VG > Økonomi

Monday, 23 April, 19:10

VG - 14 Apr 18 kl. 23:06

Hareide åpnet Venstres nachspiel

JESSHEIM (VG) Mens Høyre hadde nachspiel-nekt på sitt landsmøte, inviterte heller Venstre avholdsmann og KrF-leder Knut Arild Hareide. Han åpnet like godt nachspielet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jessheim, Høyre, Venstre, KrF, Knut Arild Hareide, Venstres

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hareide, åpnet, Venstres, nachspiel
Hegnar.no - 04 Apr 18 kl. 06:38

Høyre: – Det blir ikke nachspiel

Ledelsen i Høyre innfører nachspiel-nekt samtidig som det vil bli servert mindre alkohol på partiets landsmøtemiddag til helgen..

P4 - 13 Jan 18 kl. 07:10

Studentleder trekker seg etter «nachspiel-hendelse»

Lederen for Det Norske Studentersamfund (DNS), Trygve Bernhardt Moen Haaland, går av etter en «nachspiel-hendelse». Studentavisa Universitas beskriver det som en «alvorlig hendelse» på et nachspiel på studentenes oppholdssted Chateau Neuf natt til tirsdag. Politiet ble tilkalt og hendelsen ble etterforsket, men politiet henla saken fordi de mente det ikke hadde skjedd noe straffbart..

VG - 06 Apr 18 kl. 15:53

Ingen nachspiel-stopp i Venstre og Frp, serverer øl og vin på landsmøtet

Mens Høyre har nedlagt nachspiel-nekt på helgens landsmøte, tillater både Venstre og Fremskrittspartiet nachspiel og skjenking av alkohol under landsmøtene senere i vår..

P4 - 06 Apr 18 kl. 17:23

Ikke nachspiel-nekt hos Venstre og Frp

Mens Høyre har nedlagt nachspiel-nekt på helgens landsmøte, tillater Venstre og Frp både nachspiel og skjenking av alkohol under landsmøtene deres senere i vår. Høyt inntak av alkohol har vært medvirkende årsak til #metoo-saker i Høyre. Generalsekretær Marit Meyer i Venstre sier til VG at de begrenser alkoholserveringen til to enheter per person på landsmøtets festmiddag..

Dagbladet - 13 Jan 18 kl. 03:07

Studentleder trekker seg etter «nachspiel-hendelse»

Lederen for Det Norske Studentersamfund (DNS), Trygve Bernhardt Moen Haaland, går av etter en «nachspiel-hendelse» natt til tirsdag..

Hegnar.no - 13 Jan 18 kl. 09:49

Studentleder trekker seg etter «nachspiel-hendelse»

Lederen for Det Norske Studentersamfund (DNS), Trygve Bernhardt Moen Haaland, går av etter en «nachspiel-hendelse» natt til tirsdag..

Aftenposten - 03 Apr 18 kl. 13:50

Ledelsen sier nei til nachspiel på Høyres landsmøte

Nei til nachspiel og mindre alkohol på landsmøtemiddagen. Det er to tiltak som iverksettes i kjølvannet av #metoo-sakene i Høyre på landsmøtet til helgen..

NRK - 08 Feb 18 kl. 11:48

Venstres ledertrio ønsker gjenvalg

Venstres valgkomité går inn for gjenvalg av partiets ledertrio med Trine Skei Grande og nestlederne Ola Elvestuen og Terje Breivik. Partiledelsen og medlemmer av sentralstyret og landsstyret velges på Venstres landsmøte i april..

P4 - 08 Feb 18 kl. 12:20

Venstres ledertrio ønsker gjenvalg

Venstres valgkomité ønsker å fortsette med de samme tre lederne i partiet som nå. De går dermed for gjenvalg på Trine Skei Grande som leder, og Ola Elvestuen og Terje Breivik som nestledere. Partiledelsen velges på Venstres landsmøte i april..

P4 - 13 Apr 18 kl. 06:26

Hareide med bok om KrFs ferd

KrF-leder Knut Arild Hareide har skrevet bok om KrFs vei framover. I all hemmelighet har Hareide samlet sine politiske erfaringer og visjoner, og kun en håndfull nære medarbeidere har til nå visst om bokprosjektet. Hareide sier til Vårt Land at boken blir viktig i partiets jakt på en ny strategi..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Etterretningstjenesten i krise

Hvis Frode Bergs advokater snakker sant om hans oppdrag i Russland, opplever den norske Etterretningstjenesten nå et av sine verste nederlag..

VG - 1 time siden

Aftenposten: Elevers kritiske innlegg mot lærer opprettet på avdelingsleders PC

Et kritisk innlegg fra elever mot lærer Simon Malkenes på Ulsrud videregående skole – ble opprettet på en avdelingsleders PC. Det viser undersøkelser av dokumentet, ifølge Aftenposten..

VG - 2 timer siden

Mæland får knallhard kritikk av sine egne

Det foregår et opprør i nord, mot kommunalminister Monica Mæland. Årsaken er strid om kommunegrenser. Hun får knallhard kritikk fra sitt eget parti..

VG - 3 timer siden

Falsk flagg i Douma

Hvordan en hjelpeorganisasjon blir forsøkt gjort til terrorister..

VG - 4 timer siden

Reprise på Entebbe

Gisseldramaet på Entebbe i Uganda ble filmatisert tre ganger rett etter at det skjedde i 1976, og skapte voldelige konfrontasjoner i flere norske byer. En ny film i år om dramaet over førti år senere, hever knapt et øyenbryn..

VG - 5 timer siden

Nektes å besøke Frode Berg i fengsel

MOSKVA (VG) Overvåkningskommisjonen for fengsler i Russland har etter gjentatte forsøk fått et definitivt nei på forespørselen om å besøke Frode Berg i fengsel..

VG - 6 timer siden

Spionerer Norge på russerne – også i dag?

Verdens to eldste yrker er prostitusjon og spionasje. Også Norge har fostret utøvere av disse profesjonene..

VG - 8 timer siden

Salah Abdeslam dømt til 20 års fengsel for drapsforsøk

Den eneste gjenlevende terroristen som er tilknyttet terrorangrepet i Paris i november 2015 er funnet skyldig i drapsforsøk på politifolk..

VG - 9 timer siden

McKayla Maroney varslet om den overgrepsdømte OL-legen for fem år siden

Den tidligere OL-vinneren McKayla Maroney (22) sier at hun fortalte om Larry Nassar (54) sine seksuelle overgrep flere ganger – men at ingen hørte på henne..

VG - 14 timer siden

Et hav av plast

Forurensningen av verdenshavene blir omsider tatt på største alvor. Et politisk krafttak er nødvendig for å rydde opp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt