NRK > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 13:12

NRK - 17 nov. 19 kl. 18:25

Har ikke fått avhørt drapssiktet

Mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, har ikke blitt avhørt i løpet av helgen fordi han blir ivaretatt av helsepersonell. Den 27 år gamle mannen varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud..
Les mer på NRK


Les mer om:
Florø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har ikke, fått, avhørt, drapssiktet
NRK - 07 feb. 20 kl. 10:52

Vil avhøre drapssiktet i dag

Politiet planlegger i dag å avhøre mannen som er siktet for å ha drept kjæresten sin i Sandefjord. Politiadvokat An Eline Rimstad Johansen kan ikke si når. Han ble forsøkt avhørt tidligere denne uka, men det ble avbrutt på grunn av hans helse..

P4 - 05 feb. 20 kl. 16:05

Usikkert når drapssiktet kan avhøres

Det er fortsatt usikkert når 45-åringen som er siktet for å ha drept kjæresten i Sandefjord søndag kan avhøres. Det er gjort forsøk på avhør, som har blitt avbrutt på grunn av mannens helsetilstand. Polititet håper de kan avhøre mannen fredag..

P4 - 07 feb. 20 kl. 19:15

Avbrøt avhør av drapssiktet

Politiet har fortsatt ikke fått avhørt den 45 år gamle mannen som er siktet for drapet på samboeren sin i Sandefjord 2. februar. De forsøkte å avhøre ham i dag, men 45-åringen og hans forsvarer valgte å avbryte da han ikke så seg i stand til å gjennomføre.

Aftenposten - 17 nov. 19 kl. 21:08

Florø-drapet: Politiet har ikke fått avhørt drapssiktet 27-åring

Mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, har ikke blitt avhørt i løpet av helgen fordi han blir ivaretatt av helsepersonell..

Dagbladet - 29 mai 20 kl. 09:19

Drapssiktet leieboer avhørt drapsnatta

Den drapssiktede mannen i Nittedal ble avhørt som vitne natta før en mann ble funnet død..

NRK - 10 feb. 20 kl. 10:51

Må vente med å avhøre drapssiktet

Politiadvokat An Eline Rimstad Johansen sier de avhører mannen som er siktet for å ha drept kjæresten i Sandefjord, når han er klar. To avhør har blitt avbrutt på grunn av hans helse. Hans 31 år gamle kjæreste ble funnet død søndag 2.

P4 - 27 des. 19 kl. 17:45

Drapssiktet motsetter seg utlevering

Mannen som er pågrepet i Sverige for et drap i Hokksund lille julaften vil ikke la seg utlevere til Norge. Det ble kjent under et avhør med svensk politi i dag. Han ble pågrepet i Arvika i går, og er ennå ikke formelt avhørt av norsk politi.

P4 - 03 feb. 20 kl. 21:07

Avhør av drapssiktet avbrutt

Avhøret av mannen som er siktet for å ha drept kjæresten sin i Sandefjord i går ble avbrutt i kveld. Mannens forsvarer sier til VG at det er på grunn av mannens helsetilstand. De skal prøve på nytt i morgen.

NRK - 11 aug. 19 kl. 07:41

Drapssiktet mann avhørt

Mannen som er siktet for drap og drapsforsøk etter hendelsen ved moskeen i Bærum, er avhørt. Det bekrefter mannens forsvarer, Unni Fries, overfor Dagbladet..

Aftenposten - 11 aug. 19 kl. 06:18

Drapssiktet avhøres i natt

Mannen i tidlig 20-årene som er siktet for å ha drept en ung kvinne i Bærum lørdag, skal avhøres natt til søndag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Historisk lave strømpriser

Rekordmye snø i fjellet har ført til store mengder vann, og har drevet opp den hydrologiske balansen i år. Dette har ført til høy kraftproduksjon og historisk lave priser, melder NVE..

NRK - 10 minutter siden

Anker ikke dommen

En mann er i Brønnøy tingrett dømt til 30 dagers betinget fengsel for å ha sendt seksualiserte meldinger til datteren, skriver Brønnøysunds avis. Han har erkjent straffskyld, men hevder å ikke huske å ha sendt meldingene, fordi han var ruset..

NRK - 15 minutter siden

Feilvurdering av brannvesen

Brannvesenet i Østre Toten gjorde en feilvurdering i forbindelse eksplosjonsbrannen i kornsiloen på Lena tirsdag morgen. Brannsjef Bård Henriksen sier at han som brannsjef tar ansvaret for det som skjedde..

NRK - 15 minutter siden

Utlendingene kommer til Norge

Nå kommer de første turistene til Norge etter koronavåren. Fra onsdag kan nordmenn reise til de fleste Schengen- og EØS-land uten å måtte gå i karantene. Turister fra disse landene kan også komme til Norge..

NRK - 30 minutter siden

Til sykehus etter trafikkulykke

En syklist er kjørt til sykehus etter et sammenstøt med en bil i Kvåsveien/rundkjøringen E39 i Lyngdal. Politiet vet ikke hvor alvorlig skadeomfanget er..

NRK - 30 minutter siden

– Jeg er flau over hjemkommunen min

Karsten Marcussen reagerer på at hjemkommunen Arendal lar predikanter som tillater hometerapi komme til orde. Ordføreren vil nå ta tak i saken. Marcussen er rapper og skeiv sørlending, men bor nå i Oslo..

NRK - 45 minutter siden

Parkeringskaos ved Preikestolen

Politiet melder om at det er trafikale problemer på vei opp til parkeringsplassene ved Preikestolen. Parkeringsplassene er fulle, og dermed strekker køen seg helt ned til riksvei 13. Politiet er på vei for å dirigere trafikken..

NRK - 45 minutter siden

Dømt for reklameavbrudd

TV4 i Sverige er dømt for upassende reklameavbrudd under tre sendinger. De avbrøt Jonas Gardells innspilte sceneshow og to store filmer for reklame. Nå må de betale 200.

NRK - 45 minutter siden

Beordrer gjennomgang av 93 saker

Riksadvokaten beordrer påtalemyndigheten til å gå igjennom 93 av 176 straffesaker der det mistenkes at sjåfører kan ha blitt feilaktig straffet, skriver DT. Bakgrunnen for gjennomgangen er at en person er under etterforskning for manipulasjon..

NRK - 1 time siden

Rekordpriser på små leiligheter

DNB melder om rekordhøye priser på små leiligheter, med snittpris på 119.000 per kvadratmeter. Eiendomsmegler Konstantin Karlsson, forteller at han har solgt omlag 60 boliger i Oslo på under 20 kvadratmeter de siste to årene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt