P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 00:50

P4 - 14 Feb 20 kl. 17:14

Har oppnevnt sakkyndig

Politiet har oppnevnt en sakkyndig til å foreta en psykiatrisk vudering av 45-åringen som er siktet for å ha drept kjæresten sin i Sandefjord 2. februar.
Politiet har flere ganger forsøkt å avhøre mannen, uten hell.
Den drapssiktede sitter i isolasjon..
Les mer på P4


Les mer om:
Sandefjord

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har oppnevnt, sakkyndig
NRK - 29 Jan 20 kl. 08:37

Vil oppnevne ny sakkyndig

Gjenopptakelseskommisjonen vil oppnevne en ny uavhengig sakkyndig for å vurdere DNA-bevisene i Baneheia-saken. Kommisjonen vil ha en ny vurdering av den sakkyndige DNA-erklæringen som ligger til grunn for dommen mot Viggo Kristiansen..

Aftenposten - 29 Jan 20 kl. 09:57

Gjenopptakelseskommisjonen vil oppnevne ny Baneheia-sakkyndig

Gjenopptakelseskommisjonen vil innhente en ny uavhengig, sakkyndig vurdering av DNA-erklæringen som ligger til grunn for dommen mot Viggo Kristiansen..

P4 - 29 Jan 20 kl. 08:38

Vil oppnevne ny Baneheia-sakkyndig

Gjenopptakelseskommisjonen vil oppnevne en ny sakkyndig i Baneheia-saken. Vedkommende skal blant annet vudere DNA-beviset På åstedet ble det funnet DNA fra Jan Helge Andersen, men ikke fra meddømte Viggo Kristiansen. Han har sittet i fengsel i snart 20 år, og hele tiden nektet skyld.

NRK - 06 Nov 19 kl. 12:11

Sakkyndig rapport utsatt

Asker og Bærum tingrett har utsatt fristen for innlevering av den sakkyndige erklæringen til 2. desember.– De rettspsykiatrisk sakkyndige har bedt om noe mer tid til sine undersøkelser av siktede, sier politiadvokat Hilde Strand i Oslo politidistrikt..

VG - 02 Feb 20 kl. 17:22

Skadelig fremstilling av ME

I en nylig artikkel kaller en sakkyndig i Trygderetten ME for en motesykdom, og en forsker mener ME-syke kan bli friske av kognitiv terapi. ME-foreningen formidler at de ME-syke ikke kjenner seg igjen i denne fremstillingen..

P4 - 29 Jan 20 kl. 10:30

- Helt unødvendig med ny DNA-vurdering

- Viggo Kristiansen vil bli frifunnet når deler av Baneheia-saken nå skal vurderes på nytt. Det sier hans forsvarer, Arvid Sjødin. I dag ble det kjent at Gjenopptakelseskommisjonen oppnevner en ny sakkyndig som skal vurdere DNA-bevisene i dobbeldrapssaken.

NRK - 24 Oct 19 kl. 08:19

Lang ventetid på å få verge

Ventetiden for å få oppnevnt verge i flere av de nye fylkene er lengre nå enn før de ble slått sammen. I Oslo og Viken kan du nå måtte vente i 3–4 måneder på å få en verge. Kravet er at det ikke skal ta mer enn maksimalt 70 dager..

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 12:12

Eskås dømmer cupfinalen

Espen Eskås er oppnevnt som hoveddommer i cupfinalen mellom Viking og Haugesund..

P4 - 21 Oct 19 kl. 12:58

Alle pågrepne under 18 år

Alle de pågrepne etter helgens voldshendelser i Oslo er under 18 år gamle. Det melder Aftenposten. De fem siktede har alle fått oppnevnt forsvarere og skal bli avhørt i løpet av dagen..

VG - 04 Dec 19 kl. 18:19

Morens forsvarer: Saken blir henlagt

TROMSØ/OSLO (VG) Den avdøde moren i 20-årene er siktet for ett drap og to drapsforsøk. Onsdag fikk hun oppnevnt en forsvarer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset. Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld. Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen.

P4 - 2 timer siden

Premier League-resultater

En kamp er spilt i Premier League i kveld. Det så lenge ut til at West Ham skulle gi Liverpool problemer på hjemmebane, men en keepertabbe gav til slutt Liverpool seieren 3 - 2..

P4 - 1 time siden

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader. Det opplyser Bane Nor nå i kveld. Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..

P4 - 1 time siden

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare. Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene. Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..

P4 - 1 time siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

P4 - 2 timer siden

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en ulykke der bilen de satt i havnet på taket i en sving. Bilen har store materielle skader. Politiet vet foreløpig lite om hendelsesforløpet og skadeomfanget..

P4 - 2 timer siden

Sengepost stengt på grunn av Norovirus

En overvåkingsenhet og sengepost på Rikshospitalet er stengt på grunn av Norovirus. Strenge hygieniske tiltak er iverksatt for å hindre ytterligere spredning opplyser sykehuset til VG..

P4 - 2 timer siden

1 av 3 vil flytte sørover

1 av 3 ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge. Det viser en undersøkelse gjort av InFact på oppdrag for NRK. 16,5 prosent av unge i aldreren 18 - 29 år sier de vil flytte, nesten 15 prosent er usikre på hvor de kommer til å bo de neste årene viser undersøkelsen.

P4 - 3 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivilie er i dag drept i et russisk luftangrep iIdlib-provinsen i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer mot at kampene i området nå nærmer seg leirene der internt fordrevne syrer befinner seg melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt