P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 00:17

P4 - 14 Feb 20 kl. 21:40

Hareide uten politisk rådgiver

Samferdselsminister Knut Arild Hareide står fortsatt uten politisk rådgiver fordi han ikke vil ha partileder Kjell Ingolf Ropstads kandidater.
Det skriver Vårt Land.
Det er uvanlig at tre uker etter ansettelsen før en ny statsråd har sin nærmeste medarbeider på plass.
Verken Ropstad eller Hareide ønsker å gi en kommentar..
Les mer på P4


Les mer om:
Knut Arild Hareide, Kjell Ingolf Ropstads, Vårt Land, Ropstad, Hareide

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hareide, uten, politisk, rådgiver
P4 - 15 Feb 20 kl. 16:33

Hareide har fått rådgiver

Samferdselsminister Knut Arild Hareide har nå fått utnevnt ny rådgiver. Det skriver Vårt Land. Hareide har i tre uker stått uten politisk rådgiver fordi han, ifølge avisen, ikke vil ha partileder Kjell Ingolf Ropstads kandidater.

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 20:47

Hareide fortsatt uten politisk rådgiver

Samferdselsminister Hareide (KrF) vil ikke ha partileder Ropstads kandidater, og står derfor fortsatt uten politisk rådgiver tre uker etter ansettelsen..

NRK - 17 Feb 20 kl. 15:50

Blystad rådgiver for Hareide

Stig-Øyvind Blystad (39) fra Hamar er ansatt som politisk rådgiver for samferdselsminister Knut Arild Hareide. Blystad kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver og utenrikspolitisk rådgiver for KrFs stortingsgruppe..

NRK - 14 Feb 20 kl. 20:57

Uenighet mellom Hareide og Ropstad

Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) har fortsatt ikke politisk rådgiver, tre uker etter at han startet i jobben. Årsaken er at Hareide og partileder Ropstad ikke klarer å bli enige om en kandidat, det melder Vårt Land..

Aftenposten - 15 Feb 20 kl. 13:52

Hareide har slitt med å få rådgiver. Kretsen rundt ham forsvant da KrF gikk i regjering med Frp.

Etter politisk uenighet med Kjell Ingolf Ropstad er det nå avklart hvem som blir Knut Arild Hareides nye politiske rådgiver..

NRK - 15 Feb 20 kl. 14:31

Hareide har fått rådgiver

Samferdselsminister Knut Arild Hareide, KrF, har blitt enig med partileder Kjell Ingolf Ropstad om en rådgiver, melder Aftenposten, men navnet er ikke offentliggjort. I går ble det kjent at Ropstad skal ha satt foten ned for flere kandidater..

NRK - 20 Nov 19 kl. 17:15

Hareide vil ha Norge-jobben

Åge Hareide er avtroppende landslagssjef for Danmark, og etter EM 2020 står han uten jobb. Hareide sier han vil bli norsk landslagssjef igjen – dersom Lars Lagerbäck gir seg..

NRK - 30 Oct 19 kl. 08:46

Politisk kvarter om KrFs vegval

Knut Arild Hareide burde vore tøffare då Kristeleg Folkeparti skulle velja retning i fjor haust, skriv Emil André Erstad som var ein sentral rådgjevar for Hareide. Erstad trur partiet kunne enda opp på raud side dersom Hareide hadde vore tydelegare..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 18:20

Tidligere Hareide-rådgiver i ny bok: Hareides lederstil nærmet seg Harald Eia-karikatur

Knut Arild Hareides nærmeste rådgiver Emil André Erstad er svært kritisk til Hareides lederskap og manglende vilje til å ta strategiske valg i ukene før KrF sa nei til hans forslag om å søke regjeringsmakt med Ap..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 21:23

Knallhardt oppgjør med Ropstad og Bollestad i ny bok fra Hareide-rådgiver

Daværende KrF-leder Knut Arild Hareide tordnet i telefonen mot Kjell Ingolf Ropstad. Han var rasende fordi nestlederen ikke ville løfte en finger for at KrFs fylkesårsmøter skulle sende representative delegasjoner til KrFs skjebnelandsmøte..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset. Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld. Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen.

P4 - 2 timer siden

Premier League-resultater

En kamp er spilt i Premier League i kveld. Det så lenge ut til at West Ham skulle gi Liverpool problemer på hjemmebane, men en keepertabbe gav til slutt Liverpool seieren 3 - 2..

P4 - 1 time siden

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader. Det opplyser Bane Nor nå i kveld. Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..

P4 - 1 time siden

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare. Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene. Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..

P4 - 1 time siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

P4 - 1 time siden

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

P4 - 2 timer siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en ulykke der bilen de satt i havnet på taket i en sving. Bilen har store materielle skader. Politiet vet foreløpig lite om hendelsesforløpet og skadeomfanget..

P4 - 2 timer siden

Sengepost stengt på grunn av Norovirus

En overvåkingsenhet og sengepost på Rikshospitalet er stengt på grunn av Norovirus. Strenge hygieniske tiltak er iverksatt for å hindre ytterligere spredning opplyser sykehuset til VG..

P4 - 2 timer siden

1 av 3 vil flytte sørover

1 av 3 ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge. Det viser en undersøkelse gjort av InFact på oppdrag for NRK. 16,5 prosent av unge i aldreren 18 - 29 år sier de vil flytte, nesten 15 prosent er usikre på hvor de kommer til å bo de neste årene viser undersøkelsen.

P4 - 2 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivilie er i dag drept i et russisk luftangrep iIdlib-provinsen i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer mot at kampene i området nå nærmer seg leirene der internt fordrevne syrer befinner seg melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt