NRK > Nyheter

Saturday, 22 September, 02:55

NRK - 21 Jun 18 kl. 14:22

Har evakuert elevane

Alle elevane ved Sveio skule er evakuerte etter at det er meldt om røykutvikling i ein kjellar ved skulen. Brannvesenet i Haugesund opplyser at røykdykkarar er i gang med å undersøkja bygget..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sveio, Haugesund

Dele artikeln

158 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har evakuert, elevane
NRK - 20 timer siden

Fryktar dårlegare sjåførar

Trafikklærarar meiner fråværsregelen fører til at elevane ved trafikkskulane blir dårlegare sjåførar. På grunn av regelen vil elevane ha køyretimar på dei tidene av døgnet det nærmast ikkje er trafikk på vegane..

NRK - 31 Aug 18 kl. 11:26

Elevane i Fritidsparken er trygge

Politiet er i Skien Fritidspark og melder at det ikkje er sett fram trugsmål eller avfyrt skot. Elevane ved skulen er trygge, melder politiet..

P4 - 16 Mar 18 kl. 20:06

Beboere evakuert på grunn av snøskredfare

19 personer har blitt evakuert i Honningsvåg i Finnmark på grunn av snøskredfare. Politiet har evakuert 7 boenheter, og sier de skal gjøre en ny vurdering i morgen..

Aftenposten - 17 Jul 18 kl. 05:49

Tolv personer evakuert etter boligbrann på Mysen

Åtte personer er evakuert fra et kombinert bolig- og næringsbygg på Mysen grunnet brann, mens fire er evakuert fra et nabobygg. Én person er kjørt til legevakt..

NRK - 04 Jun 18 kl. 04:32

Nesten hundre evakuert i Bergen

Nesten hundre personer er blitt evakuert som følge av en større brann i et hus i Bøhmergaten på Solheim i Bergen. Politiet sier til NTB at det er et tettbygd område og at nabohusene er evakuert på grunn av fare for spredning..

NRK - 17 Mar 18 kl. 00:35

Alle seks evakuert i sikkerhet

Politiet melder på Twitter at alle de seks personene som satt fast mellom to snøras ved Skarvbergtunnelen i Porsanger er evakuert. Personene ble evakuert fra rasstedet ved tunnelen rundt klokka halvt ett..

NRK - 12 May 18 kl. 13:26

Elleve eldre beboere evakuert

Elleve eldre beboere på Hov bofellesskap i Hedmark er evakuert på grunn av flommen i området. Flomvannet sto ved portene til innkjørselen under evakueringen. Beboerne ble evakuert ved 7-tiden lørdag morgen, skriver Glåmdalen..

P4 - 23 Jun 18 kl. 14:32

Mange evakuerte får flytte hjem

De fleste beboerne som er evakuert etter jordskredet i Leksvik i Trøndelag onsdag kan nå flytte hjem. 102 personer i 35 husstander har vært evakuert i tre dager. Det er to boliger som fortsatt vil være evakuert.

Dagbladet - 07 Jul 18 kl. 18:32

Sju hus og hytter evakuert etter skogbrann i Hordaland

Helikopter ble satt inn i slukkingsarbeidet. Sju personer evakuert fra området..

Dagbladet - 23 Feb 18 kl. 20:32

Fly på Gardermoen evakuert etter røykutvikling

Passasjerer ble evakuert fra SWISS-fly..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

USA ut mot Kinas uighur-behandling

USA bruker uvanlig harde ord i en skarp fordømmelse av Kinas behandling av de muslimske uigurene. Utenriksminister Mike Pompeo sier mange er i «såkalte omskoleringsleirer der de tvinges til politisk indoktrinering eller annen grusom mishandling»..

NRK - 1 time siden

Blir straumlause over helga

Rundt 19.400 husstandar var utan straum i Agder i 01-40-tida, men somme kan bli straumløse til over helga grunna sterk vind og omfattande skadar på straumnettet. Tryggleiken til montørane kjem i første rekke, melder Agder Energi..

NRK - 1 time siden

Lettmotorsykkel køyrde i bil

Ein motorsyklist utan førarkort køyrde inn i bakenden på ein personbil på Puddefjordsbrua i Bergen i retning sentrum i 00.30-tida. Føraren av lettmotorsykkelen var medviten, men hadde smerter i bryst og arm, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

20 eks-agenter drapsdømt i Chile

20 tidligere agenter er dømt til fengsel for drap og bortføring av tolv personer, de fleste venstreorienterte aktivister, under Pinochet-diktaturet i Chile. To fikk 17 års fengsel, fem fikk15 år, mens resten fikk dommer på fra 100 dager til ti år..

NRK - 2 timer siden

Strømledninger blåst ned

Strømledninger er blåst ned i Starevegen i Haugesund i Rogaland. Kraftselskapet på vei og politiet sikrer inntil de er på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bil krasja med lyktestolpe

Ein bil køyrde av vegen og inn i ei lyktestolpe i Førresfjorden kommune i Rogaland. Det blei store materielle skader. Det var to personar i bilen, men skadeomfanget er ukjent.

NRK - 2 timer siden

Ungdommer på tur med vegvals

Flere ungdommer kjørte rundt med vegvals i området Grilstad i Trøndelag rundt midtnatt. De satte den fra seg og forsvant fra stedet før politipatruljen ankommer. Politiet gjorde vegvalsen «ikke kjørbar» for å hindre mer kjøring i natt, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Nok en børsrekord i New York

Dow Jones-indeksen noterte seg for en ny rekord for annen dag på rad fredag, med 26.718 poeng. De andre to New York-indeksene endte derimot ned.

NRK - 2 timer siden

Mann funnen av politihunden Sidney

Den sakna er funnen og leiteaksjonen ved Preikestolen er avslutta. Politiet gir æra til polititihunden Sidney som snusa seg fram til ein svært våt og nedkjølt mann i området Husafjellet. Mannen blir no frakta ned frå fjellet for å få tilsyn av lege..

NRK - 3 timer siden

Tre truffet av skudd i København

Tre personer er truffet i en skyteepisode i København, opplyser dansk politi. Tilstanden til de tre er ikke kjent. Skyteepisoden er den åttende i og omkring København den siste uken.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt