NRK > Nyheter

Wednesday, 14 November, 16:01

NRK - 21 Jun 18 kl. 14:22

Har evakuert elevane

Alle elevane ved Sveio skule er evakuerte etter at det er meldt om røykutvikling i ein kjellar ved skulen. Brannvesenet i Haugesund opplyser at røykdykkarar er i gang med å undersøkja bygget..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sveio, Haugesund

Dele artikeln

158 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har evakuert, elevane
NRK - 21 Sep 18 kl. 06:20

Fryktar dårlegare sjåførar

Trafikklærarar meiner fråværsregelen fører til at elevane ved trafikkskulane blir dårlegare sjåførar. På grunn av regelen vil elevane ha køyretimar på dei tidene av døgnet det nærmast ikkje er trafikk på vegane..

NRK - 31 Aug 18 kl. 11:26

Elevane i Fritidsparken er trygge

Politiet er i Skien Fritidspark og melder at det ikkje er sett fram trugsmål eller avfyrt skot. Elevane ved skulen er trygge, melder politiet..

NRK - 24 Oct 18 kl. 16:16

CNN-kontor evakuert

Kontoret til CNN i New York er evakuert, skriver en CNN-journalist på Twitter. Det melder Reuters. Hele Time Warner Center-bygget er evakuert, ifølge nyhetsbyrået..

P4 - 16 Mar 18 kl. 20:06

Beboere evakuert på grunn av snøskredfare

19 personer har blitt evakuert i Honningsvåg i Finnmark på grunn av snøskredfare. Politiet har evakuert 7 boenheter, og sier de skal gjøre en ny vurdering i morgen..

Aftenposten - 17 Jul 18 kl. 05:49

Tolv personer evakuert etter boligbrann på Mysen

Åtte personer er evakuert fra et kombinert bolig- og næringsbygg på Mysen grunnet brann, mens fire er evakuert fra et nabobygg. Én person er kjørt til legevakt..

NRK - 04 Jun 18 kl. 04:32

Nesten hundre evakuert i Bergen

Nesten hundre personer er blitt evakuert som følge av en større brann i et hus i Bøhmergaten på Solheim i Bergen. Politiet sier til NTB at det er et tettbygd område og at nabohusene er evakuert på grunn av fare for spredning..

NRK - 17 Mar 18 kl. 00:35

Alle seks evakuert i sikkerhet

Politiet melder på Twitter at alle de seks personene som satt fast mellom to snøras ved Skarvbergtunnelen i Porsanger er evakuert. Personene ble evakuert fra rasstedet ved tunnelen rundt klokka halvt ett..

NRK - 12 May 18 kl. 13:26

Elleve eldre beboere evakuert

Elleve eldre beboere på Hov bofellesskap i Hedmark er evakuert på grunn av flommen i området. Flomvannet sto ved portene til innkjørselen under evakueringen. Beboerne ble evakuert ved 7-tiden lørdag morgen, skriver Glåmdalen..

P4 - 23 Jun 18 kl. 14:32

Mange evakuerte får flytte hjem

De fleste beboerne som er evakuert etter jordskredet i Leksvik i Trøndelag onsdag kan nå flytte hjem. 102 personer i 35 husstander har vært evakuert i tre dager. Det er to boliger som fortsatt vil være evakuert.

Dagbladet - 07 Jul 18 kl. 18:32

Sju hus og hytter evakuert etter skogbrann i Hordaland

Helikopter ble satt inn i slukkingsarbeidet. Sju personer evakuert fra området..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

– Innovasjon Norge fulgte reglene

Konsulentselskapet Deloitte konkluderer med at Innovasjon Norge ikke brøt egne rutiner da Ferd-arving Katharina Andresen ble ansatt uten at stillingen ble utlyst. Deloitte mener også at det statlige selskapets rutiner ikke bryter norske lover..

NRK - 30 minutter siden

Tidligere ordfører er død

Gunhild Kristin Støver er død, melder Avisa Nordland. Støver var ordfører fra 1976 til 1978, noe som gjorde hun til Bodøs første kvinnelige ordfører. Hun ble 93 år gammel..

NRK - 15 minutter siden

– Dette kunne gått mye verre

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen sier det gjorde sterkt inntrykk å høre historiene fra fregatt-ulykken. Onsdag møtte han besetningen på KNM «Helge Ingstad»..

NRK - 15 minutter siden

Dramatisk redningsaksjon av hval

Det pågår en dramatisk redningsaksjon av en knølhval-kalv, som svømmer utenfor Skjervøy i Troms. Kalven sleper et tauverk på 30–40 meter etter seg. Kalvens mor svømmer trolig ved siden av..

NRK - 30 minutter siden

Palestiner drept på Gazastripen

En palestinsk mann ble skutt og drept på Gazastripen onsdag, ifølge helsemyndighetene i enklaven. Ifølge en kilde fisket mannen nær grensegjerdet, mens den israelske hæren sier det ble åpnet ild mot «en mistenkt som nærmet seg sikkerhetsgjerdet»..

NRK - 1 time siden

Bilfører omkom i ulykke

En bilfører er bekreftet omkommet i en utforkjøring mellom Rena og Nordre Osen i Hedmark. Det skriver politiet i Innlandet på Twitter. Vegvesenets ulykkesanalysegruppe er på vei til stedet..

NRK - 1 time siden

Åpner etter å ha vært stengt ett år

I løpet av natten skal Fagernestunnelen i Narvik åpne for trafikk igjen, etter et drøyt år med omfattende sikkerhetsoppgradering. Det melder Statens vegvesen..

NRK - 1 time siden

Slutter som redaktør for Elle

Etter 20 år som sjef for den norske utgaven av magasinet Elle, har Signy Fardal sagt opp sin stilling som sjefredaktør. Det bekrefter Fardal selv på Instagram..

NRK - 1 time siden

Ekstrasending om brexit

Theresa May har kalt inn regjeringen til et møte der hun vil be sine statsråder om å støtte avtalen de har kommet frem til med EU..

NRK - 1 time siden

Isolert med smittsam tuberkulose

Ein person er lagt på isolat ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen med smittsam tuberkulose. Smitten kjem truleg frå ein tur til utlandet. Smittevernkontoret har kartlagt kven den smitta personen har vore i kontakt med..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt