NRK > Nyheter

Thursday, 19 July, 13:30

NRK - 21 Jun 18 kl. 14:22

Har evakuert elevane

Alle elevane ved Sveio skule er evakuerte etter at det er meldt om røykutvikling i ein kjellar ved skulen. Brannvesenet i Haugesund opplyser at røykdykkarar er i gang med å undersøkja bygget..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sveio, Haugesund

Dele artikeln

158 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har evakuert, elevane
P4 - 16 Mar 18 kl. 20:06

Beboere evakuert på grunn av snøskredfare

19 personer har blitt evakuert i Honningsvåg i Finnmark på grunn av snøskredfare. Politiet har evakuert 7 boenheter, og sier de skal gjøre en ny vurdering i morgen..

Aftenposten - I førrgår: 05:49

Tolv personer evakuert etter boligbrann på Mysen

Åtte personer er evakuert fra et kombinert bolig- og næringsbygg på Mysen grunnet brann, mens fire er evakuert fra et nabobygg. Én person er kjørt til legevakt..

NRK - 04 Jun 18 kl. 04:32

Nesten hundre evakuert i Bergen

Nesten hundre personer er blitt evakuert som følge av en større brann i et hus i Bøhmergaten på Solheim i Bergen. Politiet sier til NTB at det er et tettbygd område og at nabohusene er evakuert på grunn av fare for spredning..

NRK - 17 Mar 18 kl. 00:35

Alle seks evakuert i sikkerhet

Politiet melder på Twitter at alle de seks personene som satt fast mellom to snøras ved Skarvbergtunnelen i Porsanger er evakuert. Personene ble evakuert fra rasstedet ved tunnelen rundt klokka halvt ett..

NRK - 12 May 18 kl. 13:26

Elleve eldre beboere evakuert

Elleve eldre beboere på Hov bofellesskap i Hedmark er evakuert på grunn av flommen i området. Flomvannet sto ved portene til innkjørselen under evakueringen. Beboerne ble evakuert ved 7-tiden lørdag morgen, skriver Glåmdalen..

P4 - 23 Jun 18 kl. 14:32

Mange evakuerte får flytte hjem

De fleste beboerne som er evakuert etter jordskredet i Leksvik i Trøndelag onsdag kan nå flytte hjem. 102 personer i 35 husstander har vært evakuert i tre dager. Det er to boliger som fortsatt vil være evakuert.

Dagbladet - 07 Jul 18 kl. 18:32

Sju hus og hytter evakuert etter skogbrann i Hordaland

Helikopter ble satt inn i slukkingsarbeidet. Sju personer evakuert fra området..

Dagbladet - 23 Feb 18 kl. 20:32

Fly på Gardermoen evakuert etter røykutvikling

Passasjerer ble evakuert fra SWISS-fly..

P4 - 17 Mar 18 kl. 06:56

Evakuert i sikkerhet fra ras

De seks personene - og en hund - som var sperret inne i bilene sine mellom flere skred ved Skarvbergtunellen i Finnmark i går kveld er reddet ut. Like før klokken 1 meldte politiet at både folk og dyr var evakuert i sikkerhet. Også sju boliger i Honningsvåg ble evakuert i går kveld, på grunn av skredfare.

P4 - 28 Feb 18 kl. 23:40

Tre leiligheter evakuert etter brann

Tre leiligheter er evakuert etter en kraftig brann i en bygning i Olden i Stryn i Sogn og Fjordane. Brannvesenet sier de ikke har kontroll over brannen, og har kalt ut mer mannskap. Alle i bygningen er evakuert, og ingen er kommet til skade.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Slik pakker Monsen sekken

– Balansen i sekken er viktig, altså at den er pakket godt, sier Monsen. Han har pakket sovepose i bunnen, og det tyngste nederst og inn mot ryggen i midten av sekken. Det letteste pakkes på toppen..

NRK - 5 minutter siden

Flere studenter dra til Australia

Australia har overtatt Storbritannias posisjon som den nest største destinasjonen for internasjonale studenter, melder BBC. Det viser en undersøkelse gjennomført av University College London. USA troner øverst på listen ..

NRK - 30 minutter siden

Kritiserer Orbans Israel-besøk

Lederen for et av de største opposisjonspartiene i Israel mener at besøket fra Ungarns statsminister Viktor Orbán er «en skam», melder NTB. Han er svært kritisk til at statsminister Netanyahu ikke har fordømt antisemittiske uttalelser fra Orban..

NRK - 30 minutter siden

Politiansatt bøtelagt for snoking

Spesialenheten for politisaker har ilagt en kvinnelig ansatt i Sørvest politidistrikt 15.000 kroner i bot for å ha søkt og delt informasjon fra politiets registre. Kvinnen har brukt opplysningen i en privat uoverensstemmelse, ifølge Nettavisen..

NRK - 45 minutter siden

Brexit: Ingen avtale er usannsynlig

– Fremgangen i brexit-forhandlingenen indikerer at ingen avtale mellom Storbritannia og EU er usannsynlig, sier en talsperson for britenes statsminister Theresa May til Reuters..

NRK - 1 time siden

Hamilton forlenger med Mercedes

Den britiske Formel 1-føreren, Lewis Hamilton, har forlenget sin kontrakt med Mercedes. Avtalen varer frem til 2020 og skal være verdt 40 millioner pund i året, ifølge BBC. Han er verdensmester i Formel 1 fire ganger..

NRK - 1 time siden

EU truer med gjengjeldelse

EU har begynt å utarbeide en liste med mottiltak som skal iverksettes hvis USA gjør alvor av å innføre en «katastrofal» biltoll, ifølge EU-kommissær Cecilia Malmström. I mars innførte USA toll på import av henholdsvis aluminium og stål..

NRK - 1 time siden

Italia ber EU opprette kriseenhet

EU bør opprette en kriseenhet for å samordne inntaket av migranter og flyktninger i de ulike medlemslandene, mener Italias statsminister Giuseppe Conte. En talsperson for EU-kommisjonen sier at Contes forslag ikke vil fungere over tid..

NRK - 1 time siden

UiB mest populært

Rettsvitenskap ved UiB var studiet som flest søkere hadde som førstevalg i år, viser tall fra Samordna opptak. Rettsvitenskap ved UiO og siviløkonomstudiet ved NHH havner på de neste plassene..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadet etter arbeidsulykke

Mannen som skal ha fått en traktor delvis over seg i Ålen er alvorlig skadet. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med arbeid på gården. Politiet etterforsker saken, og familien vil få oppfølging av kriseteam, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt