NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:25

NRK - 11 Sep 19 kl. 22:49

Har avsluttet søk etter mann

Politiet har avsluttet søket etter den savnede mannen 40-årene i Tromsø. Det har vært søkt med frivillige mannskaper, hundeekvipasjer og helikopter, men søket er resultatløst. Søkeområdet har vært mellom Kroken, Skarvassbu og Blåkollkoia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsø, Kroken, Blåkollkoia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har avsluttet, søk, etter, mann
Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 16:33

Gravesøk etter savnet mann i Jølster avsluttet uten funn

En mann i 50-årene er fremdeles savnet etter rasene i Jølster. Søkene i rasmassene på land ble mandag avsluttet, uten funn..

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 05:09

Leteaksjon i havet avsluttet – søker etter savnet krabbefisker på land

En mann i 20-årene, som natt til lørdag fisket etter krabbe på Tromøy i Arendal, er meldt savnet. Søket etter ham i vannet er avsluttet. Nå søkes det på land..

P4 - 29 Jul 19 kl. 20:46

Søk etter luftfartsulykke avsluttet

Søket etter en mulig luftfartsulykke i Hardanger i Ullensvang er avsluttet. Politiet iverksatte leteaksjon etter mistanke om ulykke, men hadde ikke fått melding om savnede. Redningshelikopter, luftambulanse og Airlift deltok i søket, som nå er avsluttet..

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 21:49

Søk i Jølstravatnet avsluttet uten funn

Politiet avsluttet søket i Jølstravatnet tirsdag kveld uten funn. En mann i 50-årene er antatt omkommet etter rasene i Jølster forrige uke..

P4 - 28 Jul 19 kl. 09:27

Fortsetter søk etter savnet mann

Politiet har nå tatt opp igjen søk etter en mann i 20-årene som falt ut av en båt i Hemnessjøen i Akershus i natt. Det melder NRK. Båter og dykkere søkte etter mannen i flere timer i natt til politiet ikke lenger trodde det var mulig å finne ham i live, og søket ble avsluttet.

P4 - 03 Sep 19 kl. 20:38

Avsluttet søk etter overlevende

Redningsmannskap har nå avsluttet søket etter de savnede etter dødsbrannen på en båt i California i går ettermiddag. 25 personer er bekreftet omkommet, mens ni er savnet. Kaptein Monica Rochester i kystvakten sa på en pressekonferanse i kveld at det var et tøft valg å stoppe søket.

P4 - 15 Aug 19 kl. 19:09

Savnet mann funnet død

En 61 år gammel mann som havnet under isen i en arbeidsulykke i Rødøy i Nordland i mai er funnet omkommet på 78 meters dyp. Politiet hadde avsluttet søkene etter mannen på grunn av vanskelig og farlige leteforhold, men firmaet han jobbet i lyktes i dag å finne avdøde etter nye søk. De pårørende er varslet om funnet..

P4 - 28 Jul 19 kl. 07:31

Mann antatt omkommet i drukningsulykke

En mann i 20-årene er antatt omkommet etter at han falt ut av en båt ved Sjølyst i Hemnessjøen i Akershus i natt. Det ble startet en stor redningsaksjon der fem båter og dykkere ble satt inn i søket etter mannen. Men et par timer senere ble dette avsluttet, da politiet mente det ikke lenger var mulig å finne ham i live..

Aftenposten - 28 Jul 19 kl. 13:43

Christiansen avsluttet VM med ny milepæl: – Forrykende

Tidligere i uken avsluttet han en åtte år lang ventetid på norsk medalje i langbane-VM. Nå avsluttet han VM med stil..

P4 - 10 Jun 19 kl. 07:14

Avsluttet søket etter savnet cruise-turist

En 63 år gammel kvinne falt fra cruiseskipet Norwegian Epic i Middelhavet er antatt omkommet. Hendelsen inntraff tidlig om morgenen, og det ble da iverksatt en leteaksjon, som nå er blitt avsluttet. Ifølge ABC News var det kvinnens ektemann som meldte at hun var forsvunnet etter at hun ikke hadde kommet tilbake etter å ha gått en tur..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 3 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.

NRK - 4 timer siden

Myndighetene: Seks skadet i Albania

Bare seks mennesker fikk lørdag kveld behandling for lettere skader etter jordskjelvene i Albania lørdag ettermiddag, sier regjeringens pressetalsmann Endri Fuga på Twitter. Fuga sier rundt 100 personer var sendt hjem fra sykehus lørdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt