P4 > Nyheter

Monday, 25 June, 13:34

P4 - 22 Feb 18 kl. 10:58

Hastemøte om byggeskandalen

Stortingets presidentskap kaller inn til et hastemøte om byggeskandalen på Stortinget.
Det melder VG.
De skulle egentlig møttes torsdag men møtet er nå framskyndet til mandag fordi stortingspresident Olemic Thomessen må forklare seg om saken i Finanskomiteen onsdag i neste uke.
Det var i forrige uke det ble kjent at Stortingets byggeprosjekt sprekker med 1,2 milliarder kroner og dermed blir dobbelt så dyrt..
Les mer på P4


Les mer om:
Stortinget, VG, Olemic Thomessen, Finanskomiteen, Stortingets

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hastemøteom , byggeskandalen
VG - 22 Feb 18 kl. 11:00

Innkaller til hastemøte om byggeskandalen på Stortinget

Nok en kostnadssprekk har gjort byggeprosjektet på Stortinget over 500 millioner kroner dyrere. Mandag er presidentskapet på Stortinget innkalt til hastemøte om saken..

NRK - 26 Feb 18 kl. 18:26

Olemic Thommessen: Har tillit

Etter Dagens hastemøtet om byggeskandalen på STortinget sier stortingspresident Olemic Thommessen at presidentskapet står samlet i saken, og at han opplever at han fortsatt har presidentskapets tillit..

P4 - 26 Feb 18 kl. 18:37

- Har fremdeles tillit

Stortingspresident Olemic Thommessen opplever at han fortsatt har presidentskapets tillit, etter byggeskandalen på Stortinget. Det sa han på en pressekonferanse, etter hastemøtet om saken i kveld, der han også sa at presidentskapet står samlet i saken. Onsdag må de, overfor Finanskomiteen, redegjøre for budsjettsprekken, som nå er på over en milliard kroner..

NRK - 30 May 18 kl. 02:16

Ber om hastemøte i Sikkerhetsrådet

USA ber om et hastemøte i FNs sikkerhetsråd etter at bombekastergranater ble skutt mot Israel tirsdag. I en uttalelse fra USA heter det at angrepet ble utført av Hamas og andre militante grupper. Hastemøtet skal trolig finne sted onsdag..

VG - 26 Feb 18 kl. 18:24

Hastemøte om byggeskandalen: Thommessen føler han har full tillit

2,3 milliarder skattekroner er nå prislappen på renoveringen på Stortinget. Stortingets presidentskap har nå hatt møte om hvordan i alle dager det kunne skje..

Hegnar.no - 01 Mar 18 kl. 06:01

Flertallet skjermer stortingslønnen etter byggeskandalen

Stortinget må kutte kostnadene kraftig som følge av byggeskandalen. SV og Rødt foreslår å minke lønnen til stortingsrepresentantene, men får nei av flertallet..

Aftenposten - 28 Feb 18 kl. 08:38

Stortingstoppene i krisemøte om byggeskandalen: Skjebnedag for Stortingets president

Stortingspresident Olemic Thommessen og toppene på Stortinget møttes klokken 0830 onsdag, for å diskutere ansvaret for byggeskandalen..

NRK - 06 Mar 18 kl. 14:57

Hurtigbehandling av byggeskandalen

Byggeskandalen ved Stortinget behandles så raskt som mulig. Det sier finanskomiteens leder Henrik Asheim (H) til NTB. Stortingspresident forklarte seg i dag for Stortinget om budsjettsprekken.

P4 - 26 Feb 18 kl. 16:43

Thommessen vil ikke trekke seg som stortingspresident

Stortingspresidenten mener det er best om han blir sittende. – Jeg er til disposisjon så lenge Stortinget vil ha meg her. Det sa stortingspresident Olemic Thommessen før han og resten av presidentskapet i ettermiddag gikk inn til et hastemøte om byggeskandalen på Stortinget.

P4 - 26 Feb 18 kl. 15:41

- Olemic burde trekke seg

Politisk kommentator tror Thommessens tid som stortingspresident er over. Det er lite sannsynlig at Olemic Thommessen blir sittende som stortingspresident etter byggeskandalen. Det sier politisk kommentator i Dagsavisen, Arne Strand.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Krever redegjørelse om ansettelse

Styreleder i Innovasjon Norge Gunnar Bovim ber toppsjef Anita Krohn Traaseth nå redegjøre for ansettelsen av Ferd-arving Katharina Andresen. Det skriver Dagens Næringsliv. I helgen har det blåst rundt Innovasjon Norge-sjefen etter at hun ansatte Norges rikeste Kvinne i en deltidsstilling, uten at stillingen ble lyst ut, noe som er strid med selskapets interne regler..

P4 - 45 minutter siden

Forbrukerrådet: – NSB informerer altfor dårlig

– NSB er altfor dårlige til å informere kunder om hvilke rettigheter de har når et tog er forsinket. Det sier Pia Høst, leder av forbrukerdialog i Forbrukerrådet. I dag fortalte P4-nyhetene at bare 0,05 prosent av NSBs inntekter ble tilbakebetalt på grunn av forsinkede tog i fjor.

P4 - 1 time siden

SV med medlemsvekst

Sosialistisk Venstreparti har fått rundt 1.250 nye medlemmer i løpet av året, og det er en økning på 60 prosent sammenlignet med i fjor. Det kom fram da partiet oppsummerte den politiske våren før sommerferien.

P4 - 1 time siden

Berg risikerer straff

P4 - 1 time siden

Kjørte inn i folkemengdene

En bil kjørte på flere fotgjengere utenfor en kirke i Dublin i formiddag. Ifølge avisen The Irish Times skal føreren av bilen ha fått et illebefinnende..

P4 - 1 time siden

Ankesaken begynner i januar

Ankesaken til moren til 13-åringen som døde av avmagring på hytta på Beitostølen, begynner 14. januar. 46-åringen ble i Valdres tingrett 15.

P4 - 1 time siden

Tiltalt for voldtekt av datteren

En 52 år gammel mann er tiltalt for å ha forgrepet seg seksuelt på sin egen datter. Ifølge tiltalen voldtok han en av døtrene sine flere ganger mellom 1998 og 2017. Mannen må møte i Sunnhordland tingrett i august..

P4 - 3 timer siden

Ed Sheeran måtte avbryte konsert for første gang

Klarte ikke å holde seg..

P4 - 2 timer siden

- Ikke enkelt for Ap

- Det blir langt fra enkelt for ledelsen i Arbeiderpartiet å rydde opp i alle maktkampene som foregår både lokalt og sentralt. Det sier valgforsker Svein Tore Marthinsen etter at VG i dag skrev at det krangles heftig i Trøndelag Ap, mellom gamle nord og sør. - Så lenge folk ikke tåler trynet på hverandre så blir det vanskelig å jobbe med det man skal, nemlig politikk, sier valgforskeren..

P4 - 3 timer siden

Ed Sheraan måtte avbryte konsert for første gang

– Dette har aldri skjedd før..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt