NRK > Nyheter

Saturday, 29 February, 09:45

NRK - 09 Oct 19 kl. 23:31

Har angrepet over 180 mål i Syria

Siden operasjonen nordøst i Syria startet har det tyrkiske militæret så langt angrepet 181 militære mål. Det opplyser det tyrkiske forsvarsdepartementet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har angrepet, over, 180mål i , Syria
P4 - 10 Oct 19 kl. 12:16

Iran krever at Tyrkia stanser angrepet

Iran krever nå at Tyrkia umiddelbart stanser angrepet mot de kurdiskkontrollerte områdene nord i Syria. Iranske myndigheter mener de tyrkiske styrkene, som startet angrepet i går, må forlate Syria umiddelbart. I dag skal FNs sikkerhetsråd ha et møte om situasjonen..

NRK - 24 Jul 19 kl. 02:15

Trolig israelsk angrep i Syria

Områder sør i Syria har trolig blitt angrepet av israelske missiler, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Ifølge syrisk statlig TV var angrepet i områder med vestlig etterretning og iransk-støttet milits..

P4 - 10 Oct 19 kl. 11:40

- Har angrepet IS-fengsel

De kurdiske lokalmyndighetene nord i Syria beskylder Tyrkia for å ha angrepet et fengsel med IS-krigere. Kurderne mener dette er et klart forsøk fra Tyrkia på å hjelpe IS-medlemmene å flykte. Tyrkia i fortsetter i dag offensiven, og avanserer med krigsfly og bakkestyrker i Nord-Syria, der sivile kurdere drives på flukt..

Klartale - 10 Oct 19 kl. 08:31

Tyrkia har startet angrep i Syria

Tyrkiske styrker har tatt seg inn i Syria. De har også angrepet fra lufta..

NRK - 02 Nov 19 kl. 15:28

Sivile drept i russisk luftangrep

I Syria er seks sivile drept i et russisk luftangrep i Idlib-provinsen nord i Syria, ifølge SOHR. Det var i landsbyen Jabala, sør i Idlib-provinsen, angrepet skjedde. Dette er det blodigste angrepet siden Moskva kunngjorde våpenhvile 31.

NRK - 11 Oct 19 kl. 19:06

IS bak bombeangrep i Syria

Terrorgruppa IS tar på seg ansvaret for en bilbombe i den syriske byen Qamishli. Tre mennesker ble drept i angrepet nord i Syria, i området som også er under angrep fra Tyrkia..

P4 - 10 Feb 20 kl. 20:46

Tyrkia med stort angrep i Syria

Tyrkia har satt i gang et voldsomt angrep mot syriske regjeringsstyrker. Angrepet kommer som et svar på at fem tyrkiske soldater ble drept i et syrisk angrep nord i Syria i dag. Tyrkerne har sendt inn store styrker i Nord-Syria de siste dagene for å styrke sin posisjon der..

P4 - 24 Aug 19 kl. 23:23

Israel: Stanset angrep

Det israelske forsvaret hevder de har angrepet flere mål i Syria for å hindre det de sier skulle være et stort iransk droneangrep mot israelske mål. Isrealske myndigheter anklager Iran og det syriske regimet for å ha planlagt angrepet..

NRK - 10 Oct 19 kl. 11:57

Iran krever stopp i angrepet

Iran krever at Tyrkia umiddelbart stopper angrepet mot de kurdiskkontrollerte områdene nord i Syria og forlater landet. Det kommer frem i en uttalelse fra Irans utenriksdepartement..

NRK - 10 Oct 19 kl. 11:14

Skal ha angrepet IS-fengsel

De kurdiske lokalmyndighetene nord i Syria beskylder Tyrkia for å ha angrepet et fengsel med IS-krigere. Kurderne mener dette er et klart forsøk fra Tyrkia på å hjelpe IS-medlemmene å flykte. IS-fangene er fra over 60 land..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tyrkia og Russland enige

Russland sier de er enige med Tyrkia om å roe ned den spente situasjonen i Syria. Det skjer etter samtaler mellom partene som ble holdt i Tyrkias hovedstad Ankara..

NRK - 45 minutter siden

Island vurderer å endre navneloven

Island vurderer å endre navneloven slik at det ikke lenger skal være forbudt å ta slektsnavn. Justisministeren foreslår å skrote skrote kravet om at fornavn må bøyes i kasus, og at navn må følge islandsk rettskrivning, melder Språktidningen..

NRK - 1 time siden

Taliban ber om stans i volden

Taliban har bedt alle sine medlemmer om å avstå fra alle typer angrep i dag. Årsaken er at USA i dag planlegger å signere en avtale med Taliban i Qatar som omhandler tilbaketrekking av amerikanske soldater..

NRK - 45 minutter siden

– Ødela anlegg for kjemiske våpen

En kilde i det tyrkiske statsapparatet hevder tyrkiske styrker har ødelagt et anlegg knyttet til kjemiske våpen i Syria. Opplysningene er ikke bekreftet av andre kilder. De siste dagene har det vært harde kamper mellom tyrkiske og syriske styrker..

NRK - 1 time siden

Kolonnekjøring i Sør-Norge

Både på riksvei 7 over Hardangervidda og på E134 over Haukelifjell er det kolonnekjøring som følge av uvær. Det opplyser Veitrafikksentralen lørdag morgen. Første kolonne på riksvei 7 gikk klokken 7..

NRK - 2 timer siden

1000 griser døde i brann

Minst 1000 griser er døde etter det brøt ut brann på en bondegård på Aakirkeby på øya Bornholm. Brannen startet sent fredag kveld og kom fullstendig ut av kontroll de første timene ettersom det var problemer med vannforsyningen til stedet..

NRK - 1 time siden

Tredje danske er smittet av viruset

Til sammen tre dansker er nå smittet av det nye koronaviruset. Styrelsen for Patientsikkerhed opplyser at viruset er påvist hos en person som nylig deltok på en konferanse i München. Det antas at vedkommende ble smittet på konferansen..

NRK - 1 time siden

Togtrafikken rammes av vedlikehold

Bane Nor varsler at vedlikeholdsarbeid vil ramme togtrafikken i påsken. Flere strekninger blir i perioder stengt. Det vil bli satt opp alternativ transport på strekningene, opplyser Bane Nor..

NRK - 1 time siden

Vil ikke slippe inn folk fra Iran

Australia vil nekte utenlandske statsborge adgang til landet dersom de har kommet seg til landet via Iran inngang til Australia på grunn av smittefare. Passasjerene må først tilbringe minst fjorten dager i et annet land før de kan komme inn til Australia.

NRK - 2 timer siden

USA lukket grense

Amerikanske myndigheter har stengt grensen Ciudad Juarez-El Paso mellom USA og Mexico. Årsaken er at flere hundre cubanske migranter forsøkte å krysse grensen inn til landet fredag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt