenposten - 23 feb. 21 kl. 10:11

Tybring-Gjedde topper Frps foreslåtte liste i Oslo

Christian Tybring-Gjedde står øverst og følges av Jon Helgheim på nominasjonskomiteens nye forslag til stortingsliste….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 1 time siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 1 time siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 1 time siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 1 time siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 1 time siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 2 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 1 time siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..

NRK - 1 time siden

Drapsmann i Austin på frifot

Politiet i Austin, Texas, sier at den mistenkte for tre drap trolig ikke utgjør fare for andre. På Twitter skriver politiet at skytingen skjedde i et leilighetsbygg, og trolig var knyttet til en familiesituasjon..

NRK - 1 time siden

Halvparten av USAs voksne vaksinert

Halvparten av alle amerikanere over 18 år har fått minst én dose koronavaksine. I alt 84 millioner mennesker i USA er fullvaksinert, mens 46 millioner har fått én av to doser. Til uka ventes det at vaksinen fra Johnson&Johnson tas i bruk igjen, melder AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt