P4 > Nyheter

Friday, 21 February, 00:24

P4 - 24 Jan 20 kl. 15:50

Hareide har forståelse for reaksjoner

Knut Arild Hareide sier han har forståelse for at det kommer reaksjoner på at han blir ny samferdselsminister.
Hareide trakk seg som partileder for Krf før partiet gikk i regjering i 2018, fordi han ikke ville i regjering med Frp.
Dagens regjering skal jobbe utifra plattformen Frp var med på å utforme. Hareide mener likevel han kan ta jobben siden Frp er ute av bildet..
Les mer på P4


Les mer om:
Arild Hareide, Krf, Frp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hareidehar , forståelse, for, reaksjoner
NRK - 21 Jan 20 kl. 13:19

Vil ha Hareide i regjering

Fleire Krf-fylke vil ha Knut Arild Hareide inn i regjering, skriv VG. Både Innlandet- og Vestland KrF er positive til å få Hareide inn i regjering. Hareide sjølv har ikkje kommentert saka..

NRK - 22 Jan 20 kl. 19:20

Høyre åpner for Hareide

Ledelsen i Høyre er åpen for at Knut Arild Hareide (KrF) skal få en statsrådspost. Det erfarer NRK. Hareide har avbrutt en reise til Indonesia..

P4 - 15 Feb 20 kl. 16:33

Hareide har fått rådgiver

Samferdselsminister Knut Arild Hareide har nå fått utnevnt ny rådgiver. Det skriver Vårt Land. Hareide har i tre uker stått uten politisk rådgiver fordi han, ifølge avisen, ikke vil ha partileder Kjell Ingolf Ropstads kandidater.

NRK - 24 Jan 20 kl. 15:19

Støre overrasket over Hareide

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre sier han ikke hadde ventet å se Knut Arild Hareide gå inn i regjeringen. Han viser til at Hareide, som partileder i KrF, forsøkte å få partiet til å felle Erna Solberg som statsminister og samarbeide med Ap..

NRK - 20 Nov 19 kl. 17:15

Hareide vil ha Norge-jobben

Åge Hareide er avtroppende landslagssjef for Danmark, og etter EM 2020 står han uten jobb. Hareide sier han vil bli norsk landslagssjef igjen – dersom Lars Lagerbäck gir seg..

NRK - 28 Sep 19 kl. 05:41

Hareide: – KrF er på feil lag

Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide mener partiet er på feil lag når det sitter i regjering med Frp. I et intervju med Klassekampen sier Hareide at hans råd om å søke samarbeid med blant annet Ap står seg like godt nå som for ett år siden..

P4 - 23 Jan 20 kl. 16:22

Høyre-protester mot Hareide

Flere medlemmer i Høyre truer nå med å melde seg ut av partiet dersom Knut Arild Hareide blir statsråd. Det melder TV2. Ifølge flere medier ligger den tidligere KrF-lederen an til å bli ny samferdselsminister.

NRK - 31 Oct 19 kl. 21:05

Knut Arild Hareide gir seg

Tidligere leder i KrF, Knut Arild Hareide, gir seg i politikken. Han tar ikke gjenvalg til Stortinget i 2021. Det sier Hareide til NRK..

NRK - 23 Jan 20 kl. 07:15

Knut Arild Hareide tilbake

Knut Arild Hareide har i dag landet på Gardermoen og det spekuleres i om han er aktuell i den nye regjeringen. - Ingen beslutning er tatt, men jeg kommer hjem pga den politiske situasjonen, sier Hareide.

NRK - 24 Jan 20 kl. 16:32

Hareide: – Klima er viktigst

Norges nye samferdselsminister Knut Arild Hareide fra KrF varsler satsing på klima og myke trafikanter. Vi har en klimakrise i vår verden, og vi er nødt til å levere, sa Hareide da han i dag overtok som samferdselsminister etter Jon Georg Dale, FrP..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

- Giske innstilles likevel

Trondheim Arbeiderparti vil ikke ta til følge ønsket fra Trond Giskes eget lokallag, om ikke å innstille han til styret i Trøndelag Ap overhodet. Ifølge Adresseavisen innstiller Trondheim Ap tvert imot Giske som sin lederkandidat. Tidligere har det vært kjent at Giske var ett av seks innspilte navn til styret, men nå i kveld opplyser laget at det er ledervervet de ønsker Giske inn i..

P4 - 2 timer siden

400 tonn egg kan bli grisefor

400 tonn egg kan nå bli grisefor. Nortura har et altfor stort egg-lager, og nå har de fått tillatelse til å bruke eggene, som var ment å være menneskemat, til dyremat i stedet, melder NTB. Ifølge Nortura er det ikke mulig å få brukt opp eggene på andre måter før de blir for gamle, og det statlige Omsetningsrådet innvilget søknaden med åtte mot to stemmer..

P4 - 1 time siden

Ishockey: Bunnlag slo topplag

Det var bunn mot topp - og det endte topp for bunnlaget i Get-ligaen i ishockey i kveld. Oslolaget Grüner slo den suverene seriemesteren Stavanger Oilers 4-3. Kveldens øvrige kamper endte slik: Storhamar – Manglerud Star 4-2 Vålerenga – Narvik 4-1 Stjernen – Lillehammer 1-2.

P4 - 2 timer siden

- Stone har gode sjanser for å bli renvasket

Roger Stone blir ikke benådet umiddelbart, men han har en god sjanse til å full renvaskelse. Det sa president Donald Trump i kveld - bare timer etter hans tidligere nære rådgiver ble dømt til vel tre års fengsel. Dommen var langt lavere enn aktoratets opprinnelige påstand om sju til ni års fengsel.

P4 - 4 timer siden

Ranet i sitt eget hjem

En mann i 20-årene ble ranet i sitt eget hjem i Stavanger i kveld. Flere ungdommer tok seg inn i leiligheten hans i Skredbakka, opplyser politiet til TV2. De skal ha truet mannen, men han skal ikke ha blitt fysisk skadd.

P4 - 4 timer siden

Giske skal ha blitt vraket av sine egne

Trond Giskes eget lokallag har vraket han som kandidat til Trøndelag Arbeiderparti. Det opplyser kilder både til Adresseavisen og VG. Mens krefter i Trøndelag Ap har jobbet for å få Giske som kandidat, skal hans lokallag, Trondheim Arbeidersamfunn, ha levert en liste uten hans navn.

P4 - 3 timer siden

Nedturen fortsetter for Høyre

Nedturen fortsetter for Høyre. I Dagbladets ferske partibarometer er de nede i en oppslutning på 18,8 prosent. Det er 0,9 prosentpoeng lavere enn forrige måling da de for første gang på mange år falt under 20 prosent.

P4 - 5 timer siden

Pågrepet med skytevåpen i Trondheim

Bevæpnet politi rykket ut og pågrep tre menn i 20-årene i Trondheim, etter at de ble observert med et skytevåpen i Midtbyen. Våpenet ble funnet i bilen i forbindelse med pågripelsen. Det regnes ikke for å være skarpt, og det var ikke meldt om noen trusselsituasjon.

P4 - 4 timer siden

Moser oppretter Alzheimer-senter

Nobelprisvinnerne Edvard og May-Britt Moser skal drive et nasjonalt senter for forskning på demenssykdommen Alzheimer. Stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen gir 22,5 millioner kroner til senteret, som har som mål å finne en kur mot sykdommen, melder NRK. Rundt 50 millioner mennesker i verden lever med Alzheimer i dag..

P4 - 5 timer siden

Tre års fengsel for Stone

Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, er dømt til vel tre års fengsel - 40 måneder. Det er altså langt lavere enn aktoratet hadde lagt ned påstand om. De mente han burde fengsles i mellom sju og ni år.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt