NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 00:46

NRK - 04 feb. 21 kl. 21:30

Har ikke kontroll på brann

Brannvesenet har ikke kontroll på en brann i et rekkehus i Marmorveien på Lambertseter i Oslo i kveld. Først meldte politiet at brannvesenet hadde kontroll men i 21-tiden kom kontrabeskjed..
Les mer på NRK


Les mer om:
Marmorveien, Lambertseter, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har ikke, kontroll, brann
NRK - Igår: 19:38

Ikke kontroll på brann i Cape Town

En brann i terrenget under landemerket Table Mountain i Cape Town er ennå ikke under kontroll. Flere hundre mennesker er evakuert, og universitetet i den sørafrikanske byen er sterkt skadet. Årsaken til brannen er ikke kjent..

NRK - Igår: 14:01

Brann ut av kontroll i Kvinesdal

Brannvesenet har ikke lenger kontroll på gressbrannen i nærheten av Bjåstølveien i Kvinesdal. Mellom 3–5 mål brenner og det er mye vind i området. Brannvesenet opplyser om 12–15 mann er i arbeid for å få kontroll på brannen..

Dagbladet - 08 april 21 kl. 17:58

Voldsom brann på skole - ikke kontroll

På Kirkebygda skole i Våler har det brutt ut en voldsom brann. Det er ikke kontroll og naboer må være forberedt på å evakuere, forteller politiet..

Dagbladet - 08 april 21 kl. 17:58

Voldsom brann på skole - har nå kontroll

På Kirkebygda skole i Våler brøt det ut en voldsom brann torsdag ettermiddag. Politiet melder nå at det er kontroll på brannen..

Dagbladet - 08 april 21 kl. 17:58

Voldsom brann på skole – har nå kontroll

På Kirkebygda skole i Våler brøt det ut en voldsom brann torsdag ettermiddag. Politiet melder nå at det er kontroll på brannen..

NRK - 13 feb. 21 kl. 12:35

Ikke kontroll på brann i Eidsvoll

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen i et industribygg i Bønsdalen i Eidsvoll. Politiet tror eksplosjonene som er hørt skyldes gass under trykk inne i bygget. De tror ikke noen er skadet, men ber folk i nærheten holde seg inne for å unngå røyk..

NRK - 26 feb. 21 kl. 15:48

Ikke kontroll på brann

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen i melkefabrikken på Kapp. Politiet varsler naboer om å lukke dører og vinduer, og er i ferd med å varsle kommunen med å skaffe et evakueringssted dersom det er behov. Det er ennå usikkert om det er fare for spredning..

NRK - 16 jan. 21 kl. 10:29

Frp etterlyser karantene-kontroll

Frp-leder Siv Jensen er glad for at regjeringen innfører obligatorisk testing på grensen, men etterlyser også kontroll av karanteneplikten. – Det er like viktig at de får kontroll på at folk også følger opp karantene etter testen, sier Jensen..

NRK - Igår: 14:01

Har fått kontroll på brannen igjen

Brannvesenet har igjen fått kontroll på gressbrannen i nærheten av Bjåstølveien i Kvinesdal. Gressbrannen dekker fem mål og det er mye vind i området som gjør arbeidet utfordrende. Brannvesenet opplyser om 12–15 mann er i arbeid for å få kontroll på brannen..

NRK - 01 feb. 21 kl. 22:30

Har kontroll på brann i Øygarden

Brannen i bolighuset i et boligfelt på Bjorøy i Øygarden kommune er under kontroll, men er ikke slukket, melder Vest politidistrikt. Andre- og tredjeetasje er totalskadet i brannen. Ingen personer er skadd i brannen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

518 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 518 koronasmittede i Norge. Det er 19 færre enn snittet de siste sju dagene og 199 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 1 time siden

Strømmen tilbake på Ullevål

Ullevål sykehus ble mandag kveld rammet av et strømbrudd. Ved 23-tiden opplyser medievakt Anders Bayer til NTB at strømmen er tilbake. Ifølge Bayer var det flere sentrale bygg som ble rammet, deriblant fødeavdelingen..

NRK - 1 time siden

Politimann døde av slag

Politimannen Brian Sicknick ble ikke påført dødelige skader under stormingen av kongressbygningen 6. januar. Medisinske eksperter har konkludert at politimannen døde som følge av slag og døde av naturlige årsaker, melder AP..

NRK - 1 time siden

Juryen har trukket seg tilbake

Juryen i rettssaken mot den tidligere politimannen Derek Chauvin, som er siktet for å ha drept George Floyd, har trukket seg tilbake. Dommer Peter Cahill ga instruksjoner til juryen etter at påtalemyndighet og forsvarsadvokat fremmet sine argumenter..

NRK - 1 time siden

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

NRK - 1 time siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 1 time siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 2 timer siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 2 timer siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt