VG > Økonomi

Saturday, 21 July, 03:55

VG - 14 Apr 18 kl. 23:06

Hareide åpnet Venstres nachspiel

JESSHEIM (VG) Mens Høyre hadde nachspiel-nekt på sitt landsmøte, inviterte heller Venstre avholdsmann og KrF-leder Knut Arild Hareide. Han åpnet like godt nachspielet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jessheim, Høyre, Venstre, KrF, Knut Arild Hareide, Venstres

Dele artikeln

7 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hareide, åpnet, Venstres, nachspiel
Hegnar.no - 04 Apr 18 kl. 06:38

Høyre: – Det blir ikke nachspiel

Ledelsen i Høyre innfører nachspiel-nekt samtidig som det vil bli servert mindre alkohol på partiets landsmøtemiddag til helgen..

P4 - 13 Jan 18 kl. 07:10

Studentleder trekker seg etter «nachspiel-hendelse»

Lederen for Det Norske Studentersamfund (DNS), Trygve Bernhardt Moen Haaland, går av etter en «nachspiel-hendelse». Studentavisa Universitas beskriver det som en «alvorlig hendelse» på et nachspiel på studentenes oppholdssted Chateau Neuf natt til tirsdag. Politiet ble tilkalt og hendelsen ble etterforsket, men politiet henla saken fordi de mente det ikke hadde skjedd noe straffbart..

VG - 06 Apr 18 kl. 15:53

Ingen nachspiel-stopp i Venstre og Frp, serverer øl og vin på landsmøtet

Mens Høyre har nedlagt nachspiel-nekt på helgens landsmøte, tillater både Venstre og Fremskrittspartiet nachspiel og skjenking av alkohol under landsmøtene senere i vår..

P4 - 06 Apr 18 kl. 17:23

Ikke nachspiel-nekt hos Venstre og Frp

Mens Høyre har nedlagt nachspiel-nekt på helgens landsmøte, tillater Venstre og Frp både nachspiel og skjenking av alkohol under landsmøtene deres senere i vår. Høyt inntak av alkohol har vært medvirkende årsak til #metoo-saker i Høyre. Generalsekretær Marit Meyer i Venstre sier til VG at de begrenser alkoholserveringen til to enheter per person på landsmøtets festmiddag..

Dagbladet - 13 Jan 18 kl. 03:07

Studentleder trekker seg etter «nachspiel-hendelse»

Lederen for Det Norske Studentersamfund (DNS), Trygve Bernhardt Moen Haaland, går av etter en «nachspiel-hendelse» natt til tirsdag..

Hegnar.no - 13 Jan 18 kl. 09:49

Studentleder trekker seg etter «nachspiel-hendelse»

Lederen for Det Norske Studentersamfund (DNS), Trygve Bernhardt Moen Haaland, går av etter en «nachspiel-hendelse» natt til tirsdag..

NRK - 03 Jun 18 kl. 20:18

Ikke nachspiel-forbud i Ap

Aps eget metoo-utvalg har sett på nye retningslinjer mot seksuell trakassering og behandling av varslere. Reglene vil også inneholde en foreldelsesfrist, men utvalget ønsker ikke at et forbud mot nachspiel, skriver Aftenposten..

Aftenposten - 03 Apr 18 kl. 13:50

Ledelsen sier nei til nachspiel på Høyres landsmøte

Nei til nachspiel og mindre alkohol på landsmøtemiddagen. Det er to tiltak som iverksettes i kjølvannet av #metoo-sakene i Høyre på landsmøtet til helgen..

NRK - 08 Feb 18 kl. 11:48

Venstres ledertrio ønsker gjenvalg

Venstres valgkomité går inn for gjenvalg av partiets ledertrio med Trine Skei Grande og nestlederne Ola Elvestuen og Terje Breivik. Partiledelsen og medlemmer av sentralstyret og landsstyret velges på Venstres landsmøte i april..

P4 - 08 Feb 18 kl. 12:20

Venstres ledertrio ønsker gjenvalg

Venstres valgkomité ønsker å fortsette med de samme tre lederne i partiet som nå. De går dermed for gjenvalg på Trine Skei Grande som leder, og Ola Elvestuen og Terje Breivik som nestledere. Partiledelsen velges på Venstres landsmøte i april..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Over 80 kritiske skogbranner i Sverige – får norsk slukningshjelp

Det brenner i skoger rundt om i Sverige. Situasjonen er kritisk, og nå handler det om at brannene ikke skal spre seg til lokalsamfunn og bygder. Norge er et av landene som hjelper til..

VG - 11 timer siden

Åtte knivstukket på fullsatt buss i Lübeck

Åtte personer ble fredag skadd i en voldsepisode på en buss i Lübeck, opplyser tysk politi fredag ettermiddag. En mann skal ha stukket ned passasjerene med en kjøkkenkniv. Flere mennesker er såret etter å ha blitt knivstukket på en fullsatt buss i den tyske byen Lübeck, melder en lokalavis..

VG - 16 timer siden

Luis (29) drept da han skulle gi vann til en demonstrant: - Frykter at vi også blir drept

President Daniel Ortegas styrker fortsetter med sine angrep mot demonstranter i Nicaragua. Over 300 mennesker er nå drept, og situasjonen sammenlignes med et «slaktehus»..

VG - 15 timer siden

«Man skal være ganske hvit i hodet for å overse de afrikanske løperne.»

Norske medier overser afrikanske friidrettsløpere..

VG - 15 timer siden

Mafiadrapene: Såret som aldri gror

SICILIA (VG) På årsdagen for bombemassakren som drepte mafiajegeren Paolo Borsellino og fem av hans seks livvakter i Palermo, stilles det nærgående spørsmål om hvordan Italias mest bevoktede mann kunne myrdes på åpen gate..

VG - 16 timer siden

Ingen frihet uten personvern

De nye personvernreglene trår i kraft i dag. Du kommer kanskje ikke til å merke dem til vanlig, men du hadde merket det hvis de ikke var der..

VG - 16 timer siden

Hadelandsdømt siktet for nytt drap: Politiet har fått tips om hvem offeret er

Politiet vet fremdeles ikke hvem som ble funnet død og forbrent i Maridalen torsdag. Flere har derimot tipset om hvem offeret er..

VG - 18 timer siden

Journalist skutt og drept på Filippinene

Radiojournalisten Joey Llana (38) ble fredag skutt og drept på vei til jobb på Filippinene. Journalisten var kjent for å rette kritikk mot lokale politikere..

VG - 20 timer siden

Tidligere Frp-politiker kastet ut av Europarådet etter lobbyvirksomhet for diktatur

Den tidligere Frp-politikeren Karin Woldseth er kastet ut av Europarådets parlamentarikerforsamling på livstid, fordi hun har drevet lobbyvirksomhet for Aserbajdsjan..

VG - 18 timer siden

Øyvind (24) inngikk veddemål – måtte sykle til Italia

Etter en modig uttalelse i jobblunsjen, så Øyvind Bratlie (24) seg nødt til å sykle til Italia. – Jeg har vært litt stor i kjeften, sier han til VG..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt