VG > Innenriks

Lørdag, 26 September, 11:12

VG - 24 jan. 20 kl. 07:02

Hareide stilte ultimatum for å bli statsråd

Knut Arild Hareide (KrF) nektet å gå inn i regjeringen – hvis det skjedde på bekostning av utviklingsminister Dag Inge Ulstein (KrF)..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Arild Hareide, Dag Inge Ulstein

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hareide, stilte, ultimatum, forå bli , statsråd
P4 - 24 jan. 20 kl. 07:42

Hareide stilte ultimatum

Knut Arild Hareide satte et utltimatum for å gå inn i Erna Solbergs regjering. Ifølge VG nektet han å si ja – hvis det ville føre til at utviklingsminister Dag Inge Ulstein måtte gå ut. For Ulstein tilhørte den «røde» siden - altså Hareides side, da han gikk tapende ut av striden om veivalget for ett år siden.

P4 - 22 juli 20 kl. 14:26

- Dumt at det ser slik ut

Både Rosenborg og Åge Hareide sier det ikke er dårlig stemning mellom dem. I går sa Rosenborg at de var muntlig enige om at Hareide skulle ta over som trener 1. august, men at Hareide hadde takket nei på grunn av helsen, mens Hareide sa de ikke hadde noen avtale.

P4 - 31 okt. 19 kl. 21:09

Hareide gir seg i politikken

Knut Arild Hareide gir seg i politikken. Den tidligere KrF-lederen sier til NRK at han ikke tar gjenvalg til Stortinget i 2021. Hareide trakk seg som partileder for KrF etter at han tapte kampen om partiets retningsvalg i fjor høst.

NRK - 21 jan. 20 kl. 13:19

Vil ha Hareide i regjering

Fleire Krf-fylke vil ha Knut Arild Hareide inn i regjering, skriv VG. Både Innlandet- og Vestland KrF er positive til å få Hareide inn i regjering. Hareide sjølv har ikkje kommentert saka..

P4 - 23 jan. 20 kl. 16:22

Høyre-protester mot Hareide

Flere medlemmer i Høyre truer nå med å melde seg ut av partiet dersom Knut Arild Hareide blir statsråd. Det melder TV2. Ifølge flere medier ligger den tidligere KrF-lederen an til å bli ny samferdselsminister.

P4 - 24 jan. 20 kl. 15:50

Hareide har forståelse for reaksjoner

Knut Arild Hareide sier han har forståelse for at det kommer reaksjoner på at han blir ny samferdselsminister. Hareide trakk seg som partileder for Krf før partiet gikk i regjering i 2018, fordi han ikke ville i regjering med Frp. Dagens regjering skal jobbe utifra plattformen Frp var med på å utforme.

P4 - 15 feb. 20 kl. 16:33

Hareide har fått rådgiver

Samferdselsminister Knut Arild Hareide har nå fått utnevnt ny rådgiver. Det skriver Vårt Land. Hareide har i tre uker stått uten politisk rådgiver fordi han, ifølge avisen, ikke vil ha partileder Kjell Ingolf Ropstads kandidater.

P4 - 21 juli 20 kl. 16:43

- Var enig med Hareide

Rosenborg sier de var muntlig enig med Åge Hareide om at han skulle ta over som hovedtrener fra 1. august, men at Hareide nå har sagt nei på grunn av helsa. Klubben skriver på sine nettsider at partene var enige 25.

VG - 21 juli 20 kl. 15:53

Rosenborg: Hareide sa nei. Hareide: – Må være en misforståelse

Det er full forvirring om Åge Hareide (66) og trenerjobben i Rosenborg: Ifølge klubben var 66-åringen klar for å trene klubben fra 1. august, men hevder treneren ombestemte seg denne uken. Hareide selv avviser til VG at de hadde en avtale..

VG - 21 juli 20 kl. 15:53

Rosenborg: – Var enige med Hareide. Hareide: – Må være en misforståelse

Det er full forvirring om Åge Hareide (66) og trenerjobben i Rosenborg: Ifølge klubben var 66-åringen klar for å trene klubben fra 1. august, men hevder treneren ombestemte seg denne uken. Hareide selv avviser til VG at de hadde en avtale..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Avfyrte skudd under biljakt: Spesialenheten henlegger sak mot politimann

Etter at politibilen hadde blitt rygget på to ganger under biljakten på E6, avfyrte politimannen to skudd mot varebilen. Spesialenheten har nå henlagt saken..

VG - 2 timer siden

Kampen om smittevernutstyret

Da pandemien rammet, skulle staten sikre at ingen kommuner gikk tomme for smittevernutstyr. Men ikke alle fikk det de trengte. På to måneder panikkhandlet norske kommuner utstyr for flere hundre millioner kroner.

VG - 8 timer siden

Drama i kulissene i Orderud-saken: Ville starte hemmelig etterforskning av «Skytteren»

Gjenopptakelseskommisjonen mente de satt på informasjon om en ny mistenkt i trippeldrapssaken, men ble stanset av Riksadvokaten. – Dette har jeg aldri hørt om før, sier mannen selv..

VG - 13 timer siden

Militærfly har styrtet i Ukraina

20 personer har omkommet og to personer er skadet, skriver presidentens kontor på Facebook..

VG - 15 timer siden

Fransk politi reddet 52 dyr fra ulovlig slakteri

Politiet oppdaget dyrene i et varehus nordøst for Paris forrige lørdag..

VG - 16 timer siden

Mann i 50-årene funnet død – etterforskes som drap

Politiet i Sarpsborg har startet drapsetterforskning etter at en mann i 50-årene ble funnet død i en leilighet i sentrum av byen onsdag..

VG - 17 timer siden

A-krim aksjonerte mot Easy Lavpris

BISLETT/OSLO (VG) Lime-tiltalte Sajjad Hussains rolle i Easy Lavpris-kjeden ble avslørt forrige uke. Nå har minst to av butikkene blitt kontrollert av A-krimsenteret..

VG - 18 timer siden

Dronning Sonja om kongen: – Det går bra

Hans Majestet Kong Harald (83) ble fredag morgen innlagt på Rikshospitalet. Senere fredag overværer dronningen en markering på Maihaugen i Lillehammer, hvor også kongen opprinnelig skulle være til stede..

VG - 19 timer siden

Frp-Hoksrud på felgen – punkterte på E18 i høstferiekø

LIERSKOGEN (VG) Lange køer og stor biltrafikk i høstferieutfarten fredag. Frp-politiker Bård Hoksrud punkterte midt i køen på motorveien, og priser seg lykkelig for at farten var lav..

VG - 22 timer siden

Retten stopper bygging av Utøya-minnested

Ringerike tingrett gir naboene medhold i at minnestedet for Utøya på Utøyakaia skal stoppes midlertidig..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt