Dagbladet > Innenriks

Monday, 17 December, 04:08

Dagbladet - 12 Mar 18 kl. 20:13

Hagen mener Solberg skulle rost Listhaug for innlegget

Fremskrittspartiets Carl I. Hagen mener Listhaug har rett i anklagene om at Arbeiderpartiet valgte å prioritere terroristers interesser framfor norske borgeres sikkerhet..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Carl, Listhaug, Arbeiderpartiet, Solberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hagen, mener, Solbergskulle , rost, Listhaug, for, innlegget
NRK - 12 Mar 18 kl. 20:26

Hagen: Solberg skulle rost Listhaug

Carl I. Hagen mener statsminister Erna Solberg skulle støttet Sylvi Listhaug etter Facebook-innlegget istedenfor å kritisere ordbruken. Til Aftenposten sier Hagen at Listhaug har stor støtte i eget parti og hos mange Høyre- og Ap-velgere..

VG - 12 Mar 18 kl. 20:42

Hagen mener Solberg skulle rost Listhaug for innlegget

Fremskrittspartiets Carl I. Hagen mener statsminister Erna Solberg (H) skulle støttet Sylvi Listhaug etter Facebook-innlegget istedenfor å kritisere ordbruken..

P4 - 12 Mar 18 kl. 20:26

- Utidig av Solberg å kritisere Listhaug

Frp-veteran Carl I. Hagen mener statsminister Erna Solberg burde rost Sylvi Listhaugs terrorutspill istedenfor å kritisere ordbruken. Listhaug skrev på Facebook at Arbeiderpartiet setter terroristers rettigheter foran nasjonal sikkerhet.

Aftenposten - 12 Mar 18 kl. 18:30

Carl I. Hagen: Utidig av Solberg å kritisere Listhaug

Frp-veteran Carl I. Hagen mener statsminister Erna Solberg burde gitt Sylvi Listhaug ros, ikke kritikk – og sier han er skuffet over Ap som bruker «Utøya-kortet»..

P4 - 20 Mar 18 kl. 14:18

Carl I. Hagen: Erna burde bedt Sylvi bli

- Statsminister Erna Solberg burde bedt Sylvi Listhaug bli på sin post da sistnevnte i går varslet at hun ville gå av som justisminister i dag. Det sier tidligere Fremskrittsparti-leder Carl I. Hagen som mener statsministeren har håndtert saken dårlig.

P4 - 20 Nov 17 kl. 05:13

Mener Høyre er feige

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener det er feigt av Høyre å ikke protestere mot Frps nominasjon av Carl I. Hagen til Nobelkomiteen. Han sier til Dagens Næringsliv at dette igjen viser hvordan Høyre og Erna Solberg sitter helt stille når Frp står for ting som går langt utover grensene for hva som er allment akseptabelt.

VG - 15 Mar 18 kl. 15:24

Carl I. Hagen langer ut mot Erna Solberg etter Listhaug-beklagelse

Carl I. Hagen legger skylden på statsminister Erna Solberg for det han omtaler som en «stor seier» til Arbeiderpartiet..

NRK - 28 Apr 18 kl. 10:35

Savner Carl I. Hagen

– Jeg er svært uenig med Hagen, men han har alltid holdt fanen høyt mot økte avgifter. Med Frp i regjering går avgiftene opp og ikke ned, sier Raymond Johansen (Ap) til NTB. Han mener den siste «ekte Frp-er» forsvinner når Hagen går ut av politikken..

P4 - 06 Dec 17 kl. 13:43

Hagen vrakes

Valgutvalget vraker Carl I. Hagen fra Nobelkomiteen, fordi flertallet mener han ikke er valgbar. Utvalget har flere ganger bedt Fremskrittspartiet om å foreslå en annen kandidatenn Hagen, som er varerepresentant til Stortinget, men Frp vil ikke.

P4 - 28 Nov 17 kl. 22:37

Hagen mener han har løst Nobel-floken

Frps Carl I. Hagen mener han har funnet en løsning som vil tillate at han får bli medlem i Nobelkomiteen. Han sier til Dagbladet at om han blir medlem i Nobelkomiteen vil han søke permisjon hver gang han kalles inn til Stortinget.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 6 timer siden

Skulle hjem og feire jul med sine to barn - brutalt knivdrept på jobbens julebord

Søndag var kollegene samlet i sorg etter tapet av en kollega..

Dagbladet - 10 timer siden

- Dro fram arbeidskniv fra beltet og drepte kollega

Flere ble vitner til drapet på julebord i Holmenkollen i helga. Latvisk mann i 30-åra erkjenner at han er gjerningsmann..

Dagbladet - 10 timer siden

FN ber Norge stanse omstridt vindkraftutbygging

En gruppe reineiere har tatt opp kampen mot det enorme vindkraftprosjektet på Fosen i Trøndelag. Nå får de støtte fra FN – og MDG..

Dagbladet - 15 timer siden

Kunstner til sak mot Nasjonalmuseet

Kunstneren Henrik Placht ble lovet en utstilling av Nasjonalmuseet, men den ble kansellert. Nå krever han ny utstilling eller nær 300.000 kroner i erstatning..

Dagbladet - 16 timer siden

Kolleger etter Harald Stabells død: - Blir dypt savnet

Advokat Harald Stabell døde lørdag morgen etter kort tids sykeleie. Stabell ble 71 år gammel..

Dagbladet - 16 timer siden

- Siktede strever ennå med å fatte hva som har skjedd

De pårørende er varslet etter at en mann i 50-åra natt til lørdag ble drept av en kollega på julebord. Advokaten forteller at siktede har problemer med å forstå hva som har skjedd..

Dagbladet - 20 timer siden

Mann knivstukket i halsen i Stavanger

Politiet mottok søndag morgen melding om at en mann hadde ankommet akuttmottaket ved Stavanger universitetssjukehus etter å ha blitt knivstukket i halsen..

Dagbladet - Igår: 23:32

Arnstads personlige abort­oppgjør: - Gjør meg fysisk uvel

Snakker ut om sønnens alvorlige genetiske sykdom, og tar et knallhardt oppgjør med Solberg-regjeringens abortforhandlinger..

Dagbladet - Igår: 16:40

Feiret på Theatercaféen - dette tror milliardæren om 2019

John Fredriksen tror neste år blir «ruglete»..

Dagbladet - Igår: 11:29

Stukket ned og drept foran et titall kolleger

Mann i 30-åra siktet for drap etter julebord i Holmenkollen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt