NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 15:26

NRK - 15 Feb 20 kl. 17:17

Har anmeldt Berg og Johansen

Frp-profil Tone Ims Larssen bekrefter overfor Dagbladet at hun, sammen med Cecilie Lyngby (FNB), lørdag ettermiddag har politianmeldt Lan Marie Berg (MDG) og byrådsleder Raymond Johansen (Ap) for brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo kommune..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tone Ims Larssen, Dagbladet, Cecilie Lyngby, FNB, Lan Marie Berg, MDG, Raymond Johansen, Oslo, Berg, Johansen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har anmeldt, Bergog , Johansen
P4 - 15 Feb 20 kl. 17:55

Berg og Johansen anmeldt

Frps Tone Ims Larssen har politianmeldt MDGs Lan Marie Berg og byrådsleder Raymond Johansen fra Arbeiderpartiet for brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo kommune. Det skriver Dagbladet. En rapport fra kommunrevisjonen slår fast at byråd Berg og daværende helsebyråd Tone Tellevik Dahl har hatt for dårlig kontroll på flere etaters brudd på arbeidsmiljøloven.

Dagbladet - 15 Feb 20 kl. 11:28

Frp-profil har anmeldt Berg

Frp-profil Tone Ims Larssen har anmeldt byråd Lan Marie Berg (MDG) og byrådsleder Raymond Johansen (Ap) for brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo kommune..

Dagbladet - 15 Feb 20 kl. 11:28

Frp-profil vil anmelde Berg

Frp-profil Tone Ims Larssen har varslet at hun vil anmelde byråd Lan Marie Berg (MDG) og byrådsleder Raymond Johansen (Ap) for brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo kommune..

P4 - 23 Oct 19 kl. 10:26

MDG får to byråder i Oslo

Miljøpartiet De Grønne får nok en byrådspost i Oslo. Einar Wilhelmsen kommer inn som ny finansbyråd, mens Lan Marie Berg fortsetter som miljøbyråd. Berg får samtidig økt tillit og blir nestleder under byrådsleder Raymond Johansen.

NRK - 16 Nov 19 kl. 21:21

Frode Berg har landa i Noreg

Spiondømte Frode Berg har landa i Noreg, det bekreftar Berg sin advokat Brynjulf Risnes til VG. Berg var om bord på eit privatfly som landa på Oslo lufthamn laurdag kveld. Berg blei sett fri frå fengsel i Russland fredag..

P4 - 20 Mar 20 kl. 17:40

Anmeldt for karantenebrudd

Flere personer er anmeldt for å ha brutt koronakarantene. I Finnmark nektet en mann å holde seg i karantene etter utenlandstur, og ble anmeldt av kommunen. I Innlandet politidistrikt er en anmeldt for å hoste mot en annen person og si han var smittet av korona.

P4 - 29 Nov 19 kl. 16:35

Frode Berg krever erstatning

Frode Berg kommer til å kreve erstatning etter fengselsoppholdet i Russland. Det bekrefter han til NRK. Den spiondømte nordmannen satt fengslet i nesten to år.

NRK - 12 Nov 19 kl. 17:04

Mogleg å få Berg benåda onsdag

Advokaten til spiondømte Frode Berg seier til NTB det er sannsynleg at Frode Berg blir benåda på onsdag. Litauens president underteikna måndag ei lov som kan gjere det enklare å få Berg utveksla frå russisk fangenskap..

P4 - 15 Nov 19 kl. 16:35

Usikkert om Berg kommer til Norge i dag

Det er usikkert om Frode Berg kommer hjem til Norge i løpet av dagen i dag. Hans norske advokat Brynjulf Risnes opplyser til NTB at Berg trenger tid til å finne ut av hvordan han har det. Berg ble sluppet fri i dag etter å ha vært fengslet i Moskva i nesten to år..

P4 - 26 Nov 19 kl. 16:24

Berg ferdig med møte i EOS-utvalget

Spiondømte Frode Berg sier han holdt ingenting tilbake da han møte EOS-utvalget i dag. Berg har i dag sittet i møte i seks timer med utvalget som er E-tjenestens kontrollorgan, for å diskutere om hans rettigheter ble krenket i spionsaken. Han ønsket selv møtet for å fortelle sannheten slik han har opplevd det.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Solberg: Sterkt bekymra

Statsminister Erna Solberg (H) seier ho er svært uroleg over opptøyane i USA etter at George Floyd døydde som følge av ein arrrestasjon. Solberg seier ho er sterkt bekymra for det som skjer i USA. Ikkje minst fordi samfunnet ser så splitta ut..

NRK - 5 timer siden

Økt sykkel-etterspørsel i USA

Etterspørselen for sykler i USA har økt kraftig under koronapandemien. DN skriver at økningen skjer, delvis på grunn av frykt for å bruke offentlige transportmidler, og delvis fordi all stillesittingen gjør at folk vil bevege seg mer..

NRK - 45 minutter siden

Fire nye døde i Danmark

Ytterlegare fire personar er døde i Danmark etter å ha fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Dermed er til saman 580 døde, viser tal frå Statens Serum Institut..

NRK - 45 minutter siden

Fleire skandinaviske ulvar

Den felles skandinaviske ulvebestanden er i vinter rekna ut til å bestå av rundt 450 individ. Det er ein auke på 70 individ frå førre vinter, viser tal frå blant anna Rovdata..

NRK - 5 timer siden

UD gir fire milliarder i bistand

UD tildeler 4,3 milliarder kroner til insatts i fattige land, som er det største samlede avtalebeløpet noen gang, ifølge Utenriksdepartementet. – Covid-19 har vist at når krisen rammer, så øker forskjellene, sier utviklingsminister Dag-Inge Ulstein..

NRK - 1 time siden

Sverige: 65 døde og 775 smittet

Det siste døgnet har svenske helsemyndigheter fått inn 775 nye innrapporterte tilfeller av covid-19 smitte og 65 nye dødsfall. Til sammen har Sverige nå 38.589 smittetilfeller og totalt 4468 koronarelaterte dødsfall..

NRK - 1 time siden

Nittedal-drapet: Døde av stikkskade

Obduksjonsrapporten etter drapet i Nittedal i forrige uke viser at den avdøde mannen i 30-årene døde av stikkskader. Det bekrefter politiet overfor VG. Politiet vil ikke kommentere motiv eller hvor avdøde ble drept..

NRK - 1 time siden

Sverige: 775 smittet siste døgnet

Det siste døgnet har svenske helsemyndigheter fått inn 775 nye innrapporterte tilfeller av covid-19 smitte. Til sammen har Sverige nå 38.589 smittetilfeller..

NRK - 1 time siden

Kjøligste mai måned på 23 år

Mai var en kald måned i store deler av landet. Månedstemperaturen lå 1,1 grad under normalen, og dermed ble årets mai måned den kaldeste siden 1997. Det viser månedsstatistikken fra Meteorologisk institutt, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Tiltakspakke på 70 millioner dollar

Russlands statsminister, Mikhail Mishustin, sier at Russlands tiltakspakke for økonomien etter koronautbruddet vil koste nesten 73 milliarder dollar over to år. Det tilsvarer 700 milliarder kroner. Det melder Reuters..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt