NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 06:14

NRK - 09 Oct 19 kl. 23:31

Har angrepet over 180 mål i Syria

Siden operasjonen nordøst i Syria startet har det tyrkiske militæret så langt angrepet 181 militære mål. Det opplyser det tyrkiske forsvarsdepartementet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har angrepet, over, 180mål i , Syria
P4 - 10 Oct 19 kl. 12:16

Iran krever at Tyrkia stanser angrepet

Iran krever nå at Tyrkia umiddelbart stanser angrepet mot de kurdiskkontrollerte områdene nord i Syria. Iranske myndigheter mener de tyrkiske styrkene, som startet angrepet i går, må forlate Syria umiddelbart. I dag skal FNs sikkerhetsråd ha et møte om situasjonen..

NRK - 24 Jul 19 kl. 02:15

Trolig israelsk angrep i Syria

Områder sør i Syria har trolig blitt angrepet av israelske missiler, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Ifølge syrisk statlig TV var angrepet i områder med vestlig etterretning og iransk-støttet milits..

P4 - 10 Oct 19 kl. 11:40

- Har angrepet IS-fengsel

De kurdiske lokalmyndighetene nord i Syria beskylder Tyrkia for å ha angrepet et fengsel med IS-krigere. Kurderne mener dette er et klart forsøk fra Tyrkia på å hjelpe IS-medlemmene å flykte. Tyrkia i fortsetter i dag offensiven, og avanserer med krigsfly og bakkestyrker i Nord-Syria, der sivile kurdere drives på flukt..

Klartale - 10 Oct 19 kl. 08:31

Tyrkia har startet angrep i Syria

Tyrkiske styrker har tatt seg inn i Syria. De har også angrepet fra lufta..

NRK - 11 Oct 19 kl. 19:06

IS bak bombeangrep i Syria

Terrorgruppa IS tar på seg ansvaret for en bilbombe i den syriske byen Qamishli. Tre mennesker ble drept i angrepet nord i Syria, i området som også er under angrep fra Tyrkia..

P4 - 24 Aug 19 kl. 23:23

Israel: Stanset angrep

Det israelske forsvaret hevder de har angrepet flere mål i Syria for å hindre det de sier skulle være et stort iransk droneangrep mot israelske mål. Isrealske myndigheter anklager Iran og det syriske regimet for å ha planlagt angrepet..

NRK - 10 Oct 19 kl. 11:57

Iran krever stopp i angrepet

Iran krever at Tyrkia umiddelbart stopper angrepet mot de kurdiskkontrollerte områdene nord i Syria og forlater landet. Det kommer frem i en uttalelse fra Irans utenriksdepartement..

NRK - 10 Oct 19 kl. 11:14

Skal ha angrepet IS-fengsel

De kurdiske lokalmyndighetene nord i Syria beskylder Tyrkia for å ha angrepet et fengsel med IS-krigere. Kurderne mener dette er et klart forsøk fra Tyrkia på å hjelpe IS-medlemmene å flykte. IS-fangene er fra over 60 land..

NRK - 11 Oct 19 kl. 14:31

To journalister såret i Tyrkia

To tyrkiske journalister skal være lettere såret i et angrep mot et pressehotell på tyrkisk side av grensa til Syria, melder flere medier. Angrepet, som den kurdiske YPG-militsen i Syria anklages for å stå bak, rammet et hotell i byen Nusaybin..

P4 - 11 Oct 19 kl. 15:34

Tyrkia utvider angrepene

Tyrkia har nå utvidet angrepet i Syria til å gjelde byen Kobane, som ligger helt på grensen. Tyrkias angrep mot kurdisk milits i Syria fortsetter, og dødstallene stiger. Ifølge SOHR er 17 sivile drept, sju av dem i dag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..

NRK - 1 time siden

34,5 prosent kvinnelige ordførere

En gjennomgang Nationen har gjort, viser at det ligger an til å bli 117 kvinnelige ordførere. Det er like mange som det har vært, men siden det er vesentlig færre kommuner, blir andelen høyere. 34,5 prosent kvinner er rekordhøyt, ifølge avisa..

NRK - 1 time siden

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..

NRK - 1 time siden

Stjal røyk og snus i Trøndelag

En person skal være pågrepet etter et innbrudd på en bensinstasjon på Frosta i Trøndelag. Det skriver politiet på Twitter. Gjerningsmannen ble ifølge politiet pågrepet med tyvegodset, som bestod av sigaretter og snus..

NRK - 1 time siden

Borten Moe blir plattformsjef

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe blir plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Det skriver Stavanger Aftenblad. Før han starter må han fullføre et kvalifiseringskurs, og læretida, skriver avisa..

NRK - 1 time siden

Kina «indignert» over ny lov

Kinesiske myndigheter er «kraftig indignert» etter at Representantenes hus i USA vedtok en lov ment å forsvare sivile rettigheter i Hongkong. Den kinesiske talspersonen Geng Shuang ba også USA om å slutte å blande seg, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Biden forsvarte sønnen

Tidligere visepresident Joe Biden mener Donald Trump er ute etter sønnen hans fordi presidenten vet at Biden kan «slå ham ned i støvlene». Det sa han under nattens debatt mellom de demokratiske presidentkandidatene, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

15 personer drept i Mexico

15 personer skal være drept etter en skyteepisode i delstaten Gurrero i Mexico, ifølge Reuters. Ifølge lokale medier er 14 sivile drept, og én soldat. Flere medier melder om at de sivile skal ha vært bevæpnet..

NRK - 3 timer siden

12 demokrater møtes til debatt

12 personer som kjemper om å bli Demokratenes presidentkandidat i valget i USA i 2020, møtes i natt til debatt. Blant dem er Joe Biden, Elisabeth Warren og Bernie Sanders. Debatten arrangeres av CNN og New York Times..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt