P4 > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 01:10

P4 - 09 nov. 19 kl. 18:13

Haugesund slo Viking

Haugesund stakk av med alle tre poengene i Rogaland-derbyet mot Viking.
Det endte 1-0, etter straffescoring av Niklas Sandberg..
Les mer på P4


Les mer om:
Rogaland, Viking, Niklas Sandberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Haugesund, slo, Viking
VG - 10 nov. 19 kl. 08:50

Matchvinneren: – Jeg fikk beskjed om å skjerpe meg

HAUGESUND (VG) (Haugesund-Viking 1–0) Niklas Sandberg (24) avgjorde for Haugesund mot Viking. Men i pausen hadde han fått klar beskjed om at det ikke var godt nok..

VG - 09 nov. 19 kl. 19:51

Mannefall da Niklas Sandberg avgjorde cupfinale-testen

HAUGESUND (VG) (Haugesund-Viking 1–0) Niklas Sandberg (24) kunne ha spilt for Viking, men avgjorde i stedet for Haugesund da cupfinale-lagene møttes lørdag kveld..

Aftenposten - 08 des. 19 kl. 15:15

Viking-kapteinens straffescoring senket Haugesund i cupfinalen

Viking sikret sin sjette NM-tittel da de søndag slo Haugesund i cupfinalen på Ullevaal. Zlatko Tripic ble matchvinner på straffespark..

Aftenposten - 09 nov. 19 kl. 20:07

Viking ble overspilt og måtte tåle et skikkelig skremmeskudd fra finalemotstanderen

Viking har ikke slått FK Haugesund i Haugesund siden 2015. Lørdag kveld ble det nytt nederlag og et skikkelig skremmeskudd før cupfinalen 8. desember..

VG - 08 des. 19 kl. 15:08

«Villdyret» Tripic våknet og skjøt Viking til sin sjette cuptittel

ULLEVAAL (VG) (Haugesund – Viking 0–1) Han signerer seg inn i cupfinalehistorien som både matchvinner og kaptein. Zlatko Tripic (26) er villdyret på konstant jakt, Haugesund ble byttet – og kongepokalen hans trofé..

Klartale - 09 des. 19 kl. 09:00

Viking kunne juble

Kapteinen ble helten. Viking vant over Haugesund i cupfinalen i fotball..

Aftenposten - 09 nov. 19 kl. 20:27

Sandberg matchvinner for Haugesund i generalprøven før cupfinalen

Haugesund og Viking møtes i cupfinalen i desember. I «generalprøven» i eliteserien lørdag vant Haugesund 1-0 etter et straffespark..

Aftenposten - 31 okt. 19 kl. 19:53

Direkte: Haugesund møter Viking på Ullevaal

Følg Odd mot Haugesund i NM-semifinalen fra kl. 20.00.

P4 - 31 okt. 19 kl. 21:50

Haugesund klar for cupfinale

Haugesund er i cupfinalen etter å ha slått Odd 3-0 i kveld. Dermed er det duket for et ekte Rogalands-derby i finalen da laget møter Viking på Ullevaal 8. desember..

VG - 08 des. 19 kl. 17:40

Høiland om Viking-tårene: – Det er passion

ULLEVAAL (VG) (Haugesund – Viking 0–1) Tommy Høiland (30) satt på benken hele cupfinalen for Viking. Likevel gråt han av glede, og holder søndagens triumf som den største i hans karriere..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne døde i dag etter et fall fra en berg-og-dalbane i en fornøyelsespark nord i Frankrike. Parken hadde også en lignende hendelsen i 2009 sier en talsperson for parken til CNN..

P4 - 1 time siden

Siktet etter Floyd-drapet - politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er nå løslatt fra fengselet. Det bekrefter fengselet i Hennepin County i følge The Guardian. George Floyd døde 25.

P4 - 1 time siden

Israel med motangrep på Hamas

Det israelske luftforsvaret angrep i kveld mål knyttet til Hamas på Gazastripen. Bakgrunnen er at to raketter og ett «prosjektil» ble avfyrt mot Israel tidligere i dag. Luftangrepet var rettet mot Hamas underjordiske terrorinfrastruktur opplyser det israelske forsvaret.

P4 - 1 time siden

Iran innfører maskepåbud

På grunn av en økning i antallet koronatilfeller i Iran har myndighetene nå innført et påbud om å bruke maske innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Men meningsmeålinger viser at mange iranere ikke tar pandemien på alvor, og det er mange som går rundt uten maske i Teheran melder NTB. I dag ble det registrert 163 nye dødsfall som følge av koronaviruset i landet...

P4 - 2 timer siden

Turister måtte hjelpes ned fra fjellet

To turister på fjelltur ved Moskenes i Nordland måtte hjelpes ned av Røde Kors etter at de gikk seg fast i bratt terreng. I følge politiet i Nordland befant turistene seg mellom Djupfjorden og Auserdalsvatnet. Nå er turistene trygt nede igjen, melder politiet..

P4 - 2 timer siden

Frankrike vil ikke forby Huawei

Frankrike kommer ikke til å innføre et totalforbud mot å bruke utstyr fra kinesiske Huawei i 5G-nettet. Men mobiloperatørene blir bedt om å unngå Teleteknologiselskapet. Det sier lederen for det franske cybersikkerhetsbyrået ANSSI, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

P4 - 3 timer siden

Mann savnet i Oslo

En 23 år gammel mann er savnet i Oslo. Frivillige leter etter mannen som har vært savnet siden i går formiddag. Det antas at han befinner seg rundt Songsnvann / Ullevålseter.

P4 - 3 timer siden

Stoltenberg: - Åpen og direkte diskusjon med Trump

USAs president sa han var misfornøyd, og det var en åpen og direkte diskusjon. Det sier Nato-sjef Jens Stoltenberg i et intervju med TV2 om hva som skjedde da USAs president Donald Trump truet med å trekke USA ut av NATO. Han sier han har brukt tid på å få et godt arbeidsforhold til Trump, særlig ettersom USA er Natos største bidragsyter..

P4 - 4 timer siden

Ordførerens hus utsatt for steinkasting og tyveri

De siste årene har ordføreren i Sandefjord blitt utsatt for steinkasting, tyveri og andre ting forteller han til Dagbladet. Han legger til at de tidligere hendelsene ikke har vært av samme karakter som det han opplevde i natt da huset ble tent på. Politiet etterforsker hendelsen som mordbrann.

P4 - 4 timer siden

Prioriterer homofile flyktninger

Regjeringen vil nå for første gang prioritere lesbiske, homofile, bifile og transpersoner både som gruppe og som individ ved uttak av såkalte kvoteflyktninger eller overføringsflyktninger. I nærmere 70 land er homofili kriminelt og de som bryter med normer for kjønn og seksualitet kan bli utsatt for forfølgelse og diskriminering i hjemlandet sitt. Det kan gi rett til beskyttelse i Norge skriver regjeringen i en pressemeldling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt