P4 > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 15:04

P4 - 03 juni 20 kl. 22:14

Hagens barn med anklager mot politiet i brev

I et hittil ukjent brev skrevet av et av barna til Tom og Anne-Elisabeth Hagen, får politiet sterk kritikk for flere forhold.
I brevet som TV 2 har fått tilgang til, hevdes det blant annet at politiet har gitt seg ut for å være Tom Hagen og at de har kommunisert med motparten i strid med familiens ønsker.
Politiet skal også ha avlyttet barnas telefoner mot deres vilje. Det hevdes i tillegg at politiet har vridd på opplysninger som barna har gitt i avhør.
Brevet var tenkt å sendes til Riksadvokaten, men ble aldri sent fordi barna fikk forsikringer om at Hagen ikke var mistenkt i saken..
Les mer på P4


Les mer om:
Tom, Anne-Elisabeth Hagen, TV, Tom Hagen, Riksadvokaten, Hagen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hagens, barnmed , anklagermot , politieti , brev
VG - 03 juni 20 kl. 22:09

Hagens barn kommer med sterke anklager mot politiet i brev

I et hittil ukjent brev skrevet av et av barna til Tom og Anne-Elisabeth Hagen, får politiet sterk kritikk for flere forhold..

NRK - 08 mai 20 kl. 18:16

Tom Hagens barn lettet

Barna til Tom og Anne-Elisabeths Hagens tre barn, Ståle Kihle, sier at nyheten om Tom Hagens løslatelse ble møtt med glede. – De er lettet. De mener at dette bare var en helt unødvendig uthaling av tiden fra politiets side, sier Kihle til NRK..

P4 - 03 juni 20 kl. 15:50

Politiet ut mot Hagens forsvarere

Politiet går ut mot Tom Hagens forsvarere etter at 70-åringen i dag avbrøt et møte med Kripos på grunn av helsetilstanden hans. Hagens advokater sa til flere medier at både de og ansatte i Kripos hadde reagert på hvordan Hagen framsto. Men politiet sier de ikke kjenner seg igjen i den beskrivelsen, og omtaler kun milliardæren som litt pjusk..

Aftenposten - 14 mai 20 kl. 15:11

Politiet får fortsette ransakingen av Tom Hagens hus i Lørenskog

Tom Hagens forsvarer klaget inn politiets ransaking av Hagens bolig. Men Nedre Romerike tingrett gir politiet lov til å fortsette ransakingen..

Dagbladet - 29 april 20 kl. 10:20

Politiet på Hagens luksushytte

Politiet er på plass ved Tom Hagens hytte på Kvitfjell..

NRK - 04 mai 20 kl. 12:01

Politiet på Hagens arbeidsplass

Politiet gjennomfører undersøkelser med både hunder og det som trolig er en 3D-scanner ved Tom Hagens arbeidsplass, Futurum..

Aftenposten - 28 april 20 kl. 11:20

Politiet har sperret av Tom Hagens arbeidsplass

Politiet har bedt retten om tillatelse til ransaking av Tom Hagens eiendommer og vil drive målrettet søk etter Anne-Elisabeth Hagen..

Aftenposten - 29 april 20 kl. 10:14

Dagbladet: Politiet på plass ved Tom Hagens hytte

Politiet oppsøkte onsdag formiddag Tom Hagens hytte på Kvitfjell..

Klartale - 23 juni 20 kl. 14:40

Politiet undersøker Hagens hytter

Politiet sjekker familien Hagens hytter igjen. De søker med hunder ved en av hyttene, ifølge VG..

Aftenposten - 29 april 20 kl. 10:14

Politiet var innom Tom Hagens hytte

Politiet oppsøkte onsdag formiddag Tom Hagens hytte på Kvitfjell..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Reagerer på oppførsel til turister

Spanske myndigheter frykter en ny smittebølge etter at utenlandske turister igjen har begynt å reise til den populære ferieøya Magaluf. Videoer på sosiale medier viser blant annet britiske turister som fester og bryter reglene om både munnbind og avstand, skriver The Guardian. Den tyske helseministeren gikk nylig ut og sa han var sjokkert etter å ha sett bilder fra Mallorca, der tyske turister også ser ut til å bryte smittevernregler..

P4 - 15 minutter siden

1 av 5 dropper redningsvest

1 av 5 nordmenn dropper redningsvest i båt. Det viser en ny undersøkelse Norstat har laget for Frende Forsikring. Mens 96 prosent av båtfolket i nord sier de bruker vest når båten er i fart, sier kun 59 prosent på sørlandet, Telemark og i Vestfold at de gjør det samme.

P4 - 15 minutter siden

Påbyr munnbind i Frankrike

Frankrike følger en rekke andre europeiske land og innfører påbud om munnbind. Regelen gjelder i offentlige rom og innføres fra og med neste uke. 172.

P4 - 15 minutter siden

Gravid kvinne døde - fikk utforsvarlig helsehjelp

En gravid kvinne døde fordi hun ikke fikk forsvarlig helsehjelp. Det har fylkesmannen i Trøndelag konkludert med etter at en kvinne i 20-årene døde uventet i mars. Kvinnen var i uke 21 av svangerskapet, og kontaktet helsevesenet ni ganger før hun ble innlagt på sykehuset i Namsos..

P4 - 30 minutter siden

Vil revurdere avstandsregler i kultursektor

Én-metersregelen på teater, kino og konserter kan bli lempet på. Regjeringen ber nå helsemyndighetene revurdere dagens regler for kultursektoren, og innkaller i morgen til en pressekonferanse om temaet. Der vil en rekke bransjeorganisasjoner delta.

P4 - 1 time siden

Forbyr Huawei fra 5G-nett

Storbritannia forbyr kinesiske Huawei fra deres 5G-nett. Det opplyste myndighetene på en pressekonferanse for kort tid siden. USA nekter også selskapet tilgang, og har sagt at Huawei utgjør en sikkerhetsrisiko for nasjonal sikkerhet, noe selskapet benekter..

P4 - 1 time siden

Savnet etter boligbrann

En person er savnet etter boligbrannen i Åkrestrømmen i Rendalen kommune i går kveld. To personer i 80-årene var bosatt på adressen, og den andre er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang. Det er foreløpig for varmt i boligen for at brannvesenet kan søke etter den savnede..

P4 - 1 time siden

Foodora-kunder i flere land hacket

Matleveringstjenesten Foodora har blitt hacket. Sensitiv informasjon som navn, passord, bosted og e-postadresser fra en halv million kunder fra Sverige, Tyskland og Frankrike er lekket, melder svenske Dagens Nyheter. Ifølge opplysninger de sitter på skal databasen ha blitt lagt ut for salg på internett.

P4 - 1 time siden

Mistenkt politimann nekter straffskyld

En politimann som er mistenkt for kroppkrenkelse etter å ha tatt halsgrep på en 24 år gammel svensk-somalier i et avhør nekter straffskyld. 24-åringen var siktet i en straffesak, og skrev ned et passord til en Snapchat-konto på en lapp, før han angret seg og krøllet den sammen. Politimannen gikk så til fysisk angrep og tar halsgrep på mannen som flere ganger roper at han ikke gjør motstand og ikke får puste.

P4 - 2 timer siden

Fortsatt ingen på respiratorbehandling

Sju koronapasienter er nå innlagt på norske sykehus. Det er én mer enn i går, ifølge Helsedirektoratet. Ingen av dem mottar respiratorbehandling..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt