Dagbladet > Nyheter

Wednesday, 27 May, 23:03

Dagbladet - 14 Apr 19 kl. 21:56

Hanne får ungdom til å slutte å slå

Fellesnevneren for unge som bruker vold er at de bærer på et dypt savn etter å bety noe..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hannefår , ungdom, tilå , slutteå , slå
Dagbladet - 10 Dec 19 kl. 13:06

Ungdom lever i frykt

Jeg møter ungdom som lever med frykt hver dag. Det er ungdom som ikke har den friheten andre norske ungdom tar for gitt..

Aftenposten - 18 May 19 kl. 22:39

Hanne Hegh: - «Lille gullet» var knallgod i dag

Håndball-mamma Hanne Hegh ser stort sett hver Vipers-kamp i Aquarama. I dag fikk hun se datteren spille en nøkkelrolle..

NRK - 11 Jan 20 kl. 07:31

Natur og Ungdom ut mot minister

Natur og Ungdom reagerer på at samferdselsministeren avviser å bruke 60 milliarder på å fullføre dobbeltspor på Østfoldbanen. Morten Hansen i Natur og Ungdom peker på at regjeringen bruker store summer på veiprosjekter uten samme klimaeffekt..

VG - 23 Sep 19 kl. 11:48

Jo, vi må slutte med olje og gass!

21. september deler Hanne Skartveit i sin kommentar i VG sine tanker om klimadebatten, og om norsk oljeindustri. Her faller Skartveit for noen myter oljelobbyen stadig sprer, selv om tiden har vist at det er lite god forskning som tilsier at mytene faktisk er sanne..

NRK - 03 Feb 20 kl. 06:06

Hanne Harlem ny sivilombudsmann

Hanna Harlem tiltrådte som ny svibilombudsmann 1. februar, og er første kvinne i denne stillingen. – Jeg ser frem til å jobbe for at forvaltningen ikke øver urett mot innbyggerne, sier Hanne Harlem..

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 16:26

Hanne Harlem innstilles som ny sivilombudsmann

Oslo kommunes kommuneadvokat Hanne Harlem er innstilt av Stortingets presidentskap til vervet som ny sivilombudsmann, melder Medier24..

Aftenposten - 09 May 19 kl. 15:35

Barneombudet: – Å sperre ungdom inne får ikke ned ungdomskriminaliteten

– Dagens debatt om ungdomkriminalitet er for mye preget av å fjerne ungdom fra gaten. – Det viktigste er å ta tak i årsakene til at ungdom bryter loven, sier barnombud Inga Bejer Engh..

VG - 21 Mar 20 kl. 09:31

Hanne Sørvaag: – Rart å fylle ut NAV-skjema

For første gang har popstjernen Hanne Sørvaag (40) tatt kontakt med NAV. Det var lettere enn fryktet..

P4 - 24 Nov 19 kl. 12:48

Grønn Ungdom vil samarbeide

Grønn Ungdom ber nå moderpartiet Miljøpartiet de Grønne strekke ut en hånd til Arbeiderpartiet og gå inn for samarbeid med venstresiden. Nasjonal talsperson i Grønn Ungdom, Hulda Holtvedt, sier at høyresiden har sviktet fullstendig i klimapolitikken, og at MDG bør være garantister for regjeringsskifte om to år. Ungdomspartiet gikk på landsmøtet i dag også inn for å stille ultimatum om at det ikke skal åpnes for ny oljeaktivitet på norsk sokkel..

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 16:26

Hanne Harlem innstilt som ny sivilombudsmann

Stortingets presidentskap vil ha Hanne Harlem som ny sivilombudsmann. Presseforbundet er skeptisk, men ønsker henne lykke til..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt