P4 > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 04:02

P4 - 15 juli 19 kl. 23:37

Har byttet navn på Boeing-fly

Ordet «MAX» er borte fra Ryanairs Boeing-fly.
Nye bilder viser at Boeing har byttet navn på den ulykkesutsatte flymodellen Boeing 737 Max-8.
Flyene ble satt på bakken i vår etter to ulykker med flytypen der det i begge tilfellene var en feil med datasystemet ombord..
Les mer på P4


Les mer om:
MAX, Ryanairs Boeing, Boeing, Max

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har byttet, navn, Boeing-fly
NRK - 16 juli 19 kl. 01:57

Ulykkesfly kan ha fått nytt navn

Etter to store ulykker ble alle Boeing 737 MAX satt på bakken. Nå spekuleres det i om Boeing ruller ut de samme flyene under et nytt navn, nemlig 737–8200. Det skriver Aftenposten..

Hegnar.no - 15 april 19 kl. 16:44

Trump: – Boeing bør finne på et nytt navn

Etter at totalt 346 mennesker har mistet livet i to flystyrter, gir USAs president Donald Trump flyselskapet Boeing markedsføringsråd på Twitter..

Klartale - 15 nov. 19 kl. 09:03

500 veier har byttet navn

500 veier og gater har fått nye navn. Årsaken er at kommuner slås sammen..

Aftenposten - 01 april 19 kl. 10:52

NSB offer for årets aprilsnarr

Oslo Sporveier døpes om til OY, Statens vegvesen vil bli Dit, mens Statsbygg bytter navn til LY. Aprilspøkene sparker til NSB som faktisk byttet navn til VY..

VG - 01 april 19 kl. 11:44

NSB offer for aprilsnarr

Oslo Sporveier døpes om til OY, Statens vegvesen vil bli Dit, mens Statsbygg bytter navn til LY. Aprilspøkene sparker til NSB som faktisk byttet navn til VY..

Dagbladet - 29 okt. 19 kl. 16:28

Derfor byttet han navn

Bruker ikke lenger Anders Baasmo Christiansen..

NRK - 23 okt. 19 kl. 09:59

Boeing-sjef avskjedighet

Flyprodusenten Boeing har avskjediget selskapets kommersielle direktør i forbindelse med problemene med Boeing 737 Max-flyene, melder Sky News..

NRK - 19 mai 19 kl. 02:28

Boeing erkjenner programvarefeil

Programvareoppdateringen for 737 MAX-flyene som Boeing har fullført, var knyttet til mangler ved simulatorene der pilotene lærte å manøvrere flyet. Det opplyser flyprodusenten Boeing i en uttalelse lørdag..

NRK - 23 mars 19 kl. 20:42

Boeing med oppdatering

En programvareoppdatering for flytypen Boeing 737 MAX 8 er klar til å rulles ut, ifølge nyhetsbyrået AFPs kilder i bransjen. Oppdateringen er ennå ikke godkjent av den amerikanske luftfartsmyndigheten FAA, som har gitt Boeing frist til april..

NRK - 27 mars 19 kl. 19:38

Boeing presenterte sikkerhetstiltak

I en høring om sikkerheten på Boeing 737 MAX-8 fly kom det frem at Boeing kommer med ulike tiltak for å bedre flysikkerheten. Blant annet vil de ha en standard sikkerhetsfunksjon som kanskje kunne ha forhindret flystyrten i Etiopia og Indonesia..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Ferjekø på over én kilometer til Lofoten

Det er køer på over én kilometer på vei over til Lofoten i kveld. Det er ved fergeleiet Bognes i Ofoten at køene strekker seg over en kilometer bakover. Statens Vegvesen sier fergemannskapet aldri har opplevd så lang kø før..

P4 - 6 timer siden

Sør-Afrika forbyr salg av alkohol

Presidenten i Sør-Afrika vil forby salg av alkohol. Ifølge The Guardian skal forbudet være for å redusere antallet pasienter som blir lagt inn på sykehus for å ha ledig plass til koronapasienter. Det blir også innført portforbud på nattestid for å redusere trafikkulykker, og det blir påbudt å bruke ansiktsmasker offentlig, ifølge AP..

P4 - 6 timer siden

Mener det er lite sannsynlig å bli smittet i utlandet

- Det er svært lite sannsynlig å bli smittet av koronaviruset hvis man reiser til landene som er markert grønne. Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad til TV 2. Sykepleierforbundet gikk tidligere i dag ut og ba folk holde seg hjemme av henyn til de som jobber på sykehusene.

P4 - 5 timer siden

Politimann etterforskes etter avhør

En politimann etterforskes etter at han ble fysisk i et avhør. Ifølge TV 2 skal politimannen ha lagt en person i bakken og tatt halsgrep på ham fordi han nektet å gi fra seg passordet til Snapchat-kontoen sin i avhør. Saken etterforskes..

P4 - 6 timer siden

Beruset 19-åring brøt seg inn i bolig på Jevnaker

En familie på Jevnaker i Viken fant en fremmed mann i stua da de kom hjem i kveld. Ifølge politiet skal mannen ha vært veldig full da politiet kom til stedet og tok ham med til arresten. Mannen skal ha fortalt en historie om hvordan han kom seg dit som politiet ikke får til å henge på greip.

P4 - 6 timer siden

Rømte fra psykiatrisk institusjon

En pasient rømte i dag fra en psykiatrisk institusjon i Tromsø. Pasienten truet til seg en bil fra en ansatt og stakk fra stedet. Etter å ha etablert veisperring fikk politiet tak i pasienten..

P4 - 7 timer siden

Ferjekø på over én kilometer i Lofoten

Det er køer på over én kilometer på vei over til Lofoten i kveld. Det er ved fergeleiet Bognes i Ofoten at køene strekker seg over en kilometer bakover. Trafikkoperatør i Statens Vegvesen sier fergemannskapet aldri har opplevd så lang kø før..

P4 - 8 timer siden

Undersøkte brønner etter Madeleine McCann

Portugisisk politiet har den siste uken undersøkt brønner i Algarve-regionen på jakt etter britiske Madeleine McCann. Jenta var bare tre år da hun ble meldt savnet i 2007. Flere medier opplyser nå at politiet og dykkere har undersøkt brønner rundt 16 kilometer fra feriehuset hvor jenta ble meldt savnet..

P4 - 8 timer siden

Mener flyselskapene forsinker utbetalinger bevisst

Bransjeorganisasjonen Virke mener flyselskapene bevisst holder tilbake kundens penger. Da koronakrinse kom gikk flere flyselskaper fra et helautomatisk system til å behandle refusjoner på kansellerte flybilletter manuelt. Leder i Virke Reiseliv Astrid Bergmål mener det bare er en bevisst strategi.

P4 - 8 timer siden

Svekket mistanke om straffbar handling etter dødsfall

Politiet har svekket mistanken om at noe mistenkelig har skjedd etter at en mann ble funnet død i en bolig i Steinkjær. I en pressemelding i kveld opplyser politiet at de har gjort flere tekniske og taktiske undersøkelser som har svekket denne mistanken. En person ble siktet og pågrepet etter funnet, men er nå løslatt etter avhør..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt