Hegnar.no > Økonomi

Monday, 14 October, 00:13

Hegnar.no - 17 Jun 19 kl. 17:29

Hagen gir seg som leder for bompenge-opprøret

Tidligere Frp-leder Carl I. Hagen kommer ikke til å være i Stortinget når tre nye og bompengefinansierte prosjekter vedtas onsdag. Han har søkt permisjon..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Frp, Carl, Stortinget

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hagen, gir, segsom , leder, for, bompenge-opprøret
P4 - 05 Jun 19 kl. 13:43

Hagen med nytt bompengetiltak

Leder av bompengeopprøret i Frp, Carl I. Hagen, foreslår nå et tak på maksimal årlig bompengebelastning på rundt 15.000 kr.

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 15:37

Carl I. Hagen gir seg som leder for bompenge-opprøret i Frp

Carl I. Hagen nekter å stemme for bompenger. Hagen har søkt permisjon fra Stortinget for å delta på møter i Oslo rådhus onsdag når tre nye bompengeprosjekter skal vedtas..

NRK - 14 Mar 19 kl. 17:42

Carl I. Hagen: Håper PST tar feil

Tidligere Frp-leder Carl I. Hagen sier han er i sjokk etter at samboeren til justisminister Tor Mikkel Wara ble siktet for å ha tent på parets bil for å vekke mistanke om at en forbrytelse var begått. – Jeg håper PST tar feil, sier Hagen til VG..

P4 - 26 Apr 19 kl. 13:51

Carl I. Hagen ut mot media

Tidligere Frp-leder Carl I. Hagen mener mediene forfølger politikere, og påfører dem ny straff. I dag meldte Ulf Leirstein seg ut av Frp, og han begrunnet blant annet det med det han kalte en heksejakt fra media.

Dagbladet - 05 May 19 kl. 15:08

Carl I. Hagen kuppet bompenge-debatten

Tidligere Frp-leder Carl I. Hagen ba om ordet og foreslo å ta penger fra oljefondet og betale ned all bompengegjelden. Forslaget ble vedtatt - etter at Siv Jensen ble tvunget til å snu..

Dagbladet - 13 Feb 19 kl. 19:21

Hagen utfordrer Wara og misliker svaret

Tidligere Frp-leder Carl I. Hagen utfordrer justisminister Tor Mikkel Wara fra eget parti, men mener å holde seg til nye husregler om å krangle internt..

Aftenposten - 05 Jun 19 kl. 13:36

Carl I. Hagen: Vil ha bompengetak på 15.000 kroner

Leder av bompengeopprøret i Frp, Carl I. Hagen, foreslår et tak på maksimal årlig bompengebelastning på rundt 15.000 kr.

NRK - 12 Feb 19 kl. 13:26

Vil bevise at Hagen lever

De antatte kidnappere har foreslått hvordan de kan bevise at Anne-Elisabeth Hagen (68) er i live. Familien vil ha livstegn før de betaler løsepenger for Hagen, som har vært savnet siden 31.oktober..

P4 - 13 Aug 19 kl. 14:22

Hagen: - SIAN-tilknytning forenlig med partimedlemskap

Tidligere Frp-leder Carl I. Hagen mener det er greit for partimedlemmer og samtidig være medlem av den ytterliggående muslimkritiske organisasjonen SIAN. Dermed er han helt uenig med dagens partileder Siv Jensen som sier dette ikke er forenlig, melder NRK.

P4 - 26 Jun 19 kl. 11:11

Pressekonferanse om Hagen-forsvinning

Nå klokken 12 holder politiet en pressekonferanse om forsvinningen til Anne Elisabeth Hagen. De har varslet at de vil komme med nye svar. Det er snart åtte måneder siden kvinnen forsvant fra sitt hjem på Lørenskog.

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt