VG > Sport

Fredag, 25 September, 04:59

VG - 03 des. 19 kl. 13:59

Heidi Løke fikset avgjørelsen: – Utrolig sterkt

KUMAMOTO (VG) (Norge – Serbia 28–25) Det ble en fysisk kamp mot tøffe, serbiske spillere, men de norske håndballjentene gikk seirende ut av krigen og tok sin tredje strake seier i VM. Heidi Løke elsker slike kamper og viste igjen at hun er en rev til å vinne dem..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kumamoto, VM, Løke

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Heidi, Løke, fikset, avgjørelsen, Utrolig, sterkt
P4 - 11 jan. 20 kl. 13:53

- Én soldat tok avgjørelsen

Det skal ha vært én soldat som alene tok avgjørelsen om å skyte ned det som viste seg å være et ukrainsk passaserfly med 176 personer om bord i Iran onsdag. Ifølge den iranske revolusjonsgarden trodde soldaten at han avfyrte missilet mot en krysserrakett. Og han måtte ta avgjørelsen selv, fordi kommunikasjonen i området var nede.

VG - 15 feb. 20 kl. 21:20

Fortsatt stemmetrøbbel for MGP rett før avgjørelsen

Stemmetrøbbel gjorde at en jury alene måtte avgjøre hvilke fire som gikk videre til «superfinalen» i MGP. Rett før den endelige avgjørelsen er NRK fortsatt ustabilt..

VG - 15 feb. 20 kl. 21:20

Stemmetrøbbel for MGP rett før avgjørelsen

Stemmetrøbbel gjorde at en jury alene måtte avgjøre hvilke fire som gikk videre til «superfinalen» i MGP. Rett før den endelige avgjørelsen så det fortsatt ut til at NRKs stemmesystem var svært ustabilt..

VG - 07 sep. 19 kl. 12:07

Barnas store skilsmissebok - Bokanmeldelse: Heidi Linde: «Olivias liv. Annenhver uke»

Heidi Lindes ny barneroman er en følelsesmessig guide til skilsmissebarntilværelsen som fortjener mange lesere i alle aldre..

VG - 26 sep. 19 kl. 15:47

Slik er Heidi Løkes nye liv: – Det er enklere

STAVANGER (VG) Hun skulle endelig kvitte seg med pendlertilværelsen. Slik gikk det ikke for Heidi Løke. Men hun er fornøyd med sitt nye liv.

VG - 06 des. 19 kl. 21:30

Lagerbäck lot ikke «skandale-VM» påvirke avgjørelsen om å fortsette

ULLEVÅL (VG) Lars Lagerbäck (71) vil være norsk landslagssjef om Norge kvalifiserer seg til fotball-VM i Qatar i 2022. Men svensken sier at det kontroversielle vertslandet ikke var i tankene hans før han tok avgjørelsen..

Aftenposten - 22 jan. 20 kl. 10:30

Slik begrunner TIL-sjefene Gamst-avgjørelsen

Det er spesielt én ting som Simo Valakari og Kristian Høydal er lei seg for etter avgjørelsen om ikke å gi Morten Gamst Pedersen ny TIL-kontrakt..

P4 - 14 feb. 20 kl. 19:34

Manchester City utestengt fra Champions League

Manchester City er utestengt fra Champions League de to neste sesongene. Det opplyser UEFA. Brudd på det europeiske fotballforbundets økonomiske regler skal være bakgrunnen for avgjørelsen.

P4 - 07 april 20 kl. 10:18

Solberg vil informere om videre tiltak

I dag kan avgjørelsen om skoler og barnehager skal forbli stengt etter påske falle. Statsminister Erna Solberg innkaller til en pressekonferanse klokken 16 for å informere om hvilke koronatiltak regjeringen ønsker å videreføre fremover. Det er også ventet en avklaring om hytteforbudet fortsetter, og om karantenereglene skal fastholdes.

P4 - 07 mai 20 kl. 15:54

- En kalddusj for politiet

At lagmannsretten vi løslate Tom Hagen er en kalddusj for politiet. Det mener tidligere politietterforsker Jørn Lier Horst. I ettermiddag besluttet Eidsivating lagmannsrett at 70-åringen, som er siktet for drap eller medvirkning til drap på kona, skal løslates.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Milan-manageren om Hauge: – Holder et høyt internasjonalt nivå

MILANO (VG) En lekker overstegsfinte ble etterfulgt av en vakker assist og et glimrende mål. Milan-manager Stefano Pioli mener at Jens Petter Hauge (20) viste at han har noe å gjøre på den aller største scenen..

VG - 6 timer siden

Bodø/Glimt rystet Milan på San Siro: – Mer stolt enn skuffet

MILANO (VG) (Milan - Bodø/Glimt 3–2) Jens Petter Hauge (20) fintet og assisterte, mens Kasper Junker (26) scoret med den største selvfølgelighet. Milan slo nådeløst tilbake og vant, men på overtid var Bodø/Glimt marginer unna et mirakel på San Siro..

VG - 6 timer siden

Scoringsball for Liverpool

(Lincoln-Liverpool 2–7) Kun to ganger tidligere i historien har Liverpool scoret flere mål i en ligacupkamp - og kun én gang på bortebane. Mot Lincoln holdt det med Virgil van Dijk - og reservelaget - for å slå et lag fra League One..

VG - 7 timer siden

Minst 100 i karantene etter busstur med coronasmitte

Minst 100 er i karantene og fire er bekreftet smittet i kommunene der bussen med flere coronasyke pensjonister fra Rogaland stoppet..

VG - 8 timer siden

Konradsen ble matchvinner og utvist: – Noen vonde minutter

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Alanyaspor 1–0) I fjor scoret Anders Konradsen (30) fem mål på sju kvalifiseringskamper i Europa. Denne gangen sørget han også for noen særs spennende sluttminutter..

VG - 7 timer siden

Christine Koht til Lindmo: Tok ut 70.000 for å kjøpe kokain

Den populære komiker forteller om kokainmisbruket i et intervju med Anne Lindmo..

VG - 8 timer siden

Matchvinner Konradsen sendte Rosenborg videre og ble utvist

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Alanyaspor 1–0) I fjor scoret Anders Konradsen (30) fem mål på sju kvalifiseringskamper i Europa. Denne sesongen har Rosenborgs europajoker scoret to på to. Nå venter en gammel kjenning i skjebnekamp..

VG - 8 timer siden

Matchvinneren utvist - Rosenborg videre

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Alanyaspor 1–0) I fjor scoret Anders Konradsen (30) fem mål på sju kvalifiseringskamper i Europa. Denne sesongen har Rosenborgs europajoker scoret to på to. Nå venter en gammel kjenning i skjebnekamp..

VG - 13 timer siden

Van Dijk omtales som «lat og nonchalant»: – Vi smiler av kritikken

Virgil van Dijk (29) er blitt hedret for å stenge Liverpool-forsvaret – men nå kommer også kritikk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt