Dagbladet > Utenriks

Saturday, 06 June, 23:07

Dagbladet - 08 Nov 19 kl. 20:16

Har funnet mulig årsak til damping-dødsfallene

- Vi er i ferd med å finne årsaken..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har funnet, mulig, årsak, til, damping-dødsfallene
P4 - 23 Dec 19 kl. 12:27

Naturlig årsak til dødsfall

Mannen i 50-årene, som ble funnet død i en bolig i Hamar lørdag, var ikke utsatt for en kriminell handling. Politiet har nå fått obduksjonsrapporten, som viser at det var en naturlig årsak til dødsfallet. Det ble rutinemessig satt i gang etterforskninge etter at mannen ble funnet død..

P4 - 24 Dec 19 kl. 05:24

Endelig dødsårsak klar julaften

Den døde mannen i 70-årene som ble funnet på gaten i Hokksund i går, skal obduseres i dag. Da vil politiet få den endelige dødsårsaken. Politiet etterforsker saken som en mulig drapssak, men ønsker ikke si noe om hvilke skader mannen hadde.

NRK - 25 Nov 19 kl. 02:27

Bekrefter mulig spionasjeforsøk

Australia etterforsker et mulig kinesisk forsøk på å få en kinesisk-australsk forretningsmann valgt inn i parlamentet. Han varslet om saken og ble funnet død. Anklagene om mulig kinesisk spionasjeforsøk kom fram i programmet «60 Minutes» søndag..

P4 - 09 Dec 19 kl. 21:53

Død person funnet i Hammerfest

En kvinne i 40-årene er funnet død i en leilighet i Hammerfest i Finnmark. Politiet sier det ikke er en åpenbar dødsårsak, og opplyser at de har igangsatt undersøkelser. De understreker at det er tidlig i etterforskningsfasen, og vil komme med mer informasjon når det foreligger..

P4 - 12 Sep 19 kl. 08:52

Mener årsak til Turøy-ulykken er funnet

Årsaken til Turøy-ulykken i Hordaland i 2016 kan være funnet. Airbus som er produsenten av helikopteret som styrtet, mener å ha identifisert hva som førte til det fatale trøtthetsbruddet i helikopterets girboks. Airbus ønsker ikke å utdype mer om funnet på nåværende tidspunkt, men understreker at svakheten er utbedret, skriver Bergens Tidende.

NRK - 04 Sep 19 kl. 14:41

Døde etter eksplosjon i Belgia

En 87 år gammel kvinne er funnet død etter en eksplosjon tirsdag som ødela tre hus i Antwerpen i Belgia. Tre personer overlevde. Den døde ble funnet natt til onsdag.

Dagbladet - 01 Dec 19 kl. 11:24

Fyllebråk: - Dette er sjelden kost

Politiet har hatt hendene fulle med unormalt mye fyllebråk natt til søndag. Akevitt pekes ut som en mulig årsak..

P4 - 07 Aug 19 kl. 19:27

Død person obduseres

Politiet mistenker ikke noe kriminelt etter at en person ble funnet død på en badeplass i Askøy i ettermiddag. Politiet har opprettet undersøkelsessak og den avdøde vil bli obdusert for å kartlegge dødsårsak. Det opplyser politiet i en pressemelding i kveld.

NRK - 23 Dec 19 kl. 12:19

Naturlig årsak til dødsfall i Hamar

En mann i 50-årene som ble funnet død i Hamar lørdag, døde av naturlige årsaker, opplyser politiet. De avslutter etterforskningen av saken. Mannen ble funnet død i boligen sin, og politiet har gjort en rekke undersøkelser i saken..

P4 - 26 May 20 kl. 14:31

Solum funnet død

Politiet i Agder bekrefter nå at det er savnede Ørjan Solum som ble funnet død i en av gruvene ved Steinsås i Arendal forrige tirsdag. Politiet etterforsker saken, men avventer konklusjon om dødsårsak til endelig obduksjonsrapport er klar. Solum ble meldt savnet for to måneder siden..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 5 timer siden

Ga fra seg lappen

Torbjørg (88) og Jon Olav Sigmundstad (87) vil heller ha hverandre enn lappen..

Dagbladet - 11 timer siden

Forutså Maddie-utviklingen

I fjor sa eks-politisjef Goncalo Amaral at han trodde politiet kom til å finne seg en syndebukk i form av en «tysk pedofil som allerede sitter i fengsel»..

Dagbladet - 12 timer siden

- Melanias tvitring frustrerer Trumps nærmeste

Det hevder en anonym kilde i Det hvite hus..

Dagbladet - 12 timer siden

Sparket etter godteri-bestilling

Skulle få bort bismak fra omstridt coronadrikk..

Dagbladet - 15 timer siden

Mystisk barnesykdom: 21 tilfeller på to uker

Ny forskning konkluderer med at coronaviruset trolig er årsak til et utbrudd av den sjeldne barnesykdommen Kawasaki i Frankrike..

Dagbladet - 22 timer siden

57 politifolk slutter i protest

To politimenn i Buffalo er suspendert etter at en video viser hvordan de dyttet en 75-åring slik at han falt bakover og pådro seg alvorlige hodeskader. Nå har 57 politibetjenter sluttet i protest mot suspensjonene..

Dagbladet - 18 timer siden

Advarer Trump

Nato-sjef Jens Stoltenberg kommer med en klar advarsel til USAs president, Donald Trump, om at militærbruk må være «siste utvei»..

Dagbladet - 20 timer siden

Dødsdømt løslatt etter 28 år

Walter Ogrod (55) ble fredag løslatt etter å ha tilbragt 28 år av livet i fengsel feilaktig dømt for drapet på ei 4 år gammel jente i Philadelphia..

Dagbladet - 22 timer siden

57 politifolk sier opp i protest

To politimenn i Buffalo er suspendert etter at en video viser hvordan de dyttet en 75-åring slik at han falt bakover og pådro seg alvorlige hodeskader. Nå har 57 politibetjenter sagt opp i protest mot suspensjonene..

Dagbladet - Igår: 16:10

Filmet gutt etter selvmord

Politimann reagerer sterkt på at forbipasserende filmet og tok bilder av en død gutt i Stockholm..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt