NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 06:07

NRK - 01 feb. 21 kl. 22:30

Har kontroll på brann i Øygarden

Brannen i bolighuset i et boligfelt på Bjorøy i Øygarden kommune er under kontroll, men er ikke slukket, melder Vest politidistrikt. Andre- og tredjeetasje er totalskadet i brannen. Ingen personer er skadd i brannen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bjorøy, Vest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har kontroll, branni , Øygarden
NRK - 16 mars 21 kl. 15:24

To nye smittede i Øygarden

To nye personer er koronasmittet i Øygarden. Åtte personer er i isolasjon. De som er smittet i kommunen de siste dagene har fått påvist den muterte britiske varianten av sykdommen.

NRK - 25 jan. 21 kl. 14:38

Brann i bolig i Øygarden

Alle nødetatene har rykket ut til en brann i en bolig på Lokøyna i Øygarden. Brannvesenet har gått i gang med slukkingsarbeidet. Det skal ikke være folk i huset..

NRK - 29 jan. 21 kl. 16:06

26 personar er evakuerte i Øygarden

26 personar frå tre bedrifter blei evakuerte då ein gassflaske begynte å lekke ved ein industribedrift på Ågotnes i Øygarden. Naudetatane er på staden og har kontroll på situasjonen, melder Vest politidistrikt. Brannvesenet seier det er ei flaske med propylen.

NRK - 01 feb. 21 kl. 20:29

Brann i enebolig i Øygarden

Det brenner i en treetasjes enebolig på Bjorøy i Øygarden. Alle nødetatene er på vei til stedet, melder Vest politidistrikt. Boligen er overtent.

NRK - 08 jan. 21 kl. 21:00

Tre nye smittetilfeller i Øygarden

Tre nye personer har fått påvist koronavirus i Øygarden kommune. To av smittetilfellene er knyttet til utenlandsreise. Totalt er ni personer i isolasjon på grunn av koronasmitte, opplyser kommunen..

NRK - 28 jan. 21 kl. 20:01

Øygarden dømt i mobbesak

Øygarden er i Bergen tingrett dømt til å betala 2,6 millionar kroner til to brødre i 20-åra, skriv BA. Dei blei i fleire år mobba på Foldnes skule. Blant anna prøvde medelevar ein gong å henga ein av dei.

NRK - 10 mars 21 kl. 11:03

Fisker savnet i Øygarden

Nødetatene og hovedredningssentralen leter etter en båt rundt Blomøyna i Øygarden etter at en fisker i 70-årene er savnet. Fiskeren ble meldt savnet etter han ikke kom hjem fra fiske i morges. Det er sterk vind i området..

NRK - 11 mars 21 kl. 19:12

Døde etter fallulykke i Øygarden

En mann som falt fra et stillas på Straume i Øygarden utenfor Bergen i forrige uke, døde natt til torsdag av skadene han fikk. Det melder Bergensavisen, som siterer Vestnytt. Arbeidstilsynet skal undersøke saken, og politiet etterforsker hendelsen..

NRK - 20 mars 21 kl. 17:20

Tilfeller knyttet til smitteutbrudd

Ti smittetilfeller i Bergen knyttes til utbrudd i Askøy og Øygarden, opplyser assisterende smittevernoverlege Egil Bovim til BT. Øygarden og Askøy har innført lokale tiltak etter økende smitet de siste dagene..

NRK - 21 mars 21 kl. 15:44

Fire nye smittetilfeller i Øygarden

Søndag er det påvist fire nye smittetilfeller i Øygarden kommune. To av tilfellene har sikker smittevei, og de to andre tilfellene er relatert til reise utenlands. 26 personer i isolasjon på grunn av smitte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 2 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.

NRK - 2 timer siden

Sender Astra-vaksinen til Tyskland

Danmark sender 55.000 doser av AstraZeneca-vaksinen til den tyske delstaten Schleswig-Holstein etter at vaksinen ble fjernet fra det danske vaksineprogrammet. I en uttalelse heter det at vaksinene er gjort tilgjengelig for Schleswig-Holstein, og at et tilsvarende antall blir returnert senere..

NRK - 2 timer siden

Vil revurdere prosjektet

Den europeiske superligaen i fotball opplyser tidlig onsdag at de vil revurdere prosjektet. – Gitt dagens omstendigheter vil vi revurdere de mest hensiktsmessige trinnene for å forme prosjektet på nytt, skriver de en pressemelding..

NRK - 3 timer siden

Chelsea bekrefter utmeldelse

Sent tirsdag kveld bekreftet Chelsea at de vil trekke seg fra den nye superligaen. De har formelt startet på prosedyrene for utmelding, skriver klubben på sin hjemmeside..

NRK - 3 timer siden

Mann døde etter skyteepisode

Mannen som ble skutt i Tønsberg tirsdag kveld, er død. Det har politiet fått bekreftet fra sykehuset. Ingen er ennå pågrepet for hendelsen.

NRK - 3 timer siden

Biden ber folk stå sammen

USAs president Joe Biden sier at dommen i George Floyd-saken kan være et stort skritt framover mot systemisk rasisme i USA. Biden amerikanerne stå sammen og unngå vold etter at kjennelsen i George Floyd saken ble kjent..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt