P4 > Nyheter

Friday, 22 November, 03:47

P4 - 15 Jul 19 kl. 23:37

Har byttet navn på Boeing-fly

Ordet «MAX» er borte fra Ryanairs Boeing-fly.
Nye bilder viser at Boeing har byttet navn på den ulykkesutsatte flymodellen Boeing 737 Max-8.
Flyene ble satt på bakken i vår etter to ulykker med flytypen der det i begge tilfellene var en feil med datasystemet ombord..
Les mer på P4


Les mer om:
MAX, Ryanairs Boeing, Boeing, Max

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har byttet, navn, Boeing-fly
NRK - 16 Jul 19 kl. 01:57

Ulykkesfly kan ha fått nytt navn

Etter to store ulykker ble alle Boeing 737 MAX satt på bakken. Nå spekuleres det i om Boeing ruller ut de samme flyene under et nytt navn, nemlig 737–8200. Det skriver Aftenposten..

Hegnar.no - 15 Apr 19 kl. 16:44

Trump: – Boeing bør finne på et nytt navn

Etter at totalt 346 mennesker har mistet livet i to flystyrter, gir USAs president Donald Trump flyselskapet Boeing markedsføringsråd på Twitter..

Klartale - 15 Nov 19 kl. 09:03

500 veier har byttet navn

500 veier og gater har fått nye navn. Årsaken er at kommuner slås sammen..

Aftenposten - 01 Apr 19 kl. 10:52

NSB offer for årets aprilsnarr

Oslo Sporveier døpes om til OY, Statens vegvesen vil bli Dit, mens Statsbygg bytter navn til LY. Aprilspøkene sparker til NSB som faktisk byttet navn til VY..

VG - 01 Apr 19 kl. 11:44

NSB offer for aprilsnarr

Oslo Sporveier døpes om til OY, Statens vegvesen vil bli Dit, mens Statsbygg bytter navn til LY. Aprilspøkene sparker til NSB som faktisk byttet navn til VY..

NRK - 23 Oct 19 kl. 09:59

Boeing-sjef avskjedighet

Flyprodusenten Boeing har avskjediget selskapets kommersielle direktør i forbindelse med problemene med Boeing 737 Max-flyene, melder Sky News..

Dagbladet - 29 Oct 19 kl. 16:28

Derfor byttet han navn

Bruker ikke lenger Anders Baasmo Christiansen..

NRK - 19 May 19 kl. 02:28

Boeing erkjenner programvarefeil

Programvareoppdateringen for 737 MAX-flyene som Boeing har fullført, var knyttet til mangler ved simulatorene der pilotene lærte å manøvrere flyet. Det opplyser flyprodusenten Boeing i en uttalelse lørdag..

NRK - 23 Mar 19 kl. 20:42

Boeing med oppdatering

En programvareoppdatering for flytypen Boeing 737 MAX 8 er klar til å rulles ut, ifølge nyhetsbyrået AFPs kilder i bransjen. Oppdateringen er ennå ikke godkjent av den amerikanske luftfartsmyndigheten FAA, som har gitt Boeing frist til april..

NRK - 27 Mar 19 kl. 19:38

Boeing presenterte sikkerhetstiltak

I en høring om sikkerheten på Boeing 737 MAX-8 fly kom det frem at Boeing kommer med ulike tiltak for å bedre flysikkerheten. Blant annet vil de ha en standard sikkerhetsfunksjon som kanskje kunne ha forhindret flystyrten i Etiopia og Indonesia..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Hockey torsdag

I kveldens siste kamp i eliteserien i hockey, slo Storhamar Sparta 6-5. Storhamar scoret det siste målet 1 sekund før kampslutt. Stavanger leder nå på tabellen foran Storhamar, Frisk og Lillehammer..

P4 - 6 timer siden

Ingvild utestengt juni

Allerede i juni ble langrennsløper Ingvild Flugstad Østberg nektet av langrennsledelsen å delta i renn. Det gjaldt et rulleskirenn og en treningssamling. Av helsemessige årsaker har Flugstad Østberg fått startnekt i åpningshelga på Beitostølen og verdenscupåpningen i Ruka i Finland neste helg..

P4 - 6 timer siden

Sp måling

I en ny meningsmåling Ipsos har gjennomført for Dagbladet, får Sp 19,2 prosent oppslutning. Med dette er partiet dobbelt så stort som Frp og nesten jevnt med Ap og Høyre. Frp får en oppslutning på 9,7 prosent, som er det svakeste resultatet målt av Ipsos så lenge Frp har vært i regjering..

P4 - 8 timer siden

Pågrepet i Sandnes

Fire menn mellom 20 og 40 år er pågrepet etter en voldshendelse mot en kvinne i 40-åra på åpen gate i Sandnes i Rogaland ved 13-tida i dag. To av mennene ble pågrepet i en væpnet aksjon på Bedriftshotellet i Sandnes, melder NTB..

P4 - 7 timer siden

Ikke 6-timers dag

De ansatte ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag må jobbe lengre dager enn før. I 12 år har de hatt 6 timers dag, men nå må de arbeide sju og en halv time daglig, melder NRK. Tine sparer rundt 8 millioner kroner på at de ansatte jobber lengre hver dag..

P4 - 10 timer siden

Odd ulovlig gave

Ordfører i Skien, Hedda Foss Five fra Arbeiderpartiet, ble politianmeldt i dag på grunn av en pengegave kommunen har gitt til Odd ballklubb. Gaven skal ikke ha vært til politisk behandling. Ifølge avisa Varden skal ordføreren i fjor ha inngått en avtale om å betale 400 tusen kroner til Odds 125-års jubileum..

P4 - 9 timer siden

Ute av curling-EM

Det norske herrelaget endte på 6. plass og er ute av sluttspillet i EM i curling, til tross for at de vant over Nederland i dag. I de innledende rundene ble Norge fradømt serien over England fordi en innbytter brukte en ulovlig kost..

P4 - 10 timer siden

Netanyahu korrupsjon

Det blir tatt ut korrupsjonstiltale mot Israels fungerende statsminister Benjamin Netanyahu. Det melder den israelske TV-kanalen Channel 13. Det skal være første gang en Israelsk statsminister står tiltalt for for korrupsjon..

P4 - 10 timer siden

Advarer om glatte veier

Innlandet politidistrikt advarer nå om glatte veier i distriktet. Det skjer etter at flere biler har havnet av veien på E6 ved Ringebu i Oppland..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

- Send julegavene ekstra tidlig

Posten ber nå folk om å sende juleposten ekstra tidlig dersom den skal rekke fram før julaften. Pakker som skal til Sverige, Danmark, Finland og Island, bør sendes før 13. desember, mens brev og små pakker som skal samme sted, bør sendes innen 15.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt