P4 > Nyheter

Tuesday, 19 November, 21:41

P4 - 09 Nov 19 kl. 18:13

Haugesund slo Viking

Haugesund stakk av med alle tre poengene i Rogaland-derbyet mot Viking.
Det endte 1-0, etter straffescoring av Niklas Sandberg..
Les mer på P4


Les mer om:
Rogaland, Viking, Niklas Sandberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Haugesund, slo, Viking
VG - 10 Nov 19 kl. 08:50

Matchvinneren: – Jeg fikk beskjed om å skjerpe meg

HAUGESUND (VG) (Haugesund-Viking 1–0) Niklas Sandberg (24) avgjorde for Haugesund mot Viking. Men i pausen hadde han fått klar beskjed om at det ikke var godt nok..

VG - 09 Nov 19 kl. 19:51

Mannefall da Niklas Sandberg avgjorde cupfinale-testen

HAUGESUND (VG) (Haugesund-Viking 1–0) Niklas Sandberg (24) kunne ha spilt for Viking, men avgjorde i stedet for Haugesund da cupfinale-lagene møttes lørdag kveld..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 20:07

Viking ble overspilt og måtte tåle et skikkelig skremmeskudd fra finalemotstanderen

Viking har ikke slått FK Haugesund i Haugesund siden 2015. Lørdag kveld ble det nytt nederlag og et skikkelig skremmeskudd før cupfinalen 8. desember..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 20:27

Sandberg matchvinner for Haugesund i generalprøven før cupfinalen

Haugesund og Viking møtes i cupfinalen i desember. I «generalprøven» i eliteserien lørdag vant Haugesund 1-0 etter et straffespark..

Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 19:53

Direkte: Haugesund møter Viking på Ullevaal

Følg Odd mot Haugesund i NM-semifinalen fra kl. 20.00.

P4 - 31 Oct 19 kl. 21:50

Haugesund klar for cupfinale

Haugesund er i cupfinalen etter å ha slått Odd 3-0 i kveld. Dermed er det duket for et ekte Rogalands-derby i finalen da laget møter Viking på Ullevaal 8. desember..

NRK - 31 Oct 19 kl. 21:51

Haugesund til cupfinalen i fotball

Haugesund er videre til cupfinalen i fotball for menn. De skal møte Viking på Ullevål 8. desember..

P4 - 26 Sep 19 kl. 23:18

Semifinalene trukket

I kveld har Odd og Viking tatt seg videre til semifinale i cupen - og nå er også semifinalene trukket. Odd møter Haugesund, mens Viking skal spille mot Ranheim..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 22:26

Haugesund-sjefen mener Viking er favoritt i cupfinalen

FKH-trener Jostein Grindhaug ser fram til cupfinalefest for haugesundere og stavangerfolk i Oslo, og mener Viking-treneren har en fordel..

Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 21:54

Haugesund til cupfinale etter utklassing: Nå venter Viking på Ullevaal

Martin Samuelsen skaffet straffesparket som ga ledelse og punkterte selv cupsemifinalen mot Odd. Det blir rogalandsderby mot Viking i cupfinalen etter 3–0..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Pochettino ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider i kveld og begrunner det med lagets svake resultater den siste tiden. Argentineren har ledet laget til flere topp-tre plasseringer siden han tok over i 2014, og Tottenham spilte Champions League-finale i juni, der det ble tap mot Liverpool.

P4 - 14 timer siden

30 til 40 nyfødte tas fra foreldre hvert år

30 til 40 nyfødte tas fra foreldrene hvert år. Fra 2016 til i dag er 143 spedbarn fratatt foreldrene og akuttplassert av barnevernet rett etter fødsel. Svært få når frem med å klage på plasseringene.

P4 - 1 time siden

Dømt for terror

En 31 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria. Mannen ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingrett..

P4 - 1 time siden

26 personer funnet i kjølerom

26 personer er funnet i et kjølerom epå en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia. Foreløpig er ikke personenes tilstand klar, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Funnet skjer under én måned etter at britisk politi fant en lastebil med 39 døde personer om bord..

P4 - 2 timer siden

Nav kjente til straffesaker

Nav var allerede i februar i år klar over at trygdeskandalen omfattet straffesaker. Det skriver arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie i sine svar til kontrollkomiteen. Først i august skal Hauglie ha blitt varslet om dette fra Nav, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

Over 800 søkere til 24 stillinger

Det var nesten 35 søkere per stilling da politiet i Oslo lyste ut patruljestillinger. Det skriver Politiforum som har fått innsyn i søkertallene på jobbene i sentrum og på østkanten. Tallene tilsvarer to hele studentkull fra Politihøgskolen..

P4 - 3 timer siden

Henla anmeldelse mot Kopseng

En av de to siste anmeldelsene mot voldtektsdømte Julio Kopseng er henlagt. Det opplyser politiet til Dagbladet. Kopseng soner en forvaringsdom for overgrep mot 19 kvinner, og i forrige uke ble han dømt for å ha voldtatt ytterligere to kvinner.

P4 - 3 timer siden

Sikkerhetsrådgiver: – Upassende

- Telefonsamtalen mellom Donald Trump og Ukrainas president var upassende. Det sa Ukraina-ekspert i USAs nasjonale sikkerhetsråd, Alexander Vindman, da han vitnet i riksrettsgranskingen i Representantenes hus i dag. Høringen startet etter telefonsamtalen der Trump ba Ukrainas president etterforske den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden og hans sønn.

P4 - 3 timer siden

Flere biler kjørte i hull

Minst fem biler har kjørt i et eller flere hull på fylkesvei 213 ved Moelv. Det er ikke meldt om store skader foreløpig, mopplyser politiet i Innlandet..

P4 - 4 timer siden

Avviser dom fra 2017

En EU-dom om en trygdesak fra 2017 angår ikke dagens NAV-skandale. Det mener arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie. Regjeringen var involvert i saken der kvinnen som hadde mistet trygdeytelsene vant fram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt