E24 > Økonomi

Mandag, 13 Juli, 03:09

E24 - 15 okt. 19 kl. 09:11

Handelsunderskudd i september

Et fall i naturgasseksporten på nesten 70 prosent var medvirkende til et underskudd i utenrikshandelen med varer i september..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Handelsunderskuddi , september
E24 - 01 mai 20 kl. 05:06

Sør-Koreas første handelsunderskudd på åtte år

Ikke siden januar 2012 har Sør-Korea hatt handelsunderskudd..

NRK - 02 okt. 19 kl. 09:05

Varm og våt september i Noreg

Månadstemperaturen i september låg 0,7 grader over normalen for heile landet. Det var varmast i Finnmark, viser statistikk frå Meteorologisk institutt. Månadsnedbøren i september var 120 prosent over normalen..

P4 - 02 okt. 19 kl. 08:57

Ekstra våt september

September har vært ekstra våt mange steder. Østlandet, Vestlandet og Trøndelag fikk omtrent det dobbelte av normalnedbør i september, melder Meteorologoisk institutt. Det var også mildere enn normalt - Temperaturen for hele landet lå 0,7 grader over temperaturnormalen..

P4 - 03 okt. 19 kl. 10:32

Boligprisene sank i september

Boligprisene sank med 1,1 prosent fra august til september, viser tall fra Eiendom Norge. Det ble solgt 9.534 boliger i Norge i september, 4,1 prosent flere enn i september i fjor.

VG - 18 okt. 19 kl. 21:23

VG-fotografenes beste bilder i september

Månedens bilde for september går til fotografene som dekket valget i september. VG var tett på både politikere i Oslo og rundt om i landet. Hver måned kårer VGs bildesjefer de beste fotografiene tatt av avisens fotografer..

NRK - 01 okt. 19 kl. 11:01

Obos-prisene steg i september

Prisene på brukte Obos-boliger steg med 0,9 prosent i september. I Oslo-området var oppgangen 0,3 prosent. Dette er femte måned på rad med prisoppgang for boligbyggelaget og høyere prisvekst enn normalt for september..

NRK - 30 sep. 19 kl. 15:29

Ti døde i trafikken i september

Ti mennesker omkom i ti ulike dødsulykker i september. Det er en nedgang på sju i forhold til samme måned i fjor, ifølge tall fra Vegvesenet..

P4 - 01 okt. 19 kl. 11:06

Obos-prisene steg i september

Prisene på brukte Obos-boliger steg med 0,9 prosent på landbasis i september. I Oslo-området var oppgangen 0,3 prosent. Dette er femte måned på rad med prisoppgang for boligbyggelaget - og prisveksten var høyere enn normalt for september.

NRK - 27 sep. 19 kl. 10:15

Færre arbeidslause i september

Arbeidsløysa gjekk ned i september. No ligg den på 2,2 prosent, melder Nav. I løpet av månaden blei det registrert 400 færre heilt utan jobb..

Fler nyheter fra E24

E24 - 4 timer siden

Virke anklager flyselskapene for å bevisst trenere tilbakebetaling

Forbrukerrådet og Virke mener flyselskaper bevisst somler med å betale tilbake kunder for kansellerte reiser slik at de kan sitte på pengene så lenge som mulig..

E24 - 5 timer siden

Oslo Børs mot noteringsrekord: Sjefen tror ikke det skjer så mye «gambling»

Under coronapandemien har det vært hektisk på Oslo Børs. Selskapene har hentet inn over 20 milliarder friske kroner i år og det strømmer inn nye selskaper som vil noteres..

E24 - 7 timer siden

6.400 mål til salgs – aner ikke prisen

I 2012 kjøpte Skoglundbrødrene Geir og Knut den skjulte perlen på Sørøya i Hammerfest kommune. Nå selger de eiendommen videre i håp om at ny eier får utviklet Eidegården og det massive området rundt til et av kommunens mest attraktive reisemål..

E24 - 8 timer siden

DN: Alan Walker dro inn over 116 millioner i fjor

Den 22 år gamle musikkartisten leverte et rekordresultat i fjor, men viruskrisen og avlyste konserter senker årets inntekter, skriver Dagens Næringsliv..

E24 - 9 timer siden

Teknologi stormer frem på Børsen: Venturefond peker på «tvangsdigitalisering»

Viking Venture var med å ta Mercell på børs. Programvareinvestorene mener coronakrisen har skapt et større marked for lovende IT-selskaper..

E24 - 11 timer siden

Bill Gates advarer mot å gi vaksine til høystbydende

Medisiner og vaksiner mot Covid-19 bør distribueres til folk som trenger dem mest, mener Microsoft-grunnleggeren..

E24 - 11 timer siden

Prins får grønt lys for å renovere «surfebolig» i Lofoten

En prins fra en av verdens rikeste kongelige familier har fått tillatelse til å renovere og rive deler av en nesten hundre år gammel bolig i Lofoten, melder NRK og Lofotposten..

E24 - 11 timer siden

Deler tips om privatøkonomi på Tiktok: – Ser på dette med stigende uro

Det har blitt en markant økning blant folk som deler tips om egen økonomi på sosiale medier. Hallgeir Kvadsheim advarer om at man må trå forsiktig, og får støtte av BI-lektor..

E24 - 14 timer siden

Boligen «manglet» ni kvadratmeter – kan få nesten 300.000 i prisavslag

I salgsprospektet sto det at boligen hadde et bruksareal på 65 kvadratmeter. Etter overtagelsen ble det kjent at arealet faktisk var 56 kvadratmeter – noe som kan utløste et prisavslag på flere hundre tusen..

E24 - 16 timer siden

En kvart million vil ta ferie for lånte penger

Til tross for at nordmenn i snitt vil kutte årets feriebudsjett med en firedel, planlegger et lite mindretall på 7 prosent å feriere på kreditt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt