NRK > Nyheter

Søndag, 29 November, 03:12

NRK - 27 okt. 20 kl. 17:43

Har høgst smittetrykk i Europa

Belgia har hatt høgst smittetrykk i Europa dei siste to vekene, med 1291,8 smittetilfelle per 100.000 innbyggarar, syner ei oversikt VG har laga. Til no har fleire enn 300.000 personar blitt smitta i landet, og 11.000 har døydd som følge av viruset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Europa, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har høgst, smittetrykki , Europa
P4 - 27 okt. 20 kl. 22:06

Belgia har høyeste smittetrykk i Europa

Belgia er landet i Europa med høyest smittetrykk de to siste ukene. Det har 1291,8 smittetilfeller per 100.000 innbygger, ifølge VG sin oversikt.

NRK - 23 nov. 20 kl. 07:07

149 nye smittede i Oslo

149 nye personer er registrert smittet av korona det siste døgnet, viser tall fra kommunen. Det er 38 flere tilfeller enn i går. Bydel Bjerke er fortsatt den bydelen med høyest smittetrykk.

Dagbladet - 27 okt. 20 kl. 15:31

Rekordsmitte i Bergen - innfører nye tiltak

Aldri før har Bergen hatt så høyt smittetrykk som de har nå, men tror ikke de nasjonale tiltakene er tilstrekkelige. I samråd med FHI innfører byrådet nye strenge tiltak for Bergen denne uka..

P4 - 28 okt. 20 kl. 07:58

Så mange må bruke munnbind før det hjelper

Med dagens smittetrykk går 1087 personer med koronaviruset rundt i Norge og kan smitte andre uten å selv vite at de har smitten. Det viser analyser fra FHI om munnbind, som Aftenposten skriver om i dag. På grunn av smitteøkningen den siste uken i hovedstaden, anslås det at 6700 personer i Oslo må bruke munnbind én uke for å hindre ett smittetilfelle.

VG - 02 nov. 20 kl. 18:46

Belgias helsevesen på randen av kollaps: – Vil skje om ti dager

Med Europas høyeste smittetrykk, kjemper sykehusene i Belgia en desperat kamp mot klokken. Nå tvinges helsevesenet til å bruke smittede leger og sykepleiere på jobb..

NRK - 04 nov. 20 kl. 13:23

Høyt smittetrykk i Baltikum

Latvia og Estland har begge registrert sine høyeste smittetall i løpet av det siste døgnet..

NRK - 05 nov. 20 kl. 10:26

Vil ha strengere

Regjeringen ber kommuner må høyt smittetrykk vurdere innføre ytterligere koronarestriksjoner. Det inkluderer stans i breddeidretten for voksne, og helt eller delvis stenging av treningssentre, svømmehaller, idrettshalle, museer og biblioteker..

NRK - 05 nov. 20 kl. 10:26

Strengere regler ved mye smitte

Regjeringen ber kommuner med høyt smittetrykk vurdere innføre ytterligere koronarestriksjoner. Det inkluderer stans i breddeidretten for voksne, og helt eller delvis stenging av treningssentre, svømmehaller, idrettshalle, museer og biblioteker..

NRK - 06 nov. 20 kl. 09:27

Skjerper smittetiltak

Viking fotballklubb strammer kraftig inn på smittevernregimet rundt kampene i eliteserien etter at det er økende smittetrykk i Stavanger-området. Alle tilskuere vil få målt feberen, og det blir delt ut gratis munnbind..

NRK - 12 nov. 20 kl. 15:56

Tilreisende til Harstad må testes

Harstad kommune anbefaler at alle tilreisende fra regioner med høyt smittetrykk tester seg for covid-19 ved ankomst. I alt 30 personer har den siste måneden testet positivt for covid-19. 23 av tilfellene er intern smitte, mens 7 er importsmitte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Leting etter tre mistenkte

En person er innlagt på sykehus etter å ha blitt slått ned i Tromsø sentrum. De tre som sto bak volden, skal ha blitt hentet av en bil..

NRK - 30 minutter siden

Forlenger innreiserestriksjoner

Island forlenger innreiserestriksjonene. Det melder NTB. For å slippe inn må en ha negativ koronatest ved ankomst og deretter tilbringe 14 dager i karantene, eller fem dager i karantene hvis man tar ny test som gir negativt utslag..

NRK - 1 time siden

Nok et brudd på smittevern

Politiet i Vest har fått flere meldinger om feststøy. I Øygarden ble en fest avsluttet og politiet fant flere deltagere som hadde gjemt seg. Sak opprettes..

NRK - 1 time siden

13 festdeltagere anmeldt i Oslo

Etter meldinger om feststøy har politiet avsluttet en fest ved Holbergs plass i Oslo. 13 personer var samlet på festen og samtlige blir anmeldt for brudd på smittevernloven..

NRK - 1 time siden

Avviser søksmål i Pennsylvania

Den høyeste rettsinstansen i Pennsylvania avviste lørdag et søksmål fra republikanere angående poststemmer, melder AP..

NRK - 2 timer siden

Canada forbyr eksport av legemidler

Tiltaket er et svar på USAs plan om å tilby amerikanerne billigere legemidler ved å importere fra Canada. Derfor innfører Canada forbud mot eksport av visse typer legemidler som det enten er eller snart kan bli mangel på i landet..

NRK - 2 timer siden

Brudd på koronatiltak i Bergen

Ni personer har brutt lokale koronaregler i Loddefjord i Bergen. Politiet fikk meldinger om feststøy og dro for å avslutte festen. Forholdet blir anmeldt..

NRK - 2 timer siden

355 nye koronasmittede lørdag

Det var ved midnatt registrert 35.546 koronasmittede i Norge. 28.

NRK - 2 timer siden

Demonstrasjoner mot koronatiltak

I London er mer enn 150 personer arrestert etter demonstrasjoner mot korona-nedstenging. Lokale myndigheter skriver på Twitter at flere har brutt koronaregler under demonstrasjonene..

NRK - 3 timer siden

Nye EU-regler for klima

EUs nye klimaregler vil ikke definere havvind og strøm fra land til oljeplattformer som bærekraftig, mener bærekraftsledere. EU har laget et system med kriterier for å unngå grønnvasking. Systemet kalles EUs taksonomi for bærekraftige aktiviteter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt