VG > Økonomi

Tuesday, 18 December, 21:03

VG - 14 Apr 18 kl. 23:06

Hareide åpnet Venstres nachspiel

JESSHEIM (VG) Mens Høyre hadde nachspiel-nekt på sitt landsmøte, inviterte heller Venstre avholdsmann og KrF-leder Knut Arild Hareide. Han åpnet like godt nachspielet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jessheim, Høyre, Venstre, KrF, Knut Arild Hareide, Venstres

Dele artikeln

7 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hareide, åpnet, Venstres, nachspiel
Hegnar.no - 04 Apr 18 kl. 06:38

Høyre: – Det blir ikke nachspiel

Ledelsen i Høyre innfører nachspiel-nekt samtidig som det vil bli servert mindre alkohol på partiets landsmøtemiddag til helgen..

P4 - 13 Jan 18 kl. 07:10

Studentleder trekker seg etter «nachspiel-hendelse»

Lederen for Det Norske Studentersamfund (DNS), Trygve Bernhardt Moen Haaland, går av etter en «nachspiel-hendelse». Studentavisa Universitas beskriver det som en «alvorlig hendelse» på et nachspiel på studentenes oppholdssted Chateau Neuf natt til tirsdag. Politiet ble tilkalt og hendelsen ble etterforsket, men politiet henla saken fordi de mente det ikke hadde skjedd noe straffbart..

P4 - 06 Apr 18 kl. 17:23

Ikke nachspiel-nekt hos Venstre og Frp

Mens Høyre har nedlagt nachspiel-nekt på helgens landsmøte, tillater Venstre og Frp både nachspiel og skjenking av alkohol under landsmøtene deres senere i vår. Høyt inntak av alkohol har vært medvirkende årsak til #metoo-saker i Høyre. Generalsekretær Marit Meyer i Venstre sier til VG at de begrenser alkoholserveringen til to enheter per person på landsmøtets festmiddag..

VG - 06 Apr 18 kl. 15:53

Ingen nachspiel-stopp i Venstre og Frp, serverer øl og vin på landsmøtet

Mens Høyre har nedlagt nachspiel-nekt på helgens landsmøte, tillater både Venstre og Fremskrittspartiet nachspiel og skjenking av alkohol under landsmøtene senere i vår..

Dagbladet - 05 Aug 18 kl. 05:07

Mann (22) truet folk på nachspiel med pistol og kniv. Pågrepet i væpnet aksjon

22-åringen er innsatt i arrest..

VG - 28 Sep 18 kl. 17:04

Raja: - Hareide undervurderer Solberg

Venstres Abid Raja mener KrF-leder Knut Arild Hareide undervurderer Erna Solbergs popularitet som statsminister..

Hegnar.no - 13 Jan 18 kl. 09:49

Studentleder trekker seg etter «nachspiel-hendelse»

Lederen for Det Norske Studentersamfund (DNS), Trygve Bernhardt Moen Haaland, går av etter en «nachspiel-hendelse» natt til tirsdag..

Dagbladet - 13 Jan 18 kl. 03:07

Studentleder trekker seg etter «nachspiel-hendelse»

Lederen for Det Norske Studentersamfund (DNS), Trygve Bernhardt Moen Haaland, går av etter en «nachspiel-hendelse» natt til tirsdag..

NRK - 03 Jun 18 kl. 20:18

Ikke nachspiel-forbud i Ap

Aps eget metoo-utvalg har sett på nye retningslinjer mot seksuell trakassering og behandling av varslere. Reglene vil også inneholde en foreldelsesfrist, men utvalget ønsker ikke at et forbud mot nachspiel, skriver Aftenposten..

Aftenposten - 03 Apr 18 kl. 13:50

Ledelsen sier nei til nachspiel på Høyres landsmøte

Nei til nachspiel og mindre alkohol på landsmøtemiddagen. Det er to tiltak som iverksettes i kjølvannet av #metoo-sakene i Høyre på landsmøtet til helgen..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Marens turkamerat: – Vi snakket om at livet kan bli kort og man må leve det mens man kan

BRYNE/OSLO (VG) Maren Ueland var alltid blid og et godt menneske, forteller vennen Marius Fuglestad. – Jeg tror det er den tristeste beskjeden jeg har fått som ordfører, sier Reinert Kverneland..

VG - 6 timer siden

Marokkanske: Totalt tre mistenkte arrestert

ISTANBUL (VG) Ytterligere to marokkanske menn er blitt arrestert i Marokko, mistenkt for å ha drept norske Maren Ueland (28) og danske Louisa Vesterager Jespersen (24)..

VG - 7 timer siden

Jan Bøhler: Pengene må tas hvis vi skal stoppe gjengene

Så lenge kriminalitet lønner seg er det nesten umulig å stoppe utviklingen av kriminelle gjenger og organisert kriminalitet. De kan lett kjøpe seg nye løpegutter og voldsmenn for hver av sine håndlangere som tas av politiet. Vi kan til daglig se hvordan de frister unge inn i gjengmiljøene med bilder av bunker med tusenlapper, dyre klokker, gullkjeder, kostbare merkeklær, flotte biler, opphold på luksushotell, mm på snap chat og andre sosiale medier..

VG - 8 timer siden

Akkurat nå, tirsdag 18/12: Oss landsforrædere imellom

Det eksisterer en parallell norsk virkelighet hvor Erna Solberg, Siv Jensen og Gro Harlem Brundtland er landsforrædere som i beste fall bør stilles for riksrett..

VG - 8 timer siden

Derfor satser NFF på e-sport: Kan gaming få ungdom opp av sofaen?

For mange høres det ut som en selvmotsigelse at e-sportspillene FIFA eller Pro Evolution Soccer skal få folk ut i fysisk aktivitet. Men e-sport og tradisjonell idrett har faktisk mer til felles enn mange tror..

VG - 12 timer siden

Kilde til VG: Én arrestert for dobbeltdrapet

Politiet i Marokko skal ha arrestert og mistenkt én person for drapene på en norsk og en dansk kvinne. Det får VG opplyst fra en kilde tett på etterforskningen i Marokko tirsdag morgen..

VG - 12 timer siden

Rapport: Selvmord skjer ofte tett opp mot behandling

Nesten halvparten av alle selvmord begått i Norge i en periode på seks år, ble begått av pasienter i psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert rusbehandling..

VG - 17 timer siden

Ulv! Ulv!

Klima- og miljødepartementet har gitt tillatelse til lisensfelling av ulv innenfor ulvesonen..

VG - 22 timer siden

Norsk kvinne brutalt drept: Marokkansk lokalsamfunn i sjokk

En norsk og en dansk kvinne er funnet døde like ved en basecamp i Atlas-fjellene i Marokko. De skal ha blitt utsatt for grov vold med en skarp gjenstand..

VG - Igår: 15:24

May vil ha avstemning om brexit-avtalen i januar

Theresa May advarer Parlamentet mot å støtte en ny folkeavstemning om EU. Storbritannia vil ikke få noen bedre avtale enn den hun har forhandlet frem, sier den britiske statsministeren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt