NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 05:56

NRK - 17 Nov 19 kl. 18:25

Har ikke fått avhørt drapssiktet

Mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, har ikke blitt avhørt i løpet av helgen fordi han blir ivaretatt av helsepersonell. Den 27 år gamle mannen varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud..
Les mer på NRK


Les mer om:
Florø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har ikke, fått, avhørt, drapssiktet
Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 21:08

Florø-drapet: Politiet har ikke fått avhørt drapssiktet 27-åring

Mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, har ikke blitt avhørt i løpet av helgen fordi han blir ivaretatt av helsepersonell..

NRK - 11 Aug 19 kl. 07:41

Drapssiktet mann avhørt

Mannen som er siktet for drap og drapsforsøk etter hendelsen ved moskeen i Bærum, er avhørt. Det bekrefter mannens forsvarer, Unni Fries, overfor Dagbladet..

Aftenposten - 11 Aug 19 kl. 06:18

Drapssiktet avhøres i natt

Mannen i tidlig 20-årene som er siktet for å ha drept en ung kvinne i Bærum lørdag, skal avhøres natt til søndag..

Aftenposten - 11 Aug 19 kl. 06:18

Politiet forsøker å avhøre drapssiktet mann i natt

Mannen i tidlig 20-årene som er siktet for å ha drept en ung kvinne i Bærum lørdag, skal avhøres natt til søndag..

P4 - 16 Nov 19 kl. 13:52

Avhører drapssiktet i dag

Politiet planlegger å avhøre mannen som er siktet for drap i Florø i Sogn og Fjordane i løpet av dagen. En 51 år gammel kvinne ble funnet knivdrept i går, og en 27 gammel mann ble pågrepet på stedet og siktet for drap. Mannen fremstilles for varetektsfengsling på mandag.

P4 - 11 Aug 19 kl. 15:45

Politiet bekrefter at stesøster ble drept

Politiet bekrefter nå i ettermiddag at det er den siktedes stesøster som ble drept i Bærum i går. 21-åringen som er drapssiktet er også er siktet for skytingen i en moské i Bærum. Det vil bli gjort nye forsøk på å avhøre siktede etter at han i natt ikke ville la seg avhøre, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 15 Nov 19 kl. 10:44

Drapssiktet kvinne opplyser i avhør

Kvinnen som er siktet for drapsforsøk på Oslo S og drap etter likfunn torsdag, har kommet med sentrale opplysninger i et relativt kort avhør. Kvinnens forsvarer sier hun samarbeider godt og kommer med opplysninger som er positivt for videre arbeid..

NRK - 23 Oct 19 kl. 10:10

Drapssiktet avhøres i dag

Mannen i 30-årene som er siktet for forsettlig drap etter knivstikkingen i Drammen tirsdag, blir avhørt i løpet av dagen. Senere i dag blir det avgjort om den siktede skal framstilles for varetektsfengsling. En mann i 50-årene døde etter hendelsen..

P4 - 11 Aug 19 kl. 20:48

Siktede blir ikke avhørt

21-åringen som er siktet for drap og drapsforsøk vil ikke la seg avhøre i kveld. Det opplyser hans forsvarer Unni Fries til NRK. Heller ikke i natt ville mannen bli avhørt.

P4 - 13 Aug 19 kl. 15:35

Venter med nye avhør

Politiet avventer nå et nytt avhør av draps- og terrorsiktede Philip Manshaus. 21-åringen har avvist alle forsøk på å få hans forklaring og politiet har nå ikke bedt om flere avhør, melder VG. Manshaus er siktet for å ha drept sin stesøster og for å ha begynt å skyte inne i en moské i Bærum.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

E18 fortsatt sperret etter ras

Ingen ble skadet da flere store steiner raste ned på E18 ved Larvik fredag kveld. Lørdag morgen er veien fortsatt sperret i begge retninger. Det fortsatt uklart når veien kan åpne igjen.

NRK - 15 minutter siden

Staten vil stanse juleøl-kalendre

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook, melder Dagen. Ølutsalgkjeden opplyser til avisa at de vil endre markedsføringen sin..

NRK - 45 minutter siden

Truer med å droppe debatt

Samtlige av Demokratenes presidentkandidater som skal delta på en debatt i Los Angeles neste uke, truer med å droppe den som følge av en arbeidskonflikt. Debatten skal etter planen arrangeres på universitetet Loyola Marymount torsdag..

NRK - 1 time siden

Vy betaler en million kroner

Vy communication og togselskapet Vy har inngått et hemmelig forlik i saken om krenkelse av selskapets varemerke. I forliket, som ønsket å holde hemmelig, ble partene enige om at Vy skal betale Vy Communication en million kroner, ifølge Finansavisen..

NRK - 1 time siden

Hongkongs leder på besøk i Kina

Hongkongs leder Carrie Lam reiste lørdag til Kina. Den politiske og økonomiske situasjonen i Hongkong står etter alt og dømme på agendaen i løpet av hennes fire dager lange besøk, melder Reuters. Mandag skal hun møte Kinas president..

NRK - 1 time siden

Morales har fått asyl i Argentina

Bolivias tidligere president Evo Morales og fire andre medlemmer av landets tidligere regjering har fått innvilget asyl i Argentina. – Asylsøkerne har fått innvilget permanent oppholdstillatelse, sier det argentinske utenriksdepartementet..

NRK - 3 timer siden

Søker etter omkomne i vannet

Dykkere fra politiet søkte lørdag etter de to siste som er savnet etter vulkanutbruddet på New Zealand. Inkludert de to savnede som dykkerne søker etter, har vulkanutbruddet krevd 16 menneskeliv..

NRK - 4 timer siden

Høyesterett ber Trump forklare seg

Høyesterett i USA ber president Donald Trump forklare hvorfor han ikke ønsker å utlevere selvangivelsen sin. Trump blir bedt om å avgi forklaring i mars. En avgjørelse fra høyesterett er ventet i juni neste år, sier domstolen i en uttalelse..

NRK - 5 timer siden

Identifiserer ofre etter flyulykke

Levninger som tilhører de savnede om bord på et chilensk militærfly som styrtet på vei til Antarktis, ble fredag fraktet til en militærbase for identifisering. Myndighetene har ikke sagt noe om hva som kan være årsaken til ulykken..

NRK - 5 timer siden

John Lennons runde briller solgt

Et par av John Lennons briller som Beatles-legenden la igjen i baksetet på en bil, ble fredag solgt på auksjon i London for 1,7 millioner kroner. Brillene ble solgt på nettauksjon til en anonym kjøper..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt