P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 01:24

P4 - 14 Feb 20 kl. 17:51

Har kontroll på mann

Politiet har nå kontroll på mannen som forskanset seg i et i hus i Åmot i Modum kommune i ettermiddag.
Væpnet politi rykket ut i forbindelse med en straffesak mot mannen, som er i 40-årene.
Han skal ha opptrådt aggresivt og truende overfor politiet, og nekter å slippe dem inn.
Men nå har mannen kommet ut og dialogen er god, opplyser politiet..
Les mer på P4


Les mer om:
Åmot, Modum

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har kontroll, mann
P4 - 04 Nov 19 kl. 09:55

Rabiat mann på fly

Politiet måtte bruke pepperspray for å få kontroll på en mann som tok seg inn på et fly til Riga i formiddag. Politiet Øst opplyser til VG at de fikk melding om en full mann som dyttet personalet og tok seg gjennom en dør til gaten. De øvrige passasjerene måtte forlate flyet, da det måtte luftes etter peppersprayingen.

VG - 22 Oct 19 kl. 12:56

Bevæpnet mann stjal ambulanse i Oslo

Flere skal være påkjørt etter en mann med våpen tok kontroll over en ambulanse i Oslo tirsdag. Politiet har nå kontroll på ambulansen og har pågrepet to personer..

NRK - 20 Nov 19 kl. 15:51

Kontroll på gjerningsmann

Politiet har nå kontroll på en mann som knivstakk en kvinne i Tollbugata i Drammen. Ifølge vitner på stedet skal det ha vært en krangel som har eskalert. Den knivstukkede kvinnen er sendt til sykehus.

VG - 22 Oct 19 kl. 12:56

Bevæpnet mann stjal ambulanse i Oslo - politiet avfyrte skudd

NRK melder at flere skal være påkjørt etter at en bevæpnet mann tok kontroll over en ambulanse i Oslo tirsdag. Politiet har nå kontroll på ambulansen..

NRK - 19 Jan 20 kl. 23:18

Mann med syl arrestert på tog

Politiet har kontroll på en mann som rispet en medpassasjer med syl om bord i et tog som sto på Høvik stasjon i Bærum. Togpassasjeren fikk skader i ansiktet...

NRK - 29 Dec 19 kl. 18:33

Kontroll på brann - én til sykehus

Brannen på Flateby i Enebakk i Akershus er under kontroll, melder brannvesenet. En mann er sendt til sykehus etter å ha fått i seg røyk. Det var en lastebil som tok fyr og brannmannskapene har hindret brannen i å spre seg til bygninger i nærheten..

NRK - 12 Nov 19 kl. 23:25

Mann knivstukket i Nittedal

En mann er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i Hakadal i Nittedal i Akershus. Politiet har kontroll på en mann som er mistenkt i saken, opplyser Øst politidistrikt..

VG - 04 Nov 19 kl. 09:43

Rabiat mann tok seg inn på fly

Politiet i Øst måtte bruke pepperspray for å få kontroll på en mann som tok seg inn på et fly til Riga mandag morgen..

NRK - 13 Jan 20 kl. 06:34

Australsk storbrann under kontroll

Brannvesenet i den australske delstaten New South Wales opplyser at de har kontroll på den enorme skogbrannen i Gospers Mountain nordvest for Sydney. Brannen har vært ute av kontroll i nær tre måneder..

NRK - 15 Nov 19 kl. 17:25

– Ute av kontroll

Lederen for det kinesiske universitetet i Hongkong sier at campus er okkupert av maskerte inntrengere og at situasjonen er ute av kontroll. I et åpent brev beskriver universitetspresident Rocky Tuan situasjonen som uakseptabel og ute av kontroll..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset. Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld. Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen.

P4 - 3 timer siden

Premier League-resultater

En kamp er spilt i Premier League i kveld. Det så lenge ut til at West Ham skulle gi Liverpool problemer på hjemmebane, men en keepertabbe gav til slutt Liverpool seieren 3 - 2..

P4 - 2 timer siden

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader. Det opplyser Bane Nor nå i kveld. Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..

P4 - 2 timer siden

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare. Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene. Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..

P4 - 2 timer siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

P4 - 3 timer siden

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en ulykke der bilen de satt i havnet på taket i en sving. Bilen har store materielle skader. Politiet vet foreløpig lite om hendelsesforløpet og skadeomfanget..

P4 - 3 timer siden

Sengepost stengt på grunn av Norovirus

En overvåkingsenhet og sengepost på Rikshospitalet er stengt på grunn av Norovirus. Strenge hygieniske tiltak er iverksatt for å hindre ytterligere spredning opplyser sykehuset til VG..

P4 - 3 timer siden

1 av 3 vil flytte sørover

1 av 3 ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge. Det viser en undersøkelse gjort av InFact på oppdrag for NRK. 16,5 prosent av unge i aldreren 18 - 29 år sier de vil flytte, nesten 15 prosent er usikre på hvor de kommer til å bo de neste årene viser undersøkelsen.

P4 - 4 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivilie er i dag drept i et russisk luftangrep iIdlib-provinsen i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer mot at kampene i området nå nærmer seg leirene der internt fordrevne syrer befinner seg melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt