NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 22:34

NRK - 18 okt. 20 kl. 00:17

Handelsforbud på våpen opphørt

Et fem år langt handelsforbud på våpen inn og ut fra Iran har søndag opphørt, i tråd med atomavtalen fra 2015. – Alle restriksjoner på salg og kjøp av våpen som knyttes til Iran er fjernet, ifølge en uttalelse fra det iranske utenriksdepartementet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Iran

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Handelsforbud, våpen, opphørt
Aftenposten - 18 okt. 20 kl. 07:15

Nå kan Iran kjøpe våpen

Et fem år langt handelsforbud på våpen inn og ut fra Iran har søndag opphørt, i tråd med atomavtalen fra 2015..

P4 - Igår: 18:58

Martini fratrer

Driftsdirektør Bent Martini i Hurtigruten går nå av. Det opplyser selskapet til Nordlys. Martini gikk midlertidig av i august da selskapet ble gransket etter smitteutbruddet på MS Roald Amundsen, arbeidsforholdet opphører helt 6.

NRK - 14 okt. 20 kl. 21:59

Tømmer bolig for våpen på Notodden

Bombegruppene fra politiet og forsvaret beslaglegger store mengder ammunisjon og våpen fra en bolig på Notodden, melder Telen. – En mann er pågrepet og satt i arresten, siktet for ulovlig oppbevaring av våpen og ammunisjon, sier politiet til NRK..

P4 - 14 okt. 20 kl. 21:07

Store mengder våpen funnet i bolig

Politiet har funnet store mengder ammunisjon og våpen på en privatbolig i Notodden. Politiets bombegruppe har ankommet boligen for å registrere og beslaglegge utstyret. Ifølge Telemarksavisa vil arbeidet trolig ta flere dager.

P4 - 15 okt. 20 kl. 10:30

Russisk missil på Notodden

Politiet har beslaglagt store mengder våpen, deriblant en russisk missil, i en privatbolig på Notodden. En mann i 60-årene er pågrepet og skal avhøres i dag. Han ble satt i arrest for å hindre bevisforspillelse, opplyser politiet til NRK.

Aftenposten - 18 okt. 20 kl. 07:15

Iran kan kjøpe og selge våpen igjen

Den 13 år lange våpenembargoen mot Iran er over, og landet kan nå kjøpe og selge våpen igjen..

NRK - 19 okt. 20 kl. 12:21

Ossietzkypris til satireteiknarar

Norsk PEN gir årets Ossietzkypris til satire- og avisteiknarane i Noreg, for deira innsats for ytringsfridomen. Norsk PEN skriv på Facebook at dette er teiknarar som ønsker å sette lys på urettferd og maktmisbruk hos makthavarane..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Vil ikke forby skiferoljeleting

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har ingen planer om å forby skiferoljeleting verken i Pennsylvania eller i andre delstater. Biden sa på et valgmøte lørdag at en overgang fra fossile drivstoff til fornybare energikilder må foregå over tid..

NRK - 45 minutter siden

Smitterekord i Frankrike

I Frankrike er det over 45.000 nye tilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Det er rekord, melder Reuters.

NRK - 45 minutter siden

al-Qaida leder drept i Aghanistan

Afghanske sikkerhetsstyrker har drept Abu Muhsin al-Masri, en av topplederne i Al-Qaida. Han var på FBIs liste over de mest ettersøkte terroristene i verden..

NRK - 1 time siden

Åtte barn drept i angrep i Kamerun

Minst åtte barn ble drept og tolv såret i et angrep på en skole i Kumba i Kamerun lørdag. Barna ble drept med macheter, ifølge FN. Områdene vest i landet har vært preget av uro og sammenstøt mellom engelsktalende separatister og regjeringsstyrkene..

NRK - 9 timer siden

– 150 nordmenn koronafaste til havs

Av dei kring 400.000 sjøfolka som ikkje får mønstra av som følge av korona, er kring 150 frå Noreg, ifølge Aftenposten. Dei fleste av desse er kapteinar på skip i Sør-Amerika eller Afrika, seier Jens Folland i Norsk Sjøoffiserforbund til avisa..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadet etter knivstikking

En person er alvorlig skadet mens tre andre er lettere skadet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. En mistenkt gjerningsperson er pågrepet..

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter knivstikking

En person er pågrepet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. To personer er skadet, en av dem alvorlig etter hendelsen..

NRK - 1 time siden

Opposisjonsleder ut av landet

En av Venezuelas fremste opposisjonsledere, Leopoldo López, skal være på vei til Spania etter halvannet år i den spanske ambassaden i Caracas. Det er uklart hvordan han kom seg ut fra ambassaden siden den har vært bevoktet av sikkerhetspersonell..

NRK - 10 timer siden

Sa dei hadde bombe på bussen

Politiet har evakuert ein buss frå Kystbussen i Haugesund etter at tre unge menn om bord hevda å ha ei bombe, melder naudetaten på Twitter. Dei skriv at ingenting tyder på at innhaldet i samtalen var reell, og at patruljar no har kontroll på staden..

NRK - 4 timer siden

Pågår slukningsarbeid i Tromsdalen

Brannvesenet har kontroll på brannen i en bygning ved Tromstun skole i Tromsdalen. Det vil pågå slukningsarbeid utover kvelden og natta, opplyser politiet på Twitter. Personer som kan ha tips i saken bes kontakte politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt