NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 05:29

NRK - 25 Mar 19 kl. 07:08

Hagland Captain er uskadd

Frakteskipet Hagland Captain fra Haugesund, som havarerte på Romsdalskysten lørdag kveld, skal være uskadd. En brottsjø ødela styringsinnretningen. Slepet av frakteskipet starter trolig i dag tidlig.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hagland Captain, Haugesund, Romsdalskysten, Captain

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hagland, Captainer , uskadd
NRK - 25 Mar 19 kl. 10:44

Hagland Captain skal til nødhamn

Lasteskipet Hagland Captain, som også havarerte på Romsdalskysten laurdag kveld, blir no slept til nødhamn. Der skal skipet bli undersøkt og reparert, opplyser reiarlaget..

VG - 23 Mar 19 kl. 22:09

Ni evakueres fra lasteskip

Mannskapet på lasteskipet Hagland Captain hopper nå i havet for å bli reddet av helikoptre ved kysten av Møre og Romsdal..

NRK - 23 Mar 19 kl. 20:57

Ingen evakueres fra lasteskip

De ni personene ombord på lasteskipet Hagland Captain blir ikke evakuerte. Det bekrefter Hovedredningssentralen. Skipet, som frakter tømmer, skal ha mistet noe av lasten..

NRK - 23 Mar 19 kl. 23:14

Alle reddet fra lasteskip

Alle de ni personene har blitt plukket opp av sjøen og reddet fra lasteskipet Hagland Captain. Det bekrefter Per Fjell, pressekontakt ved Hovedredningssentralen..

NRK - 23 Mar 19 kl. 21:32

Lasteskip evakueres

Mannskapet om bord på lasteskipet Hagland Captain blir evakuert fra skipet. Det bekrefter Hovedredningssentralen til NRK lørdag kveld. Det er ni personer om bord på skipet som har fått trøbbel i nærheten av cruiseskipet Viking Sky..

NRK - 23 Mar 19 kl. 23:14

Halvparten reddet fra lasteskip

Fem personer har blitt plukket opp av sjøen og reddet fra lasteskipet Hagland Captain. Det bekrefter Per Fjell, pressekontakt ved Hovedredningssentralen. Det er fire personer igjen og det er ikke bestemt om de også skal forlate skipet..

NRK - 25 Mar 19 kl. 05:44

Største redningsaksjonen på lenge

Pressekontakt i Hovedredningssentralen på Sola, Einar Knutsen, sier helgens redningsaksjon er den største siden Alexander Kielland-ulykken på begynnelsen av 1980-tallet. Viking Sky mistet motorkraft, og lasteskipet Hagland Captain fikk motorstopp..

VG - 23 Mar 19 kl. 22:09

Ni evakueres fra lasteskip

Mannskapet på lasteskipet Hagland Captain hopper nå i havet for å bli reddet av helikoptre ved kysten av Møre og Romsdal..

VG - 23 Mar 19 kl. 22:09

Ni evakuert fra lasteskip

Mannskapet på lasteskipet Hagland Captain hoppet i sjøen for å bli reddet av helikopter ved kysten av Møre og Romsdal. Nå er samtlige ni hentet opp av redningshelikopter..

NRK - 17 May 19 kl. 02:52

Jagerflypilot uskadd

Piloten som satt i F-16-flyet som krasjet i en bygning i Moreno Valley i California i USA torsdag er uskadd. Piloten i flyet rakk å skyte seg ut før styrten og at han ikke ble skadd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ligger an til å vinne valget

Tidligere førstedame Sandra Torres (63) leder på valgdagsmålingene over hvem som er favoritter til å bli Guatemalas nye president. Det viser målinger foretatt etter at valglokalene stengte søndag kveld..

NRK - 1 time siden

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..

NRK - 1 time siden

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

NRK - 2 timer siden

Skaper frykt blant homoaktivister

Nynazister i Den Nordiske Motstandsbevegelsen, DNM, skaper frykt når de kartlegger og fotograferer homoaktivister under Pride-arrangementer. Leder Kristoffer Mathisen i Skeiv Ungdom Østfold sier til Dagsavisen at homo-hat er mer organisert..

NRK - 4 timer siden

Leter etter årsaken til strømutfall

Årsaken til at nesten 50 millioner innbyggere i Sør-Amerika mistet strømmen søndag er ikke kjent, men vil bli etterforsket. Det lovet Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui i en uttalelse søndag..

NRK - 5 timer siden

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 6 timer siden

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

NRK - 6 timer siden

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..

NRK - 7 timer siden

Lover strømmen tilbake i Argentina

40 prosent av strømforsyningen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av en massivt strømbrudd. Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui lover at alle vil få tilbake strømmen i løpet av dagen..

NRK - 7 timer siden

NHO vil begrense cruisetrafikken

Masseturisme med cruiseskip vil svekke Norges omdømme, mener NHO Reiseliv. Det må settes et tak, sier direktør Kristin Krohn Devold til TV 2. Ifølge Cruise Norway er det ventet at 4 millioner cruisepassasjerer vil gå i land i en norsk havn i år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt