P4 > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 04:44

P4 - 14 feb. 20 kl. 17:14

Har oppnevnt sakkyndig

Politiet har oppnevnt en sakkyndig til å foreta en psykiatrisk vudering av 45-åringen som er siktet for å ha drept kjæresten sin i Sandefjord 2. februar.
Politiet har flere ganger forsøkt å avhøre mannen, uten hell.
Den drapssiktede sitter i isolasjon..
Les mer på P4


Les mer om:
Sandefjord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har oppnevnt, sakkyndig
NRK - 29 jan. 20 kl. 08:37

Vil oppnevne ny sakkyndig

Gjenopptakelseskommisjonen vil oppnevne en ny uavhengig sakkyndig for å vurdere DNA-bevisene i Baneheia-saken. Kommisjonen vil ha en ny vurdering av den sakkyndige DNA-erklæringen som ligger til grunn for dommen mot Viggo Kristiansen..

Aftenposten - 29 jan. 20 kl. 09:57

Gjenopptakelseskommisjonen vil oppnevne ny Baneheia-sakkyndig

Gjenopptakelseskommisjonen vil innhente en ny uavhengig, sakkyndig vurdering av DNA-erklæringen som ligger til grunn for dommen mot Viggo Kristiansen..

P4 - 29 jan. 20 kl. 08:38

Vil oppnevne ny Baneheia-sakkyndig

Gjenopptakelseskommisjonen vil oppnevne en ny sakkyndig i Baneheia-saken. Vedkommende skal blant annet vudere DNA-beviset På åstedet ble det funnet DNA fra Jan Helge Andersen, men ikke fra meddømte Viggo Kristiansen. Han har sittet i fengsel i snart 20 år, og hele tiden nektet skyld.

NRK - 06 nov. 19 kl. 12:11

Sakkyndig rapport utsatt

Asker og Bærum tingrett har utsatt fristen for innlevering av den sakkyndige erklæringen til 2. desember.– De rettspsykiatrisk sakkyndige har bedt om noe mer tid til sine undersøkelser av siktede, sier politiadvokat Hilde Strand i Oslo politidistrikt..

NRK - 26 feb. 20 kl. 06:43

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

VG - 02 feb. 20 kl. 17:22

Skadelig fremstilling av ME

I en nylig artikkel kaller en sakkyndig i Trygderetten ME for en motesykdom, og en forsker mener ME-syke kan bli friske av kognitiv terapi. ME-foreningen formidler at de ME-syke ikke kjenner seg igjen i denne fremstillingen..

P4 - 29 jan. 20 kl. 10:30

- Helt unødvendig med ny DNA-vurdering

- Viggo Kristiansen vil bli frifunnet når deler av Baneheia-saken nå skal vurderes på nytt. Det sier hans forsvarer, Arvid Sjødin. I dag ble det kjent at Gjenopptakelseskommisjonen oppnevner en ny sakkyndig som skal vurdere DNA-bevisene i dobbeldrapssaken.

NRK - 24 okt. 19 kl. 08:19

Lang ventetid på å få verge

Ventetiden for å få oppnevnt verge i flere av de nye fylkene er lengre nå enn før de ble slått sammen. I Oslo og Viken kan du nå måtte vente i 3–4 måneder på å få en verge. Kravet er at det ikke skal ta mer enn maksimalt 70 dager..

Aftenposten - 12 nov. 19 kl. 12:12

Eskås dømmer cupfinalen

Espen Eskås er oppnevnt som hoveddommer i cupfinalen mellom Viking og Haugesund..

P4 - 21 okt. 19 kl. 12:58

Alle pågrepne under 18 år

Alle de pågrepne etter helgens voldshendelser i Oslo er under 18 år gamle. Det melder Aftenposten. De fem siktede har alle fått oppnevnt forsvarere og skal bli avhørt i løpet av dagen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

To sjømenn fikk koronabot

To russiske sjøfolk ble i dag bøtelagt etter å ha vært på et kjøpesenter i Kirkenes i ettermiddag. Det er karantenerestriksjonene som er bakgrunnen for bøtene, opplyser politiet. Loven omhandler brudd på landlov..

P4 - 5 timer siden

Utenlandske studenter i USA kan bli deportert

Utenlandske studenter risikerer å bli deportert fra USA. Hvis den amerikanske skolen de går på velger å ha kun digital undervisning til høsten vil utenlandske studenter bli sendt hjem. Det er den nye regelendringen som ble kunngjort av den amerikanske immigasjonsmyndigheten i dag, ifølge CNN.

P4 - 5 timer siden

Maxwell overført til fengsel

Ekspartneren til den avdøde milliardæren Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell ble i dag overført til et fengsel i New York. Maxwell er siktet for å ha hjulpet Epstein med å misbruke mange mindreårige jenter gjennom flere år. Epstein var tiltalt for menneskehandel og seksuell utnyttelse av mindreårige, men døde i fengsel 10.

P4 - 19 timer siden

- Må gjøre endringer

- Det er urovekkende store forskjeller når det gjelder risikoen for å dø av brystkreft. Det sier daglig leder i Brystkreftforeningen, Beate Christine Wang. En ny studie fra Kreftregisteret viser at sjansen for å overleve er fem ganger høyere hos de som har høy inntekt- og utdannelse, og at forskjellene har økt mye de siste årene.

P4 - 7 timer siden

Trump vil åpne skoler til høsten

USAs president Donald Trump vil åpne skolene til høsten. På Twitter skriver presidenten at dødsraten for koronaviruset er så godt som lavest i verden, og at dødstallene har gått mye ned. USA har flest koronadødsfall i verden med 130.

P4 - 7 timer siden

Blotter pågrepet i Follo

En mann i 50-årene er pågrepet for blotting i Follo i Viken fylke. Politiet fikk i ettermiddag flere meldinger om blotting i området Ski, Frogn og Ås, melder NTB. En mistenkt mann er nå pågrepet..

P4 - 8 timer siden

Mann i 80-årene savnet i Tønsberg

En mann i 80-årene er savnet i Tønsberg. Mannen ble sist sett ved boligen sin på Solvang i går kveld. Mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Redningshundene deltar nå i søket etter mannen..

P4 - 8 timer siden

6,6 millioner isolert i Australia

6,6 millioner mennesker er isolert i delstaten Victoria i Australia. Antallet koronasmittede i byen Melbourne har ført til at grensene til New South Wales stenges, melder CNN. Militært personell og politiet skal overvåke alle overgangene mellom delstatene og kun et fåtall får lov til å krysse grensene..

P4 - 8 timer siden

Etterlyser vindvarsel på bro

Eieren av campingvognene som veltet på Karmsund Bru i formiddagen etterlyser vindvarsel over broren. Eieren ønsker å være anonym, men sier til Haugesunds Avis at vinden kom overraskende på, og at det bare tok to sekunder før campingvognen veltet. Det ble ingen personskader, men på grunn av vinden er broren fortsatt stengt for opprydding..

P4 - 8 timer siden

Jordskjelv i Kabul

Det har vært et jordskjelv i Afghanistans hovedstad Kabul i kveld. Ifølge det amerikanske overvåkningssenteret hadde jordskjelvet en styrke på 4,6, ifølge nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt