P4 > Nyheter

Friday, 23 March, 21:19

P4 - 22 Feb 18 kl. 10:58

Hastemøte om byggeskandalen

Stortingets presidentskap kaller inn til et hastemøte om byggeskandalen på Stortinget.
Det melder VG.
De skulle egentlig møttes torsdag men møtet er nå framskyndet til mandag fordi stortingspresident Olemic Thomessen må forklare seg om saken i Finanskomiteen onsdag i neste uke.
Det var i forrige uke det ble kjent at Stortingets byggeprosjekt sprekker med 1,2 milliarder kroner og dermed blir dobbelt så dyrt..
Les mer på P4


Les mer om:
Stortinget, VG, Olemic Thomessen, Finanskomiteen, Stortingets

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hastemøteom , byggeskandalen
VG - 22 Feb 18 kl. 11:00

Innkaller til hastemøte om byggeskandalen på Stortinget

Nok en kostnadssprekk har gjort byggeprosjektet på Stortinget over 500 millioner kroner dyrere. Mandag er presidentskapet på Stortinget innkalt til hastemøte om saken..

NRK - 26 Feb 18 kl. 18:26

Olemic Thommessen: Har tillit

Etter Dagens hastemøtet om byggeskandalen på STortinget sier stortingspresident Olemic Thommessen at presidentskapet står samlet i saken, og at han opplever at han fortsatt har presidentskapets tillit..

P4 - 26 Feb 18 kl. 18:37

- Har fremdeles tillit

Stortingspresident Olemic Thommessen opplever at han fortsatt har presidentskapets tillit, etter byggeskandalen på Stortinget. Det sa han på en pressekonferanse, etter hastemøtet om saken i kveld, der han også sa at presidentskapet står samlet i saken. Onsdag må de, overfor Finanskomiteen, redegjøre for budsjettsprekken, som nå er på over en milliard kroner..

VG - 26 Feb 18 kl. 18:24

Hastemøte om byggeskandalen: Thommessen føler han har full tillit

2,3 milliarder skattekroner er nå prislappen på renoveringen på Stortinget. Stortingets presidentskap har nå hatt møte om hvordan i alle dager det kunne skje..

Hegnar.no - 01 Mar 18 kl. 06:01

Flertallet skjermer stortingslønnen etter byggeskandalen

Stortinget må kutte kostnadene kraftig som følge av byggeskandalen. SV og Rødt foreslår å minke lønnen til stortingsrepresentantene, men får nei av flertallet..

Aftenposten - 28 Feb 18 kl. 08:38

Stortingstoppene i krisemøte om byggeskandalen: Skjebnedag for Stortingets president

Stortingspresident Olemic Thommessen og toppene på Stortinget møttes klokken 0830 onsdag, for å diskutere ansvaret for byggeskandalen..

NRK - 06 Mar 18 kl. 14:57

Hurtigbehandling av byggeskandalen

Byggeskandalen ved Stortinget behandles så raskt som mulig. Det sier finanskomiteens leder Henrik Asheim (H) til NTB. Stortingspresident forklarte seg i dag for Stortinget om budsjettsprekken.

P4 - 26 Feb 18 kl. 16:43

Thommessen vil ikke trekke seg som stortingspresident

Stortingspresidenten mener det er best om han blir sittende. – Jeg er til disposisjon så lenge Stortinget vil ha meg her. Det sa stortingspresident Olemic Thommessen før han og resten av presidentskapet i ettermiddag gikk inn til et hastemøte om byggeskandalen på Stortinget.

P4 - 26 Feb 18 kl. 15:41

- Olemic burde trekke seg

Politisk kommentator tror Thommessens tid som stortingspresident er over. Det er lite sannsynlig at Olemic Thommessen blir sittende som stortingspresident etter byggeskandalen. Det sier politisk kommentator i Dagsavisen, Arne Strand.

Aftenposten - 06 Mar 18 kl. 00:10

Hvorfor fikk han ikke med seg at byggeskandalen vokste? I dag må Thommessen svare Stortinget.

I dag klokken 10.00 skal stortingspresident Olemic Thommessen (H) forklare hvorfor byggeskandalen vokste mens hans informerte om at kostnadene var under kontroll..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

- Annonser hadde flere milliarder visninger

Annonsene analyseselskapet Cambridge Analytica la ut under presidentvalgkampen i 2016 skal ha hatt flere milliarder visninger. Det viser en presentasjon The Guardian har fått tilgang til. I helgen ble det avslørt at selskapet solgte opplysninger om rundt 50 millioner Facebook-bruke til blant andre Donald Trumps valgkampanje.

P4 - 1 time siden

Pulver trolig ikke farlig

Pulveret som ble sendt i et brev til kommunaldepartementet i Oslo i dag, var trolig ikke farlig. Det opplyser PST, som har gjort undersøkelser av pulveret. Det er ikke kjent hva det var snakk om, melder NRK.

P4 - 1 time siden

En pågrepet etter terrorangrep

En person er nå pågrepet i forbindelse med terrorangrepet i Frankrike i dag. Personen er ifølge fransk påtalemyndighet angriperens partner. Den 26 år gamle gjerningsmannen ble skutt og drept av politiet etter en gisselsituasjon på et supermarked ved Carcasonne i dag.

P4 - 12 timer siden

Riksadvokaten vil endre reglene for avhør av barn

Riksadvokaten ber regjeringen lempe på kravene til avhør av volds- og overgrepsutsatte barn og unge i enkelte saker. Politiet har i dag en frist på en til tre uker på å avhøre barn i vold- og overgrepssaker. Riksadvokaten peker på at tidsfristene kan gjøre andre saker skadelidende, som for eksempel vold og overgrep mot voksne.

P4 - 2 timer siden

Norge slo Australia

Norge slo Australia 4-1 i privatlandskampen på Ullevål i kveld. Ola Kamara scoret tre mål, og Tore Reginiussen ett, etter at Australia først tok ledelsen..

P4 - 1 time siden

Enige om evakuering i Syria

Det er nå inngått en avtale om evakuering av sivile i Øst-Ghouta i Syria. En av de største opprørsgruppene i området har inngått en avtale med Russland om evakuering fra flere byer gruppen kontrollerer. Flere hundre sivile er drept i en rekke angrep i Øst-Ghouta de siste ukene, og blant andre FN har gjentatte ganger bedt om evakuering av sivile..

P4 - 2 timer siden

Trump vil signere budsjettavtale

USAs President Donald Trump vil allikevel undertegne budsjettet som er vedtatt i Senatet, selv om han først truet med veto. Trump truet med veto, blant annet fordi det ikke er lagt inn penger til den omstridte grensemuren mot Mexico. Da han i kveld sa at han vil signere budsjettavtalen, ga han tydelig uttrykk for at han ikke er fornøyd..

P4 - 3 timer siden

Giske sier nei til comeback

Trond Giske ønsker ikke en plass i det nye styret i Trøndelag Arbeiderparti. Det melder Trønder-avisa. Giske var foreslått som en av kandidatene til styret, men skal ha gitt uttrykk for at han ønsker å konsentrere seg om arbeidet som stortingsrepresentant..

P4 - 2 timer siden

Kowalczyk legger opp

Den polske langrennsløperen Justyna Kowalczyk har nå bestemt seg for å legge opp. Hun var i mange år verdens beste langrennsløper, og vant verdenscupen sammenlagt fire ganger, i tillegg til to OL-gull og to VM-gull..

P4 - 3 timer siden

- Riktig tidspunkt å fremme forslaget

Vil forby nikab og burka i barnehager, skoler og utdanningsinstitusjoner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt