VG > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 18:04

VG - 03 juni 20 kl. 22:09

Hagens barn kommer med sterke anklager mot politiet i brev

I et hittil ukjent brev skrevet av et av barna til Tom og Anne-Elisabeth Hagen, får politiet sterk kritikk for flere forhold..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tom, Anne-Elisabeth Hagen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hagens, barnkommer med , sterke, anklagermot , politieti , brev
NRK - 08 mai 20 kl. 18:16

Tom Hagens barn lettet

Barna til Tom og Anne-Elisabeths Hagens tre barn, Ståle Kihle, sier at nyheten om Tom Hagens løslatelse ble møtt med glede. – De er lettet. De mener at dette bare var en helt unødvendig uthaling av tiden fra politiets side, sier Kihle til NRK..

E24 - 20 april 20 kl. 08:57

Olsen om smøretur-anklager: – Det er jo sterke ord

Sentralbanksjef Øystein Olsen avviser at Oljefondets nye sjefs USA-tur med flere samfunnstopper var en smøretur. – Det er jo sterke ord, sier han til NRK..

Aftenposten - 14 mai 20 kl. 15:11

Politiet får fortsette ransakingen av Tom Hagens hus i Lørenskog

Tom Hagens forsvarer klaget inn politiets ransaking av Hagens bolig. Men Nedre Romerike tingrett gir politiet lov til å fortsette ransakingen..

Aftenposten - 13 mai 20 kl. 11:40

Forsvinningssaken: Tom Hagens forsvarer tar politiets ransaking inn for retten

Tom Hagens forsvarer, advokat Svein Holden, har klaget inn politiets beslutning om å ransake Hagens bolig og hytte inn for retten..

Aftenposten - 13 mai 20 kl. 11:40

Forsvinningssaken: Tom Hagens forsvarer klager politiets ransaking inn for retten

Tom Hagens forsvarer, advokat Svein Holden, har klaget inn politiets beslutning om å ransake Hagens bolig og hytte inn for retten..

P4 - 03 juni 20 kl. 15:50

Politiet ut mot Hagens forsvarere

Politiet går ut mot Tom Hagens forsvarere etter at 70-åringen i dag avbrøt et møte med Kripos på grunn av helsetilstanden hans. Hagens advokater sa til flere medier at både de og ansatte i Kripos hadde reagert på hvordan Hagen framsto. Men politiet sier de ikke kjenner seg igjen i den beskrivelsen, og omtaler kun milliardæren som litt pjusk..

VG - 13 mai 20 kl. 11:43

Forsvarer tar ransaking av Tom Hagens bolig og hytte til retten

Politiet ransaker Tom Hagens bolig og hytte gjennom såkalt tredjemannsransaking. Nå tar Hagens forsvarer, Svein Holden, politiets beslutning til retten..

P4 - 04 mai 20 kl. 09:41

Hagens anke levert

Tom Hagens anke er nå levert. Svein Holden, som er drapsiktede Hagens advokat, sier til TV2 at den ble levert i går kveld. Den ble varslet allerede morgenen etter at Nedre Romerike tingrett torsdag ga politiet medhold i fire ukers varetekt.

P4 - 04 mai 20 kl. 20:50

Beslag på Hagens arbeidsplass

Politiet har i dag gjort flere beslag på drapssiktede Tom Hagens arbeidsplass i Lørenskog. Etterforskere har sammen med krimteknikere jobbet på stedet siden klokken 9 i morges, skriver VG. Hagen ble pågrepet tirsdag og siktet for drap eller medvirkning til drap på kona.

P4 - 03 juni 20 kl. 22:14

Hagens barn med anklager mot politiet i brev

I et hittil ukjent brev skrevet av et av barna til Tom og Anne-Elisabeth Hagen, får politiet sterk kritikk for flere forhold. I brevet som TV 2 har fått tilgang til, hevdes det blant annet at politiet har gitt seg ut for å være Tom Hagen og at de har kommunisert med motparten i strid med familiens ønsker. Politiet skal også ha avlyttet barnas telefoner mot deres vilje.

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Demonstrerte til støtte for spion-siktet journalist

Den spionsiktede russeren Ivan Safronov (30) møtte tirsdag i retten i Moskva - samtidig som det var demonstrasjon til støtte for ham på utsiden..

VG - 8 timer siden

Sverige: Alvorlige brudd ved 91 sykehjem – sliter med bemanning og for dårlig hygiene

40 kommuner har stått for 70 prosent av dødsfall på sykehjem i Sverige, ifølge svenske helsemyndigheter..

VG - 10 timer siden

Melbourne stenger ned etter smitteutbrudd

Hele delstaten Victoria i Australia blir nå stengt ned. Strenge restriksjoner er nødvendig for å unngå en «tragedie», sier delstatsminister Daniel Andrews..

VG - 12 timer siden

FN-gransker: USAs angrep på Soleimani i strid med internasjonal lov

USAs droneangrep som tok livet av den iranske generalen Qasem Soleimani og ni andre i Bagdad i januar, var et brudd på folkeretten, mener en FN-topp..

VG - 14 timer siden

Les dagens VG her!

I dagens avis kår du oversikten over hvilke sentral punkter i Lørenskog-saken som fremstår som ubesvarte og hvor politiet jakter intenst på svar..

VG - 15 timer siden

Atlanta rammet av ny tragedie – Secoriea Turner (8) skutt og drept på uavhengighetsdagen

Åtte år gamle Secoriea Turner ble drept 4. juli, da flere personer skjøt mot bilen hun satt i. Hun var blant flere barn som i helgen ble drept i skyteepisoder rundt om i USA..

VG - 19 timer siden

Endrer valgloven i USA: Stater kan overstyre valgmenn

Høyesterett har bestemt at valgmannsforsamlingen kan bli pålagt å stemme på den kandidaten flertallet i staten de representerer stemte på..

VG - Igår: 17:53

Omdestillerte seg gjennom krisen: Slik gikk de fra brennevin til håndsprit

GRIMSTAD (VG) Valget sto mellom å permittere eller å tenke nytt. Tre måneder senere har Det Norske Brenneri solgt 700.000 flasker med sprit som ikke kan drikkes..

VG - Igår: 06:16

Raja varsler at han vurdere å ikke stille som lederkandidat

NOREFJELL (VG) Abid Raja (V) varsler at han ikke vil gå inn i noen opprivende lederkamp – og at han har sagt ja til å bli nominert til fire nye år på Stortinget..

VG - Igår: 21:45

Blir nok ikke billigere jordbær

Da varmebølgen traff Østlandet manglet flere produsenter plukkere. Nå kan kjølig vær føre til færre jordbær på markedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt