NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 05:37

NRK - 11 Sep 19 kl. 22:49

Har avsluttet søk etter mann

Politiet har avsluttet søket etter den savnede mannen 40-årene i Tromsø. Det har vært søkt med frivillige mannskaper, hundeekvipasjer og helikopter, men søket er resultatløst. Søkeområdet har vært mellom Kroken, Skarvassbu og Blåkollkoia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsø, Kroken, Blåkollkoia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har avsluttet, søk, etter, mann
Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 16:33

Gravesøk etter savnet mann i Jølster avsluttet uten funn

En mann i 50-årene er fremdeles savnet etter rasene i Jølster. Søkene i rasmassene på land ble mandag avsluttet, uten funn..

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 05:09

Leteaksjon i havet avsluttet – søker etter savnet krabbefisker på land

En mann i 20-årene, som natt til lørdag fisket etter krabbe på Tromøy i Arendal, er meldt savnet. Søket etter ham i vannet er avsluttet. Nå søkes det på land..

P4 - 29 Jul 19 kl. 20:46

Søk etter luftfartsulykke avsluttet

Søket etter en mulig luftfartsulykke i Hardanger i Ullensvang er avsluttet. Politiet iverksatte leteaksjon etter mistanke om ulykke, men hadde ikke fått melding om savnede. Redningshelikopter, luftambulanse og Airlift deltok i søket, som nå er avsluttet..

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 21:49

Søk i Jølstravatnet avsluttet uten funn

Politiet avsluttet søket i Jølstravatnet tirsdag kveld uten funn. En mann i 50-årene er antatt omkommet etter rasene i Jølster forrige uke..

P4 - 28 Jul 19 kl. 09:27

Fortsetter søk etter savnet mann

Politiet har nå tatt opp igjen søk etter en mann i 20-årene som falt ut av en båt i Hemnessjøen i Akershus i natt. Det melder NRK. Båter og dykkere søkte etter mannen i flere timer i natt til politiet ikke lenger trodde det var mulig å finne ham i live, og søket ble avsluttet.

NRK - 30 Nov 19 kl. 15:54

Avsluttet søk etter savnet

Søket etter den savnede som kantret i en arbeidsbåt på Helgeland i Nordland har gått over til et søk etter antatt omkommet. Det har vært svært dårlige forhold, både på sjø, på land og fra lufta. Redningstjenesten avsluttet søket kl 15..

P4 - 03 Sep 19 kl. 20:38

Avsluttet søk etter overlevende

Redningsmannskap har nå avsluttet søket etter de savnede etter dødsbrannen på en båt i California i går ettermiddag. 25 personer er bekreftet omkommet, mens ni er savnet. Kaptein Monica Rochester i kystvakten sa på en pressekonferanse i kveld at det var et tøft valg å stoppe søket.

P4 - 15 Aug 19 kl. 19:09

Savnet mann funnet død

En 61 år gammel mann som havnet under isen i en arbeidsulykke i Rødøy i Nordland i mai er funnet omkommet på 78 meters dyp. Politiet hadde avsluttet søkene etter mannen på grunn av vanskelig og farlige leteforhold, men firmaet han jobbet i lyktes i dag å finne avdøde etter nye søk. De pårørende er varslet om funnet..

P4 - 28 Jul 19 kl. 07:31

Mann antatt omkommet i drukningsulykke

En mann i 20-årene er antatt omkommet etter at han falt ut av en båt ved Sjølyst i Hemnessjøen i Akershus i natt. Det ble startet en stor redningsaksjon der fem båter og dykkere ble satt inn i søket etter mannen. Men et par timer senere ble dette avsluttet, da politiet mente det ikke lenger var mulig å finne ham i live..

Aftenposten - 28 Jul 19 kl. 13:43

Christiansen avsluttet VM med ny milepæl: – Forrykende

Tidligere i uken avsluttet han en åtte år lang ventetid på norsk medalje i langbane-VM. Nå avsluttet han VM med stil..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Visepresident i Iran smittet

Massoumeh Ebtekar, en av Irans sju visepresidenter, er smittet av koronaviruset. Det opplyser Irans statlige nyhetsbyrå IRNA: Fra før er det kjent at Irans visehelseminister er smittet. Det offisielle tallet på smittede i Iran er 245, med 26 døde..

NRK - 1 time siden

AP erklærer ingen vinner i Iowa

Nyhetsbyrået AP kommer ikke til å erklære en vinner i demokratenes partimøter i Iowa 3. februar etter at de endelige resultatene ble offentliggort torsdag. Grunnen er at det er så jevnt mellom Buttigieg og Sanders at det er er usikkert hvem som vant..

NRK - 1 time siden

Nigerias første koronatilfelle

Det første tilfellet av koronasmitte er oppdaget i Nigeria, opplyser helsedepartementet i landet på Twitter. Ifølge helseministeren i Nigeria er dette den første personen som er registrert som smittet av koronaviruset i Afrika sør for Sahara..

NRK - 2 timer siden

USA letter på Iran-sanksjoner

USA har gitt unntak fra sanksjonene mot Iran for å tillate det de kaller «noen humanitære handelstransaksjoner». Unntakene vil gjøre det mulig for Iran å kjøpe mat og medisiner ved hjelp av et sveitsisk initiativ..

NRK - 3 timer siden

Nytt bratt fall på børsen i Tokyo

Nikkei-indeksen falt over 3 prosent da børsen i Tokyo åpnet fredag. Fallet skyldes frykten for hvilke konsekvenser det nye koronaviruset vil få for verdensøkonomien. Torsdag falt Nikkei-indeksen med to prosent..

NRK - 3 timer siden

14 skadde etter bilulykke i Sverige

En lastebil, en buss og 15-20 personbiler var sent torsdag kveld innblandet i en ulykke på E4, sør for Stockholm. 14 personer er sendt til sykehus, melder SR. Det skal ha vært ekstremt glatt da ulykken skjedde..

NRK - 7 timer siden

33 tyrkiske soldater drept i Idlib

Minst 33 tyrkiske soldater ble drept da en kolonne ble utsatt for et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria. Det bekrefter guvernøren i den tyrkiske provinsen Hatay, Rahmi Dogan. Tyrkia anklager syriske regjeringsstyrker for å stå bak..

NRK - 3 timer siden

Virusfrykt gir hotellavbestillinger

Hotellene i Nordic Choice-kjeden i Oslo har fått flere tusen avbestillinger på grunn av det nye koronaviruset. Det er primært arrangementer og konferanser med internasjonal deltakelse som er kansellert, skriver DN..

NRK - 3 timer siden

Færre nye korona-smittede i Kina

Kina hadde 327 nye tilfeller av korona-smittede torsdag. Det var en nedgang fra 433 dagen før og det laveste tallet siden 23. januar.

NRK - 4 timer siden

Stoltenberg vil ha nedtrapping

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg tok til orde for å trappe ned konflikten i Syria i en telefonsamtale med Tyrkias utenriksminister Mevult Cavusoglu. Samtalen kom etter at flere titalls tyrkiske soldater torsdag ble drept i et angrep i Syria..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt