NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 22:57

NRK - 08 april 21 kl. 08:39

Held pressekonferanse klokka 13

Steinkjer kommune held pressekonferanse om smittesituasjonen klokka 13 i dag, opplyser kommuneoverlege Sunniva Rognerud til NRK. Onsdag vart 10 personar registrert smitta i kommunen. Cirka 300 personar hamna i ei eller anna form for karantene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sunniva Rognerud, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Held, pressekonferanse, klokka13
NRK - 02 mars 21 kl. 19:22

Solberg held pressekonferanse

Statsminister Erna Solberg har hasteinnkalla til ein pressekonferanse på Statsministeren sitt kontor klokka 20 tysdag kveld. Det er venta at ho vil kommentere korona-krangelen mellom Molde-ordføraren og byrådet i Oslo..

NRK - 09 mars 21 kl. 09:44

Varsler innstramminger i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen kaller inn til pressekonferanse klokka 13 tirsdag. Temaet er innstramming av koronatiltakene i Oslo. Det er særlig bekymring for høy smitte blant barn og unge i byen, melder flere medier.

NRK - 17 jan. 21 kl. 10:29

Varslar oppdatering om hyttebrann

Politiet held ein pressekonferanse klokka 11 om hyttebrannen på Andøya. 5 personar er sakna etter brannen natt til i går..

NRK - 04 mars 21 kl. 13:04

Varslar strengare tiltak i Tromsø

Tromsø kommune held pressekonferanse klokka 13.30 om koronasituasjonen i byen. Fleire enn 40 personar er registrerte smitta dei siste dagane,..

NRK - 08 april 21 kl. 12:39

Over 1.500 i karantene i Steinkjer

Over 1.500 personar sit no i ei form for karantene i Steinkjer, 15 personar er registrert smitta dei siste to dagane. Minst fire med ukjent smittekjelde, opplyser kommunen til NRK.

NRK - 07 april 21 kl. 13:10

Pressekonferanse om gjenopningsplan

Statsminister Erna Solberg held no pressekonferanse om gjenopninga av Noreg. Noreg skal opnast trinnvis, via fire trinn, med tre veker mellom kvart trinn..

NRK - 23 mars 21 kl. 08:08

Pressekonferanse utsett

Regjeringa har utsett pressekonferansen om koronasituasjonen frå klokka 13 til klokka 18 i dag. Det er ikkje kjent kva innhaldet skal vera. Helseminister Bent Høie, Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet skal vera til stade..

NRK - 06 april 21 kl. 13:06

Orienterer om gjenopning 11:30

Statsminister Erna Solberg skal legge fram sin gjenopningsplan av Noreg for Stortinget onsdag klokka 11:30. Det vert også ein pressekonferanse klokka 13..

E24 - 27 jan. 21 kl. 16:57

Solberg og Høie kaller inn til pressekonferanse om corona og innreise

Corona og innreise blir temaene når statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie holder pressekonferanse cirka klokka 18.30 i kveld..

NRK - 07 feb. 21 kl. 10:53

Pressekonferanse i Bergen kl 12.30

Klokka 12 holdes en pressekonferanse om strengere smittevern-tiltak i Bergen og kommunene rundt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Storbritannia kutter i bistanden

Den britiske regjeringen vil kutte det årlige bistandsbidraget fra 0,7 prosent til 0,5 prosent av brutto nasjonalprodukt. Avgjørelsen har ført til krass kritikk fra to hundre britiske hjelpeorganisasjoner, skriver Sky News..

NRK - 1 time siden

14-åring utsatt for tyveri

Like før klokka 21 fikk politiet melding om at en 14 år gammel gutt fikk frastjålet en gjenstand ved togstasjonen på Gausel i Stavanger. Gjerningspersonen skal også være en ung gutt. Politiet er i kontakt med fornærmede.

NRK - 1 time siden

Rømling fortsatt på frifot

Mannen som rømte fra et fengslingsmøte tirsdag ettermiddag, er fortsatt på frifot. Det bekrefter operasjonsleder i politiet, Marius Fosvold. Mannen er en av to siktede etter et tyveri av en snøfreser i Tønsberg natt til mandag..

NRK - 15 minutter siden

Stort ras sperrer fylkesvei i Alta

Et stort steinras har onsdag kveld gått over fylkesvei 8830 mellom Skillefjordbotn og Storekorsnes nord for Alta. Vegtrafikksentralen nord opplyser at det er flere løse steiner i fjellsiden som må fjernes ved hjelp av vann før veien kan åpnes igjen..

NRK - 15 minutter siden

Minst fire drept i bombeangrep

Minst fire personer er drept og tolv såret etter at en bilbombe gikk av utenfor et femstjernershotell i byen Quetta i Pakistan, ifølge politiet. Hotellet skal ofte ha besøk av politikere, byråkrater og utlendinger, opplyser assisterende politisjef..

NRK - 30 minutter siden

Fremdeles ingen pågripelser

Rundt ett døgn etter at en mann ble drept i Tønsberg, står politiet fortsatt uten konkrete mistenkte i saken. Ingen er foreløpig pågrepet, opplyser politiet. De har samlet inn en rekke videoopptak fra området som nå blir gjennomgått..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 1 time siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 2 timer siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt