Dagbladet > Innenriks

Mandag, 08 Mars, 01:16

Dagbladet - 21 feb. 20 kl. 01:37

Hele Nordkapp isolert – 40 evakuert

Mesteparten av veinettet i Nordkapp er stengt på grunn av ras eller rasfare. Torsdag er 40 personer evakuert. Det vil ta tid før veiene kan åpnes igjen..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Nordkapp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hele, Nordkapp, isolert40 , evakuert
NRK - 19 des. 19 kl. 15:37

Nordkapp-avgift er ulovlig

Fylkesmannen i Troms og Finnmark har opphevet Nordkapp kommunes vedtak om å tillate adgangsavgift på Nordkapp-platået. Det var Norsk Friluftsliv som klagde inn vedtaket. – En stor seier for fellesskapet og Nordkapp, sier leder Lasse Heimdal til NRK..

NRK - 21 feb. 20 kl. 00:12

40 evakuert fra E69 i Nordkapp

40 mennesker, blant dem 17 turister i en utenlandsk buss, er evakuert fra E69 i Nordkapp, melder Statens Vegvesen. Nesten alle veier i Nordkapp er stengt på grunn av ras eller fare for ras. Det er usikkert når E69 kan åpnes igjen..

Aftenposten - 21 feb. 20 kl. 06:45

Hele Nordkapp isolert – 40 personer evakuert

Mesteparten av veinettet i Nordkapp er stengt på grunn av ras eller rasfare. Torsdag er 40 personer evakuert. Det vil ta tid før veiene kan åpnes igjen..

NRK - 21 feb. 20 kl. 07:17

Heile Nordkapp kommune isolert

Heile Nordkapp kommune i Finnmark er framleis isolert som følge av ras eller rasfare. I Osterøy kommune i Vestland er fleire bygder isolerte etter ras. Og i Sør-Noreg fører uvêr og rasfare til stengde fjellovergangar fredag morgon..

VG - 21 feb. 20 kl. 01:17

Hele Nordkapp isolert – 40 personer evakuert

To brøytebiler, en lastebil og flere personbiler sitter fast i kraftig uvær og flere snøskred som har gått i området Østerelva-Skarsvågrevva i Nordkapp..

NRK - 14 jan. 20 kl. 22:55

Opprettholder evakueringen

Politiet i Finnmark velger å opprettholde evakueringen i de skredutsatte områdene i regionen. Det er særlig Nordkapp og Honningsvåg kommune som er rammet. 70 mennesker evakuert i Nordkapp kommune, fire bygder er isolert og nær 20 veier stengt..

NRK - 21 juli 20 kl. 19:28

Vestøl nådde Nordkapp

Bjarte Vestøl (61) fra Kristiansand rundet i ettermiddag Nordkapp, etter å ha rodd fra Lindesnes. Reisen har tatt fire måneder. I fjor syklet han fra Nordkapp til Lindesnes.

P4 - 31 juli 20 kl. 05:50

Kollaps i turismen til Nordkapp

Nordkapp opplever kollaps i turismen med 75 prosent nedgang fra juli i fjor til juli i år. Mens Nordkappklippen i juli i fjor hadde 85.000 besøkende, er tallet i år 19.

P4 - 21 feb. 20 kl. 10:42

Åpner for kolonnekjøring i Nordkapp

Bussen med 17 utenlandske turister som måtte evakueres på grunn av uvær og rasfare på E39 i Nordkapp kommune i går blir hentet ut klokken 12 i ettermiddag. Det organiseres da kolonnekjøring. Hele kommunene har i dag vært isolert på grunn av stengte veier..

P4 - 12 jan. 20 kl. 07:23

Isolert etter flom

Rundt 50 personer i 20 husstander er isolert på grunn av flom i Tangvall i Kristiansand kommune. Beboerne ble isolert i går kveld da en bekk flommet over, skriver Fædrelandsvennen. En beboer sier til avisen at han regner med at situasjonen vil bedre seg i dag.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 19 timer siden

Festbråk flere steder: 100 ungdommer samlet

Også natt til søndag måtte politiet flere steder i landet gripe inn for å stoppe fester som ikke var forsvarlige på grunn av smittevernbrudd. På det meste var rundt 100 ungdommer samlet, ifølge politiet..

Dagbladet - Igår: 22:00

Helsenorge.no fungerer igjen

De tekniske problemene som gjorde at det i flere timer ikke var mulig å logge seg inn på nettsiden Helsenorge.no, er nå løst..

Dagbladet - Igår: 22:00

Helsenorge fungerer igjen

Umulig å logge inn på offentlige tjenester..

Dagbladet - Igår: 17:48

Rekorddag etter «Exit»-lansering

Rekordmange var inne på NRK TV etter at den nye sesongen av serien ble sluppet fredag ettermiddag..

Dagbladet - Igår: 15:21

Varsler ny krise etter 121 dager

I november i fjor kunne helsemyndighetene konstatere at Norge var rammet av en andre smittebølge. 121 dager senere varsles det nå om en tredje bølge - bare to måneder etter at vi fikk kontroll på bølge to..

Dagbladet - I førrgår: 18:28

- Har ikke gjort jobben sin

Sykehusdirektør Øystein Mæland forsvarte i ettermiddag Ahus' intensivkapasitet og hvorfor han mener de ikke har kapasitetsproblemer. Overlege Jon Laake ved Rikshospitalet mener Mæland ikke har gjort jobben sin..

Dagbladet - I førrgår: 17:49

Går mot full ned­stenging i Ullensaker

Ullensaker kommune sliter med høye smittetall. Kommunens ordfører sier kommunen mest sannsynlig blir stengt ned fra tirsdag..

Dagbladet - 04 mars 21 kl. 22:16

- Ingen grunn til å legge bort snøskuffa

Etter en smak av vår i sør, gjør vinteren retur over store deler av landet. Fare for snø over store deler av landet og markant kaldere vær er fasiten for de kommende dagene..

Dagbladet - 04 mars 21 kl. 15:30

Nye tiltak i Bærum -serverer alkohol ute

Kommunen opplevde en dobling av antall smittetilfeller på ett døgn..

Dagbladet - 04 mars 21 kl. 11:38

Én alvorlig skadd etter ambulanseulykke

Ambulansen var på vei til lastebilbrann..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt