NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 23:03

NRK - 08 april 21 kl. 10:16

Heimly stiller til val

Fotograf Per Heimly står på liste for Samefolkets parti i sametingsvalet til hausten. Ifølgje avisa Fremover er valløftet hans å kjempe for eit samisk praktbygg i Oslo, som skal romme kunst, ha kulturtilbod for barn og ungdom og vere konsertscene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Per Heimly, Samefolkets, Fremover, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Heimly, stiller, til, val
VG - 10 jan. 21 kl. 10:09

Per Heimly om «71 grader nord»: – Gikk i katastrofemodus

Per Heimly (48) hadde lovet seg selv at han aldri skulle kjempe om å bli Norges tøffeste kjendis. Plutselig var det for sent å snu..

NRK - 13 jan. 21 kl. 10:52

USA avlyser tilsyn med Uganda-val

USA skal ikkje observere torsdagens val i Uganda etter at storparten av observatørane er nekta akkreditering av ugandiske styresmakter. USAs ambassadør til Uganda, Natalie Brown, seier at 75 prosent av observatørane fekk nei til akkreditering..

VG - 15 jan. 21 kl. 14:17

Riiber-seier i Val di Fiemme: – Det er deilig å starte året med en seier

Jarl Magnus Riiber (23) klarte å beholde deler av ledelsen fra hopprennet og gikk inn til seier på fredagens 10-kilometer kombinert i Val di Fiemme..

VG - 15 jan. 21 kl. 14:17

Riiber-seier i Val di Fiemme: – Det er deilig å starte året med å vinne

Jarl Magnus Riiber (23) klarte å beholde deler av ledelsen fra hopprennet og gikk inn til seier på fredagens 10-kilometer kombinert i Val di Fiemme..

NRK - 01 feb. 21 kl. 11:45

Hæren lover frie val

Hæren i Myanmar lover å halde eit fritt og rettferdig val i landet, og at makta skal gå til partiet som vinn. Etter statskuppet i natt seier militæret at dei tok makta fordi det var valjuks under det førre valet, og at dei vil styre landet i eitt år..

Aftenposten - 15 jan. 21 kl. 14:17

Ny Riiber-seier i Val di Fiemme

Jarl Magnus Riiber (23) var totalt overlegen på fredagens 10-kilometer kombinert i Val di Fiemme..

VG - 15 jan. 21 kl. 14:17

Ny Riiber-seier i Val di Fiemme

Jarl Magnus Riiber (23) var totalt overlegen på fredagens 10-kilometer kombinert i Val di Fiemme..

Dagbladet - 13 jan. 21 kl. 03:53

Stiller ultimatum til Pence

Representantenes hus stiller ultimatum til visepresident Mike Pence, og ber han avsette Donald Trump. Pence har allerede sagt at han ikke kommer til å gjøre det..

NRK - 07 april 21 kl. 09:32

Keiino-Fred til Sametinget

Fred René Buljo, kjent fra bandet Keiino, stiller som første kandidat på Árjas liste til Sametinget, melder Sagat. Buljo var vararepresentant på Sametinget fra 2013 til 2017 for Árjas og stiller nå på partiets liste i Sør-Norge..

E24 - 22 jan. 21 kl. 11:11

Banker positive til å investere i Norwegian

Nordea og DNB stiller seg positive til å tre inn som nye eiere i Norwegian etter at også regjeringen stiller opp for flyselskapet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Storbritannia kutter i bistanden

Den britiske regjeringen vil kutte det årlige bistandsbidraget fra 0,7 prosent til 0,5 prosent av brutto nasjonalprodukt. Avgjørelsen har ført til krass kritikk fra to hundre britiske hjelpeorganisasjoner, skriver Sky News..

NRK - 1 time siden

14-åring utsatt for tyveri

Like før klokka 21 fikk politiet melding om at en 14 år gammel gutt fikk frastjålet en gjenstand ved togstasjonen på Gausel i Stavanger. Gjerningspersonen skal også være en ung gutt. Politiet er i kontakt med fornærmede.

NRK - 1 time siden

Rømling fortsatt på frifot

Mannen som rømte fra et fengslingsmøte tirsdag ettermiddag, er fortsatt på frifot. Det bekrefter operasjonsleder i politiet, Marius Fosvold. Mannen er en av to siktede etter et tyveri av en snøfreser i Tønsberg natt til mandag..

NRK - 15 minutter siden

Stort ras sperrer fylkesvei i Alta

Et stort steinras har onsdag kveld gått over fylkesvei 8830 mellom Skillefjordbotn og Storekorsnes nord for Alta. Vegtrafikksentralen nord opplyser at det er flere løse steiner i fjellsiden som må fjernes ved hjelp av vann før veien kan åpnes igjen..

NRK - 15 minutter siden

Minst fire drept i bombeangrep

Minst fire personer er drept og tolv såret etter at en bilbombe gikk av utenfor et femstjernershotell i byen Quetta i Pakistan, ifølge politiet. Hotellet skal ofte ha besøk av politikere, byråkrater og utlendinger, opplyser assisterende politisjef..

NRK - 30 minutter siden

Fremdeles ingen pågripelser

Rundt ett døgn etter at en mann ble drept i Tønsberg, står politiet fortsatt uten konkrete mistenkte i saken. Ingen er foreløpig pågrepet, opplyser politiet. De har samlet inn en rekke videoopptak fra området som nå blir gjennomgått..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 2 timer siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 2 timer siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt