NRK > Nyheter

Thursday, 02 April, 13:26

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:12

Helga Pedersen ny Tana-ordfører

Samelista i Tana gjorde helomvending kvelden før ordførervalget, og vraket samarbeidet med Senterpartiet og tre andre partier. Les mer:.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tana, Senterpartiet, Pedersen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helga, Pedersenny , Tana-ordfører
NRK - 09 Oct 19 kl. 17:59

Helga Pedersen blir Tana-ordfører

Helga Pedersen blir likevel ordfører i Tana. Det er klart etter at Samelista har snudd, og inngått avtale med Arbeiderpartiet. De hadde først inngått avtale med Sp, Venstre, Høyre, Frp og SV..

NRK - 10 Sep 19 kl. 22:17

Pedersen blir ordfører i Tønsberg

Arbeiderpartiets Anne Rygh Pedersen blir ordfører i nye Tønsberg kommune. Partiet er enig om et samarbeid med Senterpartiet, MDG og KrF, forteller Pedersen til NRK. Senterpartiets Steinar Solum blir varaordfører..

Klartale - 18 Sep 19 kl. 15:04

Anne blir første kvinnelige ordfører

Anne Rygh Pedersen skriver historie når hun tar over som ordfører i Tønsberg..

NRK - 05 Nov 19 kl. 22:18

E6-stenging i Tana tar lengre tid

Vegtrafikksentralen Nord melder at E6 fortsatt er stengt ved Polmak i Tana kommune i Finnmark. De har ennå ikke fått tømt tanken på tankbilen med flybensin som kjørte av veien tidligere i dag. Det er omkjøring via Finland..

NRK - 05 Nov 19 kl. 11:19

Tankbil av vegen i Tana

E6 ved Polmak i Tana er stengt etter at ein tankbil lasta med flydrivstoff har køyrd av vegen, melder Vegtrafikksentralen. Politiet ber om ei tryggingssone på 100 meter..

P4 - 16 Dec 19 kl. 11:48

Tankbil og personbil kolliderte i Tana

En tankbil og en personbil har kollidert på fylkesvei 890 i Tana i Finnmark. Ifølge politiet er to personer involvert i hendelsen. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent..

NRK - 10 Sep 19 kl. 14:37

Trafikkulykke i Båteng i Tana

En person er fastklemt etter en trafikkulykke i Båteng i Tana. Nødetater er på stedet, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 21 Oct 19 kl. 11:56

Vil forby utførsel av fisk

Tidligere fiskeriminister Helga Pedersen ønsker å forby utførsel av fisk for turister. I 2009 sa hun som statsråd at turistfiske var framtida. Nå er Pedersen leder av Fjordfiskenemnda, og mener turistfiske har gått over styr, skriver Fiskeribladet..

P4 - 07 Nov 19 kl. 19:42

Må spare - punger ut for ordførerkjede

Når Tønsberg kommune slår seg sammen med Re ved nyttår, skal den nye kommunen bruke rundt 200.000 kroner på et nytt ordførerkjede. Det ble bestemt i går, selv om kommunen varsler kutt på 60 millioner kroner neste år, melder NRK.

NRK - 06 Nov 19 kl. 05:11

E6 åpnet etter ulykke i Tana

E6 er åpnet igjen i Tana i Finnmark etter å ha vært sperret siden tirsdag formiddag. En tankbil kjørte av veien og bergingsarbeidet har pågått i nærmere 18 timer. Tankbilen er nå tømt for bensin.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Vil myke opp hytteforbudet

Det er bedre å slippe til noen på hyttene enn ingen, mener tidligere FHI-forsker Erik Nord som går imot nulltoleranse for hytteliv. Til VG foreslår Nord, dele opp påskeferien og et system der hytter kan brukes etter tur..

NRK - 15 minutter siden

Gir utvidet betalingsutsettelse

Regjeringen har vedtatt at det skal gis utvidet betalingsutsettelse i Lånekassen. Ordningen med utvidet mulighet til utsettelse gjelder foreløpig for mars og april, tilsvarende koronalovens virkeperiode..

NRK - 1 time siden

Færre innlagt med covid-19

318 mennesker er lagt inn på sykehus med covid-19. Dette er en nedgang på sju fra i går. 105 av disse fikk behanding med respirator..

NRK - 1 time siden

WHO: 95 prosent av de døde over 60

95 prosent av de som har dødd som følge av å ha blitt smittet av koronaviruset i Europa var over 60 år, det viser tall fra Verdens helseorganisasjon (WHO), melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

20 milliarder i kontantstøtte

I morgen bestemmer regjeringen hvilke bedrifter som kan få støtte og hvor mye hver enkelt kan få. Ingen får dekket alt - og maksimal støtte ligger an til å bli 30 millioner kroner. Ingen bedrifter vil få dekket alle sine faste utgifter..

NRK - 1 time siden

46 medier har permittert folk

Annonsesvikt for mediene har ført til permitteringer både blant markedsansatte og journalister i nærmere 50 medier, ifølge bransjebladet Journalisten. Mediebransjen ba i forrige uke om krisehjelp på 1,3 milliarder kroner..

NRK - 1 time siden

Anders Tegnell til Skavlan

Statsepidemiolog Anders Tegnell, som har stått midt i stormens øye i Sverige, skal intervjues på Skavlan på fredag. Det bekrefter den svenske allmennkringkasteren SVT overfor Dagens Nyheter..

NRK - 2 timer siden

Pasient med korona uskrevet

En person er utskrevet fra Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø etter å ha vært innlagt med koronaviruset, Covid-19. Nå er det igjen ni personer innlagt med viruset, og totalt fire er utskrevet..

NRK - 1 time siden

Utsetter samlokalisering

Samlokaliseringen av nødetatene i Finnmark utsettes til høsten 2020. Det melder Sør-Varanger kommune, Finnmarkssykehuset og Finnmark politidistrikt i en pressemelding. Det er krisen i forbindelse med koronaviruset som er grunnen til utsettelsen..

NRK - 1 time siden

16 utskrevet etter koronasmitte

16 pasienter er skrevet ut etter behandling for koronasmitte ved Sykehuset Østfold, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. De som blir lagt inn med påvist smitte, ligger i minimum ti dager, sier Jetmund Ringstad, avdelingssjef ved infeksjonsavdelingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt