E24 > Økonomi

Friday, 22 November, 03:05

E24 - 15 Oct 19 kl. 09:11

Handelsunderskudd i september

Et fall i naturgasseksporten på nesten 70 prosent var medvirkende til et underskudd i utenrikshandelen med varer i september..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Handelsunderskuddi , september
NRK - 02 Oct 19 kl. 09:05

Varm og våt september i Noreg

Månadstemperaturen i september låg 0,7 grader over normalen for heile landet. Det var varmast i Finnmark, viser statistikk frå Meteorologisk institutt. Månadsnedbøren i september var 120 prosent over normalen..

P4 - 02 Oct 19 kl. 08:57

Ekstra våt september

September har vært ekstra våt mange steder. Østlandet, Vestlandet og Trøndelag fikk omtrent det dobbelte av normalnedbør i september, melder Meteorologoisk institutt. Det var også mildere enn normalt - Temperaturen for hele landet lå 0,7 grader over temperaturnormalen..

P4 - 03 Oct 19 kl. 10:32

Boligprisene sank i september

Boligprisene sank med 1,1 prosent fra august til september, viser tall fra Eiendom Norge. Det ble solgt 9.534 boliger i Norge i september, 4,1 prosent flere enn i september i fjor.

VG - 18 Oct 19 kl. 21:23

VG-fotografenes beste bilder i september

Månedens bilde for september går til fotografene som dekket valget i september. VG var tett på både politikere i Oslo og rundt om i landet. Hver måned kårer VGs bildesjefer de beste fotografiene tatt av avisens fotografer..

NRK - 01 Oct 19 kl. 11:01

Obos-prisene steg i september

Prisene på brukte Obos-boliger steg med 0,9 prosent i september. I Oslo-området var oppgangen 0,3 prosent. Dette er femte måned på rad med prisoppgang for boligbyggelaget og høyere prisvekst enn normalt for september..

NRK - 30 Sep 19 kl. 15:29

Ti døde i trafikken i september

Ti mennesker omkom i ti ulike dødsulykker i september. Det er en nedgang på sju i forhold til samme måned i fjor, ifølge tall fra Vegvesenet..

P4 - 01 Oct 19 kl. 11:06

Obos-prisene steg i september

Prisene på brukte Obos-boliger steg med 0,9 prosent på landbasis i september. I Oslo-området var oppgangen 0,3 prosent. Dette er femte måned på rad med prisoppgang for boligbyggelaget - og prisveksten var høyere enn normalt for september.

NRK - 27 Sep 19 kl. 10:15

Færre arbeidslause i september

Arbeidsløysa gjekk ned i september. No ligg den på 2,2 prosent, melder Nav. I løpet av månaden blei det registrert 400 færre heilt utan jobb..

NRK - 09 Aug 19 kl. 11:53

Regjeringssamtaler i september

Midlertidig statsminister i Spania, Pedro Sanchez, sier fredag at han vil møte mulige samarbeidspartier i september for å få stablet en fungerende regjering på beina, skriver Reuters..

Hegnar.no - 21 Aug 19 kl. 20:49

IMF til Trump: Handelskrigen virker ikke

Trumps handelskrig med Kina vil ikke fikse USAs handelsunderskudd, og det vil heller ikke hjelpe å kutte rentene for å styrke økonomien, påpeker IMF-økonomer..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

CNBC: DiCaprio-bank i trøbbel – sliter med finansiering

Kjendistung digital bank skal ha store problemer med å hente penger i USA..

E24 - 5 timer siden

To norske produkter på liste over årets beste oppfinnelser

Time Magazine kårer norske Minimeis og Airthings som to av de hundre beste oppfinnelsene i år. Begge selskaper gjør suksess i USA..

E24 - 5 timer siden

Tine skroter sekstimersdag – ansatte protesterer

Ansatte på Tines fabrikklokaler ved Heimdal i Trøndelag har jobbet sekstimersdager siden 2006, men nå er det slutt, melder NRK..

E24 - 6 timer siden

Konsernsjefen trakk seg fra styret: OBOS snuser på Veidekke Eiendom

Obos-konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj bekrefter at Veidekkes milliard-eiendomsselskap har «en interessant tomteportefølje vi må vurdere». Nå har han trukket seg fra Veidekke-styret..

E24 - 7 timer siden

Ordfører bekymret for Yara-jobber etter CO₂-avgift: – Ser veldig mørkt ut

Porsgrunn-ordfører Robin Kåss er bekymret over at Yara får CO₂-avgift på 25 millioner kroner på ammoniakkanlegget på Herøya, og frykter tap av de 65 jobbene på anlegget..

E24 - 8 timer siden

Komikerpar har kjøpt villa i Oslo – 4,75 millioner over prisantydning

Komiker Espen Eckbo og kona Trine Stubberud har kjøpt en villa i Oslo..

E24 - 10 timer siden

Leverandørene fyrer tilbake mot Rema 1000: – Forventer de at noen skal bryte loven?

Dagligvareleverandørenes forening (DLF) reagerer sterkt på måten Rema fryser forhandlingene etter Konkurransetilsynets fremleggelse i forrige uke..

E24 - 11 timer siden

Nordea havner på bunn i etikk-kåring

Norske banker scorer godt i en årlig undersøkelse som måler hvilke etiske retningslinjer bankene jobber ut fra. Nordea havner nederst i år..

E24 - 12 timer siden

Donald Trump ber Apple om 5G-hjelp

USAs president mener teknologigiganten har alt som skal til for å bli med på 5G-utbygging i landet..

E24 - 14 timer siden

Rema 1000 fryser viktige forhandlinger med leverandører

Rema, Coop og Kolonial krever svar fra leverandørene etter det kom frem at Norgesgruppen får langt bedre priser på varene sine enn konkurrentene. Rema 1000 går så langt som å fryse forhandlingene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt