VG > Innenriks

Friday, 21 February, 17:09

VG - 24 Jan 20 kl. 07:02

Hareide stilte ultimatum for å bli statsråd

Knut Arild Hareide (KrF) nektet å gå inn i regjeringen – hvis det skjedde på bekostning av utviklingsminister Dag Inge Ulstein (KrF)..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Arild Hareide, Dag Inge Ulstein

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hareide, stilte, ultimatum, forå bli , statsråd
P4 - 24 Jan 20 kl. 07:42

Hareide stilte ultimatum

Knut Arild Hareide satte et utltimatum for å gå inn i Erna Solbergs regjering. Ifølge VG nektet han å si ja – hvis det ville føre til at utviklingsminister Dag Inge Ulstein måtte gå ut. For Ulstein tilhørte den «røde» siden - altså Hareides side, da han gikk tapende ut av striden om veivalget for ett år siden.

NRK - 21 Jan 20 kl. 13:19

Vil ha Hareide i regjering

Fleire Krf-fylke vil ha Knut Arild Hareide inn i regjering, skriv VG. Både Innlandet- og Vestland KrF er positive til å få Hareide inn i regjering. Hareide sjølv har ikkje kommentert saka..

NRK - 22 Jan 20 kl. 19:20

Høyre åpner for Hareide

Ledelsen i Høyre er åpen for at Knut Arild Hareide (KrF) skal få en statsrådspost. Det erfarer NRK. Hareide har avbrutt en reise til Indonesia..

P4 - 15 Feb 20 kl. 16:33

Hareide har fått rådgiver

Samferdselsminister Knut Arild Hareide har nå fått utnevnt ny rådgiver. Det skriver Vårt Land. Hareide har i tre uker stått uten politisk rådgiver fordi han, ifølge avisen, ikke vil ha partileder Kjell Ingolf Ropstads kandidater.

NRK - 24 Jan 20 kl. 15:19

Støre overrasket over Hareide

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre sier han ikke hadde ventet å se Knut Arild Hareide gå inn i regjeringen. Han viser til at Hareide, som partileder i KrF, forsøkte å få partiet til å felle Erna Solberg som statsminister og samarbeide med Ap..

NRK - 20 Nov 19 kl. 17:15

Hareide vil ha Norge-jobben

Åge Hareide er avtroppende landslagssjef for Danmark, og etter EM 2020 står han uten jobb. Hareide sier han vil bli norsk landslagssjef igjen – dersom Lars Lagerbäck gir seg..

P4 - 24 Jan 20 kl. 15:50

Hareide har forståelse for reaksjoner

Knut Arild Hareide sier han har forståelse for at det kommer reaksjoner på at han blir ny samferdselsminister. Hareide trakk seg som partileder for Krf før partiet gikk i regjering i 2018, fordi han ikke ville i regjering med Frp. Dagens regjering skal jobbe utifra plattformen Frp var med på å utforme.

NRK - 28 Sep 19 kl. 05:41

Hareide: – KrF er på feil lag

Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide mener partiet er på feil lag når det sitter i regjering med Frp. I et intervju med Klassekampen sier Hareide at hans råd om å søke samarbeid med blant annet Ap står seg like godt nå som for ett år siden..

P4 - 23 Jan 20 kl. 16:22

Høyre-protester mot Hareide

Flere medlemmer i Høyre truer nå med å melde seg ut av partiet dersom Knut Arild Hareide blir statsråd. Det melder TV2. Ifølge flere medier ligger den tidligere KrF-lederen an til å bli ny samferdselsminister.

NRK - 31 Oct 19 kl. 21:05

Knut Arild Hareide gir seg

Tidligere leder i KrF, Knut Arild Hareide, gir seg i politikken. Han tar ikke gjenvalg til Stortinget i 2021. Det sier Hareide til NRK..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Skole ba Unge Venstre pakke ned banner: - Upassende

Skoleledelsen ba Unge Venstre pakke ned «Legalize it»-banneret, angivelig av hensyn til elever som kjente 17-åringen som tirsdag ble funnet død i Tromsø..

VG - 3 timer siden

Elgen forvillet seg opp på garasjetaket

Mari-Christin fikk seg en annerledes morgen denne uken da en elg dukket opp på garasjetaket deres..

VG - 4 timer siden

Mann tente på kamraten: Dømt for drap

En mann (34) er dømt til 14 års fengsel for å ha drept en mann i 60-årene på Leirsund ved Skedsmokorset i november 2018..

VG - 15 timer siden

Fem kommuner isolert i uværet

Fem kommuner i Finnmark er isolert på grunn av uvær og rasfare. Passasjerene i en turistbuss som har tilbragt natten mellom rassteder nord for Repvåg, ble hentet ut med kolonne fredag...

VG - 15 timer siden

Fem kommuner fortsatt isolert i uværet

Fem kommuner i Finnmark er isolert på grunn av uvær og rasfare. Passasjerene i en turistbuss som har tilbragt natten mellom rassteder nord for Repvåg, ble hentet ut med kolonne fredag..

VG - 9 timer siden

Kong Harald har bursdag

Fredag er det 83 år siden kong Harald ble født på Skaugum i Asker. Han er fortsatt i god aktivitet og skal snart på tur til Jordan..

VG - 15 timer siden

Hele Nordkapp isolert – 40 personer evakuert

To brøytebiler, en lastebil og flere personbiler sitter fast i kraftig uvær og flere snøskred som har gått i området Østerelva-Skarsvågrevva i Nordkapp..

VG - 21 timer siden

Kilder til VG: Giske vraket av eget lokallag

Styret i Trond Giskes eget lokallag har forkastet ham som kandidat til styret i Trøndelag Arbeiderparti, ifølge VGs opplysninger..

VG - Igår: 23:17

Nå kan dette trollet bli ditt!

I 1997 var trollet med i den gjeve kåringen av Norges styggeste turistattraksjon - nå håper eierne å bli kvitt det..

VG - Igår: 20:35

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Tromsø

To personer er siktet etter at politiet tirsdag fant en død person i Tromsø sentrum..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt