NRK > Nyheter

Torsdag, 26 November, 10:19

NRK - 26 okt. 20 kl. 02:16

Hastemøte i den finske regjeringen

Finlands innenriksminister Maria Ohisalo kalte inn til hastemøte søndag, etter et omfattende hackerangrep mot pleiesentre for psykisk syke. Tusenvis kan være rammet. Ministere skriver på Twitter at myndighetene raskt vil tilby de rammede krisehjelp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Maria Ohisalo, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hastemøtei den , finske, regjeringen
P4 - 25 okt. 20 kl. 13:08

Presset for penger etter hackeangrep

Regjeringen i Finland sitter i krisemøter etter en stor hackeskandale som har rammet landet. Sensitive opplysninger fra et psykoterapisenter har kommet på avveie og hackerne skal ha truet pasienter for penger, melder finske Yle. Senteret har 20 ulike mottak i landet, og hittil har politiet mottatt 200 anmeldelser..

Aftenposten - 25 okt. 20 kl. 15:01

Sensitive personopplysninger fra psykoterapisenter på avveie. Nå presses pasienter for penger.

Søndag holder den finske regjeringen krisemøte om skandalen som vokser i omfang..

NRK - 03 nov. 20 kl. 19:14

FHI med ny karantene-anbefaling

Folkehelseinstituttet anbefaler regjeringen å innføre krav om innreisekarantene for de finske regionene Östra Savolax, Lappland og Länsi-Pohja. I alle regionene er det de siste to ukene meldt over 30 koronatilfeller per 100.000 innbyggere..

NRK - 04 nov. 20 kl. 19:13

Innkaller til hastemøte i Lier

Kommunestyret i Lier innkalles til et ekstraordinært møte i morgen. Politikerne skal vedta en forskrift for nødvendige koronatiltak etter smitteøkningen i Lier de siste dagene. Elever på skoler og beboere og ansatte ved sykehjem har fått korona..

E24 - 09 nov. 20 kl. 12:05

Fagforening krever snuoperasjon for norske flyselskaper

Parat har bedt om et hastemøte med statsrådene Knut Arild Hareide og Iselin Nybø for å «redde norsk luftfart slik den er i dag»..

P4 - 27 okt. 20 kl. 15:22

Grønt lys for verdenscup

Selv om smittetallene over hele Europa øker blir det verdenscupåpning i kombinert og langrenn i finske Ruka i slutten av november. Det har det internasjonale skiforbundet nå bestemt. Reglene for smittevern under verdenscuprennene har blitt godtatt av myndighetene i Finland..

NRK - 29 okt. 20 kl. 13:37

Finske regioner blir røde

De fire regionene Kymmernedalen, Norra Österbotten, Norra Savolax og Åland i Finland går fra gult til rødt. Utenriksdepartementet fraråder dermed reiser som ikke er strengt nødvendige til de fire regionene fra midnatt natt til lørdag. 31.

Aftenposten - 12 nov. 20 kl. 15:08

Sjåstad Christiansen kritisk til sesongstarten: – Går i fellen igjen

BEITOSTØLEN (VG) Det internasjonale skiskytterforbundet ønsket å markere verdenscupstarten med brask og bram. I stedet starter sesongen med den lite TV-vennlige 20-kilometeren på landsbygda ute i de finske skoger..

VG - 12 nov. 20 kl. 15:08

Sjåstad Christiansen kritisk til sesongstarten: – Går i fellen igjen

BEITOSTØLEN (VG) Det internasjonale skiskytterforbundet ønsket å markere verdenscupstarten med brask og bram. I stedet starter sesongen med den lite TV-vennlige 20-kilometeren på landsbygda ute i de finske skoger..

Aftenposten - 21 nov. 20 kl. 09:00

Skistjernen får eksperthjelp: – Større risiko å gå til matsalen enn å gå skirenn

Johannes Høsflot Klæbo er usikker på om han går flere skirenn etter verdenscupåpningen i finske Ruka..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nytt koronadødsfall ved Ahus  

Ahus bekrefter at en pasient ved sykehuset døde av korona i går, skriver rb.no. Det er så langt usikkert om dødsfallet er knyttet til smitteutbruddet på sykehjemmet Villa Skaar Valstad i Eidsvoll..

NRK - 30 minutter siden

27 dømt til livstidsstraff i Tyrkia

En tyrkisk domstol dømte i dag 27 personer til fengsel på livstid for medvirkning i kuppforsøket mot president Recep Tayyip Erdogan i 2016, melder AFP..

NRK - 45 minutter siden

Korona i den svenske kongefamilien

Svenske prins Carl Philip og prinsesse Sofia har testet positivt på koronaviruset. Det melder det svenske kongehuset, skriver avisa Expressen..

NRK - 45 minutter siden

Landslagstreneren testet positivt

Landslagstrener Eirik Myhr Nossum testet positivt for koronaviruset på arrangørens test ved ankomst til finske Ruka i går ettermiddag..

NRK - 45 minutter siden

Tyskland passerte 15.000 dødsfall

Tyskland har passert 15.000 koronarelaterte dødsfall, etter at det i dag ble meldt om 389 dødsfall det siste døgnet. Målt i forhold til folketallet er dette tre ganger flere døde enn Norge, men bare en tredel av Sveriges dødstall..

NRK - 17 timer siden

Biden får tilgang til etterretning

Påtroppende president Joe Biden vil mandag motta den første muntlige gjennomgangen av viktig etterretning. Det er den samme rapporten den sittende presidenten mottar. President Trump har inntil nylig hindret Biden tilgang til denne informasjonen..

NRK - 1 time siden

Ingen inkassokø

Koronakrisen har foreløpig ikke ført til en gjeldskrise for norske husholdninger. Tall fra Kredinor, som står for halvparten av alle inkasso-saker på forbrukslån i Norge, viser at antall inkassosaker har gått ned med ca. 30 prosent siden april..

NRK - 1 time siden

Flertallet av studenter mer ensomme

Tre av fem norske studenter har følt seg mer ensomme etter koronautbruddet i mars, ifølge en undersøkelse utført av Sentio. Undersøkelsen, der 1.000 studenter har svart, er gjennomført på vegne av Universitas og Norsk studentorganisasjon (NSO)..

NRK - 1 time siden

Får ikke skiftet mannskap

Vekterstreiken gjør at det ikke blir skiftet mannskap på flere av oljeplattformene i Nordsjøen. Flere helikopterterminaler i landet er rammet av vekterstreiken som ble trappet opp natt til tirsdag. Trafikken er derfor sterkt redusert..

NRK - 1 time siden

Selger seg ut av Entra

Staten ved nærings- og fiskeridepartementet har solgt seg helt ut av eiendomsselskapet Entra ASA, for 2,5 milliarder kroner. Kjøper av aksjene er det svenske eiendomsselskapet Castellum AB. Entra eier og forvalter totalt 90 eiendommer i Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt