P4 > Nyheter

Monday, 17 December, 04:37

P4 - 22 Feb 18 kl. 10:58

Hastemøte om byggeskandalen

Stortingets presidentskap kaller inn til et hastemøte om byggeskandalen på Stortinget.
Det melder VG.
De skulle egentlig møttes torsdag men møtet er nå framskyndet til mandag fordi stortingspresident Olemic Thomessen må forklare seg om saken i Finanskomiteen onsdag i neste uke.
Det var i forrige uke det ble kjent at Stortingets byggeprosjekt sprekker med 1,2 milliarder kroner og dermed blir dobbelt så dyrt..
Les mer på P4


Les mer om:
Stortinget, VG, Olemic Thomessen, Finanskomiteen, Stortingets

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hastemøteom , byggeskandalen
VG - 22 Feb 18 kl. 11:00

Innkaller til hastemøte om byggeskandalen på Stortinget

Nok en kostnadssprekk har gjort byggeprosjektet på Stortinget over 500 millioner kroner dyrere. Mandag er presidentskapet på Stortinget innkalt til hastemøte om saken..

NRK - 26 Feb 18 kl. 18:26

Olemic Thommessen: Har tillit

Etter Dagens hastemøtet om byggeskandalen på STortinget sier stortingspresident Olemic Thommessen at presidentskapet står samlet i saken, og at han opplever at han fortsatt har presidentskapets tillit..

P4 - 26 Feb 18 kl. 18:37

- Har fremdeles tillit

Stortingspresident Olemic Thommessen opplever at han fortsatt har presidentskapets tillit, etter byggeskandalen på Stortinget. Det sa han på en pressekonferanse, etter hastemøtet om saken i kveld, der han også sa at presidentskapet står samlet i saken. Onsdag må de, overfor Finanskomiteen, redegjøre for budsjettsprekken, som nå er på over en milliard kroner..

NRK - 30 May 18 kl. 02:16

Ber om hastemøte i Sikkerhetsrådet

USA ber om et hastemøte i FNs sikkerhetsråd etter at bombekastergranater ble skutt mot Israel tirsdag. I en uttalelse fra USA heter det at angrepet ble utført av Hamas og andre militante grupper. Hastemøtet skal trolig finne sted onsdag..

VG - 26 Feb 18 kl. 18:24

Hastemøte om byggeskandalen: Thommessen føler han har full tillit

2,3 milliarder skattekroner er nå prislappen på renoveringen på Stortinget. Stortingets presidentskap har nå hatt møte om hvordan i alle dager det kunne skje..

Hegnar.no - 01 Mar 18 kl. 06:01

Flertallet skjermer stortingslønnen etter byggeskandalen

Stortinget må kutte kostnadene kraftig som følge av byggeskandalen. SV og Rødt foreslår å minke lønnen til stortingsrepresentantene, men får nei av flertallet..

Aftenposten - 28 Feb 18 kl. 08:38

Stortingstoppene i krisemøte om byggeskandalen: Skjebnedag for Stortingets president

Stortingspresident Olemic Thommessen og toppene på Stortinget møttes klokken 0830 onsdag, for å diskutere ansvaret for byggeskandalen..

NRK - 06 Mar 18 kl. 14:57

Hurtigbehandling av byggeskandalen

Byggeskandalen ved Stortinget behandles så raskt som mulig. Det sier finanskomiteens leder Henrik Asheim (H) til NTB. Stortingspresident forklarte seg i dag for Stortinget om budsjettsprekken.

P4 - 26 Feb 18 kl. 16:43

Thommessen vil ikke trekke seg som stortingspresident

Stortingspresidenten mener det er best om han blir sittende. – Jeg er til disposisjon så lenge Stortinget vil ha meg her. Det sa stortingspresident Olemic Thommessen før han og resten av presidentskapet i ettermiddag gikk inn til et hastemøte om byggeskandalen på Stortinget.

P4 - 26 Feb 18 kl. 15:41

- Olemic burde trekke seg

Politisk kommentator tror Thommessens tid som stortingspresident er over. Det er lite sannsynlig at Olemic Thommessen blir sittende som stortingspresident etter byggeskandalen. Det sier politisk kommentator i Dagsavisen, Arne Strand.

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt