NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 23:03

NRK - 23 feb. 21 kl. 09:47

Har stemt for det de angriper

Fremskrittspartiets nestleder Sylvi Listhaug mener regjeringen har gitt kultursektoren mer hjelp under koronapandemien enn andre deler av næringslivet har fått. Ordningene hun kritiserer, har partiet likevel stemt for i Stortinget..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sylvi Listhaug, Stortinget

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har stemt, fordet de , angriper
NRK - 08 jan. 21 kl. 11:09

Stemt for pandemilov i Sverige

Den svenske nasjonalforsamlingen har stemt for å innføre en pandemilov som gjør det mulig for myndighetene å få større fullmakter til å stenge og butikker, treningssentre og kollektivtrafikk i landet..

NRK - 14 jan. 21 kl. 08:22

Stemt for riksrettssak mot Støjberg

Partiet De konservative i Danmark har stemt ja til at tidligere utlendingsminister Inger Støjberg stilles for riksrett. Forslaget grunnes i en ulovlig instruks i 2016 om at alle asylpar der ene part var under 18 skulle atskilles ved ankomst Danmark..

Aftenposten - 25 feb. 21 kl. 07:45

Trump vil lansere seg som partiets ubestridte leder. - De som angriper Donald Trump, angriper også grasrota i partiet

Donald Trump går nå i strupen på republikanere som har vendt ham ryggen..

NRK - 07 jan. 21 kl. 04:27

Arizona-innsigelser stemt ned

Det amerikanske Senatet stemte ned innsigelsene mot utnevnelsen av Joe Biden som valgvinner i Arizona. Seks senatorer stemte for innsigelsene, blant dem er Ted Cruz den mest profilerte..

NRK - 11 jan. 21 kl. 04:22

Golfforbund bryter med Trump

Det profesjonelle golfforbundet PGA kutter båndene til Donald Trump etter stormen mot Kongressen, melder nyhetsbyrået AP. PGA-styret har stemt for å si opp avtalen med Trump National-klubben i New Jersey, slik at PGA-mesterskapet blir flyttet..

VG - 13 jan. 21 kl. 19:00

Donald Trump historisk - første president som er stilt for riksrett to ganger

Et flertall i Representantenes hus, inkludert en håndfull republikanere, har i kveld stemt for at president Donald Trump skal stilles for riksrett i kjølvannet av forrige ukes angrep på Kongressen i Washington, D.C..

E24 - 13 jan. 21 kl. 22:26

Donald Trump historisk - første president som er stilt for riksrett to ganger

Et flertall i Representantenes hus, inkludert en håndfull republikanere, har i kveld stemt for at president Donald Trump skal stilles for riksrett i kjølvannet av forrige ukes angrep på Kongressen i Washington, D.C..

Dagbladet - 17 jan. 21 kl. 20:16

- Oslo er også en del av landet

Byrådsleder Raymond Johansen mener Senterpartiet har stemt mot strengere innreiseregler for å sørge for nok utenlandsk arbeidskraft til landbruksnæringen. - De har et autosvar, og det er «nei»..

NRK - 21 jan. 21 kl. 16:10

Nei til ølsalg på bensinstasjon

Fremskrittspartiets forslag om å tillate ølsalg i kiosker og på bensinstasjoner ble torsdag stemt ned i Stortinget. skriver Nettavisen. Virke Servicehandel har jobbet sterkt for forslaget, og er skuffet over utfallet..

VG - 04 feb. 21 kl. 19:21

Vedtok å fjerne republikansk kongressmedlem fra komiteer

Et flertall i Representantenes hus har i kveld stemt ja til å fjerne den omstridte Marjorie Taylor Greene fra hennes to komitéverv i den amerikanske kongressen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 timer siden

Nye smitteverntiltak i Vestfold

En betydelig økning i smitte av den engelske virusvarianten i Færder, Holmestrand, Horten, Larvik, Sandefjord og Tønsberg, gjør at regjeringen innfører regionale tiltak i Vestfold etter ønske fra kommunene og etter råd fra statsforvalteren, FHI og Helsedirektoratet. De gjelder fra 5. mars til 16.

NRK - 1 time siden

Arendal hever eiendomsskatten

Rådmannens forslag om en økning i eiendomsskatten i Arendal er vedtatt. For mange innbyggere betyr det en doblet eiendomsskatt. 24 av bystyrets 39 medlemmer gikk inn for dette på et ekstraordinært bystyremøte i kveld..

NRK - 1 time siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen i 40-åra som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem til avtalt tid etter en skitur på Hardangervidda, er funnet i god behold, melder Sør-Øst politidistrikt. Hun hadde tatt seg inn på en hytte, og trengte ikke helsehjelp..

NRK - 1 time siden

Vil innføre fullføringsrett på VGS

Regjeringen vil innføre fullføringsrett i videregående skoler. Over 5000 elever mister retten til videregående opplæring årlig, fordi de ikke fullfører innen tre år. Kunnskapsminister Melby mener elever kan klare å fullføre om de blir gitt bedre tid..

NRK - 9 timer siden

Dømd for kyrkjebrann

Ein 28 år gammal mann er dømt til 4 år og 2 månadars fengsel for å ha tent på Dombås kyrkje, og for å ha prøvd å tenna på Sel kyrkje. Det melder GD. Mannen er frå Somalia.

NRK - 1 time siden

Straffen satt ned fra 13 til fem år

Islendingen som skjøt og drepte sin bror fikk fullt gjennomslag da han anket saken. Et knapt flertall i lagmannsretten mener det var et uaktsomt drap. Forsvarer klarte å overbevise retten om å sette ned straffen fra 13 års fengsel til bare fem år..

NRK - 1 time siden

Se Debatten her

NRK - 2 timer siden

Større leteaksjon på Haukeliseter

Politiet har satt i gang en leteaksjon på Haukeliseter på Hardangervidda. De leter etter en kvinne i 40 årene fra Haugesund, som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra skitur, som avtalt. Politiet har kalt ut frivillige og politihelikopter..

NRK - 1 time siden

Får kreve inn høyere eiendomsskatt

Rådmannens forslag om en økning i eiendomsskatten i Arendal er vedtatt. For mange innbyggere betyr det en doblet eiendomsskatt. 24 av bystyrets 39 medlemmer gikk inn for dette..

NRK - 1 time siden

Får 53.000 Pfizer-doser i uke 11

I uka fra 15. til 21. mars får Norge 53.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt