P4 > Nyheter

Torsdag, 24 September, 22:39

P4 - 24 jan. 20 kl. 15:50

Hareide har forståelse for reaksjoner

Knut Arild Hareide sier han har forståelse for at det kommer reaksjoner på at han blir ny samferdselsminister.
Hareide trakk seg som partileder for Krf før partiet gikk i regjering i 2018, fordi han ikke ville i regjering med Frp.
Dagens regjering skal jobbe utifra plattformen Frp var med på å utforme. Hareide mener likevel han kan ta jobben siden Frp er ute av bildet..
Les mer på P4


Les mer om:
Arild Hareide, Krf, Frp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hareidehar , forståelse, for, reaksjoner
VG - 21 juli 20 kl. 15:53

Rosenborg: Hareide sa nei. Hareide: – Må være en misforståelse

Det er full forvirring om Åge Hareide (66) og trenerjobben i Rosenborg: Ifølge klubben var 66-åringen klar for å trene klubben fra 1. august, men hevder treneren ombestemte seg denne uken. Hareide selv avviser til VG at de hadde en avtale..

VG - 21 juli 20 kl. 15:53

Rosenborg: – Var enige med Hareide. Hareide: – Må være en misforståelse

Det er full forvirring om Åge Hareide (66) og trenerjobben i Rosenborg: Ifølge klubben var 66-åringen klar for å trene klubben fra 1. august, men hevder treneren ombestemte seg denne uken. Hareide selv avviser til VG at de hadde en avtale..

P4 - 21 juli 20 kl. 17:23

Avviser avtale

Åge Hareide avviser at han var enig med Rosenborg om å ta over som trener. Rosenborg gikk i ettermiddag ut og sa at de var muntlig enige 25. juni, samme dag om Eirik Horneland var ferdig som trener, om at Hareide skulle ta over 1.

P4 - 22 juli 20 kl. 14:26

- Dumt at det ser slik ut

Både Rosenborg og Åge Hareide sier det ikke er dårlig stemning mellom dem. I går sa Rosenborg at de var muntlig enige om at Hareide skulle ta over som trener 1. august, men at Hareide hadde takket nei på grunn av helsen, mens Hareide sa de ikke hadde noen avtale.

Aftenposten - 07 nov. 19 kl. 21:00

Middelklassen mangler forståelse for dem som lever under helt andre livsbetingelser enn dem selv | Ljunggren og Mangset

Samtidig som den sosiale ulikheten øker, virker det stadig vanskeligere å se hvor den øvre middelklassen skal kunne finne økt forståelse for vanlige folks liv..

Aftenposten - 08 des. 19 kl. 16:42

Høie om luftambulanse-krisen: – Veldig stor forståelse for at dette skaper uro

Helseminister Bent Høie (H) sier han har forståelse for at halveringen i luftambulansetilbudet skaper uro i nord, og han forventer en bedring i beredskapen..

Aftenposten - 10 juli 20 kl. 07:30

Legers forståelse av kjønn påvirkes av sosiale og kulturelle normer | Kveim Lie og Slagstad

Det blir hevdet at aktivister prøver å bryte ned biologisk forståelse av kjønn i et slags «identitetspolitisk» ærend. Dette er en stråmann..

P4 - 31 okt. 19 kl. 21:09

Hareide gir seg i politikken

Knut Arild Hareide gir seg i politikken. Den tidligere KrF-lederen sier til NRK at han ikke tar gjenvalg til Stortinget i 2021. Hareide trakk seg som partileder for KrF etter at han tapte kampen om partiets retningsvalg i fjor høst.

NRK - 21 jan. 20 kl. 13:19

Vil ha Hareide i regjering

Fleire Krf-fylke vil ha Knut Arild Hareide inn i regjering, skriv VG. Både Innlandet- og Vestland KrF er positive til å få Hareide inn i regjering. Hareide sjølv har ikkje kommentert saka..

P4 - 23 jan. 20 kl. 16:22

Høyre-protester mot Hareide

Flere medlemmer i Høyre truer nå med å melde seg ut av partiet dersom Knut Arild Hareide blir statsråd. Det melder TV2. Ifølge flere medier ligger den tidligere KrF-lederen an til å bli ny samferdselsminister.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Ap vil stramme inn for privatskolene

Arbeiderpartiet varsler flere innstramminger for privatskolene. I morgen legger partiet frem sitt nye programforslag før neste stortingsvalg. Jonas Gahr Støre sier til VG at han vil inføre en lokal vetorett slik at kommuner og fylkeskommuner selv kan styre omfanget av private skoler.

P4 - 30 minutter siden

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

P4 - 30 minutter siden

Pris for beste nordiske dokumentarfilm

Dokumentarfilmen "Kunstneren og tyven" vant prisen for beste dokuementarfilm på Nordisk Panorama i Malmõ. «Kunstneren og tyven» hadde kinopremiere i Norge den 18. september.

P4 - 1 time siden

Tre måneder uten korona på sykehjem i Oslo

Sykehjemmene i Oslo ble hardt rammet i starten av pandemien i Norge. Men nå er det ikke påvist ett nytt tilfelle de siste tre månedene skrive NRK. Samtidig har smitten blomstret opp i resten av byen.

P4 - 1 time siden

Mann siktet for å ha svindlet eldre kvinner

En 26 år gammel mann er siktet for å ha svindlet til seg hundretusenvis av kroner fra 17 eldre kvinner. Nå sitter mannen varetektsfengslet Bergen. I følge Bergensavisen ble mannen pågrepet i Polen, siktet for 23 tilfeller av grovt bedrageri..

P4 - 1 time siden

Værste smittedag i Frankrike

Antallet koronasmittede i Frankrike har i dag vært det høyeste registrerte siden pandemien startet. 16.096 personer har på et døgn fått påvist smitten og 52 personer er døde.

P4 - 1 time siden

Ap vil satse på eldre

Arbeiderpartiet vil styrke det helhetlige tilbudet i eldreomsorgen Det kommer frem i partiets programforslag som legges frem i morgen, i følge Nettavisen som har fått tilgang til deler av den. Ap vil blant annet sikre kompetanse på mat og ernæring ved norske sykehjem, sørge for tilstrekkelig med sykehjemsplasser og heldøgns omsorgsplasser for de som trenger det..

P4 - 2 timer siden

Smitteutbrudd på sykehjem i Bergen

4 ansatte på et sykehjem i Fyllingsdalen i Bergen har fått påvist koronaviruset. En av disse jobber fast på koronaavdelingen, de tre andre jobber på andre avdelinger skriver Bergens Tidende. Alle beboere blir nå testet etter smitteutbruddet..

P4 - 2 timer siden

En av fem vil på reise utenlands neste år

En av fem nordmenn vil reise til utlandet neste sommer. Det viser en ny undersøkelse Ipsos har laget for forsikringsselskapet Gjensidige. 33 prosent blant dem under 30 år svarer at de helt sikkert vil reise til Europa, utenfor Norden.

P4 - 2 timer siden

Koht tok ut 70.000 for å kjøpe kokain

Den kreftsyke komikeren Christine Koht forteller i et intervju med Lindmo om det store forbruket av kokain. Til NRK forteller hun at hun ved et tilfelle tok ut hele 70.000 kroner for å kjøpe kokain.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt