VG > Sport

Tuesday, 16 October, 04:31

VG - 16 May 18 kl. 19:58

Haugesund stoppet Branns seiersrekke: – Føler vi taper to poeng

BRANN STADION (Brann-Haugesund 1–1): Haugesund gjorde det ingen andre eliteserielag har klart denne sesongen: Tok poeng på Brann Stadion..
Les mer på VG


Les mer om:
BRANN STADION, haugesund, Brann Stadion, Branns

Dele artikeln

17 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Haugesund, stoppet, Branns, seiersrekke, Følervi , taperto , poeng
VG - 16 May 18 kl. 19:58

Haugesund stoppet Branns seiersrekke

BRANN STADION (Brann-Haugesund 1–1): Haugesund gjorde det ingen andre eliteserielag har klart denne sesongen: Tok poeng på Brann Stadion..

VG - 16 Sep 18 kl. 08:35

«Landslagspausen» ble viktig for Branns gullplaner

HAUGESUND (VG) (FK Haugesund-Brann 1–3) Brann kjøpte mange og dyrt i sommer. Gode spillere, men hvordan få de kjapt integrert i laget? Redningen kan ha vært den såkalte «landslags-pausen»..

VG - 29 Sep 18 kl. 11:26

Huseklepp mener Brann feiget bort RBK-forspranget: – De undervurderte seg selv

BERGEN (VG) Mellom triumfene på Lerkendal i mai og i Haugesund denne måneden, skjedde det noe med Branns spill på bortebane. Erik Huseklepp (34) mener de ble engstelige og kom i forsvarsposisjon både på tabellen og banen..

VG - 15 Sep 18 kl. 19:50

«Det blir ekstra gøy når du ser hvor mange som har tatt turen til Haugesund»

HAUGESUND (VG) (FK Haugesund-Brann 1–3) Brann tok utfordringen om «den vanskeligste bortekampen de har igjen» ved å imponere - samtidig som de kvittet seg med FK Haugesund i gullkampen..

VG - 07 Sep 18 kl. 20:01

Beste seiersrekke på 14 år: – Det er gull

SOFIA (VG) Med fem seire på rad har Lars Lagerbäcks landslag levert Norges beste seiersrekke på 14 år. Men svensken må vinne alle kampene i Nations League for å slå Nils Johan Sembs rekord fra 1999..

VG - 22 Apr 18 kl. 19:50

«Heimebane-Torbjørn» matchvinner for Haugesund – ny smell for Strømsgodset

HAUGESUND (VG) (Haugesund – Strømsgodset 1-0) Ventetiden er over. Haugesund vant hjemme for første gang siden i fjor høst..

VG - 02 Apr 18 kl. 19:49

Grepene for å unngå ny Haugesund-kollaps

BODØ (VG) (Bodø/Glimt – Haugesund 0-3) Haugesund var supereffektive da de banket Glimt. Men kollapsen fra i fjor – da de tapte syv av de åtte siste seriekampene – er ikke glemt..

VG - 24 Jun 18 kl. 20:05

Erlandsen etter uavgjort mot FKH: - Må ha vært en artig kamp for publikum

HAUGESUND (VG) (Haugesund - Lillestrøm 2–2) To mål av Thomas Lehne Olsen var ikke nok til at Lillestrøm kunne juble for seier i Haugesund. Det er de gulkledde ikke gjort siden 1998..

VG - 15 Apr 18 kl. 19:51

«Utrent» Reginiussen ble tomålsscorer mot Haugesund: – Det var knalltøft

(Ranheim – Haugesund 4–2) Mads Reginiussen (30) hadde ikke spilt et eneste minutt i Eliteserien før oppgjøret mot Haugesund. 90 minutter senere sto han med to mål, én assist og tre nye Ranheim-poeng..

VG - 18 Mar 18 kl. 19:53

Aursnes stanget Solskjærs Haugesund-forbannelse i stykker

HAUGESUND (VG) (Haugesund - Molde 0–1) Fredrik Aursnes (22) avgjorde en tett og jevn kamp mellom FK Haugesund og Molde da han stanget inn kampens eneste scoring..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Northug i ny bok: Fikk så mange dametilbud at ingenting ble spennende lenger

Petter Northug (32) gikk fra å leve et isolert liv og nærmest ha utviklet en sosial angst, til å bli overøst med dametilbud på byen etter VM i Holmenkollen. Det forteller skistjernen i sin ferske selvbiografi..

VG - 5 timer siden

Sterling-dobbel da England slo Spania: – Klart det har vært frustrerende

(Spania–England 2–3) Tre frekke scoringer og en førsteomgang for historiebøkene sørget for at et rekordungt engelsk lag sikret seg en herlig skalp. «Utskjelte» Raheem Sterling (23) scoret to ganger..

VG - 5 timer siden

England med knusende seier borte mot Spania

(Spania - England 2–3) Tre frekke scoringer, og en førsteomgang for historiebøkene sørget for at et rekordungt engelsk lag sikret seg en herlig skalp. «Utskjelte» Raheem Sterling (23) scoret to ganger..

VG - 5 timer siden

Ny nedtur for Island – 13 kamper uten seier

(Island – Sveits 1–2) De ble hyllet av en hel fotballverden. Men nå er det krise for heltene fra Island..

VG - 7 timer siden

Northug i ny bok: Dette husker han fra fyllekjøringen

«Hodet mitt kastes framover, smeller inn i rattet og frontruta, alt blir svart. Men heller ikke det kan jeg huske. Jeg vet det fordi de senere fant deler av luggen min sittende fast i frontruta»..

VG - 10 timer siden

Carlsen i shortstrøbbel – forspranget til Caruana skrumper

Magnus Carlsen (27) spilte en ny remis i Europacupen for Vålerenga mandag. Det betyr at plassen som verdensener er sterkt truet. I partiet ble han attpåtil tvunget til å bytte fra shorts til langbukse..

VG - 8 timer siden

Østberg er den eneste som tør å trene med Therese Johaug over tid

KVITFJELL (VG) Tidligere landslagstrener Roar Hjelmeset advarte Ingvild Flugstad Østberg (27) mot å reise på treningsturer med Therese Johaug (30)..

VG - 8 timer siden

Den viktigste kampen på tre år

ULLEVAAL/STORO (VG) Det mangler én måned på tre år siden Norge spilte en viktigere landskamp for herrer enn den som spilles på Ullevaal stadion tirsdag kveld..

VG - 10 timer siden

Carlsens forsprang skrumper: – Ubehagelig press

Magnus Carlsen (27) spilte en ny remis i Europacupen for Vålerenga mandag. Det betyr at plassen som verdensener er sterkt truet..

VG - 11 timer siden

USAs antidopingsjef «sjokkert» over IOCs stillhet etter mobbeanklager

Beckie Scott, som tidligere var medlem av utøverkomiteen til verdens antidopingbyrå (WADA), hevdet fredag at hun har opplevd «bøllete» og «umyndiggjørende» oppførsel fra WADA-ledelsen. Nå får den internasjonale olympiske komité (IOC) refs for sin unnfallenhet i saken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt