NRK > Nyheter

Sunday, 21 April, 22:49

NRK - 25 Mar 19 kl. 07:08

Hagland Captain er uskadd

Frakteskipet Hagland Captain fra Haugesund, som havarerte på Romsdalskysten lørdag kveld, skal være uskadd. En brottsjø ødela styringsinnretningen. Slepet av frakteskipet starter trolig i dag tidlig.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hagland Captain, Haugesund, Romsdalskysten, Captain

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hagland, Captainer , uskadd
NRK - 25 Mar 19 kl. 10:44

Hagland Captain skal til nødhamn

Lasteskipet Hagland Captain, som også havarerte på Romsdalskysten laurdag kveld, blir no slept til nødhamn. Der skal skipet bli undersøkt og reparert, opplyser reiarlaget..

VG - 23 Mar 19 kl. 22:09

Ni evakueres fra lasteskip

Mannskapet på lasteskipet Hagland Captain hopper nå i havet for å bli reddet av helikoptre ved kysten av Møre og Romsdal..

NRK - 23 Mar 19 kl. 20:57

Ingen evakueres fra lasteskip

De ni personene ombord på lasteskipet Hagland Captain blir ikke evakuerte. Det bekrefter Hovedredningssentralen. Skipet, som frakter tømmer, skal ha mistet noe av lasten..

NRK - 23 Mar 19 kl. 23:14

Alle reddet fra lasteskip

Alle de ni personene har blitt plukket opp av sjøen og reddet fra lasteskipet Hagland Captain. Det bekrefter Per Fjell, pressekontakt ved Hovedredningssentralen..

NRK - 23 Mar 19 kl. 21:32

Lasteskip evakueres

Mannskapet om bord på lasteskipet Hagland Captain blir evakuert fra skipet. Det bekrefter Hovedredningssentralen til NRK lørdag kveld. Det er ni personer om bord på skipet som har fått trøbbel i nærheten av cruiseskipet Viking Sky..

NRK - 23 Mar 19 kl. 23:14

Halvparten reddet fra lasteskip

Fem personer har blitt plukket opp av sjøen og reddet fra lasteskipet Hagland Captain. Det bekrefter Per Fjell, pressekontakt ved Hovedredningssentralen. Det er fire personer igjen og det er ikke bestemt om de også skal forlate skipet..

NRK - 25 Mar 19 kl. 05:44

Største redningsaksjonen på lenge

Pressekontakt i Hovedredningssentralen på Sola, Einar Knutsen, sier helgens redningsaksjon er den største siden Alexander Kielland-ulykken på begynnelsen av 1980-tallet. Viking Sky mistet motorkraft, og lasteskipet Hagland Captain fikk motorstopp..

VG - 23 Mar 19 kl. 22:09

Ni evakueres fra lasteskip

Mannskapet på lasteskipet Hagland Captain hopper nå i havet for å bli reddet av helikoptre ved kysten av Møre og Romsdal..

VG - 23 Mar 19 kl. 22:09

Ni evakuert fra lasteskip

Mannskapet på lasteskipet Hagland Captain hoppet i sjøen for å bli reddet av helikopter ved kysten av Møre og Romsdal. Nå er samtlige ni hentet opp av redningshelikopter..

Hegnar.no - 09 Jan 19 kl. 10:21

Meglerhus ser ett lyspunkt i Nordsjøen

For at resten av offshoremarkedet skal balanseres, må flere skip forsvinne med høyere tempo, mener RG Hagland Shipbrokers. - Ellers er det lite håp. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mot ny valomgang i Nord-Makedonia

Kandidatane Stevo Pendarovski og Gordana Siljanovska Davkova ligg tett i første runde av presidentvalet i Nord-Makedonia, men fordi ingen har over 50 prosents oppslutning, ligg det an til ei ny runde 5. mai. Valgdeltakelsen er berre på 40 prosent..

NRK - 30 minutter siden

Stabil påsketrafikk i Sør-Norge

Slik er påsketrafikken i sør: Rv 7 Gol-Hønefoss har tett trafikk, uten forsinkelser. E16 Hønefoss-Sandvika har tett trafikk, stedvis kø og ca. 30 minutter forsinkelse.

NRK - 1 time siden

May fordømmer angrepene

Storbritannias statsminister Theresa May fordømmer angrepene i Sir Lanka, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Ikke rolig på sjøen

1300 frivillige er i beredskap for en ekstra travel påske på sjøen. Nydelig påskevær og temperaturer opp mot 20 grader har ført til mange har valgt båten istedenfor fjellet..

NRK - 1 time siden

Skigåer funnet av helikopter

Skigåeren som gikk seg vill på Haukelifjell er funnet av Sea King-helikopteret. Vedkommende er nå fraktet ned fra fjellet av en skuterpatrulje fra Røde Kors, melder Hovedredningssentralen..

NRK - 1 time siden

Britisk hjelpearbeider drept

To personer, blant dem er britisk hjelpearbeider, er skutt og drept på et feriested nordvest i Nigeria. Fire turister er bortført fra stedet..

NRK - 1 time siden

En million dør av munnkreft i India

En million mennesker dør hvert år av munnkreft i India, skriver Hindustantimes. Landet har en av de høyeste forekomstene av munnkreft i verden fordi mange røyker og bruker tobakk. Forekomsten av sykdommen er økende i India..

NRK - 1 time siden

Bombe uskadeliggjort nær flyplass

En improvisert bombe er oppdaget og uskadeliggjort ved en internasjonal flyplass 30 kilometer utenfor Sri Lankas hovedstad Colombo. Det opplyser en talsmann for luftforsvaret, noen timer etter at en serie bombeangrep kostet minst 215 personer livet..

NRK - 1 time siden

Rekordmange unge til fjells

Stadig flere unge ønsker seg en påskeferie med fjell og friluftsliv, og aldri har det vært flere ungdommer til fjells, melder Turistforeningen. I løpet av fem år har DNT ung hatt en medlemsøkning på 47 prosent..

NRK - 1 time siden

Politiet skryter av ungdommer

Politiet på Manglerud i Oslo skryter av ungdommer på Bjørndal som plukket søppel langs veien. Ungdommene jobbet frivillig i regi av den lokale moskeen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt