NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 23:44

NRK - 11 feb. 21 kl. 10:13

Har påvist ti nye mutasjoner

Helse Bergen sitt laboratorium påviste i går ti nye tilfeller av mutert virus. Av disse er to av den sørafrikanske varianten og fem av den britiske varianten. I tillegg er tre prøver til også påvist muterte, men av uklart variant. Totalt har Helse Bergen påvist 153 muterte tilfeller..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Helse Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har påvistti , nye, mutasjoner
NRK - 09 feb. 21 kl. 10:01

13 nye mutasjoner i Bergen kommune

Det er oppdaget 37 nye mutasjoner av koronaviruset i Helse Bergen sitt område det siste døgnet. 27 av den britiske, og 10 av den sørafrikanske. I Bergen kommune er det påvist 13 nye mutasjonstilfeller.

NRK - 09 feb. 21 kl. 10:01

37 mutasjoner påvist i Helse Bergen

Det er oppdaget 37 nye mutasjonstilfeller av koronaviruset i Helse Bergen sitt område det siste døgnet. 27 av den britiske, og 10 av den sørafrikanske. I Bergen er det påvist 13 nye mutasjonstilfeller.

NRK - 22 jan. 21 kl. 16:47

Oslo ber om test for mutasjoner

Oslo ber regjeringen sørge for at alle positive koronaprøver i hovedstadsområdet testes for mutasjoner..

NRK - 26 jan. 21 kl. 23:22

Vaksiner mot covid-19 mutasjoner

Pfizer opplyste tirsdag at de sammen med Biontech utvikler en påfyll-vaksine som skal beskytte mot ulike mutasjoner av koronaviruset, skriver nyhetsbyrået Reuters. Mandag ble det kjent at Moderna vil teste en ny påfyll-vaksine, som er rettet mot den sørafrikanske varianten..

NRK - 09 april 21 kl. 08:54

89 nye smittede i Østfold

Det er påvist 89 nye tilfeller av koronavirus i Østfold siste døgn. Flest i Fredrikstad, hvor det er påvist 36 nye tilfeller. I Sarpsborg er det påvist 19 tilfeller, mens det i Indre Østfold er påvist 14.

NRK - 25 feb. 21 kl. 10:13

21 mutasjoner påvist i Helse Bergen

Helse Bergen har påvist 21 tilfeller av koronamutasjoner siden forrige rapport. 18 er den engelske varianten og tre er den sørafrikanske. Mutasjonene påvises etter analyser av positive koronaprøver fra hele Vestland og flere kommuner i Helse Fonna..

NRK - 09 feb. 21 kl. 10:01

37 nye mutasjoner i Helse Bergen

Det er oppdaget 37 nye mutasjonstilfeller av koronaviruset i Helse Bergen sitt område det siste døgnet. 27 av den britiske, og 10 av den sørafrikanske. I Bergen er det påvist 13 nye mutasjonstilfeller.

NRK - Igår: 09:45

54 nye tilfeller i Østfold

Det er påvist 54 nye tilfeller av koronasmitte i Østfold siste døgn. Flest tilfeller er det påvist i Fredrikstad med 16. Sarpsborg og Moss har noe økende smitte, hvor det er påvist henholdsvis 15 og åtte nye tilfeller.

VG - 07 jan. 21 kl. 00:13

Les dagens VG her!

Flere nye mutasjoner av coronaviruset er påvist den siste tiden. Det kan gjøre pandemien vanskeligere å holde i sjakk, ifølge eksperter. Hvor farlige er mutasjonene?

NRK - 05 feb. 21 kl. 10:04

Flere mutasjoner i Bergen kommune

Det siste døgnet er det registrert 14 nye koronasmittede i Bergen. Fire har ukjent smittevei. To positive koronatester har vist seg å være den sørafrikanske varianten av viruset, mens det er ett tilfelle av den britiske.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Jemen verst fior barn

Jemen har over 10.000 barnesoldater, og er et av verdens verste land for barn. Barna deltar i kamper mellom houthi-militsen og regjeringshæren.

NRK - 30 minutter siden

Skogbrann spredt til universitet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert. Studentene flyktet fra studentboligene sine til fots mens biblioteket brant, melder AFP..

NRK - 45 minutter siden

Myanmar-opposisjon vil på krisemøte

Opposisjonen i Myanmar ber sørasiatiske ledere om å gi dem en plass ved bordet på krisemøtet neste uke. Opposisjonen har samlet seg i en skyggeregjering under navnet Den nasjonale enhetsregjering. Gruppen består hovedsakelig av folk fra Suu Kyis parti..

NRK - 1 time siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 2 timer siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 2 timer siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 2 timer siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 2 timer siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 3 timer siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 3 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt