Hegnar.no > Økonomi

Fredag, 14 August, 12:10

Hegnar.no - 25 juni 19 kl. 11:26

Har kuttet internett for over 1 million mennesker

FN frykter overgrep mot sivile etter at Myanmar kuttet internett for over 1 million mennesker. Telenor er et av selskapene som har fått ordre om nett-stans..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Myanmar

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har kuttet, internett, for, over1 , million, mennesker
NRK - 25 juni 19 kl. 11:31

Kuttet internett i Myanmar

Myanmar har kuttet internett for over 1 million mennesker. FN frykter at det kan skje grove lovbrudd mot sivilbefolkningen under dekke av militæropersjon i de aktuelle områdene. Telenor er et av selskapene som har fått ordre om nett-stans..

Aftenposten - 25 juni 19 kl. 11:35

Myanmar har kuttet internett for over 1 million mennesker

FN frykter overgrep mot sivile etter at Myanmar kuttet internett for over 1 million mennesker. Telenor er et av selskapene som har fått ordre om nett-stans..

NRK - 20 sep. 19 kl. 07:33

Voldtekter over internett anmeldes

Antall anmeldte voldtekter over internett økte fra 20 i 2017 til 173 til 2018, ifølge en rapport fra Kripos, melder NTB. Politiet ser en økning i anmeldelser der offeret ikke kjenner til gjerningspersonen. Mange av overgrepene skjer over internett..

NRK - 06 jan. 20 kl. 18:27

Mobilnettet oppe igjen i Siljan

Fiberledningen som ved et uhell ble kuttet over i dag, er nå blitt skjøtet. Det opplyser Telenor. Mobilnettet skal nå være på plass og internett skal være på plass i løpet av kvelden..

P4 - 25 april 19 kl. 11:53

Vi bruker mer tid på Internett, og mindre tid på tradisjonelle medier

Vi bruker mer tid på internett, færre ser på TV og digital spillbruk øker blant de yngste og de eldste. Det er noe av det som kom frem om nordmenns medievaner da SSBs Mediobarometer for 2018 ble presentert i dag. Prosjektansvarlig Emma Castillo Schiro mener tidsbruken på internett stikker seg mest ut..

P4 - 16 mars 20 kl. 05:11

Vil være høyt trykk på internett i dag

Det er forventet høyt trykk på internett i dag, og det er fare for at mange hjemmenett vil bli overbelastet. Det sier firmaet Uninett, som er ansvarlig for at forskning og høyere utdanning i Norge har internettforbindelse, til nettavisen Khrono. .

NRK - 10 jan. 20 kl. 06:35

Grunnlovsstridig å sperre Internett

Høyesterett i India slår fast at myndighetenes blokkering av internett i delstaten Jammu og Kashmir er grunnlovsstridig. I august fjernet India grunnlovsparagrafen som gir Kashmir spesialstatus. Samtidig ble både telefoner og internett blokkert..

P4 - 07 okt. 19 kl. 19:37

Færre politistudenter

Det blir færre politistudenter neste år. Antallet kuttes fra 550 til 400 årlig og hele kuttet skal tas ved Politihøgskolens studiested i Oslo, melder Politiforum. Studentantallet ble også redusert i 2018, da antall politistudenter ble kuttet med 170 studenter.

P4 - 09 mars 20 kl. 05:17

Internett stengt 213 ganger

Stadig flere land hindrer ytringsfriheten gjennom å stenge internett. I fjor ble internett stengt minst 213 ganger i 33 forskjellige land, i følge BBC. Menneskerettighetsgrupper er bekymret og frykter dette blir et avgjørende vertkøy for undertrykkelse..

Dagbladet - 19 mars 20 kl. 12:39

EU med bønn til Netflix - frykter at internett bryter sammen

Alt for å sikre at internett holder..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt