VG > Sport

Monday, 27 January, 19:07

VG - 03 Dec 19 kl. 13:59

Heidi Løke fikset avgjørelsen: – Utrolig sterkt

KUMAMOTO (VG) (Norge – Serbia 28–25) Det ble en fysisk kamp mot tøffe, serbiske spillere, men de norske håndballjentene gikk seirende ut av krigen og tok sin tredje strake seier i VM. Heidi Løke elsker slike kamper og viste igjen at hun er en rev til å vinne dem..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kumamoto, VM, Løke

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Heidi, Løke, fikset, avgjørelsen, Utrolig, sterkt
P4 - 11 Jan 20 kl. 13:53

- Én soldat tok avgjørelsen

Det skal ha vært én soldat som alene tok avgjørelsen om å skyte ned det som viste seg å være et ukrainsk passaserfly med 176 personer om bord i Iran onsdag. Ifølge den iranske revolusjonsgarden trodde soldaten at han avfyrte missilet mot en krysserrakett. Og han måtte ta avgjørelsen selv, fordi kommunikasjonen i området var nede.

Aftenposten - 22 Jan 20 kl. 10:30

Slik begrunner TIL-sjefene Gamst-avgjørelsen

Det er spesielt én ting som Simo Valakari og Kristian Høydal er lei seg for etter avgjørelsen om ikke å gi Morten Gamst Pedersen ny TIL-kontrakt..

VG - 26 Sep 19 kl. 15:47

Slik er Heidi Løkes nye liv: – Det er enklere

STAVANGER (VG) Hun skulle endelig kvitte seg med pendlertilværelsen. Slik gikk det ikke for Heidi Løke. Men hun er fornøyd med sitt nye liv.

VG - 07 Sep 19 kl. 12:07

Barnas store skilsmissebok - Bokanmeldelse: Heidi Linde: «Olivias liv. Annenhver uke»

Heidi Lindes ny barneroman er en følelsesmessig guide til skilsmissebarntilværelsen som fortjener mange lesere i alle aldre..

VG - 06 Dec 19 kl. 21:30

Lagerbäck lot ikke «skandale-VM» påvirke avgjørelsen om å fortsette

ULLEVÅL (VG) Lars Lagerbäck (71) vil være norsk landslagssjef om Norge kvalifiserer seg til fotball-VM i Qatar i 2022. Men svensken sier at det kontroversielle vertslandet ikke var i tankene hans før han tok avgjørelsen..

P4 - 23 Jan 20 kl. 09:26

Avgjørelse i Berteussen-saken

Riksadvokaten har nå tatt en avgjørelse i saken mot Laila Anita Bertheussen, samboer til tidligere justisminister Tor Mikkel Wara. Det opplyser det nasjonale statsadvokatembetet til NTB. Riksadvokaten vil nå i formiddag ikke si noe om de går inn for å tiltale Bertheussen, som i mars ble siktet av PST for å ha diktet opp en straffbar handling.

VG - 13 Oct 19 kl. 21:23

Det farlige sviket

USAs president Donald Trumps avgjørelse om brått å trekke amerikanske soldater ut fra kurdiske områder nord i Syria, har satt hele regionen i spill. De virkningene vi har sett så langt av denne svikefulle og ulykksalige avgjørelsen, er forferdelige. Og vi vet at det som kommer, blir enda mye verre..

Aftenposten - 18 Nov 19 kl. 20:42

Norge var involvert i avgjørende trygdesak i EU i 2017. Det sa ikke Hauglie noe om i redegjørelsen til Stortinget.

Regjeringen var dypt involvert i en konkret trygdesak i EU-domstolen og fikk førstehånds kjennskap til at Navs praksis var feil. Nå – nesten tre år senere – ble den samme dommen avgjørende da Nav måtte snu i trygdeskandalen..

P4 - 29 Aug 19 kl. 17:20

Vil ikke gi erstatning etter SAS-streik

Svenske SAS-passasjerer som ble rammet av vårens pilotstreik får ikke erstatning. Det har den svenske flyklagenemda konkludert med. SAS vant fram med sitt syn om at streiken var en hendelse utenfor selskapets kontroll, skriver nettstedet Flysmart24.

P4 - 19 Dec 19 kl. 12:22

Russland anker doping-avgjørelsen

Russlands antidopingbyrå anker Wadas avgjørelse om å utestenge Russland fra store internasjonale mesterskap som OL og VM i fire år. Wada utestenger Russland fordi de mener landet har manipulert dopingprøver. Russiske utøvere som kan bevise at de ikke er involvert i doping kan stille som uavhengige deltaker.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Rykket ut til melding om eksplosjon – var fyrverkeri

Politiet i Øst fikk melding om en eksplosjon og brann ved en gård i Lillestrøm. Det viste seg å være destruksjon av fyrverkeri..

VG - 1 time siden

Melding om eksplosjon i Lillestrøm

Politiet i Øst har fått melding om eksplosjon og brann ved en gård i Lillestrøm..

VG - 2 timer siden

Stopper amcar-utstilling: – Er dette symbolpolitikk, må det bli slutt på sånn vås

Samferdselspolitisk talsmann Morten Stordalen i Frp kritiserer Oslo kommune etter at bymiljøetaten stanser amcar-utstilling i Frognerparken..

VG - 2 timer siden

Pappa Ruud om sønnen: – Kan komme en tid hvor han vil bytte meg ut

MELBOURNE (VG) Casper Ruud (21) nærmer seg trener Christian Ruuds toppranking som nummer 39 i verden. Men enn så lenge er pappa best..

VG - 2 timer siden

Skolebyråden i Bergen trekker seg: – Det er ikke sånn at tilliten er gjenreist

Linn Kristin Engø (Ap) varslet mandag at hun trekker seg som skolebyråd i Bergen etter den såkalte Viglio-saken. Men Høyre-gruppeleder Harald Victor Hove er fortsatt ikke fornøyd med byrådets håndtering..

VG - 3 timer siden

TV-serieanmeldelse: Jan Thomas på kjærlighetssafari

Jan Thomas jakter en hjertevenn på savannen. Skulle ikke forundre om han skyter blink..

VG - 4 timer siden

Sauebønder fikk 44 millioner kroner i rovdyrerstatning

Tallet på sau og lam som ble erstattet som tapt til rovdyr, holdt seg på samme nivå i 2019 som året før. Det ble gitt erstatning for til sammen 17.213 dyr..

VG - 5 timer siden

Eckhoff har tjent 1,7 mill. kr på to måneder: – Jeg er jo gjerrig

POKLJUKA (VG) Tiril Eckhoff (29) kan le hele veien til banken. På under to måneder har skiskytteren dradd inn 1,7 millioner kroner bare i premiepenger og bonuser..

VG - 6 timer siden

Håndballvinteren ble et veiskille: Herrene har rangen!

Siden 1986 har jentene vært de fremste folkeheltene som kaster ball. Akkurat nå fremstår det ikke slik lenger..

VG - 7 timer siden

Lager alternativ BAFTA-liste

Flere britiske stjerner har bidratt til en alternativ liste med navn de mener burde vært nominert til BAFTA, etter at det kom sterk kritikk mot mangel på mangfold i den britiske prisen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt