VG > Sport

Wednesday, 13 November, 20:38

VG - 08 Nov 19 kl. 18:02

Hauglie visste i september - James ble fengslet i oktober

James Rogers (41) startet soning i fengsel i oktober, en måned etter at Arbeidsdepartementet og Nav visste at flere uskyldige var dømt til fengselsstraff..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Rogers, Arbeidsdepartementet, Nav

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hauglie, visstei , september, James, ble, fengsleti , oktober
Dagbladet - 01 Nov 19 kl. 05:32

Konfrontert med kritikken

Nav varslet Arbeids- og sosialdepartementet om skandalen 30. august. Statsråd Anniken Hauglie (H), forteller til Dagbladet at politidistriktene ble bedt om å stanse sakene i midten av september.

P4 - 05 Nov 19 kl. 22:16

Moxnes kritisk til prioriteringer

Rødt-leder Bjørnar Moxnes er kritisk til arbeids- og sosialminister Anniken Hauglies prioriteringer etter at Nav-alarmen gikk. Statsråden har sagt at Nav informerte om at feil praksis kan ha ført til domfellelser 30. august.

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

Solberg har tillit til Hauglie

Statsminister Erna Solberg har tillit til at arbeidsminister Anniken Hauglie rydder opp i NAV-skandalen. Solberg sier til VG at Hauglie har trukket opp strategien for hvordan de skal håndtere feilpraktiseringen av EUs regelverk. Statsministeren beklager også overfor dem som er rammet..

E24 - 28 Oct 19 kl. 15:08

Rødt-Moxnes: Vurderer mistillit mot Hauglie

Rødt-leder Bjørnar Moxnes sier det er en skandale som ble kjent i dag og at de vil vurdere mistillit mot arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H). SV innkaller i dag Hauglie til Stortinget for å redegjøre..

VG - 28 Oct 19 kl. 14:42

Rødt-Moxnes: Vurderer mistillit mot Hauglie

Rødt-leder Bjørnar Moxnes sier det er en skandale som ble kjent i dag og at de vil vurdere mistillit mot arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H). SV innkaller i dag Hauglie til Stortinget for å redegjøre..

NRK - 30 Oct 19 kl. 14:06

Hauglie krever svar fra Nav

Hvordan Nav vil håndtere trygdeskandalen videre, er ett av spørsmålene arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) krever svar på. Hauglie krever at direktoratet rapporterer fortløpende om hvordan Nav skal sikre at riktige regler blir praktisert..

P4 - 29 Oct 19 kl. 15:22

Hauglie svarer på tirsdag

Arbeids og sosialminister Anniken Hauglie møter i Stortinget førstkommende tirsdag klokken ti for å redegjøre om NAV-skandalen. Arbeidsdepartementet fikk allerede i desember i fjor et brev fra NAV om at reglene for trygdemottagere hadde blitt feiltolket. Først i går fortalte Hauglie om at minst 48 personer er dømt for trygdesvindel på feil grunnlag siden 2012.

Aftenposten - 2 timer siden

Tilspisset konflikt mellom statsråd Anniken Hauglie og Nav

Konflikten mellom arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie og Nav tilspisser seg. – Oppslaget i Aftenposten bekrefter at Navs tolkning og forståelse av reglene har vært feil, sier statsråd Anniken Hauglie..

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 10:24

Hauglie ber Nav-ofrene om unnskyldning

– Jeg har fra første dag omtalt dette som en skandale. Det står jeg ved, sier arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) om Nav-skandalen..

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 13:23

Krever svar fra Hauglie

I morgen klokka 10 skal arbeidsminister Anniken Hauglie redegjøre om Nav-skandalen. Så kommer de tøffe spørsmålene fra Stortinget..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Nå må du ta på deg Norge-lua, Erling ...

ULLEVAAL STADION/NYDALEN (VG) Treningen var slutt. Men Erling Braut Haaland (19) var ikke ferdig. I flere minutter sto han og Sander Berge (21) og diskuterte, gestikulerte og pekte: Frustrasjon og nysgjerrighet ble til en lang diskusjon, for Haalands del for å forstå hvordan A-landslaget spiller fotball..

VG - 1 time siden

Helleland: Fikk PST-varsel om norsk-russisk overvåkning

HOTELL BRISTOL (VG) I sin nye bok skriver WADA-topp Linda Hofstad Helleland (42) at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) varslet om hvordan norske selskaper skal ha overvåket henne. På oppdrag fra «russiske interesser»..

VG - 1 time siden

Mann siktet etter funn av mulig eksplosiver i bolighus

Politiet har sperret av et bolighus i Sola kommune etter funn av det som skal være eksplosiver. En mann i 20-årene er siktet..

VG - 1 time siden

Helleland: Fikk PST-varsel om norsk-russisk overvåking

HOTELL BRISTOL (VG) I sin nye bok skriver WADA-topp Linda Hofstad Helleland (42) at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) varslet om hvordan norske selskaper skal ha overvåket henne. På oppdrag fra «russiske interesser»..

VG - 1 time siden

Gravid Helene Olafsen og kjæresten Jørgen Nilsen setter bryllupet på vent

Det profilerte paret spoler ned tempoet som en konsekvens av at de venter baby. – Barnet får vokse opp litt, sånn at Helene kan drikke champagne når hun gifter seg, røper kjæresten..

VG - 1 time siden

Ronaldos tøffe høst: Er målfesten over?

Cristiano Ronaldo (34) gjør seg klar for sin 163. landskamp og er på vei mot sitt niende mesterskap med Portugal. Men hvor er karrieren hans på vei?.

VG - 2 timer siden

NRK ytring-sjef: – Jeg har gjort en feilvurdering

Kronikken NRK publiserte tirsdag som kom med skarpe anklager mot Anita Krohn Traaseth, er nå avpublisert for godt..

VG - 3 timer siden

Ukraina-ambassadørens ansatte skal ha hørt Trump spørre om etterforskninger

REPRESENTANTENES HUS (VG) To toppdiplomater forklarer seg nå i den første, offentlige høringen i riksrettsprosessen mot Donald Trump..

VG - 2 timer siden

Flere kan være dobbelt rammet av NAV-skandalen – mister også forsikringen

Først stanset NAV utbetaling av AAP til den uføre mannen, fordi han var i Spania. Så mistet han forsikringen etter opplysninger fra NAV..

VG - 3 timer siden

King ba Lagerbäck om å forlenge med NFF: – Han signerer for to nye år

STORO (VG) Joshua King (27) har to fremtidsønsker for det norske A-landslaget: At Lars Lagerbäck (71) signerer for to nye år – og at han får formsterke Erling Braut Haaland (19) som makker på topp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt